-
Γεια σας παιδια.ειμαι κι εγω ενας υποψηφιος αγοραστης του Scirocco 1.4 tsi
Τι υποψηφιος δηλαδή που την παρασκευη το κλεινω...!Εχω αποφασισει τα παντα εκτος απο ζάντες.
Θα ειναι ασπρο με:
- ηλιροφη
- σκουρα πισω παραθυρα
- RCD 510
- πακετο φωτισμο με πακετο καθρεπτών
- media in
- bluetooth premium
- πιεση ελαστικων
Υπαρχει καποια φωτογραφια του αυτοκινητου με τις ζαντες 'long beach'?
Η' εστω σε καποια αντιπρωσωπια(θεσσαλονικη) να το δω για να τις συγκρινω με τις 'donington'.
18 δε βαζω λογω του κοστους και των ελληνικων δρόμων.Επισης, το bluetooth premium αξίζει τον κόπο? Θα κανει τη δουλεια του ή δε θα μπορεσω να το συνδεσω ποτε? θα παρω και κινητο με rsap.
ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Nαι το σπορ πακετο εχει στην Γερμανια 680ευρω αλλα εδω σε δυο αντιπροσωπειες που ρωτησα ειπαν οτι ερχεται μονο στο 2.0 (ως στανταρ) για να ξεχωριζει οπτικα στο εσωτερικο
απο τα μικροτερα μοντελαΦταις να βρίζεις μετά; Και το μόνο που έχει στον κατάλογο του 160 είναι το δέρμα vienna που κάνει 1950€ που για να το βάλεις σου βάζουν και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη θέση (λες και θα αλλάζουν τα χαρακτηριστικά σου, ή θα είναι αμάξι τεστ drive που μπαίνουν διάφοροι ή θα το έχεις αυτό το αμάξι και θα το δίνεις σε άλλους ) θερμενόμενα και βλακίες.... Για άλλη μια φορά θα γκρινιάξω που ακόμα δεν βλέπω έστω αλκαντάρα σε 1.4αρια. Μπήκα σε ένα 2.0 και μου τρέχανε τα σάλια με αυτό το εσωτερικό...
-
Αντε με το καλο!
Βασικα ειδα ενα στα κεντρικα στην Βουλιαγμενης
με τις στανταρ long beach ζαντες και τις εβγαλα με το κινητο.
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως μπορω να τις ανεβασω στο forum -
Ο χρήστης Panos Boutos έγραψε:
Γεια σας παιδια.ειμαι κι εγω ενας υποψηφιος αγοραστης του Scirocco 1.4 tsi
Τι υποψηφιος δηλαδή που την παρασκευη το κλεινω...!Εχω αποφασισει τα παντα εκτος απο ζάντες.
Θα ειναι ασπρο με:
- ηλιροφη
- σκουρα πισω παραθυρα
- RCD 510
- πακετο φωτισμο με πακετο καθρεπτών
- media in
- bluetooth premium
- πιεση ελαστικων
Υπαρχει καποια φωτογραφια του αυτοκινητου με τις ζαντες 'long beach'?
Η' εστω σε καποια αντιπρωσωπια(θεσσαλονικη) να το δω για να τις συγκρινω με τις 'donington'.
18 δε βαζω λογω του κοστους και των ελληνικων δρόμων.Επισης, το bluetooth premium αξίζει τον κόπο? Θα κανει τη δουλεια του ή δε θα μπορεσω να το συνδεσω ποτε? θα παρω και κινητο με rsap.
ευχαριστω εκ των προτερων.
-Εγώ στην θέση σου θα κοιτούσα aftersale πίσω φιμέ. Βρίσκεις και κάτω από 200€ και βαζείς εσύ την απόχρωση και την φωτεινότητα που θέλεις.
-Επίσης όσα θα δώσεις για 510, media in και bluetooth βάζεις ένα καλό gps σε 6,5' οθόνη (περί τα 1000€). Απλά δεν θα έχεις cd changer. Εγώ ψάχνω ακόμα αν θα το παραγγείλω με 310 και μετά να του βάλω μία οθόνη ή με 510 και ένα gps δίπλα.Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το μπλεδοντι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
-
Ευχαριστω παιδια.
κατα τη γνωμη σας, αν και αυτα ειναι θεμα γουστου, long beach ή donington ??
Eπίσης, ξέρουμε ποσο παει να βαλεις μονο μαυρο ουρανο ?? δειχνει πολυ καλτερο το εσωτερικο.
Γρηγορη αν σου δωσω ενα mail μπορεις να τις στειλεις σε παρακαλω ?? -
Κανενα προβλημα.
Δυστυχως τουλαχιστον προς το παρον
ο μαυρος ουρανος ειναι μερος του σπορ πακετου,
το οποιο προσφερεται μονο (ως στανταρ) στην διλιτρη εκδοση. -
και θα ηταν ολα τα λεφτα με τον μαυρο ουρανο!
pbout79@yahoo.gr Γρηγορη ευχαριστω. -
Nα και ενας συνδυασμος που τελικα φαινεται να σκοτωνει:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... q1&asrc=fa' target='_blank' target='_blank
Beryllium grey metallic με interlagos μαλλον χρωμιωμενες
-
long beach
spa
donington
interlangos -
-
Πιθανοτατα οχι, τουλαχιστον συμφωνα με τα λεγομενα της
αντιπροσωπειας προκειται για στανταρ εξοπλισμο στο 2λιτρο με δερμα (χωρις δηλαδη σπορ πακετο)
Κωδικος παντως ακομα δεν εχει ανοιξει. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Nαι το σπορ πακετο εχει στην Γερμανια 680ευρω αλλα εδω σε δυο αντιπροσωπειες που ρωτησα ειπαν οτι ερχεται μονο στο 2.0 (ως στανταρ) για να ξεχωριζει οπτικα στο εσωτερικο
απο τα μικροτερα μοντελαΦταις να βρίζεις μετά; Και το μόνο που έχει στον κατάλογο του 160 είναι το δέρμα vienna που κάνει 1950€ που για να το βάλεις σου βάζουν και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη θέση (λες και θα αλλάζουν τα χαρακτηριστικά σου, ή θα είναι αμάξι τεστ drive που μπαίνουν διάφοροι ή θα το έχεις αυτό το αμάξι και θα το δίνεις σε άλλους ) θερμενόμενα και βλακίες.... Για άλλη μια φορά θα γκρινιάξω που ακόμα δεν βλέπω έστω αλκαντάρα σε 1.4αρια. Μπήκα σε ένα 2.0 και μου τρέχανε τα σάλια με αυτό το εσωτερικό...
παιδια πεσατε σε ανενημερωτους πωλητες. το πακετο που μιλησα μπαινει και ατο 1.4 και το ξερω απο πρωτο χερι.
-
Σοβαρα?
Με τι χρεωση? -
Ωραία!
Μπορείς να μας ενημερώσεις;
Ελπίζω να μην ήταν ο δικός σου άσχετος και ξενερώσουμε... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ωραία!
Μπορείς να μας ενημερώσεις;
Ελπίζω να μην ήταν ο δικός σου άσχετος και ξενερώσουμε...Οι πωλητές σε όλη την Ελλάδα είναι άσχετοι εκτός από αυτόν που πήγε ο nteminio...
-
Παιδια δν νομιζω να ισχυει αυτο...ολοι οι πωλητες εμενα μου επιβεβαιωναν οτι το σπορ πακετο εδω,το εχουν στο 2λιτρο μονο για να διαφοροποιειται...και ειναι λογικο καθως στη Γερμανια το 2λιτρο εχει 2200 euro διαφορα απο το 160 ενω εδω 7000 οποτε επρεπε αυτος π δινει αυτα τα 7000 να εχει κατι ακομα παραπανω εκτος απο τον κινητηρα...ωραιες οι επιλογες σου!Εχω μια διαφωνια στα σκουρα κρυσταλλα καθως εχουν 260 ευρω και μπορεις ανετα με 200 ευρω να βαλεις εξω πολυ καλες μεμβρανες σε ΟΛΑ τα τζαμια(εκτος απο μπροστα φυσικα) αρκει να βρεις ενα εξειδικευμενο συνεργειο που υπαρχουν πολλα.Βαλε το 510 κατα τη γνωμη μου απλα μου φαινεται περιττο το media in γιατι θα εχεις 6πλο cd changer mp3 και υποδοχη καρτας sd που αυτο σημαινει παρα πολλη μουσικη...τωρα απο ζαντα δν μπορω να σου πω εγω γιατι επελεξα τις 18''!Αντε με το καλο να το κλεισεις κ εσυ.
-
Η απλά θα μπορούσαν να μειώσουν την τιμή... Λέω εγώ τώρα...
Να μειώσουν την τιμή και να αφήνουν στον καταναλωτή το δικαίωμα της επιλογής των extra. Λέμε τώρα...
Αλλά θα μου πεις ποιος θα έβαζε απολήξεις χρωμίου εύκολα...Και πραγματικά έχω εκνευριστεί υπερβολικά που αφενώς πιστεύουν ότι εμείς που θα πάρουμε ένα αμάξι δεν θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω. Από την μία βλέπεις στον κατάλογο από τις spa μέχρι το χειμερινό πακέτο και από την άλλη σου λένε δεν έχουμε βγάλει κωδικούς ακόμα... Αναφέρετε που να πάρει τουλάχιστον ένα θα καθυστερίσει και ας μην βγει στην παραγωγή. Απαράδεκτο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Η απλά θα μπορούσαν να μειώσουν την τιμή... Λέω εγώ τώρα...Να μειώσουν την τιμή και να αφήνουν στον καταναλωτή το δικαίωμα της επιλογής των extra. Λέμε τώρα...
Αλλά θα μου πεις ποιος θα έβαζε απολήξεις χρωμίου εύκολα...Και πραγματικά έχω εκνευριστεί υπερβολικά που αφενώς πιστεύουν ότι εμείς που θα πάρουμε ένα αμάξι δεν θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω. Από την μία βλέπεις στον κατάλογο από τις spa μέχρι το χειμερινό πακέτο και από την άλλη σου λένε δεν έχουμε βγάλει κωδικούς ακόμα... Αναφέρετε που να πάρει τουλάχιστον ένα θα καθυστερίσει και ας μην βγει στην παραγωγή. Απαράδεκτο
Εμένα πάλι με εκνευρίζει που δεν έχουν το firespark.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σοβαρα?
Με τι χρεωση?545 €το σπορ πακετο.Θα χρειαστει λιγο μεγαλυτερος χρονος παραδοσης απο το συνηθισμενο αν καποιος το επιλεξει. Olympian οι πωλητες ειναι ολοι πολυ καλοι , απλα υπαρχει ενα μπλεξιμο με το σπορ πακετο.
Οτιδηποτε θελει καποιος περι scirocco η' γενικα VW μπορει να μου στελνει PM.
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
Σοβαρα?
Με τι χρεωση?545 €το σπορ πακετο.Θα χρειαστει λιγο μεγαλυτερος χρονος παραδοσης απο το συνηθισμενο αν καποιος το επιλεξει. Olympian οι πωλητες ειναι ολοι πολυ καλοι , απλα υπαρχει ενα μπλεξιμο με το σπορ πακετο.
Οτιδηποτε θελει καποιος περι scirocco η' γενικα VW μπορει να μου στελνει PM.
Καλά, τώρα την π***σες. Θα γεμίσει το mailbox...
Καλύτερα να τα πεις δημοσίως...
VW Scirocco