-
Για αυτο ανεβαινει η σταθμη της θαλασσας;
-
η σλοβάκικη μπαχατέλα μου -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
πήρα το σπαστό DTM της dahon, οικονομικό (280€) πρακτικότατο, χωράει παντού και με πάει παντού...280€?? Το φθηνότερο που έχουν στο site τους κάνει 299€ ... Για πες για πες ...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Παρελαβα κ εγω το δικο μου με λαστιχο ξεφουσκωτο κ μια περιεργη βαλβιδα που ηθελε μετατροπη για να μπορεσω να το φουσκωσω κ αντε να βρεις ποδηλαταδικο στην επαρχια .Τελικα δεν μου καθεται το ποδηλατο Οσι σκεπτομαι οτι με τα ιδια χρηματα επαιρνα παπακιΠαρέλαβα και εγώ ένα παρόμοιο ....με υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός -πίσω ...700 ευρώ!
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Παρέλαβα και εγώ ένα παρόμοιο ....με υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός -πίσω ...700 ευρώ!
Θα πας στην ποδηλατοπορεία αύριο;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Παρέλαβα και εγώ ένα παρόμοιο ....με υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός -πίσω ...700 ευρώ!
Θα πας στην ποδηλατοπορεία αύριο;
Πότε γίνεται & πού?? Δεν έχω ιδέα...αλλά αύριο έτσι κι αλλιώς έχω δουλειά ...ΣΚ παίζει για βόλτα!
-
Πάρτε & μια γεύση...
http://www.rockmachine-germany.de/produ ... -2009.html
Δυστυχώς δεν πρόλαβα τις εκπτώσεις και τα πλήρωσα όλα στο ακέραιο...
Βέβαια με όλα τα καλούδια μαζί !!!! -
και σύνδεσμος του εργοστασίου!!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Παρελαβα κ εγω το δικο μου με λαστιχο ξεφουσκωτο κ μια περιεργη βαλβιδα που ηθελε μετατροπη για να μπορεσω να το φουσκωσω κ αντε να βρεις ποδηλαταδικο στην επαρχια .Τελικα δεν μου καθεται το ποδηλατο Οσι σκεπτομαι οτι με τα ιδια χρηματα επαιρνα παπακιΒαλβίδα 'Γαλλικού' τύπου. Έτσι λέγεται. Οι καλές ελαφριές σαμπρέλες διαθέτουν Γαλλικές βαλβίδες. Υπάρχουν ανταπτοράκια για το φούσκωμα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν λέει να πας να αλλάξεις τις σαμπρέλες με άλλες βαρύτερες με κανονική βαλβίδα αυτοκινήτου, αυτές που έχεις είναι καλύτερες.
-
«Πράσινο φως» έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατασκευή και λειτουργία ποδηλατόδρομων μήκους 2,1 χιλιομέτρων στον Δήμο Ψυχικού, απορρίπτοντας την αίτηση αναστολής που κατέθεσαν ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας και έντεκα κάτοικοι , οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η σχετική απόφαση του περιφερειάρχη και του δήμου.
Στην προσφυγή τους υποστηρίζουν ότι με τους ποδηλατόδρομους θα υποβαθμιστεί το περιβάλλον και θα κατασταθούν πιο δύσκολες η κίνηση των πεζών και η διέλευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες , ενώ θα αυξηθεί και ο κίνδυνος των ατυχημάτων .
Το ΣτΕ έκρινε, όμως, ότι οι ποδηλατόδρομοι δεν δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους του Δήμου Ψυχικού, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.
πηγη zougla.gr
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
«Πράσινο φως» έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατασκευή και λειτουργία ποδηλατόδρομων μήκους 2,1 χιλιομέτρων στον Δήμο Ψυχικού, απορρίπτοντας την αίτηση αναστολής που κατέθεσαν ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας και έντεκα κάτοικοι , οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η σχετική απόφαση του περιφερειάρχη και του δήμου.Στην προσφυγή τους υποστηρίζουν ότι με τους ποδηλατόδρομους θα υποβαθμιστεί το περιβάλλον και θα κατασταθούν πιο δύσκολες η κίνηση των πεζών και η διέλευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες , ενώ θα αυξηθεί και ο κίνδυνος των ατυχημάτων .
Το ΣτΕ έκρινε, όμως, ότι οι ποδηλατόδρομοι δεν δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους του Δήμου Ψυχικού, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.
πηγη zougla.gr
Αυτοι εχουν τα SUV που δεν υποβαθμιζουν την κινηση και το περιβαλλον
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
«Πράσινο φως» έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατασκευή και λειτουργία ποδηλατόδρομων μήκους 2,1 χιλιομέτρων στον Δήμο Ψυχικού, απορρίπτοντας την αίτηση αναστολής που κατέθεσαν ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας και έντεκα κάτοικοι , οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η σχετική απόφαση του περιφερειάρχη και του δήμου.Στην προσφυγή τους υποστηρίζουν ότι με τους ποδηλατόδρομους θα υποβαθμιστεί το περιβάλλον και θα κατασταθούν πιο δύσκολες η κίνηση των πεζών και η διέλευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες , ενώ θα αυξηθεί και ο κίνδυνος των ατυχημάτων .
πηγη zougla.gr
απο κατι τετοια φαινεται ποσο ΓΤΠ λαος ειμαστε
-
Εχω αρχίσει να 'γράφω' συστηματικά 15-20 χλμακια καθημερινά με το ποδήλατο και άρχισα να πορώνομαι ξανά.
Επειδή όμως το παλιό αρχίζει κ ξεψυχά ...είναι και 15 ετών....θα αγοράσω άλλο.
Ψάχνω κάτι με μαλακή σέλα ( ) , αμορτισέρ και δισκόφρενο. Θέλω να έχει offroad λάστιχα ...mountain bike γαρ.
Τι προτείνετε σε απολύτως λογικό κόστος ; (~100 ευρώ) -
100 ευρώ δεν είναι λογικό κόστος...
-
λίγα ; άντε 150 ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω αρχίσει να 'γράφω' συστηματικά 15-20 χλμακια καθημερινά με το ποδήλατο και άρχισα να πορώνομαι ξανά.
Επειδή όμως το παλιό αρχίζει κ ξεψυχά ...είναι και 15 ετών....θα αγοράσω άλλο.
Ψάχνω κάτι με μαλακή σέλα ( ) , αμορτισέρ και δισκόφρενο. Θέλω να έχει offroad λάστιχα ...mountain bike γαρ.
Τι προτείνετε σε απολύτως λογικό κόστος ; (~100 ευρώ)κάτι σε καινούριο με αυτή την τιμή ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ.
Ό,τι κοίταξα ήταν σε τιμές που ξεκινούσαν από 300€ με βάση αυτά που ζητάς, ενώ αν θες και αλουμινένιο σκελετό (τεράστιο προσόν αν χρειαστεί να το σηκώνεις το ποδήλατο), το κόστος ξεκινά από τα 700€.Πρόσφατα άλλαξα σέλα και τιμόνι (το ψήλωσα*) με 40€.
Τώρα...το 'ξεψυχάει' δεν το πιάνω.
μπορείς με 100-150€ (maximum) να το κάνεις ολοκαίνουριο.Δεν θα έχει ανάρτηση βέβαια και δισκόφρενα αλλά αν το θες για μέσα στην πόλη, αυτό δεν είναι πρόβλημα (πιστεύω).Προσωπικά αυτό που χάρηκα πάρα πολύ ήταν η αλλαγή σέλας.Είναι λίγο άσχημη βέβαια οπτικά αλλά ακόμα και μετά από 2,5 ώρες ποδήλατο, δεν πιάστηκε ο κ@λος μου.
ΕΥΤΥΧΩΣ όταν κάθομαι η σέλα δεν φαίνεται και δεν είναι άσχημο.ΠΡοσωπικά δε με ενοχλεί αφού ξέρω ότι με την απλή σέλα που είχα πριν, μετά από 2 βδομάδες ποδήλατο (επί 2,5 ώρες) είχα κάνει μελανιά στον κ@λο. Προτιμώ λοιπόν να είναι λίγο άσχημο οπτικά από το να σταματήσω να κάνω ποδήλατο γιατί πονάω.*άλλαξα βάση τιμονιού και έβαλα προέκταση αφού πλέον το τιμόνι μου ήταν κοντό και δεν σηκωνόταν άλλο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λίγα ; άντε 150 ....Με τόσα λεφτά πρακτικά παίρνεις μ@λακίες από πράκτικερ. Τα συγκεκριμένα καλά είναι για μια φορά τον χρόνο, για χρήση της προκοπής δεν αντέχουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λίγα ; άντε 150 ....Μπορεις να αγορασεις σε αυτη την τιμη ενα bereta το οποιο εχει παρομοιο σκελετο με το ideal dss το οποιο ειχα εγω(μου εσπασε το πισω πηρουνι απο βλακεια μου) που πιστευω θα κυμαινεται σε αυτη την τιμη.Βεβαια δεν εχει δισκοφρεννο αλλα δε θα σε χαλασει.
-
δώστε μου επιλογές...ανεβάζω το μπάτζετ...δεν έχω πρόβλημα οικονομικό.
αρκεί να καλύπτομαι.
δεν θέλω αλουμίνια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δώστε μου επιλογές...ανεβάζω το μπάτζετ...δεν έχω πρόβλημα οικονομικό.αρκεί να καλύπτομαι.
δεν θέλω αλουμίνια.
Γιατι δε θες αλουμινιο?Ειναι αρκετα ποιο ελαφρυ απο το σιδερο.
Η ζωή...ποδήλατο!