-
Να πω και γω τις δικες μου στατικες εντυπωσεις απο το Τσιροτο.
Εξωτερικα, ενα ωραιο δεμένο σχέδιο με σαφη σπορ στυλάκι χωρις ομως να το φωνάζει. Οι 18αρες ζάντες αν και ωραιες ειναι overkill. Μπαινοντας μέσα... τυπικά VW τα πράγματα... αλλα με μια νότα παραπάνω φρεσκάδας απο το Golf. Θέλετε οι λιγο διαφορετικοι αεραγωγοι, θέλετε το διαφορετικο RCD, τα καθίσματα.... παντως το βρήκα σαφως λιγοτερο βαρετο απο ενα Golf. Τα δε καθίσματα... ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΡΕΣ ακόμα και στην απλή εκδοση με αρκετά καλα υφάσματα.Η θέση οδήγησης απόλυτα ρυθμιζόμενη με το μεγαλύτερο ευρος ρυθμίσεων. Για να μην βρει καποιος την θέση του... θα πρεπει να εχει υποστει μετάλλαξη! Οδηγείς μέσα και οχι πανω στο αμάξι. Η περιφεριακή ορατότητα ηταν σε αρκετά καλά επίπεδα. Απο ποιοτική αποψη... εδειχνε αψεγαδιαστο .- Συναρμογη και πλαστικα top notch... και οποιος διαφωνει ας μου υποδείξει κατι καλύτερο στην μικρομεσαια κατηγορία... σε αυτά τα λεφτα. Παντως αν και πολλα τα κοινα με το Golf, αυτό έδειχνε ενα κλικ ποιο φροντισμενο σε οτι αφορα το fit and finish. To ατου του ειναι οτι χωραει 4 ατομα κανονικά χωρις καποια παραχωρηση... (αρκει οι πισω να μην ειναι ντερεκια) και έχει ενα καλο και εκμεταλευσιμο χωρο αποσκευων.
Προσωπικά ευελπιστώ να το οδηγησω στο άμεσο διαστημα να δω και αλλα ποιοτικα χαρακτηριστικα στην πράξη. Ως τωρα παντως οι εντυπωσεις ηταν απο πολυ καλες ως άριστες.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έκανα πάλι σήμερα ένα ντου σε μία αντιπροσωπία και μου είπαν δεν έχουν διαμορφώσει τιμές για αλκαντάρα και spa...Ο πωλητής δεν ήξερε την τύφλα του. Ούτε το σπορ πακέτο διατιθεται ούτε οι Spa.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Ο πωλητής δεν ήξερε την τύφλα του. Ούτε το σπορ πακέτο διατιθεται ούτε οι Spa.Το σπορ πακέτο το είδα πάντως σε 2λιτρο, σε 160αρι με τα τωρινά δεδομένα, σίγουρα όχι. Τις Spa δεν τις έχω δει από κοντά πράγματι αν και λένε πως είναι οι στάνταρ στο 2λιτρο... Τι να σου πω... Από την άλλη μου είπε χρόνο παράδωσης 3 με 5 μήνες. Το DSG πότε είπαμε θα είναι διαθέσιμο που του το είπα ότι θέλω; Μάρτη και μετά; Ελπίζω μέχρι τότε που θα το παραγγείλω να έχουν ενημερωθεί...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απο ποιοτική αποψη... εδειχνε αψεγαδιαστο .- Συναρμογη και πλαστικα top notch... και οποιος διαφωνει ας μου υποδείξει κατι καλύτερο στην μικρομεσαια κατηγορία... σε αυτά τα λεφτα.Σε επιμέρους τμήματα οι διαφορές με τα λοιπά καλά της κατηγορίας (βγάζω εσκεμμένα το 308 από εδώ) είναι ελάχιστες. Δεν λέω συγκεκριμένα παραδείγματα γιατί θα έχουμε 3ο παγκόσμιο. Αυτό που είναι σε πολύ καλό επίπεδο, σχεδόν κορυφής, και είναι αυτό που εντυπωσιάζει στην ουσία άπαντες είναι η συναρμογή (και το φινίρισμα) αυτών.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν λέω συγκεκριμένα παραδείγματα γιατί θα έχουμε 3ο παγκόσμιο.Να πεις
Στο κατω κατω... οι mods εχουν πεσει σε αχρηστία επειδη δε συμβαίνει τιποτα Πες, να αναψουν τα αιματα, να πεσει και καμια ψιλή να γουστάρουμε -
Πες ρε παιδι μου να ξερουμε και εμεις!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
χωροι αρκετα καλοι μπρος πισω με την εξαιρεση των ψηλων στο 1.90 για το πισω καθισμα...τα μαλλακια τους θα γλειψουν την οροφη χωρις να ακουμπησει το κεφαλι ομως...αρα μη βαζετε ρωσιδες στο πισω καθισμα...
Ευτυχώς οι Ελληνίδες δεν φημίζονται για το ύψος τους οπότε χώνεις μέσα 3 και έφυγες!
στο συνηθισμενο μεγεθος που βγαινουν και 4 χωρανε πισω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωροι αρκετα καλοι μπρος πισω με την εξαιρεση των ψηλων στο 1.90 για το πισω καθισμα...τα μαλλακια τους θα γλειψουν την οροφη χωρις να ακουμπησει το κεφαλι ομως...αρα μη βαζετε ρωσιδες στο πισω καθισμα...
Ευτυχώς οι Ελληνίδες δεν φημίζονται για το ύψος τους οπότε χώνεις μέσα 3 και έφυγες!
Παγκόσμια σταθερά ύψους Ελληνίδας (έλα όλοι το έχετε ακούσει... ) :
Και στο iQ θα χωράνε 4 πίσω...
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Εμπρός αριστερά έχει καλή ορατότητα; Δλδ η κολώνα κόβει πολύ; Οι καθρέπτες δίνουν καλή ορατότητα;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ο πωλητής δεν ήξερε την τύφλα του. Ούτε το σπορ πακέτο διατιθεται ούτε οι Spa.
Το σπορ πακέτο το είδα πάντως σε 2λιτρο, σε 160αρι με τα τωρινά δεδομένα, σίγουρα όχι. Τις Spa δεν τις έχω δει από κοντά πράγματι αν και λένε πως είναι οι στάνταρ στο 2λιτρο... Τι να σου πω... Από την άλλη μου είπε χρόνο παράδωσης 3 με 5 μήνες. Το DSG πότε είπαμε θα είναι διαθέσιμο που του το είπα ότι θέλω; Μάρτη και μετά; Ελπίζω μέχρι τότε που θα το παραγγείλω να έχουν ενημερωθεί...
Στο 160άρι αναφέρομαι. Στο 200άρι το σπορ πακέτο είναι στάνταρ (πάντα στην Ελλάδα αναφέρομαι), συνεπώς και οι Donington που περιλαμβάνονατι σε αυτό. Επομένως μην περιμένεις να δεις τις Spa στην Ελλάδα. Το φυλλάδιο λέει ότι είναι στάνταρ στο 200άρι, αλλά αυτό ισχύει για άλλες αγορές, πχ Γερμανία.
Άποψη μου είναι πως οι Donington είναι πιο ωραίες από τις Spa (εξάλλου θεωρούνται και έξτρα εξοπλισμός από τη VW) οπότε μείνε σε αυτές... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Εδώ πάνω βγαίνουν και σε πιο μεγάλα μεγέθη. Ευρωπαίες...
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Εμπρός αριστερά έχει καλή ορατότητα; Δλδ η κολώνα κόβει πολύ; Οι καθρέπτες δίνουν καλή ορατότητα;Δε θυμάμαι να μου δημιούργησε πρόβλημα ορατότητας η κολώνα, όταν το οδήγησα. Βέβαια, είμαι συνηθισμένος από το Golf που επίσης έχει χοντρή κολώνα.
Ο εσωτερικός καθρέφτης είναι μικρός και το πίσω τζάμι επίσης, οπότε μην περιμένεις να δεις πολλά. Αναγκαστικά θα πρέπει να βασιστείς στους πλαϊνούς καθρέφτες, οι οποίοι είναι επίσης αρκετά μικροί και τριγωνικοί. Είναι όμως νομίζω μέχρι να τους συνηθίσεις, μετά δε θα έχεις πρόβλημα. Εκεί που σίγουρα θα έχεις πρόβλημα θα είναι στην όπισθεν, οπότε οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σημερα πηγα να δω το εν λογο αυτοκινητο και ειδα το εξης.
Εξωτερικα θα ελεγα οτι κεντριζει το ενδιαφερον,,
Εσωτερικα ομως ,,, ,,,,ηταν διπλα διπλα με το πασσατ cc ,το α5 και πραγματικα νομιζα οτι ημουν σε ενα και το αυτο αυτοκινητο ειτε ειμουν στο ενα η το αλλο αμαξι.
Πραγματικα ποιοτικη κατασκευη αλλα για το σχεδιο του πολυ μονοτονο εσωτερικο.
Αμεσως μετα πηγα στο Μπραβο με το φουλ εξοπλισμο αλλα και χωρις αυτο,,,,και παρα θα ελεγα το διαφορετικο πιο 'συνηθισμενο 'σχημα του μολις μπηκα μεσα νομιζα οτι ημουν σε 'πολεμικη μηχανη' η αλλιως σε μια πολυ ακριβη κατασκευη,,,,,
Με αλλα λογια ενω σε προδιαθετει για οδηγηση ,,,οταν μπαινεις μεσα νομιζεις οτι εισαι σε λιμουζινα.
Επισης ειδα απο το α4 ς line μεχρι το ττ καμπριο και μη .Τι να πω ,,,,
Τα ιδια σε γενικες γραμμες !!!!
Αποψη μου φυσικα !!!!Ευτυχώς που δεν είδες και Aston Martin γιατί πολύ φοβάμαι πως θα έχανε και αυτή απο το Bravo.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Σημερα πηγα να δω το εν λογο αυτοκινητο και ειδα το εξης.
Εξωτερικα θα ελεγα οτι κεντριζει το ενδιαφερον,,
Εσωτερικα ομως ,,, ,,,,ηταν διπλα διπλα με το πασσατ cc ,το α5 και πραγματικα νομιζα οτι ημουν σε ενα και το αυτο αυτοκινητο ειτε ειμουν στο ενα η το αλλο αμαξι.
Πραγματικα ποιοτικη κατασκευη αλλα για το σχεδιο του πολυ μονοτονο εσωτερικο.
Αμεσως μετα πηγα στο Μπραβο με το φουλ εξοπλισμο αλλα και χωρις αυτο,,,,και παρα θα ελεγα το διαφορετικο πιο 'συνηθισμενο 'σχημα του μολις μπηκα μεσα νομιζα οτι ημουν σε 'πολεμικη μηχανη' η αλλιως σε μια πολυ ακριβη κατασκευη,,,,,
Με αλλα λογια ενω σε προδιαθετει για οδηγηση ,,,οταν μπαινεις μεσα νομιζεις οτι εισαι σε λιμουζινα.
Επισης ειδα απο το α4 ς line μεχρι το ττ καμπριο και μη .Τι να πω ,,,,
Τα ιδια σε γενικες γραμμες !!!!
Αποψη μου φυσικα !!!!Ευτυχώς που δεν είδες και Aston Martin γιατί πολύ φοβάμαι πως θα έχανε και αυτή απο το Bravo.
E φυσικα...αφου και η Aston ενω σε προδιαθετει για οδηγηση,οταν μπαινεις μεσα νομιζεις οτι εισαι σε λιμουζινα....μπλιαχχχχ...
-
Καλά παιδιά για το Σιρόκο μιλάμε όχι για την F430 ! Δε πρόκειται να τις φορτώνουμε και 3-3 τις κυρίες για να μας απασχολεί το πίσω κάθισμα ! Μία μόνο μπροστά και ΑΝ . Έχουν ανεβεί τα στανταρ της νέας μέσης Ελληνίδας, παιδιά !!
Για τις ζάντες που συζητάτε δε βάζετε και καμιά φωτό να δούμε για ποιές λέτε ... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Καλά παιδιά για το Σιρόκο μιλάμε όχι για την F430 ! Δε πρόκειται να τις φορτώνουμε και 3-3 τις κυρίες για να μας απασχολεί το πίσω κάθισμα ! Μία μόνο μπροστά και ΑΝ . Έχουν ανεβεί τα στανταρ της νέας μέσης Ελληνίδας, παιδιά !!
Για τις ζάντες που συζητάτε δε βάζετε και καμιά φωτό να δούμε για ποιές λέτε ...Μιλάμε για τον άδη που είναι γόης τεραστίων διαστάσεων
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Εμπρός αριστερά έχει καλή ορατότητα; Δλδ η κολώνα κόβει πολύ; Οι καθρέπτες δίνουν καλή ορατότητα;το μεγα προβλημα ειναι προς τα πισω...μπρος και πλαγια μου φανηκε σαφως καλυτερο απο το νεο λεον...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για τις ζάντες που συζητάτε δε βάζετε και καμιά φωτό να δούμε για ποιές λέτε ...Μιλάμε για τον άδη που είναι γόης τεραστίων διαστάσεων
ο καζανοβα παιρνει lexotanyl οταν με βλεπει... εισαι τοσο γιατρος που δε καταλαβαινεις οτι ανεβαζεις τα ποσοστα ενδεχομενης επιτυχιας...καποια θα στραβωθει να σε παρει στο τελος...
-
Επιτελους ενημερωθηκε και το volkswagen.gr με το scirocco http://www.volkswagen.gr/site/index1.html
-
Στο τευχος που εχει τωρα στους 4τροχους το scirocco ποιο μπλε ειναι αυτο?
VW Scirocco