-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
το σπορ πακετο στο 1.4 περιλαμβανει οτι και στο 2.0;
νομιζω οτι το σπορ πακετο για το 1.4 περιλαμβανει μονο τα καθισματα με αλκανταρα και τις ζαντες donington στα 545 ευρω
διορθωστε με αν κανω λαθος+μεταλλικά πεντάλ +ραφές σε χειρόφρενο, τιμόνι, λεβιέ, μοκέτες + μαύρες επενδύσεις αεραγωγών αντί για νίκελ + μαύρη οροφή + σκούρα κρύσταλλα πίσω
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
€545.
ΠΟΥ;;;;;!!!! Γιατί μου είπαν 545 + 41 τέλος ταξινόμησης
€545 είναι παντού. Ο κατάλογος είναι κοινός σε όλους. Το τέλος ταξινόμησης συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές. Ξαναπήγαινε και βαλ΄τους να σου δείξουν το online σύστημα που κάνουν τις παραγγελίες. Δεν αποκλείεται να σου έχουν βάλει καπέλο και στα υπόλοιπα...
Μάλλον επέιδη ήταν μέσω τηλεφώνου η ερώτηση μπερδεύτηκε ο πωλητής και νόμιζε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται. Να μου έβαλαν καπέλο δεν παίζει γιατί μου έκοψαν 1000 ευρώ βάση επισήμου τιμικαταλόγου πάντα...
(DSG, xenon, rcd 510, πίεση ελαστικών, συναγερμός Plus, park pilot, επέκταση εγγύησης, μεταφορικά, τέλη = 27.100 όλα εργοστασιακά)
-
Πολυ καλα αν αναλογιστουμε οτι στη Γερμανια το πακετο αυτο εχει 680ευρω...
Εχει βρει μηπως κανεις φωτογραφια εσωτερικου με αλκανταρα σε αποχρωση κασμιρ? -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
νομιζω οτι το σπορ πακετο για το 1.4 περιλαμβανει μονο τα καθισματα με αλκανταρα και τις ζαντες donington στα 545 ευρω
διορθωστε με αν κανω λαθος+μεταλλικά πεντάλ +ραφές σε χειρόφρενο, τιμόνι, λεβιέ, μοκέτες + μαύρες επενδύσεις αεραγωγών αντί για νίκελ + μαύρη οροφή + σκούρα κρύσταλλα πίσω
εισαι σιγουρος 100%;σε ερωτηση μου την παρασκευη σε αντιπροσωπεια μου ειπανε μονο για καθισματα και ζαντες.μαλιστα σε ερωτηση μου για τον μαυρο ουρανο μου απαντησε οτι ΠΟΤΕ δεν θα μπει στο 1.4 και μαλιστα ηταν κατηγορηματικος.βεβαια οπως εχει ειπωθει πολλες φορες οι πωλητες καμια φορα ειναι και ασχετοι.
dimik δε σε αμφισβητω,απλα θελω να σιγουρευτω 100% για το τι περιλαμβανει το σπορ πακετο στο 1.4 -
Ο χρήστης opcast έγραψε:
εισαι σιγουρος 100%;σε ερωτηση μου την παρασκευη σε αντιπροσωπεια μου ειπανε μονο για καθισματα και ζαντες.μαλιστα σε ερωτηση μου για τον μαυρο ουρανο μου απαντησε οτι ΠΟΤΕ δεν θα μπει στο 1.4 και μαλιστα ηταν κατηγορηματικος.βεβαια οπως εχει ειπωθει πολλες φορες οι πωλητες καμια φορα ειναι και ασχετοι.
dimik δε σε αμφισβητω,απλα θελω να σιγουρευτω 100% για το τι περιλαμβανει το σπορ πακετο στο 1.4Σε καταλαβαίνω, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία πρίν από λίγες ώρες με τον αντιπρόσωπο, μου τα είπε έτσι, φάνηκε μάλιστα ότι τα διάβαζε μέσα απ την εγκύκλιο....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
dimik δε σε αμφισβητω,απλα θελω να σιγουρευτω 100% για το τι περιλαμβανει το σπορ πακετο στο 1.4Σε καταλαβαίνω, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία πρίν από λίγες ώρες με τον αντιπρόσωπο, μου τα είπε έτσι, φάνηκε μάλιστα ότι τα διάβαζε μέσα απ την εγκύκλιο....
-
Παιδιά, υπόψιν ότι το σπορ πακέτο έχει 6 μήνες αναμονή...
-
Παιδιά, υπόψιν ότι το σπορ πακέτο έχει 6 μήνες αναμονή...Είναι στάνταρ αυτό???
Εμένα με προβληματίζει και η μεγαλύτερη διάσταση ελαστικών στις Donnigton (235).....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είναι στάνταρ αυτό???
Εμένα με προβληματίζει και η μεγαλύτερη διάσταση ελαστικών στις Donnigton (235).....
Σε δύο που ρώτησα μου είπαν το ίδιο πράγμα. Οι Donington να μη σε προβληματίζουν, το μεγαλύτερο πέλμα μόνο καλό θα κάνει (στο κράτημα). Και το 45άρι προφίλ είναι μια χαρά. Από εκεί και πάνω (Interlagos) αρχίζουν τα δύσκολα...
-
το σπορ πακετο ειναι ενα.
περιλαμβανει οτι και το διλιτρο
και μπορει να ειναι και παραπανω απο 6 μηνεσ να ξερετε.
εγκυκλιοσ ηρθε σημερα.
αργει γιατι ειναι ειδικη παραγγελια του ιδιου του εισαγωγεα προσ το εργοστασιο.
το 235 λαστιχο αν ειναι καλυτερο η χειροτερο ειναι σχετικο με το οδοστρωμα και με τισ συνθηκεσ του καιρου.
οτι ειναι πιο ομορφο ειναι σιγουρο οπωσ επισησ ειναι σιγουρα και πιο ακριβα κατα την αλλαγη. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πολυ καλα αν αναλογιστουμε οτι στη Γερμανια το πακετο αυτο εχει 680ευρω...
Εχει βρει μηπως κανεις φωτογραφια εσωτερικου με αλκανταρα σε αποχρωση κασμιρ?Αυτό θα ήταν ακριβώς το επόμενο μου post. Το έχει βρει κανένας σε κασμίρ;;
-
η κασμιρ αποχρωση σε αλκανταρα εαν λερωσει, που λερωνει σιγουρα, πιστεψτε με οτι δεν ειναι οτι καλυτερο.
-
Οντως λερωνει ευκολα αλλα μια φωτογραφια αν υπαρχει (κανονικη οχι του configurator της Volkswagen) θα ηθελα να την δω...
-
...το μεγαλύτερο πέλμα μόνο καλό θα κάνει (στο κράτημα)...Κάνω quote μόνο αυτό το σημείο από το μήνυμά σου για να υπενθυμίσω ότι το μεγάλο πέλμα βοηθάει στο στεγνό οδόστρωμα ενώ στο βρεγμένο (γεμάτο λιμνάζοντα νερά από λακουβίτσες ελληνικό), οδόστρωμα μάλλον δυσκολεύει...
Ίσως να μην είναι τραγική η διαφορά από 225 σε 235 ( για τέτοια διαφορά δε μιλάμε; ), όπως και να έχει όμως στο βρεγμένο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα με μεγαλύτερο πέλμα και όχι πιο εύκολα..._
-
Στην Ka_____ μου ειπανε για μαυρο ουρανο μονο με μαυρα δερματινα καθισματα για το 160αρι.
Για σπορ πακετο πανω απο εξι μηνες καθυστερηση παραδοσης. Για το DSG δλδ , Μαρτιος +6 μηνες περιπου! Περιπου ενα χρονο απο σημερα! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στο Drive πάντως διάβασα ότι οι πιο δυνατές εκδόσεις (160, 200) θέλουν μπλοκέ για όποιον θέλει να ζορίσει αρκετά το αμάξι.
Εννοεις οτι θα πρεπει να βαλουν aftermarket μηχανικο τυπου τορσεν(?) π.χ, γιατι τα
scirocco εχουν μεσα απο το ESP το ΕDL, ηλεκτρονικο προγραμμα προσομειωσης μπλοκε διαφορικου.
Μπορεις να αναφερθεις λιγο πιο συγκεκριμενα?To Drive δεν αναφερεται σε κατι τετοιο που λες EDDIE_147.
Καλο θα ηταν να γραφουμε λιγο πιο συγκεκριμενα παντως... -
Είναι στάνταρ αυτό???
Σε δύο που ρώτησα μου είπαν το ίδιο πράγμα. Οι Donington να μη σε προβληματίζουν, το μεγαλύτερο πέλμα μόνο καλό θα κάνει (στο κράτημα). Και το 45άρι προφίλ είναι μια χαρά. Από εκεί και πάνω (Interlagos) αρχίζουν τα δύσκολα...
Λοιπόν οι interlagos σας πληροφορώ ότι είναι πιο άνετες πχ. απο Gr. Punto sporting με λάστιχο 205/45 17 γιατί το προφίλ είναι μικρότερο από τις 235/40 18. Άσε που δίνει άλλη ομορφιά. Επίσης η διαφορά σε χιλιοστά με τις Donighton στο προφιλ είναι περίπου 1 εκατοστό και λιγότερο. Το θέμα είναι το κόστος αλλαγής στην τετράδα
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
...το μεγαλύτερο πέλμα μόνο καλό θα κάνει (στο κράτημα)...
Κάνω quote μόνο αυτό το σημείο από το μήνυμά σου για να υπενθυμίσω ότι το μεγάλο πέλμα βοηθάει στο στεγνό οδόστρωμα ενώ στο βρεγμένο (γεμάτο λιμνάζοντα νερά από λακουβίτσες ελληνικό), οδόστρωμα μάλλον δυσκολεύει...
Ίσως να μην είναι τραγική η διαφορά από 225 σε 235 ( για τέτοια διαφορά δε μιλάμε; ), όπως και να έχει όμως στο βρεγμένο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα με μεγαλύτερο πέλμα και όχι πιο εύκολα..._
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά στην Ελλάδα ζούμε και οι μέρες που το οδόστρωμα είναι βρεγμένο είναι πολύ λίγες σε σχέση με αυτές που είναι στεγνό.
-
Ο χρήστης ktsif έγραψε:
Είναι στάνταρ αυτό???
Λοιπόν οι interlagos σας πληροφορώ ότι είναι πιο άνετες πχ. απο Gr. Punto sporting με λάστιχο 205/45 17 γιατί το προφίλ είναι μικρότερο από τις 235/40 18. Άσε που δίνει άλλη ομορφιά. Επίσης η διαφορά σε χιλιοστά με τις Donighton στο προφιλ είναι περίπου 1 εκατοστό και λιγότερο. Το θέμα είναι το κόστος αλλαγής στην τετράδα
Απλά μαθηματικά, 45>40. Μη μετράς το προφίλ σε εκατοστά. Το προφίλ εκφράζεται σε ποσοστό επί τους πέλματος και είναι ανάλογο με τη σκληρότητα του τροχού. Με τη δική σου λογική θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως ένα λάστιχο ποδηλάτου με προφίλ 100 και βάλε, αλλά φυσικά μικρότερο σε εκατοστά σε σχέση με ένα 40άρι αυτοκινήτου, είναι πιο σκληρό από το δεύτερο.
Δεν αποκλείεται το Scirocco με τα 235/40 R18 να είναι πιο άνετο από ένα Punto sporting με 205/45 R17. Εκτός από τις ζάντες και τα λάστιχα, υπάρχει και η ανάρτηση...
Το σίγουρο είναι πως στο ίδιο αυτοκίνητο, το 235/40 R18 είναι σκληρότερο από το 235/45 R17. -
Παιζει ρολο και η μεγαλη διαδρομη της αναρτησης που εχει το scirocco, ειναι ενας απο τους λογους που εχει πετυχει ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα σε επιπεδο αποσβεσης με 45προφιλ, (τουλαχιστον με 235/45/17 που οδηγησα) κατι που σε αλλες περιπτωσεις ισως θα ηταν απαγορευτικο για τους δρομους μας.
VW Scirocco