-
500e. Ακόμη δεν τα δοκίμασα σε χιόνι, αλλα σήμερα με πολλή βροχή ήταν πολυ καλα, δεν γλιστρησα σε καμία στιγμή και δεν ένοιωσα φαινόμενα υδρολισθησης. Θα γράψω συντομα εντυπώσεις.
-
Γνωρίζει κανείς τι λένε τα Marangoni 4 Ice?
-
Τα προτιμούνε οι ταξιτζήδες στην Καστοριά και αυτό τα λέει όλα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα προτιμούνε οι ταξιτζήδες στην Καστοριά και αυτό τα λέει όλα.Σίγουρο το νέο?
-
Οποιοδήποτε Marangoni.
-
Δοκιμαζω 2 Hankook optimo 4 season στο ταπεινο Matrix μου, μια χαρα ανέβηκαν το βουνο με χιονι. Και νερα και στεγνο μια χαρα (ε, δεν παω και φετες στα λιμανακια, ψιλοσβελτα ταξιδια και πολη...) Ο κώλος βέβαια με τα καλοκαιρινα πιρελλι, κάνει οτι θέλει στο χιονι, θέλει ηρεμια και προσοχή...
Δυστυχώς από λεφτα γιοκ, αργότερα θα προσπαθησω να αγορασω και τα πισω!
Τα πήρα από το e-elsatika.gr και ήρθαν με ταχυδρομειο από γερμανία ή κατι τετοιο (φοβερη πλακα!) στα 160 ευρω τα 2, 185/65/14. Ηταν καλη τιμη, και δεν τα φέρνει και κανεις που εψαξα... και πολυ φρεσκα, 2 μηνών.Ο πατερας μου εβαλε νοκιαν wrg2 (την προηγουμενη γενια νοκιαν δηλαδη) σε μαγαζι στο περιστερι, μονο 270 τα 4 σε citroen piccaso, 195/65/15 αλλα ήταν 2 ετών (καινουργια) λάστιχα. Ειναι αψογα, μαλακα και σε χιονι λάσπη κάνουν παπαδες! Ο μαστορας είπε οτι η Νοκιαν στην ελλαδα εκλεισε ή κατι τετοιο και οτι δεν φερνουν πια.. Ε, και τι θα μεινει ανοιχτο να'ξερα
-
Πήρες λάστιχα να τα βάζεις το χειμώνα και διάλεξες '4 season';
-
Λεον θα ελεγα οτι περισσοτερο λαθος ειναι η διαφορα προσφυσης μπρος πισω αξονα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πιο δύσκολα. Βασικά δεν υδρολισθαίνουν. Αλλά για να μην λέω μεγάλες κουβέντες και πάρω κανένα στον λαιμό μου, σε εμένα δεν έχει τύχει και γενικά βρίσκω ότι παρουσιάζουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο βρεγμένο από ότι τα θερινά μου.Πως φαινεται οτι δεν εχετε οδηγησει ποτε Bridgestone ER300 σε βρεγμενο...
-
Έβαλα τα g-force winter της bf goodrich. ΕΠειδή τα έβαλα πολύ βιαστηκά, μήπως΄τα έχει βάλει κανείς; Αν ναι, θα ήθελα εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Λεον θα ελεγα οτι περισσοτερο λαθος ειναι η διαφορα προσφυσης μπρος πισω αξονα...Σίγουρα αλλά το ξέρει κι ο ίδιος.
Πάντως να βάζουν λάστιχα 4-εποχών το χειμώνα πρώτη φορά το βλέπω.
Δεν λέω να πάρουμε χειμερινά με καρφιά αλλά αφού μπαίνεις στην ταλαιπωρία να αλλάζεις λάστιχα μπορείς να βάλεις κάτι πιο χειμωνιάτικο. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έβαλα τα g-force winter της bf goodrich. ΕΠειδή τα έβαλα πολύ βιαστηκά, μήπως΄τα έχει βάλει κανείς; Αν ναι, θα ήθελα εντυπώσεις.Μοιάζουν με τα παλιά Gooodyear που είχα.
Όλα τα χειμερινά είναι παρόμοια όπως και όλα τα καλοκαιρινά.
Πρέπει να τα συγκρίνεις με τα χειμερινά που είχες πριν. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Πιο δύσκολα. Βασικά δεν υδρολισθαίνουν. Αλλά για να μην λέω μεγάλες κουβέντες και πάρω κανένα στον λαιμό μου, σε εμένα δεν έχει τύχει και γενικά βρίσκω ότι παρουσιάζουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο βρεγμένο από ότι τα θερινά μου.
Πως φαινεται οτι δεν εχετε οδηγησει ποτε Bridgestone ER300 σε βρεγμενο...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έβαλα τα g-force winter της bf goodrich. ΕΠειδή τα έβαλα πολύ βιαστηκά, μήπως΄τα έχει βάλει κανείς; Αν ναι, θα ήθελα εντυπώσεις.
Μοιάζουν με τα παλιά Gooodyear που είχα.
Όλα τα χειμερινά είναι παρόμοια όπως και όλα τα καλοκαιρινά.
Πρέπει να τα συγκρίνεις με τα χειμερινά που είχες πριν.Πρώτη φορά βάζω σε επιβατικό... Την άλλη φορά ήταν πάνω στον αγρότη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όλα τα χειμερινά είναι παρόμοια όπως και όλα τα καλοκαιρινά.Μπαρδόν;
-
Μιας και μπαίνει σιγά σιγά ο χειμώνας να ξυπνήσω ξανά το θέμα...
Λόγω αρκετών αναγκαστικών χιλιομέτρων σε ορεινές περιοχές της ηπείρου - δυτικής Μακεδονίας φέτος σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας τετράδας χειμερινών ελαστικών. Αξίζει να αγοράσω μαζί και μια τετράδα ζάντες για να γλιτώσω φθορά στα λάστιχα από το ζαντάρισμα-ξεζαντάρισμα ή η φθορά αυτή είναι αμελητέα; -
Ο χρήστης Run_like_Hell έγραψε:
Μιας και μπαίνει σιγά σιγά ο χειμώνας να ξυπνήσω ξανά το θέμα...
Λόγω αρκετών αναγκαστικών χιλιομέτρων σε ορεινές περιοχές της ηπείρου - δυτικής Μακεδονίας φέτος σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας τετράδας χειμερινών ελαστικών. Αξίζει να αγοράσω μαζί και μια τετράδα ζάντες για να γλιτώσω φθορά στα λάστιχα από το ζαντάρισμα-ξεζαντάρισμα ή η φθορά αυτή είναι αμελητέα;Βρες κάπου σιδερένιες σε λάστιχαδες... συνήθως ξεφτίλα τιμή και έτσι γλυτώνεις αυτό που είπες. Εγώ έτσι το έχω στο οκταβια μια τετραδα σιδερένιες μαύρες μου βρήκε ο λαστιχας μου καινούργιες με 50 ευρώ
sent from my cave using smoke signals
-
Btw, όποιος ενδιαφέρεται μου έχουν μείνει οι ζάντες του ΤΤ στην αποθήκη (16άρες). Σε άριστη κατάσταση, κάνουν για πρώτες, πόσο μάλλον για να φιλοξενήσουν χειμερινά ελαστικά.
Sent from the chip in my skull
-
Θα βάλεις το καρέ της ζαντας που λέει για χειμερινά ο κατασκευαστής.
Δοκιμάζοντας ζάντα ίδια διάστασης αλλα διαφορετικού καρέ να προσέξεις γιατι αν ειναι φαγωμένα τα τακακια μπορεί οι δαγκανες να χωράνε και οταν αλλάξεις τακακια να μην χωράει η ζαντα. -
offset μήπως;
Χειμερινα Ελαστικα