-
Αν είσαι τυχερός μπορεί να έχει αρκετά άσχημο καιρό μέχρι τότε!
-
Καμιά σύσταση για χειμερινά ελαστικά (M+S) σε 195/50/15, με δείκτη ταχύτητας τουλάχιστον H;
Το αυτοκίνητο είναι MX-5 του '99 που θα κυκλοφορεί Γερμανία το χειμώνα, και δυστυχώς δεν έχω ιδέα από χειμερινά... -
vredestein τα χειμερινα, πολυ καλη αποδοση
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Καμιά σύσταση για χειμερινά ελαστικά (M+S) σε 195/50/15, με δείκτη ταχύτητας τουλάχιστον H;
Το αυτοκίνητο είναι MX-5 του '99 που θα κυκλοφορεί Γερμανία το χειμώνα, και δυστυχώς δεν έχω ιδέα από χειμερινά...Μη διανοηθείς όμως να ταξιδέψεις με χειμερινά πριν το Νοέμβριο, με τις παρουσες θερμοκρασίες ασφάλτου...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μη διανοηθείς όμως να ταξιδέψεις με χειμερινά πριν το Νοέμβριο, με τις παρουσες θερμοκρασίες ασφάλτου...Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη σκεφτόμουν, σε ένα μήνα περίπου. Το αυτοκίνητο θα είναι σε κλειστό γκαράζ όσο μείνει στην Αθήνα και θα κάνει μόνο Αθήνα-Πάτρα και Ανκόνα-Άλπεις με αυτά τα λάστιχα... Πιστεύεις ότι θα χαλάσουν σε τόσο μικρό διάστημα και με κίνηση μόνο σε εθνικές οδούς; (αν μετράει το Αθήνα-Πάτρα για ΕΟ!)
-
Εξαρτάται από τη θερμοκρασία ασφάλτου και την ταχύτητά σου.
Γιατί δεν τα βάζεις στη Γερμανία, μόλις χειμωνιάσει; -
Αν γινόταν, ευχαρίστως αυτό θα έκανα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ταξιδέψω με το αυτοκίνητο από Ελλάδα προς Γερμανία και τώρα έχει αρχαία λάστιχα που είναι εντελώς ακατάλληλα για το ταξίδι. Αν δεν κάνει πάρα πολλή ζέστη, μάλλον θα τα βάλω και θα ταξιδέψω μ'αυτά. Τι ταχύτητες συστήνεις; Σκεφτόμουν ότι μέχρι 120-130 θα είναι μάλλον οκ, έτσι κι αλλιώς το πλάνο λέει χαλαρό ταξίδι...
-
Από εδώ και πέρα και από βόρεια Ιταλία και πάνω ο καιρός μπορεί να είναι πιο κοντά στο δικό μας χειμώνα παρά στο δικό μας καλοκαίρι. Να τα βάλεις. Ναι μπορεί να φθαρούν και λίγο παραπάνω αν έχει ζέστη και οι επιδόσεις να υστερούν. Εφόσον όμως πας προσεκτικά δεν θα το συζητούσα καν.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από εδώ και πέρα και από βόρεια Ιταλία και πάνω ο καιρός μπορεί να είναι πιο κοντά στο δικό μας χειμώνα παρά στο δικό μας καλοκαίρι. Να τα βάλεις. Ναι μπορεί να φθαρούν και λίγο παραπάνω αν έχει ζέστη και οι επιδόσεις να υστερούν. Εφόσον όμως πας προσεκτικά δεν θα το συζητούσα καν.αυτή τη στιγμή στην περιοχή της ανκόνα έχει 40άρια
δεν έχω καμία ιδέα τί πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει η οδήγηση σε ψηλές θερμοκρασιες, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να πεις τί καιρό θα κάνει.
Σύμφωνοι για την βόρειο Ιταλία και πάνω, μέχρι εκεί όμως είναι 400 χλμ... -
Επειδη τα nokian W που είχα είναι πλεόν 4ετιας και λέω να τα αλλλάξω όποιος έχει γνώμη για
Nokian WR A3
Nokian WR D3
Nokian W+ευπροσδεκτη.
-
Το αυτοκίνητο είναι MX-5 του '99 που θα κυκλοφορεί Γερμανία το χειμώνα, και δυστυχώς δεν έχω ιδέα από χειμερινά...Vredestein. Είμαι Γερμανία, τα έχω κ το καλοκαίρι, δεν τα έβγαλα δηλαδή, είμαι πολύ ικανοποιημένος κ θα τα ξαναφόραγα.
-
Μη διανοηθείς όμως να ταξιδέψεις με χειμερινά πριν το Νοέμβριο, με τις παρουσες θερμοκρασίες ασφάλτου...
Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη σκεφτόμουν, σε ένα μήνα περίπου. Το αυτοκίνητο θα είναι σε κλειστό γκαράζ όσο μείνει στην Αθήνα και θα κάνει μόνο Αθήνα-Πάτρα και Ανκόνα-Άλπεις με αυτά τα λάστιχα... Πιστεύεις ότι θα χαλάσουν σε τόσο μικρό διάστημα και με κίνηση μόνο σε εθνικές οδούς; (αν μετράει το Αθήνα-Πάτρα για ΕΟ!)
Δεν παθαίνουν τίποτα... μην φοβάσαι... Τα χειμερινά λειτουργούν χωρίς μεγάλες φθορές κάτω από 13°χωρίς να τα λυπάσαι. Έχω κάνει ταξίδι 700 χλμ σε ζέστη κ μετά από 8.000 χλμ είναι σαν καινούρια... Μην φοβάσαι. Ειδικά Γερμανία φέτος δεν έκανε καλοκαίρι ζεστό, οπότε δε θα έχεις πρόβλημα...
-
Επανέρχομαι λίγο καθυστερημένος: Έβαλα τα χειμερινά Dunlop SP Winter Sport M3 195/50/15 και έκανα το ταξίδι Ιταλία-Γερμανία. Δε φάνηκαν να είχαν καμία φθορά παρά τους σχεδόν 30 βαθμούς στην Ιταλία. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, αλλά αναλυτική κριτική δε μπορώ να κάνω γιατί εκτός από το ταξίδι έχω κάνει λίγα μόνο χιλιόμετρα.
-
Βρήκα χειμερινά continental ts830 σε διάσταση 205 60 16R με 530 ε η τετράδα, είναι καλή η τιμή;
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Βρήκα χειμερινά continental ts830 σε διάσταση 205 60 16R με 530 ε η τετράδα, είναι καλή η τιμή;http://www.autotyres.gr/index.php?page= ... &Itemid=80
-
Σ' ευχαριστώ πολύ. Στη διάστασή μου το site αυτό τα δίνει 490 ε. Μάλλον συμφέρει στο λαστιχά μου (πέρασμα, ζυγοσταθμιση και άζωτο με 530ε.
-
εγώ κάτι χειμερινά gislaved σε διασταση 225/45/17.είμαι πολυ ευχαριστημένος!!τιμή με τοποθέτηση 550Ε
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Τα Fulda σε χειμερινα τι λενε? Σε 205/55/16 τα βρισκω 420. Καλα ειναι?Σε 14άρια που τα έχω εγώ εδώ και 3 χρόνια, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και τα επόμενα μάλλον τέτοια θα είναι εκτός απροόπτου.
-
Τα fulda δεν τα ξέρω..αλλά από nokian έχω εμπειρία και είναι ένα γ@@@@το ελαστικό για τα χιόνια+βροχή.
-
είναι πολλά λεφτά για την εποχή που ζούμε,αλλά εξαρτάται και τι ψάχνεις..μπορεί το nokian να είναι καλύτερο από το fulda και να αξίζει τα λεφτά του(μπορεί όμως..).για αυτό πάρε και άλλες γνώμες και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.Εγώ πάντως για να το επαναλάβω έπαθα πλάκα με την πορεία που είχανε στο χιόνι.
Χειμερινα Ελαστικα