-
Τελικά παρήγγειλα τα michelin primacy alpin PA3 http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... es&place=6
και στο ADAC που έδωσε ο Hunter τα βλέπω πρώτα στο τεστ. Άντε να δούμε. Το επόμενο ΣΚ μας βλέπω να τα δοκιμάζουμε ίσως και αυτό.
-
Πήρες πολύ καλό λάστιχο. Θα ξεσκίζει στο χιόνι.
-
Μακάρι Λεωνίδα θα τα τσεκάρουμε μαζί άλλωστε
-
Ωραίος!!!
Φαίνεται να είναι το κορυφαίο λάστιχο της κατηγορίας του,αλλα μην μας αφησεις χωρίς να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου όταν τα φορεσεις.
Πόσο τα βρηκες;
-
HUNTER Είμαι πολύ περίργος να τα συγκρίνω σε σχέση με τα Blizzak lm-18 που είχα πριν. Εντυπώσεις θα παραθέσω αμέσως μόλις πατήσουν χιόνι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο palio_acropolis με το εξαδελφάκι sedici θα φορέσει τα ίδια παπουτσάκια
edit: 480 ευρώ τα βρήκα.
-
Ημερα χιονολαστιχου σημερα...
Eγω τελικα εβαλα τα gislaved nord frost 5
πολυ μαλακο λαστιχο και πολυ φρεσκο dot 40 07
Απο γνωστο τα εβαλα στα 400 -
Γυρνώντας στο σπίτι σήμερα βρήκα στοιβαγμένα μπροστά στην πόρτα μου τα Goodyear Ultra Grip 7 που είχα παραγγείλει, (με χαλύβδινες 15ρες ζάντες). Αφού τα μετακίνησα λίγο γιατί ήταν ακριβώς μπροστά στην πόρτα και δεν μπορούσα να μπω , τα πέρασα στο αμάξι χειροκίνητα, τα έκανα μια βόλτα στο τετράγωνο και τώρα νιώθω έτοιμος να πάω το σάββατο στα χιόνια.
-
Δημήτρη,από πού τα παρήγγειλες και στα στείλανε ζανταρισμένα και πακεταρισμένα;Διασταση και τιμή;
-
Τα χιόνια ήρθαν βουρ ολοταχώς. Προσοχή μόνο στους άλλους που πάνε με θερινά ελαστικά αν και οι σκιερ ανεβαίνουμε πολύ πρωϊ βουνό και δεν αντιμετωπίζουμε συνήθως τέτοιο πρόβλημα. Το μπάχαλο γίνεται κατά τις 11 στους δρόμους προς τα χιονοδρομικά. Εκεί βλέπεις πολλά ευτράπελα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δημήτρη,από πού τα παρήγγειλες και στα στείλανε ζανταρισμένα και πακεταρισμένα;Διασταση και τιμή;Από το http://www.e-pneu.ch Αντρέα, αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν ελλάδα (είμαι ελβετία εδώ και λίγο καιρό). Διάσταση 195/65/15, τιμή 96 φράγκα (περίπου 60 ευρώ) το κάθε λάστιχο και 98 η κάθε ζάντα. Ζαντάρισμα, ζυγοστάθμιση και έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται. Συνολικά 470 ευρώ περίπου.
-
-
Καλοπάτητα Κωνσταντίνε!!!
-
Ευχαριστώ Ανδρέα! Θα ενημερώσω σχετικά!
-
Γρήγορος είσαι Κωνσταντίνε, μπράβο. Είδα μια σημερινή φωτογραφία του Καϊμακτσαλάν γεμάτο χιόνι και νομίζω ότι θα τα περάσω και εγώ αύριο το πρωί.
Μόνο μην έρθει μίνι καύσωνας και μας τα λιώσει όλα για τα Χριστούγεννα (είναι νωρίς ακόμα).
-
Άργησες Λεωνίδα έπρεπε ήδη να τα έχεις βάλει
Μακάρι Λεωνίδα! Την Κυριακή σε περιμένω!
Ανδρέα τα θερινά κάτι είχα ακούσει που έλεγες ότι πρέπει να τα πλύνω . Ισχύει?
-
Να τα πλύνεις για να είναι καθαρα και να μη λερώνεσαι καθε φορα που θα τα πιάνεις στα χερια σου ή θα ακουμπάς τα ρούχα σου οταν θα περνας απο δίπλα,όχι γιατι θα τους κανει καλό.
-
σωστά
-
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, με τα συγκεκριμένα ελαστικά michelin primacy alpin PA3 η τέτοιου τύπου τέλος πάντων, καταργούμε της αλυσίδες στα χιονιά? και εάν ναι τι συμπεριφορά έχουν στο στεγνό οδόστρωμα?
-
Στο μαλακο χιόνι δε φορας αλυσίδες,αλλα στο παγωμενο δε θα τις αποφύγεις εύκολα.
Φυσικα στο στεγνο οδόστρωμα μην περιμενεις θαύματα μιας και η γόμα είναι πολύ μαλακή και η χαραξη είναι υπερβολικά πυκνή δυσκολευοντας την διατηρηση της πρόσφυσης σε σημεία αναλογα των καλοκαιρινών ελαστικών.Θα χρειαστει δηλαδη να συμβιβαστεις με τα ελατώματά τους,για να επωφεληθεις απο τις αρετές τους.Κερδίζεις στο χιόνι (και στο κρύο) αλλα θα χασεις στο στεγνό (και ακόμα περισσότερο στο στεγνό και ζεστό)
-
ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6
10 χρόνια ανεβαίνω στα χιονοδρομικά τα τελευταία 4 με χειμερινά ελαστικά. Με αυτά δεν χρειάστηκε ποτέ μα ποτέ να βάλω αλυσίδες και μιλάμε για πολύ χιόνι και θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός.
Χειμερινα Ελαστικα