-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Δεν ξέρω για εσάς εμένα πάντως μου ζήτησαν για τυπικούς λόγους μια προκαταβολή της τάξης των 300-500€ και την υπόλοιπη προκαταβολή θα τη δώσω την ημέρα που θα παραλάβω το αυτοκίνητο.Κ αν τυτχόν το ακυρώσω -που δεν υπάρχει περίπτωση- θα μου δώσουν αυτά τα χρήματα όλα πίσω!!!!!!
Thats what i mean....!
Απλά θεωρώ πάρα πολλά τα 2000€ που αναφέρθηκαν παράπανω!500€ κ πολλά είναι!!!!
Έχει κανείς κανένα νέο σχετικά με αυτό που είπαν οι ειδήσεις για το κλέισιμο των εργοστασίων της vw για 3 εβδομάδες;Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο χρόνος για να έρθει που μας είπαν οι αντιπρόσωποι; Έμένα μου είπαν να υπολογίζω κατα το τέλος Φεβρουαρίου! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...(εννοείται ότι τα 25.000 παραμένουν κλειστά στην τράπεζα με τρίμηνο τοκισμό γύρω στο 5% οπότε τα βγάλαμε τα xenon από την 4+μηνη καθυστέρηση του αυτοκινήτου)
Πολύ σωστό σε βρίσκω!!!
Σωστός!
Τα 'τοξικά' της Lehman τα σκέφτηκες?Οντως πολυ σωστη κινηση.
Σε εξι μηνες 625ευρω, ειναι ενα μεγαλο ποσοστο για την καλυψη αγορας των Xenon. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Με την ευκαιρια της συζητησης που γινεται,
ειδα χτες το βραδυ στην εκθεση της Λ. Βουλιαγμενης
ενα καφε σκουρο, το οποιο στο σκοταδι μπερδευει απο μακρια σε
μαυρο αλλα απο κοντα δειχνει πιο εντονα το καφε του απ'οτι
στις φωτογραφιες και δινει ενα τονο glamοrous στο αυτοκινητο.
Δυστυχως δεν το προλαβα και σημερα το
μεσημερι για να το δω κατω απο φυσικο φωτισμο...Δεν έκρυβε τις γραμμές του το σκούρο χρώμα;
-
Εμενα δεν μου φανηκε να συμβαινει κατι τετοιο...
Τουλαχιστον οχι απο κοντα στο βαθμο που το κανει το μαυρο χρωμα.
Αλλα οπως ειπα και πριν δυστυχως δεν μπορεσα να διαμορφωσω
μια πληρεστερη αποψη λογω ελλειψης φυσικου φωτισμου.
Την συνολικη εικονα βεβαια την αλλοιωναν λιγο οι Long Beach
που φορουσε οι οποιες δεν 'ταιριαζαν' στα γουστα μου με τιποτα! -
Όλοι κάνουν προσφορές και ευκολίες τώρα με την ύφεση και η VW αυξάνει τα επιτόκια της?!? Θα τρελαθούμε??
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=72987
Απο 7.7% το Classic Credit σε 9.1% και το Auto Credit από 8% σε 9.4%... Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
-
Στο Essen motor show 28/11-7/12 η vw θα κανει παρουσιαση των eos white night & scirocco collectors edition και μαντεψτε το χρωμα...onyx white δηλαδη το λευκο της Γενευης και οχι το candy white επισης θα παρουσιαστει το λευκο εσωτερικο του scirocco
http://www.worldcarfans.com/9081128.007 ... -for-essen' target='_blank' target='_blank
λευκο περλε
αα ρε olympian μονο το firespark δν βγαζουν οι ατιμοι...παντως κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι σημαδι πως θα κυκλοφορησει και αυτο οποτε... -
Πολύ όμορφο το ασπρόμαυρο δερμάτινο σαλόνι. Νομίζω οτι θα έπρεπε εξαρχής να υπάρχει σαν επιλογή.
-
-
Ο χρήστης Giannis_13 έγραψε:
Πολύ όμορφο το ασπρόμαυρο δερμάτινο σαλόνι. Νομίζω οτι θα έπρεπε εξαρχής να υπάρχει σαν επιλογή.Ειδικα γι αυτους που το θελουν ασπρο ειναι ο τελειος συνδυασμος...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Πολύ όμορφο το ασπρόμαυρο δερμάτινο σαλόνι. Νομίζω οτι θα έπρεπε εξαρχής να υπάρχει σαν επιλογή.
Ειδικα γι αυτους που το θελουν ασπρο ειναι ο τελειος συνδυασμος...
Και με το μαύρο θα έκανε ωραία αντίθεση το άσπρο εσωτερικό πάντως. Βέβαια και το μαύρο σαλόνι του link που έδωσες, δεν είναι καθόλου άσχημο θα έλεγα...!
-
ooooopssss μονο 100 κομματια....τωρα το ειδα...
-
ooooopssss μονο 100 κομματια....τωρα το ειδα...Ε τι Collectors edition θα ήταν αλλιώς?! Μόλις εισπράξαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΑΚΥΡΟ!!!!
-
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ !!!!!!!
Οκ μου αρέσει που μου αρέσει το άσπρο αλκανταρα, αυτό είναι απίστευτο... Συν απ᾽ ότι βλέπω έχουν μαύρο ταμπλό. Για να είμαι ειλικρινής διαφορά του άσπρου δεν βλέπω από τις φώτο αλλά δεν θα είναι πιο ωραίο, τι στα κομμάτια... Αααααχχχχ....
-
Το onyxwhite δηλ για το scirocco θα βγει μονο σε 100 κομμάτια?
-
ooooopssss μονο 100 κομματια....τωρα το ειδα...Και με συγκεκριμένα specifications όπως βλέπω. Δέρμα, ηλιοροφή, DSG, 19άρα ζάντα Lugano και φυσικά μόνο 200PS. Ή το παίρνεις πακέτο ή καθόλου...
Ελπίζω να μην το βγάλουν έτσι το firespark...
Τη μαύρη κονσόλα θα την τσιμπήσουμε πάντως ως ανταλλακτικό. Ένα πλαστικό κομμάτι είναι, βγάζεις το ένα και βάζεις το άλλο...
-
-
Αναρωτιέμαι ποιά θα είναι η απάντηση της Hyundai για το Scirocco. Θα βγάλει νέο S-Coupe;
-
Από πότε η Hyundai απαντάει στην VW?
Εγώ λέω να περιμένουμε να δούμε τί θα κάνει και η KIA... -
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Αναρωτιέμαι ποιά θα είναι η απάντηση της Hyundai για το Scirocco. Θα βγάλει νέο S-Coupe;Εγω περιμενω την απαντηση της lada ...
VW Scirocco