-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Φιλε olympian 2 παρατηρησα το εξης παραδοξο. Το 85% των δημοσιευσεων σου ειναι στο θεμα αυτο. Μα ρε φιλε γραφεις που γραφεις, που σημαινει οτι ασχολησε, γιατι στα υπολοιπα θεματα αντι να γραφεις, τα γραφεις; Τοσο πια σε εχει τρελανει το Scirocco;Που ακριβώς είναι το πρόβλημά σου αγαπητέ;
-
Παιδιά έχω απορία!Μου είπε ο πωλητής όταν έκανα test drive οτι έχει esp που επεμβαίνει και στο τιμόνι!Μπορεί κάποιος με απλά λόγια να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει;
-
Παιδιά έχω απορία!Μου είπε ο πωλητής όταν έκανα test drive οτι έχει esp που επεμβαίνει και στο τιμόνι!Μπορεί κάποιος με απλά λόγια να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει;
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Φιλε olympian 2 παρατηρησα το εξης παραδοξο. Το 85% των δημοσιευσεων σου ειναι στο θεμα αυτο. Μα ρε φιλε γραφεις που γραφεις, που σημαινει οτι ασχολησε, γιατι στα υπολοιπα θεματα αντι να γραφεις, τα γραφεις; Τοσο πια σε εχει τρελανει το Scirocco;
Που ακριβώς είναι το πρόβλημά σου αγαπητέ;
Το προβλημα ειναι ενα, αφου ασχολησε και γουσταρεις ε τοτε δωσε το παρον και σε αλλα threads. Απλο νομιζω.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Φιλε olympian 2 παρατηρησα το εξης παραδοξο. Το 85% των δημοσιευσεων σου ειναι στο θεμα αυτο. Μα ρε φιλε γραφεις που γραφεις, που σημαινει οτι ασχολησε, γιατι στα υπολοιπα θεματα αντι να γραφεις, τα γραφεις; Τοσο πια σε εχει τρελανει το Scirocco;
Που ακριβώς είναι το πρόβλημά σου αγαπητέ;
Το προβλημα ειναι ενα, αφου ασχολησε και γουσταρεις ε τοτε δωσε το παρον και σε αλλα threads. Απλο νομιζω.
Lol Εγώ δηλαδή τι να πω τότε
-
Ο χρήστης panathaninf έγραψε:
...Lol Εγώ δηλαδή τι να πω τότε
Αααα εσύ είσαι σπέσιαλ περίπτωση !
Αγαπημένος σου άνεμος είναι ο Σιρόκος.
Αγαπημένο σου στριπτιζάζικο είναι το Σιρόκο.
Αγαπημένα σου γλυκά είναι τα Σιροκιαστά (μπαγκλαβάς, κανταίφι κλπ)
Στη δεκαετία του 80 ΔΕΝ είχες αφίσες από Πόρσε και Φεράρι στον τοίχο σου παρα μόνο (μάντεψτε!) του Σιρόκο !
Αγαπημένο σου ρητό είναι το : VW uber alles !
Αγαπημένος σου συγγραφέας είναι ο Piech !
κ.α.Γενικά σε διακρίνει μια αφοσίωση στο θέμα του Σιρόκο !
-
Επεστρεψα και εγω μετα απο μια εβδομαδα ΕΛΙΑΣ(δν θελω να ξαναδω αλλες στα ματια μου!!!)...ρε μη μας βαρατε....sciroccoχτυπημενοι ειμαστε
-
Έχει πάρει κανείς με παραγγελία 1.4 DSG εβδομάδα παραγωγής;;; Έστω πιθανή....
Βιάζομαι το ξέρω αλλά τί να κάνω ανήκω στην κατηγορία του φίλου panathaninf
-
Οι Γαλλοι το γλιστρανε ελεγχομενα με τα τεσσερα!
http://www.automobile-magazine.fr/media ... _a_l_essai
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Παιδιά έχω απορία!Μου είπε ο πωλητής όταν έκανα test drive οτι έχει esp που επεμβαίνει και στο τιμόνι!Μπορεί κάποιος με απλά λόγια να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει;Μήπως το μπέρδεψε με το ηλεκτρομηχανικό τιμόνι, το οποίο και καλά έχει το Golf;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως το μπέρδεψε με το ηλεκτρομηχανικό τιμόνι;
Όχι μου το είπαν κι εμένα αρκετοί πωλητές, υπάρχει επέμβαση και διόρθωση στο τιμόνι σε ακραίες καταστάσεις βέβαια και πολυ μικρές διορθώσεις.
-
Ε ναι, το έχουν και τα Α3 αυτό αν θυμάμαι, δίνει μια τάση ροπής στο τιμόνι προς την κατεύθυνση που πρέπει να διορθώσει κανείς.
-
Μου έκανε εντύπωση και επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η επίδραση στο τιμόνι ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το ξέρει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως το μπέρδεψε με το ηλεκτρομηχανικό τιμόνι, το οποίο και καλά έχει το Golf;
Είναι έτσι ακριβώς όπως του το είπε ο πωλητής. Μάλιστα το διαπίστωσα και ο ίδιος σε test drive. Το ESP κάνει ανάποδο τιμόνι και σε επαναφέρει χωρίς να σε φρενάρει!!!
-
To είπα παραπάνω.
-
Μου το είπαν και εμένα ότι υπάρχει διόρθωση στο τιμόνι....κουφό είναι πάντος....
Άσχετο αλλά μήπως το έχει πάρει κανένας χωρίς xenon να μου πεί τι λάμπες φοράει ??? -
Προκειται για προγραμμα που λειτουργει μεσα απο το ESP και λεγεται Driving Steering Recommendation. Aκουγεται υπερβολικο αλλα ισχυει η λειτουργια του.
θυμαμαι χαρακτηριστικα σε καποια αναφορα δημοσιογραφου αυτοκινητιστικου περιοδικου, ο οποιος ανεφερε οτι ενιωσε σε καποιο μικρο γλιστρημα με το scirocco μια αναπαντεχη υποβοηθηση αναποδου τιμονιου! -
Δεν είναι τπτ το φοβερό, ουσιαστικά ελαφρώνει προς το μέρος που 'πρέπει' να στρίψεις το τιμόνι για να διορθώσεις.
-
Να το βλέπαμε και στιν πράξη καλά θα είταν.....ακόμα περιμένω να έρθει....
-
Καταρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!
Η απορία μου είναι αν στρίβει το τιμόνι την ώρα που κάνει τις διορθώσεις ή είναι τόσο μικρές που δεν τις καταλαβαίνεις!
VW Scirocco