-
ΓΙΩΡΓΟΣ123 ωραιο ειναι το εργαλειο πως ειναι με τα 2 δισκοφρενα?
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
με γειες.
ελα την παρασκευη στο freeday που οργανωνουν οι ποδηλατες. πηγα την παρασκευη που μας περασε και επαθα πλακα. μιλαμε για πολυ ποδηλατο http://www.youtube.com/watch?v=P87-iKdFYrwΈνα μεγάλο 'μπράβο' στους ποδηλάτες που δίνουν το καλό παράδειγμα. Στο video φαίνεται ότι ούτε το 10% αυτών δεν προστατεύει την ξεροκεφάλα του με ένα κράνος. Πώς μπορούν και βγαίνουν σε δρόμους με αυτοκίνητα χύμα στο κύμα;
-
Μηχανη θελω να βαλω να μην κανω πενταλ ,αυτο με κουραζει
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Παρελαβα κ εγω το δικο μου με λαστιχο ξεφουσκωτο κ μια περιεργη βαλβιδα που ηθελε μετατροπη για να μπορεσω να το φουσκωσω κ αντε να βρεις ποδηλαταδικο στην επαρχια .Τελικα δεν μου καθεται το ποδηλατο Οσι σκεπτομαι οτι με τα ιδια χρηματα επαιρνα παπακι
Αρκετα ακριβο ποδηλατο οποτε κοιταξε να βγαλει τα λεφτα του , δεν λεει να το παροπλισεις , αλλιως χαρισε το μου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ123 ωραιο ειναι το εργαλειο πως ειναι με τα 2 δισκοφρενα?Δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητα κ μαλιστα ειναι επικινδυνο αν κανεις το λαθος κ πιασεις μπροστινο .Ειναι πολυ αποτομα κ με προβληματιζουν .Στις κατηφοριες τα φοβαμαι ,ισως ειναι αρχη κ δεν τα εχω συνηθισει .
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
με γειες.
ελα την παρασκευη στο freeday που οργανωνουν οι ποδηλατες. πηγα την παρασκευη που μας περασε και επαθα πλακα. μιλαμε για πολυ ποδηλατο http://www.youtube.com/watch?v=P87-iKdFYrwΈνα μεγάλο 'μπράβο' στους ποδηλάτες που δίνουν το καλό παράδειγμα. Στο video φαίνεται ότι ούτε το 10% αυτών δεν προστατεύει την ξεροκεφάλα του με ένα κράνος. Πώς μπορούν και βγαίνουν σε δρόμους με αυτοκίνητα χύμα στο κύμα;
ειναι ασκοπο το να κραζεις. μην μπαινεις στο τρυπακι του να συγκρινεις μηχανη με ποδηλατο.
-
Εγ παντως με το μπροστινο δισκοφρενο δεν εχω καποιο προβλημα. Εκοψα πατωντας το χωρις να αγγιξω τα v-brakes πισω και μαρεσε.
-
Δε συγκρίνω άμεσα. Δεν απαίτησα να φορούν κράνη Arai των 500 ευρώ. Αλλά κράνη των 40-50 ευρώ να τους προστατεύουν από πτώσεις με 20-30χαώ θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να φορούν. Τα ποδήλατα συνήθως κινούνται δεξιά-δεξιά στους δρόμους. Πόσο απίθανο είναι να χάσει ένας ποδηλάτης την ισορροπία του (τον τρόμαξε αμάξι, έπεσε σε λακούβα, κτλ) και να πέσει με το κεφάλι προς τη γωνία του πεζοδρομίου;
Τέσπα, μπορεί εγώ να είμαι απλά πολύ φοβιτσιάρης που αγοράζοντας το ποδήλατο είχα μαζί μου κι άλλα 50 ευρώ για να πάρω κι ένα κράνος
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Παρελαβα κ εγω το δικο μου με λαστιχο ξεφουσκωτο κ μια περιεργη βαλβιδα που ηθελε μετατροπη για να μπορεσω να το φουσκωσω κ αντε να βρεις ποδηλαταδικο στην επαρχια .Τελικα δεν μου καθεται το ποδηλατο Οσι σκεπτομαι οτι με τα ιδια χρηματα επαιρνα παπακι
Αρκετα ακριβο ποδηλατο οποτε κοιταξε να βγαλει τα λεφτα του , δεν λεει να το παροπλισεις , αλλιως χαρισε το μου
Ειναι το τριτο ποδηλατα που αλλαζω μεσα σε δυο χρονια .Θα εχει την τυχη των προηγουμενων ειναι ψηλα η σελα κ νοιωθω πολυ αβολα .Ευτυχως που τα πουλαω ευκολα στους πιτσιρικαδες του χωριου ,κατι χανω ,αλλα δεν βαριεσαι κανουμε το κεφι μας
-
πήρα το σπαστό DTM της dahon, οικονομικό (280€) πρακτικότατο, χωράει παντού και με πάει παντού...
-
Τα καλά ποδήλατα πάνε στον παράδεισο, τα κακά... πάνε παντού
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δε συγκρίνω άμεσα. Δεν απαίτησα να φορούν κράνη Arai των 500 ευρώ. Αλλά κράνη των 40-50 ευρώ να τους προστατεύουν από πτώσεις με 20-30χαώ θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να φορούν. Τα ποδήλατα συνήθως κινούνται δεξιά-δεξιά στους δρόμους. Πόσο απίθανο είναι να χάσει ένας ποδηλάτης την ισορροπία του (τον τρόμαξε αμάξι, έπεσε σε λακούβα, κτλ) και να πέσει με το κεφάλι προς τη γωνία του πεζοδρομίου;Τέσπα, μπορεί εγώ να είμαι απλά πολύ φοβιτσιάρης που αγοράζοντας το ποδήλατο είχα μαζί μου κι άλλα 50 ευρώ για να πάρω κι ένα κράνος
Εγώ ποδηλατάρω ανευ αλλά θα πρέπει να αγοράσω γιατί μερικές φορές σκέφτομαι τις συνέπειες ενός χαζοπεσίματος...
-
Δεν μιλάω, δεν μιλάω, δεν μιλάω... μμμμμμ
-
Σε τρολλαριστική διάθεση σήμερα Θάνο
-
Τώρα και εσύ... κάθεσε και ακούς διαδώσεις...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τώρα και εσύ... κάθεσε και ακούς διαδώσεις...
-
πήρε η sister ποδήλατο,πήρα και εγώ το ποδήλατο ενός φίλου που το είχε παρατημένο,και ξαφνικά το σπίτι μας έγινε ''ολλανδικό'' .οπότε πλέον τα βράδυα με το που τελειώνω το διάβασμα θα βγαίνω για μια βολτούλα στη Μπρατισλάβα,προτιμότερο από το να κάθομαι μέσα και να βλέπω π@π@ριές στην tv -
-
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8462.html
ολλανδοί κλεφτο..ποδηλατάδες -
δεν είναι απαραίτητα κλεμένα, πολύ συχνά είναι σαράβαλα που τα ξεφορτώνονται
μαζεύουν και αμάξια απ τα κανάλια πάντως
Η ζωή...ποδήλατο!