-
Καλημέρα σε όλους !!
Το κακό δεν είναι που προβάλονται τέτοιες προαπάθειες - το αν αξίζει θα το κρίνουν οι τεχνικοί και οι επιστήμονες. Οποιαδήποτε κουβέντα γίνεται γύρω από τεχνικά θέματα, καλό είναι .
Το ΚΑΚΟ είναι οτι παραγματικά σοβαρές προσπάθειες από ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ιδρύματα (ΑΕΙ-ΤΕΙ) του εσωτερικού αλλά και από μεμονομένους εφευρέτες (βλέπε ανάρτηση Κορρέ - για όσους ήταν αναγνώστες του περιοδικού R&D), ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ. Και ούτε φυσικά ενδιαφέρεται η πολιτεία ... Πόσα χρόνια 'φωνάζει' ο Καββαθάς .... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
εχει δει κανενας πραγματικος δημοσιογραφος να λειτουργει αυτη η τυγανολαδομηχανη και της μετρησε αποδοση , και φτασανε στο σημειο να μιλανε για αγωνες που θα κανουν στην Ελλαδα και αλλες εκλεκτες αρλουμπες ?Το αυτοκινητο βασιζεται σε ενα project της εταιριας Spirit που κατασκευαζε Formula Ford. Αφου η Spirit πηγε απατη, τα project της στην FFrod και το School Car (οπως ειναι γνωστο) αγοραστηκαν απο τον Jonathan Lewis για λογαριασμο της Comtec. Ομως και η Comtec τα εχει βγαλει πλεον στο σφυρι, οι λογοι ειναι μαλλον ευκολο να τους φανταστει κανεις... Αντε, με γεια μας!!
*Comtec Formula Ford project for sale
The team although proving to have developed a reliable and competitive car which gave Westley Barber a brace of 2nd places at his last race in the Comtec, is now seeking Investment or a complete buy out, Mike Galter Team Manager ' it's a fantastic oppurtunity to buy Comtec Ford which has in it's competitive design hasn't reached its actual full potential, I strongly believe this team can be in with the chance of the 2009 Formula Ford UK Title' **the team comes with an already developed school car with a high-tec energy efficient bio-diesel engine which has already had contracts 10 and 22 cars sold to Malaysia and Greece.FOR SALE!!!
The rights to the works comtec formula ford UK team and the school car chassis and designs with already sold contracts!!! *** -
Που να ξερουν αυτοι οι καποτιδες απο σπεσιαλ τηγανολαδα , και που να βρουν σαν τα δικα μας που φτιαχουν τις καλυτερες τηγανιτες πατατες με ορυκτελαια (και προσθετα ):yahoo:
Κατσε να δεις τα δικα μας σαινια πως θα κανουν τα φορμουλακια να πεταξουν
Ωχ παναγια μου , τι αλλο και ποιους αλλους θα αντεξει αυτο το αθλημα στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας ......... τι μαγνητη εχει αυτο το σπορ στην χωρα μας τελικα ?....
ΡΕ ΚΑΝΑς ΚΑΛΟΟΟΟΟΟς ΓΙΑ ΚΑΛΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ , ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ
-
Αραγε ποσο κοστιζει μια ωριαια εκπομπη την εβδομαδα για μια ολοκληρη αγωνιστικη χρονια σε ενα απο τα πρωτα σε τηλεθεαση καναλια η
σε συνδρομητικο? Εχει κανεις ιδεα η
οτι θυμαμαι χαιρομαι? -
Δεν έχει σημασία το κόστος, αλλά η προσελκυόμενη διαφημιστική δαπάνη. Ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος.
-
Με βαση την προσφατη επιστολη-προσκληση του κ.Χρηστου Πλατη σχετικα με την προβολη του σπορ, αναρωτιεμαι αν, μια νεα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με πλουσιο υλικο σε βιντεο,συνεντευξεις,πλανα in-car,συνεχεις ανανεωσεις, και προωθηση της σε υπαρχοντες δημοφιλεις ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ που εχουν μεγαλη επισκεψιμοτητα ειναι για αρχη καλη ιδεα.
ΣΙγουρα χρειαζεται ενα σεβαστο ποσο εκκινησης, αλλα θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας.
Σαν ιδεα πως σας φαινεται??? -
Οπως ειπες μη εφικτη χωρις λεφτα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οπως ειπες μη εφικτη χωρις λεφτα.Ποσα θελει για να ειναι εφικτη , Κωστη ?
-
Δεν ξερω. Το θεμα παντως ειναι οτι δεν μπορεις να 'εκβιαζεις' τετοιες κατασταση, αντιθετα η σωστη πρωτη κινηση ειναι η αρχη του σπορ να δημιουργησει τις προυποθεσεις για να προκυψουν. Αν μη τι αλλο καθε τοπικη ΕΘΕΑ στην Ευρωπη ειτε τρεχει οργανωμενο γραφειο τυπου ειτε εχει προμοτερς πρωταθληματων (ειτε και τα δυο μαζι) που παρεχουν στα μεσα Δελτια Τυπου και ετοιμο υλικο (φωτο, βιντεο). Ενα παραδιεγμα: το 2006 οταν ειχα παει για το Α1 στο Μπρνο της Τσεχιας ο οργανωτης του Α1 και η τοπικη ομοσπονδια πηραν τα στοιχεια μου για τη διαπιστευση. Ε, λοιπον ακομη και τωρα μου στελνουν ΔΤ ειτε ο ενας για το νεο επισημο προμηθευτη καυσιμου του Α1, ειτε ο αλλος για τοπικους αγωνες ραλι. Δεν το συζηταω αν ο παιδοβουβαλος Ενγκε κερδισει κανενα αγωνα στην Αμερικη ή ο μικρος Γιανις παει καλα στο Ευρωπαικο της Φ3, εκει η Τσεχικη ομοσπονδια σπερνει τον πανικο στο μεϊλ μου. Πιανω τη Τσεχια γιατι αν σου ελεγα για την aci sport ή αν σου ελεγα για τον Χ προμοτερ ενος σοβαροτερου πρωταθληματος θα μου ελεγες οτι συγκρινω σωβρακα με μεταξωτες κορδελες. Οπως και να εχει με τετοιο υλικο στα χερια και δωρεαν ειναι πολυ απλο και εφικτο να στηθει ενα σαϊτ οπως το περιεγραψε ο φιλος (να φανταστεις ακομη και το σαϊτ του autosport.com στα ΔΤ του Α1 βασιζει σε μεγαλο βαθμο τα σχετικα αρθρα του). Με τετοιο υλικο ειναι πολυ πιο εφικτο να βρεθει χρονος σε καποιο συνδρομητικο καναλι. Τωρα που ανοιγει η αγορα της συνδρομητικης τηλεορασης θα υπαρχει ζητηση αλλα βεβαια για να γινουν ολα αυτα δυστυχως χρειαζονται πολλα περισσοτερα απο ενα ταγμα εθελοντων οπως το επικοινωνησε ο γιατρος στην προσφατη ανακοινωση του. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τωρα που ανοιγει η αγορα της συνδρομητικης τηλεορασης θα υπαρχει ζητηση αλλα βεβαια για να γινουν ολα αυτα δυστυχως χρειαζονται πολλα περισσοτερα απο ενα ταγμα εθελοντων οπως το επικοινωνησε ο γιατρος στην προσφατη ανακοινωση του. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Φυσικα δεν πιστευω οτι περα απο μια μικρη βοηθεια , ο εθελοντισμος μπορει να κρατησει αυτο το εργο που ειναι το Α και το Ω του σπορ μας .... αλλα οι ιδεες που μπορει να πεσουν σε ενα τραπεζι απο ειδικους του ειδους ... ειναι μια βασικη αρχη .
Ακομα και να ξεκιναγε ενα τετοιο εγχειρημα , το προβλημα για μενα ειναι τα στελεχη που μπορουν να σε τετοια θεση , μιας και πιστευω οτι πρεπει να υπαρχουν ελαχιστοι στην χωρα μας που εχουν τα προσοντα , αφου δεν χρειαζοντε μονον προσοντα γνωσεων , αλλα και συναισθηματικης ελξης του αντικειμενου .
Διαφωνεις ?
-
Διαφωνω για 2 λογους.
- Γιατι οταν δεν μπορεις να κανεις το τελειο και το μεγαλο, αντι να καθεσαι , ειναι καλυτερα να κυνηγας το εφικτο.
- Υπαρχουν προτασεις και ιδεες, εχουν γινει και καποιες συζητησεις γι αυτες, που αν υλοποιηθουν θα μας εκπληξουν ευχαριστα. Υπομονη μεχρι 27 Αυγουστου που θα εχει γινει η πρωτη συναντηση, κι υστερα ολα θα ανακοινωνονται κατα γραμμα, γιατι ουτως η αλλως η κουβεντα θαναι ανοιχτη.
Ξεκαθαριζω οτι η προσπαθεια δεν εχει καμμια σχεση με κανενα φορεα και επειδη εχω ακουσει ηδη πολλα, δεν θαναι δεκανικι κανενος. Στιβουμε τα μυαλα, κατεβαζουμε ιδεες και πρακτικες αναλογες με την σημερινη πραγματικοτητα, οργανωνουμε αν ειναι στο χερι μας η εισηγουμαστε αν οχι, και απλα προσπαθουμε αυτα που εγραψα στην επιστολη-προταση μου. Η προβολη ειναι αντικειμενο στο οποιο συμφωνουμε ολοι, κι ετσι καθε μικρο βηματακι προς αυτη την κατευθυνση ειναι κερδος. Εμεις απλα θα προσπαθησουμε να εκμεταλευτουμε συγκυριες και τερτιπια του Μαρκετινγκ και του 'δουναι και λαβειν' για να πετυχουμε τον στοχο μας. Τωρα, αν καποιοι διαφωνουν και σ αυτο, ε, ας ψαξουν τα λεφτα να το κανουν τελειο...
Δεοντολογικα δεν μου επιτρεπεται να πω τιποτα περισσοτερο, πριν συγκροτηθουμε σε ομαδα. Γιατι ηδη υπαρχουν δηλωσεις συμμετοχης. Και μην αρχισουμε τα ιδια με το Motorshow, γιατι δεν ειμαι ο μονος που 'εκλαψε' γιατι δεν εγινε.
Απο την πλευρα μου , ζηταω συγγνωμη που εχω χαθει, βρισκομαι στην διαδικασια μετεγκαταστασης και ανακαινισης του ιατρειου μου, κι οποιος εχει ασχοληθει με μπογιατζηδες, υδραυλικους, ηλεκτρολογους, Νομαρχιες, Υπουργεια και Εφοριες (ολα μαζι) πιστευω οτι με καταλαβαινει...
Καλημερα.
-
ωραια ... μ'αρεσει να διαφωνεις Τρουλη μου , αρκει να ακουω οτι μπορει κι αλλοιως
φιλια , καλη δυναμη
Υ.Γ. αντε να διαψευστει κι ο IVAN που αμφισβητει κατι τετοιο
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:Υ.Γ. αντε να διαψευστει κι ο IVAN που αμφισβητει κατι τετοιο
Αν ο Ιβαν εδινε ενα μερος της ενεργειας που ξοδευει για ν αμφισβητει, σε θετικο εργο, θα ειχαμε δει πολλα καλα.
Απ την αλλη, καλο ειναι να διαφωνει, για ναχει ενδιαφερον η κουβενταΜε την ευκαιρια, να γραψω οτι το 'ας βρει τα λεφτα' δεν αφορα τον Κωστα (Go for Pole). Για να μη γινει καμμια παρεξηγηση...
Παω στα υδραυλικα μου παλι -
και ο κατήφορος δεν εχει τέλος !
ο εθνικός παρουσιαστής (που δυστηχώς ειναι ο μόνος αυτήν την στιγμή ) - γελοτοποιός άλλαξε κανάλι !
Αναβαθμίζεται ! Απο το magic πηγε στο Τελεαστυ !
ερώτηση 1η : θα τον ακολουθήσει κι ο Τσάδαρης ;
ερώτηση 2η : θα κάνει και πολιτική εκπομπή σε ενα τόσο πολιτικοποιήμενο - κομματικοποιήμενο καναλι ;
ερωτηση 3η : πότε θα πάψει να εκφράζει το αγωνιστικό αυτοκίνητο αυτος ο παρουσιαστής - γελοτοποιός ;ΕΛΕΟΣ ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
-
αληθεια ειναι αυτο !
-
Ο χρήστης kostas750 έγραψε:
ερωτηση 3η : πότε θα πάψει να εκφράζει το αγωνιστικό αυτοκίνητο αυτος ο παρουσιαστής - γελοτοποιός ;Δυστυχως παρολα τα χρονια εμπειριας που εχει, ακομα ψιλοτσακωνεται με τα...ελληνικα. Το στυλ του αλλα και το πως προσεγγιζει τα θεματα των αγωνων δεν θα το σχολιασω ιδιαιτερα γιατι ναι μεν σεβομαι τα τοσα χρονια που κανει την εν λογω εκπομπη (θα μου πεις δεν το κανει αφιλοκερδως) αλλα δεν ειναι τοσο διεισδυτικος οσο πρεπει οταν προκειται για καυτα θεματα. Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι πως αν παψει να εκφραζει το αγ. αυτοκινητο δεν νομιζω να βρεθει καναλι να φιλοξενησει με αυτο το format εκπομπης (ειναι και το σημαντικοτατο live) καποιον αλλο παρουσιαστη. Τοσα χρονια θα ειχε γινει αυτο. Προφανως το θεμα ξεκινα απο την αδιαφορια των καναλιων για μια αντιστοιχη εκπομπη. Οσο για το τηλεαστυ εχει πει στο παρελθον πως εχει φιλιες με τον Καραντζαφερη και απο εκει ειχε ξεκινησει ουτως ή αλλως...
Γελωτοποιος ή οχι, τον βλεπουμε. Με την ιδια λογικη κυνηγαμε και την Drivers News, αν και εχω παραιτηθει απο αυτο πλεον γιατι πιο ευκολα την βρισκεις στην Συμη παρα στην Ν. Λαμψακο Ευβοιας απ' ο,τι φαινεται.Δυστυχως απο αυτα τα 2 παραδειγματα βλεπεις ποσο μικρη ειναι η δυναμη του χωρου γιατι παρολες τις αδυναμιες δεν υπαρχει καλυτερη λυση. Απο την αλλη δεν μπορεις παρα να αναγνωρισεις το οτι τοσα χρονια...το παλευουν. Εξαρταται πως το βλεπεις το ποτηρι λοιπον.
ΥΓ: Απο αναβαθμισεις αλλο τιποτα. Μεχρι και ο Τσουκαλας εχει παει στο extra 3. -'Μαγκες βαζω 10 χιλιαρικα στοιχημα οτι θα κερδισουμε 6-0 την Ανορθωση'-
-
ΚΟΣΤΑ(ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ)...ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΓΕΛΟΤΟΠΙΟ?...
-
Φώντα, αν τρέχεις θα έχεις παρατηρήσει ότι προσπαθεί να κάνει πλάκα στις εκκινήσεις κλπ εις βάρος των αγωνιζόμενων με χοντροκομμένα αστειάκια.
Συν τοις άλλοις πολλες φορές αυτα που λεει στην εκπομπή του, είναι μόνο για γέλια. Αυτοι ειναι εν ολίγοις 2 λόγοι γι αυτο που γραφει ο Κώστας. -
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση σε αυτόν το μεγάλο τηλεπαρουσιαστή, το Larry King των ελληνικών αγώνων.Γνωρίζετε πολλές εκπομπές που να προσφέρουν 'ενημέρωση',κωμωδία και τραγωδία σε συνδυασμό με θεϊκές ατάκες (όπως η κορυφαία κατά τη γνώμη μου σε κάποια αλησμόνητη εκπομπή του, προς κάποιο από τους 'αγαπημένους' του αγωνιζόμενο : 'σε εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί ξέρω πόσο με εκτιμάς')
Εγώ πάντως θα ξεκινήσω αντί για ειδικές να πηγαίνω σε αφετηρίες και τερματισμούς, καταγράφοντας ατάκες -
ΝΤΑΞ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ...ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΤΕ
Το πρόσωπο των Ελληνικών Αγώνων στην τηλεόραση