-
Σε μένα σε μια αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης (Π...ς) μου ειπαν έξοδα μεταβίβασης και πινακίδες 580€....
Ότι να ΄ναι.... Ότι θέλει ο καθένας ζητάει.... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδαμε το δίλιτρο σήμερα... Ωραίο, αν και το περίμενα πιο συμμαζεμένο να πω την αλήθεια. Με τις 18αρες δείχνει γομαράκι, με τα 17αρια ίσως φαίνεται πιο κόμοδο... Το σχήμα όντως είναι ωραίο και δυναμικό, μπρερίζει ελαφρώς ειδικά στον όγκο του πίσω μέρους, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.
Μέσα τώρα, καλή θέση οδήγησης, έχει αρκετά καλούς χώρους, αλλά κάτι παίζει με την κολώνα του τιμονιού και για να μπορείς να οδηγήσεις χωρίς άγχος πρέπει να φύγεις πίσω (τουλάχιστον εγώ). Ποιοτικώς όχι τπτ το φοβερό σε υλικά (πχ το τιγκουάν έχει μαλακότερα πλαστικά στο ταμπλώ, οι καπλαμάδες στις πόρτες είναι κάπως, σκληρό πλαστικό του κάτω μέρους), αλλά πολύ καλή συναρμογή. Εμένα μου άρεσε και το μαύρο του ουρανού στο σπορ πακ του 2λιτρου. Εικάζω πως θα έχει κάτι τριγμούς από τις χειρολαβές της πόρτας και ίσως τους κεντρικούς αεραγωγούς. Κουμπάκια κλπ του ταμπλώ μια χαρά, καλύτερα σε αίσθηση από τα κλικ-κλικ των άουντι. Πολύ ωραία καθίσματα μπρος/πίσω, και ειδικά πίσω έχει καλύτερους χώρους από ότι περίμενα. Για πόδια άπλετοι, το κεφάλι βέβαια φλερτάρει με την οροφή χωρίς να ακουμπάει τελικά.
Μείον το κατώφλι του χώρου αποσκευών, που πρώτα θέλει να ρίξεις τις βαλίτσες με επί κοντώ και μετά να τις βάλεις μέσα.Καποιος να κανει ban τον moderator ρε παιδια...
-
Σημερα πηγα να δω το εν λογο αυτοκινητο και ειδα το εξης.
Εξωτερικα θα ελεγα οτι κεντριζει το ενδιαφερον,,
Εσωτερικα ομως ,,, ,,,,ηταν διπλα διπλα με το πασσατ cc ,το α5 και πραγματικα νομιζα οτι ημουν σε ενα και το αυτο αυτοκινητο ειτε ειμουν στο ενα η το αλλο αμαξι.
Πραγματικα ποιοτικη κατασκευη αλλα για το σχεδιο του πολυ μονοτονο εσωτερικο.
Αμεσως μετα πηγα στο Μπραβο με το φουλ εξοπλισμο αλλα και χωρις αυτο,,,,και παρα θα ελεγα το διαφορετικο πιο 'συνηθισμενο 'σχημα του μολις μπηκα μεσα νομιζα οτι ημουν σε 'πολεμικη μηχανη' η αλλιως σε μια πολυ ακριβη κατασκευη,,,,,
Με αλλα λογια ενω σε προδιαθετει για οδηγηση ,,,οταν μπαινεις μεσα νομιζεις οτι εισαι σε λιμουζινα.
Επισης ειδα απο το α4 ς line μεχρι το ττ καμπριο και μη .Τι να πω ,,,,
Τα ιδια σε γενικες γραμμες !!!!
Αποψη μου φυσικα !!!! -
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Σε μένα σε μια αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης (Π...ς) μου ειπαν έξοδα μεταβίβασης και πινακίδες 580€....
Ότι να ΄ναι.... Ότι θέλει ο καθένας ζητάει....Σε περιοχες εκτος Αθηνας υπολογιστε και τα εξοδα μεταφορας του οχηματος.
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Ότι να ΄ναι.... Ότι θέλει ο καθένας ζητάει....Μανδύλας €660, ΕΤΕΑ €690. ΓΤΠ. Τι έκπτωση σου έδωσαν;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είδαμε το δίλιτρο σήμερα... Ωραίο, αν και το περίμενα πιο συμμαζεμένο να πω την αλήθεια. Με τις 18αρες δείχνει γομαράκι, με τα 17αρια ίσως φαίνεται πιο κόμοδο... Το σχήμα όντως είναι ωραίο και δυναμικό, μπρερίζει ελαφρώς ειδικά στον όγκο του πίσω μέρους, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.
Μέσα τώρα, καλή θέση οδήγησης, έχει αρκετά καλούς χώρους, αλλά κάτι παίζει με την κολώνα του τιμονιού και για να μπορείς να οδηγήσεις χωρίς άγχος πρέπει να φύγεις πίσω (τουλάχιστον εγώ). Ποιοτικώς όχι τπτ το φοβερό σε υλικά (πχ το τιγκουάν έχει μαλακότερα πλαστικά στο ταμπλώ, οι καπλαμάδες στις πόρτες είναι κάπως, σκληρό πλαστικό του κάτω μέρους), αλλά πολύ καλή συναρμογή. Εμένα μου άρεσε και το μαύρο του ουρανού στο σπορ πακ του 2λιτρου. Εικάζω πως θα έχει κάτι τριγμούς από τις χειρολαβές της πόρτας και ίσως τους κεντρικούς αεραγωγούς. Κουμπάκια κλπ του ταμπλώ μια χαρά, καλύτερα σε αίσθηση από τα κλικ-κλικ των άουντι. Πολύ ωραία καθίσματα μπρος/πίσω, και ειδικά πίσω έχει καλύτερους χώρους από ότι περίμενα. Για πόδια άπλετοι, το κεφάλι βέβαια φλερτάρει με την οροφή χωρίς να ακουμπάει τελικά.
Μείον το κατώφλι του χώρου αποσκευών, που πρώτα θέλει να ρίξεις τις βαλίτσες με επί κοντώ και μετά να τις βάλεις μέσα.Καποιος να κανει ban τον moderator ρε παιδια...
Eντάξει ρε συ, διαφωνείς, το ξέρουμε.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εσωτερικα ομως ,,, ,,,,ηταν διπλα διπλα με το πασσατ cc ,το α5 και πραγματικα νομιζα οτι ημουν σε ενα και το αυτο αυτοκινητο ειτε ειμουν στο ενα η το αλλο αμαξι.
Αμεσως μετα πηγα στο Μπραβο με το φουλ εξοπλισμο αλλα και χωρις αυτο,,,,και παρα θα ελεγα το διαφορετικο πιο 'συνηθισμενο 'σχημα του μολις μπηκα μεσα νομιζα οτι ημουν σε 'πολεμικη μηχανη' η αλλιως σε μια πολυ ακριβη κατασκευη,,,,,
Με αλλα λογια ενω σε προδιαθετει για οδηγηση ,,,οταν μπαινεις μεσα νομιζεις οτι εισαι σε λιμουζινα.
Αποψη μου φυσικα !!!!Χάλια και το Scirocco και το CC και το TT και το A5. Μην τα πλησιάζεις, μακρυά!! Καλύτερα Bravo, ή ακόμη καλύτερα Punto, που είναι και Grande...
-
Γιατί, διαφωνείς ότι την μουντάδα του σε σχέση με το εξωτερικό σχέδιο την έχει; Ποιοτικώς το bravo μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά πιο ενδιαφέρον σίγουρα είναι.
Του CC είναι πάρα πολύ ωραίο, μόνο κάτι ψιλολεπτομέρειες με χάλασαν, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Για τα audi έχω τοποθετηθεί πολλάκις και δεν θα κάνω hijack το νήμα πάλι.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Αποψη μου φυσικα !!!!Χάλια και το Scirocco και το CC και το A5. Μην τα πλησιάζεις, μακρυά!! Καλύτερα Bravo, ή ακόμη καλύτερα Punto, που είναι και Grande...
-
Μερικοί μάλλον είναι σε λάθος forum.
-
Ότι να ΄ναι.... Ότι θέλει ο καθένας ζητάει....Μανδύλας €660, ΕΤΕΑ €690. ΓΤΠ. Τι έκπτωση σου έδωσαν;
Δεν εχω αρχισει ακομα τα παζαρια.... Τοτε θα πεσει το πολυ γελιο... Ιδιαιτερα αν βαλω στο παιχνιδι να μου παρουν και το παλιο (GOLF V).
Θεωρω παντως οτι πολυ δυσκολα να κανουν καποια καλη προσφορα (π.χ. εξοδα πινακιδων και μεταβιβασης οπως στον συμφορουμιστα νωριτερα) ιδιαιτερα αν δεν το φορτωσεις με πολλα extra. Κανενα συναγερμο (της πλακας....), πατακια, τριγωνο, κλπ...
Εσενα τι σου δωσανε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για πόδια άπλετοι, το κεφάλι βέβαια φλερτάρει με την οροφή χωρίς να ακουμπάει τελικά.Θα συμφωνήσω αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς η μάνα μου με έβγαλε 1,78 οπότε δεν έχω τόσο πρόβλημα
Να σημιώσω εδώ πέρα πως τη ηλιοροφή πιο πολύ θα την χαίρονται οι πίσω πάρα ο οδηγός και ο συνοδηγός. Δηλαδή η θέση οδήγησης είναι τόσο μέσα (γουστάρω βέβαια) και το ταβάνι κοντά στα μαλλιά σου που δεν κοιτάς πάνω όπως έχω παρατηρήσει στο smart ενός φίλου μου που έχει ακριβώς το ίδιο στυλ οροφής (απλά δεν ανοιγει).Μείον το κατώφλι του χώρου αποσκευών, που πρώτα θέλει να ρίξεις τις βαλίτσες με επί κοντώ και μετά να τις βάλεις μέσα.
Εγώ όταν το άνοιξα το πορτ παγκαζ έμεινα! Δεν παίζει λέω... Είναι απίστευτο αυτό που έκαναν οι γερμανοί, να πιστεύεις ότι τα πίσω καθίσματα όπως το κοιτάς απ᾽ έξω είναι στα 20εκ από το τέλος του αμαξιού και όταν ανοίγεις λες ΟΠΑ!! από που ξεφύτρωσε αυτό; Εγώ πριν το δω περιμένα κάτι ελάχιστα μεγαλύτερο από ένα smart. Το ότι θα πρέπει να πετάς μέσα τις αποσκευές σου, OK, δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς είναι ένα μικρού κιβισμού σπορ αμάξι, ένα βήμα πριν τα supercars κατ᾽ εμέ με λίγα παραπάνω παίρνεις ΤΤ. Άμα σε χαλάει τόσο, που δεν νομίζω να είναι 'το' πρόβλημα, τότε δες για Golf. Κάτι πρέπει να θυσιάζεται στο βομό του σχεδιασμού!
Επίσης, ειπώθηκαν διάφορα για τα εχτρα. Άμα σε ενδιαφέρει να τρέχεις μόνος σου, παίρνεις μηχανή λίτρου. Άλλη εμπειρία... Άμα θες πάλι αμάξι να τρέχεις μόνο, παίρνεις ένα escord που σε full extra έχει και abs βάζεις τα πάντα για να έχει καλή απόδοση και λες και σε ένα βιτιοφόρο από πίσω να σε γεμίζει κάθε χιλιόμετρο με καύσιμα (βλ. RX8). Αν είσαι λάτρης των καμπριο, αγοράζεις ένα καταπληκτικό buggie με προπέλα. Τα extra είναι προπαντώς να σε διευκολύνουν και ύστερα να όταν είσαι μέσα να γουστάρεις να είσαι μέσα στο αμάξι. Στην τελική 97% περνάς την ώρα σου κοιτώντας και ώντας στο εσωτερικό παρά κοιτώντας το εξωτερικό του αυτοκινήτου.
ΥΓ: Εάν υπήρχε εχτρα που να φτιάχνει καφέ μες το αμάξι θα ήταν πρώτη μου επιλογή πριν από τις πιέσεις ελαστικών.
ΥΓ2: Αν πάλι κάποιος πιστεύει ότι το εσωτερικό του είναι χάλια ας οδηγήσει κανα Saab που έχει σχεδιασμό corolla του ᾽02...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, διαφωνείς ότι την μουντάδα του σε σχέση με το εξωτερικό σχέδιο την έχει; Ποιοτικώς το bravo μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά πιο ενδιαφέρον σίγουρα είναι.Του CC είναι πάρα πολύ ωραίο, μόνο κάτι ψιλολεπτομέρειες με χάλασαν, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Για τα audi έχω τοποθετηθεί πολλάκις και δεν θα κάνω hijack το νήμα πάλι.
Για το ταμπλό του Scirocco δε θα διαφωνήσω, τη στιγμή μάλιστα που είναι σχεδόν ίδιο με το Golf που έχω τώρα. Είναι όμως τόσο καλό ως προς τις υπόλοιπες πλευρές που το παραβλέπω. Αν και το 2λιτρο με τα καθίσματα από αλκαντάρα και τη μαύρη οροφή παίρνει περισσότερους πόντους παρόλη τη δανεισμένη από το Eos κονσόλα.
Το CC από την άλλη έχει πολύ ωραίο εσωτερικό. Το TT επίσης ωραίο και ιδιαίτερο.
Το να τα βάζεις όλα αυτά στο ίδιο τσουβάλι και να τα συγκρίνεις με το Bravo, βγάζοντάς το μάλιστα νικητή με διαφορά, είναι αστείο. Το μόνο που φανερώνει είναι φανατισμό... -
Έκανα πάλι σήμερα ένα ντου σε μία αντιπροσωπία και μου είπαν δεν έχουν διαμορφώσει τιμές για αλκαντάρα και spa...
-
Γιατί, διαφωνείς ότι την μουντάδα του σε σχέση με το εξωτερικό σχέδιο την έχει; Ποιοτικώς το bravo μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά πιο ενδιαφέρον σίγουρα είναι.
Του CC είναι πάρα πολύ ωραίο, μόνο κάτι ψιλολεπτομέρειες με χάλασαν, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Για τα audi έχω τοποθετηθεί πολλάκις και δεν θα κάνω hijack το νήμα πάλι.
Για το ταμπλό του Scirocco δε θα διαφωνήσω, τη στιγμή μάλιστα που είναι σχεδόν ίδιο με το Golf που έχω τώρα. Είναι όμως τόσο καλό ως προς τις υπόλοιπες πλευρές που το παραβλέπω. Αν και το 2λιτρο με τα καθίσματα από αλκαντάρα και τη μαύρη οροφή παίρνει περισσότερους πόντους παρόλη τη δανεισμένη από το Eos κονσόλα.
Το CC από την άλλη έχει πολύ ωραίο εσωτερικό. Το TT επίσης ωραίο και ιδιαίτερο.
Το να τα βάζεις όλα αυτά στο ίδιο τσουβάλι και να τα συγκρίνεις με το Bravo, βγάζοντάς το μάλιστα νικητή με διαφορά, είναι αστείο. Το μόνο που φανερώνει είναι φανατισμό...Ενω εμεις ειμαστε χαλαροι και οχι φανατισμενοι...εεεεε olympian?????
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μείον το κατώφλι του χώρου αποσκευών, που πρώτα θέλει να ρίξεις τις βαλίτσες με επί κοντώ και μετά να τις βάλεις μέσα.Όσον αφορά τους διακόπτες, τα πλαστικά και γενικά την ποιότητα είναι σα να ακούω εμένα να μιλάει για VW.
-
οτι ειπε ο ντιντινος ισχυει και για μενα...το περιμενα πιο συμμαζεμενο-αυτο θυμιζει τανκ! εαν ειχε ενα πιο ριζοσπαστικο εσωτερικο θα μου αρεσε περισσοτερο...αλλα σκεφτομενος οτι ειναι vw κανεις λιγο τα στραβα ματια λογω του καλου εξωτερικου σχεδιου...
χωροι αρκετα καλοι μπρος πισω με την εξαιρεση των ψηλων στο 1.90 για το πισω καθισμα...τα μαλλακια τους θα γλειψουν την οροφη χωρις να ακουμπησει το κεφαλι ομως...αρα μη βαζετε ρωσιδες στο πισω καθισμα...
ο χωρος αποσκευων δεν ειναι σιγουρα για εργατες, χτιστες και για να βαζετε σκαλες...χωραει ομως ενα καλα διαμελισμενο πτωμα....
γενικη ποιοτητα συναρμογη μεσα καλη...μ'αρεσε και η θεση οδηγησης, ειναι αρκετα σκοτεινο με τη μαυρη οροφη μεσα αλλα εμενα δε με χαλασε γιατι ειμαι ο darth vader...εννοειται οτι βαζει καποιος αισθητηρες παρκαρισματος γιατι αλλιως θα σαι λαμαρινα καθε 3 και λιγο...
καλο τουτου, αν το δουλευε λιγο παραπανω η vw πιστευω οτι θα σβηνε καθε προσπαθεια ανταγωνισμου...ελπιζω να μπορεσουμε να το οδηγησουμε σε καμια αξιολογη διαδρομη να δουμε και πως στρουβει...για ευθειες και αποστασεις εχει τα φοντα ναναι καλος δρομεας παντως...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ενω εμεις ειμαστε χαλαροι και οχι φανατισμενοι...εεεεε olympian?????Αυτό είναι φως φανάρι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωροι αρκετα καλοι μπρος πισω με την εξαιρεση των ψηλων στο 1.90 για το πισω καθισμα...τα μαλλακια τους θα γλειψουν την οροφη χωρις να ακουμπησει το κεφαλι ομως...αρα μη βαζετε ρωσιδες στο πισω καθισμα...Ευτυχώς οι Ελληνίδες δεν φημίζονται για το ύψος τους οπότε χώνεις μέσα 3 και έφυγες!
-
Το scirocco στο WRC το 2011 με αρχηγο της ομαδας τον Carlos Sainz...οπου ηταν και στο 24 hrs of nirburgring! http://www.motorspain.com/07-10-2008/va ... de-rallyes' target='_blank ...οσοι σκαμπαζουν λιγο απο ισπανικα ας βοηθησουν...
VW Scirocco