-
Κωνσταντινε σε τι τιμες τα βρηκες αυτα?
-
Δεν είδα τιμές. Απλά κατέληξα στα λάστιχα. Τώρα αρχίζει και η αναζήτηση τιμών
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Θόδωρε κατέληξα στα εξής 5:Continental contact ts810
Dunlop wintersport
Goodyear ultragrip gw3
Michelin pilot alpin pa2 ή pa3.
σε τι διασταση και σε τι αυτοκινητο;
-
205 60 R16 σε suzuki sx4
-
Σε λάστιχο επιδόσεων κοίταξε και το Dunlop.
-
Πρόσεξε και τον δείκτη βάρους, να μην ξεφύγεις πολύ (μάλλον περίπου 92 θέλεις).
Εγώ θα έβλεπα και τα Pirelli W 210 Sottozero καθώς και τα Bridgestone LM25
-
Αν και είχα τα blizzak στο προηγούμενο αυτοκίνητο λέω να μην βάλω bridgestone αυτή τη φορά μιας που σε διάφορα φόρουμς του εξωτερικού είδα επισημάνσεις από καταναλωτές ότι φθείρονται πιο γρήγορα από άλλα.
-
Έγω έχω βάλει τα ποιό extreme χειμωνιάτικα http://www.ciao.co.uk/Bridgestone_Blizz ... ductdetail μόνο έναν χειμώνα οπότε δεν έχω άποψη
Γιαπωνέζικα ξέρει κανείς
-
Δεν είδα τιμές. Απλά κατέληξα στα λάστιχα. Τώρα αρχίζει και η αναζήτηση τιμώνελλαδα ποσο εχουν τα λαστιχα που ανεφερες;
ειμαι περιεργος να δω τι διαφορα υπαρχει με τη γερμανια,
οπου τα michelin,continental ειναι μεταξυ 110 και 120 ευρω το ενα,
και τα αλλα δυο μεταξυ 95 και 105 ευρω το ενα. -
Ας μη βάζουμε τιμές καλύτερα
ΠΜ
-
Γιατί όχι;
-
Γιατί για ένα από τα λάστιχα μου είπαν 450 και 410.
Αυτός που μου είπε 410 ευρώ δεν τα είχε όμως, τη θεωρείς αξιόπιστη τιμή;
-
Αν πεις και αυτήν την πληροφορία πού το κακό;
-
Continental στην Θεσ/νίκη?
-
Πές μου διάσταση και τύπο,να ρωτησω και τον γείτονα.
-
contiwintercontact ts810 σε 205 60 R16
ή
βρήκα και τα vredestein snowtrack 2 440 ευρώ μου τα δίνει.
Τί λες Ανδρέα?
Έσκασα μέχρι παρασκευή θα τα βάλω να τελειώνω.
Άλλωστε μπορεί να τα χρειαστώ λίαν συντόμως.Τα dunlop μετά από 15 μέρες θα έχουν οπότε τα αφήνω.
-
Θεσ/νικη θα κατεβω και εγω αυριο πρωι πρωι να βαλω χιονολαστιχακια... στο sedici
σκεφτομαι τα :dunlop winter sport sp 3d τιμη 440
:gislaved στα 420 :fulda supremo στα 420
fulda montero φορουσα στο προηγουμενο αμαξι του φαδερ (αστρα G) και ημουν απολυτα ευχαριστημενος 7 χρονια ουτε μια φορα αλυσιδες
το αμαξι αλλαξε αλλα τα ζαντολαστιχα τα εχω ακομηκαμια αλλη προταση?
-
gatos20vt
Δεν είδες τί έγραψα για τα dunlop? Mετά από 15 μέρες, δεν υπάρχουν πουθενά. Μόνο 2 κομμάτια έχουν τώρα.7 χρόνια τα ίδια χιονολάστιχα?
-
gatos20vt
Δεν είδες τί έγραψα για τα dunlop? Mετά από 15 μέρες, δεν υπάρχουν πουθενά. Μόνο 2 κομμάτια έχουν τώρα.7 χρόνια τα ίδια χιονολάστιχα?
το ειδα ρε γμτ αλλα αυτα ειχα σαν πρωτη επιλογη....
και ομως τα fulda montero σε διασταση 175-70-14 αντεξαν τοσο πολυ και τα ειχα παρει μονο 230 τοτε... στη ασφαλτο τα προσεχαμε πολυ τοσο που ακομη εχουν τακουνι αλλα ξεραθηκαν..
χρησιμοποιημενα για 7 χειμωνες στα Γρεβενα και παρα πολυ συχνα Βασιλιτσα (δοκιμασμενα παρα πολυ στο χιονι-παγο)
το αστρα απο το 2000 μεχρι πριν ενα μηνα που το πουλησαμε και πηραμε το sedici εγραψε 145000 χιλτα dunlop τα σκεφτομουν γιατι ειναι τετρακινητο το καινουργιο
για μπροστοκινητο εγω θα εβαζα gislaved για χιονιαφου δεν εχει dunlop με βλεπω για supremo αν και δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτα η προηγουμενη μου εμπειρια με τα fulda ειναι αριστη
αντιθετα εχω να πω τα χειροτερα για τα kumho που εβαλα περυσι στο δικο μου αμαξι και χθες που τα κοιταξα δειχνουν πολυ ξερα... και στο χιονι που τα δοκιμασα περυσι δεν ελεγαν και πολλα.. -
Το ίδιο αυτοκίνητο έχουμε (sx4/sedici) πάνε στο tirerack.com και δες τί σoυ βγάζει για το δικό σου. Πάντως τα conti και τα vredestein τα φλερτάρω έντονα πλέον.
Χειμερινα Ελαστικα