-
Στη μια φορά πάντως που πήγα και εγώ σε freeday παίζει να πέτυχα την πιο τραγική βόλτα που είχαν κάνει. Μιλάμε τα τυπάκια, Παρασκευή βράδυ, έκλεισαν όλη την Κατεχάκη από το 401 μέχρι την Ηλιούπολη (μιλάμε για τουλάχιστον μια ώρα) και πηγαίνανε χαλαροί τη βόλτα τους (μαζί και εγώ γιατί έκανα τη βλακεία και δεν έστριψα προς Γουδί, να γυρίσω σπίτι μου).
Μιλάμε μπήκαμε στην Κατεχάκη και σκεφτόμουν 'δεν μπορεί, θα στρίψουν είτε προς Γουδί, είτε προς Χολαργό, δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μ@λ@κες!'. Περιττό να πω τι γινότανε από πίσω, με αποκορύφωμα ένα τύπο που τα είχε πάρει τόσο στο κρανίο που 'έσπρωξε' κάποιον με το αμάξι του και τον έριξε κάτω (καλός καραγκιόζης και αυτός). Ευτυχώς ήταν Ζητάς ακριβώς δίπλα του και όταν ο ποδηλάτης πήγε να τσαμπουκαλευτεί τον κράτησε και κράταγε και τη πόρτα του άλλου να μη βγει έξω, λέγοντας 'σε καταλαβαίνω (translation: ξέρω πόσο κάφροι είναι) αλλά και εγώ τη δουλειά μου κάνω'.
Όταν την επόμενη μπήκα στη σελίδα τους στο fb να τους κράξω λιγάκι πέσανε να με φάνε! Είπα 'ποτέ ξανά με τους κάφρους' και τέλος .....
-
(για να χαλαρώνουμε λίγο)
Dimsabas δώσε τίποτα καλό για φθινοπωρινό/χειμερινό ρουχισμό.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
+1
-
Άραξε ο μικρός το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο να σου ένας περίεργος. Το κοίταζε από δω το κοίταζε από κει , λέω τώρα θα κάνει μ@@κια. Και έκανε. Όπως στρίβει να φύγει χτυπάει με τον αγκώνα του το χερούλι και το πέτα κάτω. Εγώ έπινα καφέ δίπλα με τον μικρό . Πέφτουν κάτω φώτα λαμπάκια μπρος πίσω μπαταρίες βάσεις από φώτα στραβώνει χούφτα και ρεγουλατορος αλυσίδας στις πίσω ταχύτητες. Και τι λέει? Αααα δεν έγινε τίποτε φίλε. Ξαναμπαινουν. Εβαλε τα χερια στη τσεπη και εφυγε. Αυτο που του ειπα ηταν . Ωρε βλαχοοοοοοο μπρρρρρρ. Γυριζει με κοιτα ενω ολο το μαγαζι τον κοιτουσε και γελουσε. Το μονο που μπορουσα να κανω.
Το ποδηλατο ηταν στερεωμενο με το σταντ στην ακρη του πεζοδρομιου και οχι πανω. Δυο μετρα πεζοδρομιο ειχε. 15 ευρω ζημια . -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Στη μια φορά πάντως που πήγα και εγώ σε freeday παίζει να πέτυχα την πιο τραγική βόλτα που είχαν κάνει. Μιλάμε τα τυπάκια, Παρασκευή βράδυ, έκλεισαν όλη την Κατεχάκη από το 401 μέχρι την Ηλιούπολη (μιλάμε για τουλάχιστον μια ώρα) και πηγαίνανε χαλαροί τη βόλτα τους (μαζί και εγώ γιατί έκανα τη βλακεία και δεν έστριψα προς Γουδί, να γυρίσω σπίτι μου).Αυτο ειναι που 'σπανια' κλεινουν κεντρικοι δρομοι κ 'μονο για το απαραιτητο χρονικο διαστημα'...
Μιλάμε μπήκαμε στην Κατεχάκη και σκεφτόμουν 'δεν μπορεί, θα στρίψουν είτε προς Γουδί, είτε προς Χολαργό, δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μ@λ@κες!'. Περιττό να πω τι γινότανε από πίσω, με αποκορύφωμα ένα τύπο που τα είχε πάρει τόσο στο κρανίο που 'έσπρωξε' κάποιον με το αμάξι του και τον έριξε κάτω (καλός καραγκιόζης και αυτός). Ευτυχώς ήταν Ζητάς ακριβώς δίπλα του και όταν ο ποδηλάτης πήγε να τσαμπουκαλευτεί τον κράτησε και κράταγε και τη πόρτα του άλλου να μη βγει έξω, λέγοντας 'σε καταλαβαίνω (translation: ξέρω πόσο κάφροι είναι) αλλά και εγώ τη δουλειά μου κάνω'.
Όταν την επόμενη μπήκα στη σελίδα τους στο fb να τους κράξω λιγάκι πέσανε να με φάνε! Είπα 'ποτέ ξανά με τους κάφρους' και τέλος .....
Αλλος ενας που ηρθε να κανει ποδηλατο και καταλαβε για τι καραγκιοζιλικι και 'ποδηλατο' μιλαμε...
ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΒΙΝΤΕΟ...ΛΕΩΦ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΓΓΡΟΥ, ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ, ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ, ΚΗΦΙΣΣΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ. Εχετε ΓΑΜΗΣΕΙ το συμπαν ουκ ολιγες φορες.[/color]
Απο κει κ περα τι σημαινει ρε μεγαλε 'οι καθετοι δρομοι κλεινουν μονο και μονο για την ασφαλεια οσων ποδηλατουν'? Ποιος σου ειπε οτι εχεις αυτο το δικαιωμα? Επειδη ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ να κανεις ποδηλατο σε μπουλουκι σε κεντρικους δρομους, το γαρνιρατε κ με ολιγη απο 'ασφαλεια' κ κανετε οτι γουσταρετε? Ουστ ρε.
Kαλο θα ηταν να προσεχεις λιγο την συμπεριφορα σου και την γλωσσα σου και να απαντας αναλογα με τον τροπο που σου απευθυνουν τον λογο,
Συγνωμη, δεν παει ετσι. Το υφος της απαντησης ειναι αναλογο με αυτο που διαβαζω. Οταν διαβαζω βλακειες και ψεμματα, θα απανταω αναλογως.
εχω παει σε δεκα περιπου βολτες και αυτο δεν με εκανε αυτοματα ουτε ποδηλατη ουτε δικηγορο τους,
εχω κραξει αρκετους για την ασχημη συμπεριφορα που εχουν καλυπτομενοι μεσα στο συνολο και βλεπω με χαρα οτι καποια στιγμη εξαφανιζονται, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βρισκονται καινουργιοι.Εγω παντως να σας ευχηθω ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ:
θελω να δω τι θα λες οταν εσυ θα θες να πας εσπευσμενα στο νοσοκομειο την γυναικα σου η το παιδι σου και δεν θα μπορεις...γιατι μερικοι ΒΛΑΚΕΣ αποφασισαν οτι για τα ποδηλατα δεν ισχυει ο ΚΟΚ ή ισχυει κατα το δοκουν που τους συμφερει....
Μην ακουσω κανενα παραπονο για αυτο που λεω, το εχετε κανει, εχει συμβει μπροστα μου, οποτε μονο δικαιο ειναι να θελω κ εγω να σας συμβει το ιδιο.
Δυστυχως εχω τετοια εμπειρια απο μεσημεριανο μποτιλιαρισμα με αυτοκινητα
και το σιγουρο ειναι οτι θα ημουν πολυ πιο τυχερος αν μου ειχε συμβει βραδυ με ποδηλατα.Αυτος που ειδα εγω, στη Χαριλαου Τρικουπη στο Κεφαλαρι, το 2009 που δεν ησασταν ακομα τοσοι πολλοι 'ποδηλατες' μαζεμενοι, φαινεται δεν ηταν τοσο τυχερος: τον εμποδιζαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ να περασει, ακομα κ απο το αντιθετο ρευμα στο οποιο πριν φτασει αυτος ΔΕΝ κινουνταν οι ποδηλατες. Ψοφηστε τωρα.
ΡΕ, παρ΄τε το χαμπαρι: κλεινετε τους κεντρικοτερους δρομους μιας μεγαλης πολης για να κανετε ποδηλαταδα, κ δεν φτανει που ειστε ΤΟΣΟ βλακες για να το κανετε αυτο, το θεωρειτε κ φυσιολογικο, δικαιωμα σας και περιεργους ολους τους υπολοιπους που δεν δεχονται μερικες εκατονταδες γελοιοι να πηδανε μια ολοκληρη πολη.
Πειτε μου σε ποια πολιτισμενη χωρα συμβαινει ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ, ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ, το ιδιο πραγμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
This all-in-one Smart Wheel locks, tracks, and powers your bike
http://www.independent.co.uk/life-style ... 35308.html
Αυτό απορρίφθηκε από τους ειδικούς λίγες σελίδες πιο πίσω
A ναι; έπρεπε να το φανταστώ, αφού όλα απορρίπτονται.....
-
Εγώ το βρίσκω εξαιρετική ιδέα πάντως
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
+1
Για πρώτη φορά είπα να δοκιμάσω κάτι ποιοτικό κι επώνυμο. Όχι πως το Ebay θα σταματήσει να έχει κυριάρχη θέση στην καρδιά μου , αλλά με έχει φάει η περιέργεια να δοκιμάσω κάτι ανώτερο, να δω αν όντως αξίζει (όπως κόπτονται πολλοί συνποδηλάτες μου). Αγόρασα λοιπόν αυτό το χειμερινό μπουφανάκι Campagnolo, με αρχική τιμή 170 λίρες στην Αγγλία, ήτοι 200+ εδώ. Το βρήκα ουσιαστικά αμεταχείριστο, στο νούμερό μου, στα 70 ευρουλάκια. Οπότε το πήρα. Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα γιατί είναι για περισσότερο κρύο.
Αν κάποιος είναι βαρέων βαρών, υπάρχει προσφορά ένα XXXL σε αστεία τιμή. Εδώ.Ο ίδιος πουλούσε και ένα μακρύ χειμερινό κολάν Campagnolo στα 40 ευρώ, οπότε πήρα και δαύτο. Να πω ότι μια φορά εφόρεσε ο απαυτός μου επώνυμο κολάν με σωστό μαξιλάρι. Είμαι πολύ περίεργος να δω τυχούσες διαφορές σε σχέση με τα κινέζικα, που τόσο κριτικάρουν οι γνώστες. Ποιος ξέρει; Μπορεί οι διαφορές να είναι αμελητέες σε σχέση με τη χαοτική διαφορά στην τιμή, αλλά μπορεί και να υπάρχει όντως χάος στην απόδοση. Να πηγαινοέρχεσαι στο Σούνιο και τα αμελέτητά σου να μην χαμπαριάζουν τίποτα.
Αλλά μιας και ζητήσατε τη γνώμη μου για τη χειμερινή κολεξιόν, δε θα σας αφήσω έτσι.
Για μπουφανάκι, έχω πάρει αυτό.
Τα καλά είναι πως δείχνει πάρα πολύ ποιοτικό, θα πίστευες για πλάκα ότι έκανε τα τετραπλάσια χρήματα. Άλλο καλό είναι πως στο φωσφοριζέ κιτρινάκι προσφέρει τρελή ορατότητα, στα όρια του παρεξηγήσιμου.
Άλλο καλό είναι πως όντως είναι αντιανεμικό. Αδιάβροχο δεν είναι, τουλάχιστον όχι με την πολύ ζόρικη έννοια. Και σίγουρα δεν είναι διαπνέον, δηλαδή να αποβάλλει τον ιδρώτα προς τα έξω. Μέχρι στιγμής, δεν έχω πετύχει μπουφανάκι που να καταφέρνει να σε ζεσταίνει, να κόβει τον αέρα ή τη βροχή και ταυτόχρονα να μη σε ιδρώνει. Υποτίθεται ότι τα ακριβά κι επώνυμα το καταφέρνουν. Θα δούμε τι θα κάνει το Campagnolo. Το Tour de France πάντως των 10κάτι ευρώ, δεν το κάνει.
Από την άλλη, για την τιμή που έχει, θα μπορούσα να του δικαιολογήσω τα πάντα. Εκτός από τα λάθος μεγέθη. Συμβουλευτείτε τον πίνακα με τα μεγέθη. Μετρηθείτε ξανά και ξανά για να σιγουρευτείτε. Ή μην κάνετε τίποτα, αφού έτσι κι αλλιώς, δε θα σας έρθει ακριβώς.
Εγώ, για παράδειγμα, πήρα το XXXL. Καλό σε μάκρος, αλλά κοντό σε μανίκια και πολύ φαρδύ στο σώμα, σε βαθμό που στην κούρσα (που πάω σβέλτα) να ανεμίζει δυσάρεστα. Και δε με λες κι αδύνατο στα τριψήφια κιλά μου...Το άλλο που φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο είναι αυτό εδώ. Υπόσχεται ζεστούλα και αποβολή του ιδρώτα, ένας Θεός ξέρει τι ψάρια πιάνει στην πράξη. Έλεγα να το χτυπήσω, αλλά τώρα που τα έσκασα για τα άλλα, το ξανασκέφτομαι. Ας το πάρει κάνας χριστιανός να μας πει μια γνώμη.
Στην ίδια τιμή έχει πάρα πολλά σχέδια και λογότυπους. Διάλεξα της Fox, επειδή είναι συμβατός τόσο με το ΜΤΒ (υπερδιάσημη στα ΜΤΒ η Fox) όσο και με τις κούρσες ελέω χρωμάτων (που θυμίζουν και λίγο Cyclist). -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Kαλο θα ηταν να προσεχεις λιγο την συμπεριφορα σου και την γλωσσα σου και να απαντας αναλογα με τον τροπο που σου απευθυνουν τον λογο....
, έλα μην τον παρεξηγείς , κατά βάθος είναι καλό παιδί αλλά δεν μπορει να συγκρατήσει τα του...
αύριο θα έρθεις στην βόλτα? τελικός προορισμός ...Παιανία !!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πειτε μου σε ποια πολιτισμενη χωρα συμβαινει ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ, ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ, το ιδιο πραγμα.Ισως σε καμια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ χωρα δεν χρειαζεται να γινει αυτο, αφου απλα γινεται καθημερινα και επι ΜΟΝΙΜΟΥ βασεως,
ειναι οι χωρες που εχουν μαθει αυτοκινητιστες και ποδηλατες να συνυπαρχουν αρμονικα σαν πολιτες
που απλα χρησιμοποιουν διαφορετικο μεσο και οχι σαν να ανηκουν σε διαφορετικες παραταξεις.Καθενας συμπεριφερεται αναλογα με τον χαρακτηρα του και την παιδεια του,
και οχι με το μεσο που οδηγαει, ειτε ειναι αυτοκινητο ειτε μηχανακι ειτε ποδηλατο. -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
αν βαλω καποιο σπρέυ στις ντιζες και στην αλυσιδα θα βοηθησει;
Στην αλυσίδα θες δυό πράγματα, να την καθαρίσεις και μετά να την λιπάνεις. Το πρώτο σκέλος, και μόνο, επιτυγχάνεται με ένα λιπαντικό σε σπρέι. Υπάρχουν ειδικά λιπαντικά αλυσίδων για το δεύτερο.Με το WD40 καθαριζει πολυ καλα!!!
Δοκιμασμενο... ΠΑΝΤΟΥ!!!!
Και ομως το WD 40 ειναι γνωστο οτι **ειναι ακαταλληλο **για καθαρισμα αλυσιδας
http://bicycletutor.com/no-wd40-bike-chain/
http://sheldonbrown.com/chains.html
http://www.howtofixbikes.ca/2007/12/tru ... chain.htmlαύριο θα έρθεις στην βόλτα? τελικός προορισμός ...Παιανία !!
Ναι,
αν και με ταλαιπωρει ενα κρυολογημα. -
κ εγώ το ίδιο , λίγο συνάχι κ πονάει κ η μέση λόγω προχτεσινού χτυπήματος στο 8χ8 στην μπάλα..
Αν αποφασίσεις στείλε μου αύριο π.μ να βρεθούμε στο Θησείο. -
Πειτε μου σε ποια πολιτισμενη χωρα συμβαινει ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ, ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ, το ιδιο πραγμα.
Ισως σε καμια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ χωρα δεν χρειαζεται να γινει αυτο, αφου απλα γινεται καθημερινα και επι ΜΟΝΙΜΟΥ βασεως,
ειναι οι χωρες που εχουν μαθει αυτοκινητιστες και ποδηλατες να συνυπαρχουν αρμονικα σαν πολιτες
που απλα χρησιμοποιουν διαφορετικο μεσο και οχι σαν να ανηκουν σε διαφορετικες παραταξεις.Καθενας συμπεριφερεται αναλογα με τον χαρακτηρα του και την παιδεια του,
και οχι με το μεσο που οδηγαει, ειτε ειναι αυτοκινητο ειτε μηχανακι ειτε ποδηλατο.Αν νομιζεις οτι υπαρχουν πολιτισμενες χωρες που οι ποδηλατες κυκλοφορουν κατα εκατονταδες, επι κεντρικων δρομων, κλεινοντας τους τελειως κ γαμιωντας μια ολοκληρη πολη, κ αυτο θεωρειται φυσιολογικο κ οχι πχ μια εκδηλωση που γινεται μια φορα στο τοσο, εισαι γελασμενος. Επισης, αν εσυ θεωρεις αυτο 'αρμονικη συνυπαρξη' τοτε πρεπει να εισαι πολυ kinky στις σχεσεις σου...
Ακομα κ αν ισχυε αυτο που λες (που δεν ισχυει ΕΤΣΙ οπως νομιζεις οτι κανει ποδηλατο ο κοσμος εξω) 'Ισως σε καμια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ χωρα δεν χρειαζεται να γινει αυτο', Οποτε αφου εδω δεν γινονται τα παραπανω (συνυπαρξη κ αλλες τετοιες αστειοτητες) τοτε 'αφου δεν μπορουμε να ειμαστε ετσι, ας γαμησουμε μια ολοκληρη πολη χρησιμοποιωντας τη δυναμη της μαζας'...*
Αλλα δεν περιμενω τιποτα παραπανω απο ενα λαο που μονιμως εχει μπλεξει τη πουτσα με τη βουρτσα κ ονομαζει αυτο το καραγκιοζιλικι 'ποδηλασια', 'οικολογια', 'πομπη', 'προασπιση της γυμναστικης' και κατι αλλα αστεια (γιατι δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω...). Μια μοδα ειναι που σκεφτηκαν καποιοι αστειοι, κ πηγατε ολοι σαν τα προβατα να συμμετασχετε.
*Για πες μου ρε ποδηλατη, αν ησουν μονος σου ή 5-6 ατομα, θα εκανες ποδηλατο στη μεση της Κηφισσιας/παραλιακης/Συγγρου/Κηφισσου? Οχι, κ οχι για να μην σας πατησουν, αλλα γιατι ειναι ΗΛΙΘΙΟ.
-
Νταξει και εγω εγραψα και τους εκραξα γιατι το θεωρω γαιδουρια το freeday, αλλα το εχεις αναγει στο μεγαλυτερο προβλημα της ζωης σου να πουμε, χαλαρωσε λιγακι, δημοσιευσεις, κακο, φωνες, υπογραφη αλλαξες, κουλαρε.
Ναι, μεγαλη γαιδουρια αλλα υπαρχουν ενα τρισεκατομμυριο πραγματα που ειναι μεγαλυτερες γαιδουριες και συμβαινουν καθημερινως στην Αθηνα.
ΥΓ. Οι περισσοτεροι μιλατε χωρις να γνωριζετε αποτι βλεπω, οποτε να ξερετε οτι υπαρχουν στις περισσοτερες πολεις του κοσμου και συμβαινουν οχι καθε βδομαδα μεν, αλλα καθε τελευταια παρασκευη καθε μηνα, και λεγονται critical mass, Οχι freeday.
Π.χ στο Σαν φρανσισκο οπου η Μαρκετ ειναι η αντιστοιχη κηφησιας http://www.youtube.com/watch?v=vWektEMGBGEΥΓ2. Αν ψαξετε στο youtube θα δειτε οτι ΣΕ ολο το κοσμο εχουν ατυχηματα που αγανακτισμενοι οδηγοι τους περνανε απο πανω η τους ριχνουν τους συμμετεχοντες σε αυτη τη σαχλαμαρα. Π.χ ενα απο τα πιο σοβαρα που εχω δει http://www.youtube.com/watch?v=r44Q4lJXi2s
-
Απίστευτο το τελευταίο. Όχι μόνο για αυτό που έγινε (προφανώς), αλλά και για τους ποδηλάτες που τρέχουν καταπάνω του, αδιαφορώντας για όσους είναι ακόμα πεσμένοι στο έδαφος. Αντί να ενδιαφερθούν για τους (ενδεχομένως) τραυματίες, λυσσούν για εκδίκηση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
*Για πες μου ρε ποδηλατη, αν ησουν μονος σου ή 5-6 ατομα, θα εκανες ποδηλατο στη μεση της Κηφισσιας/παραλιακης/Συγγρου/Κηφισσου? Οχι, κ οχι για να μην σας πατησουν, αλλα γιατι ειναι ΗΛΙΘΙΟ.Ακομα και σε αυτες τις βολτες δεξια παω, αστοχη η ερωτηση σου αλλου το πας,
Εχω κανει πανω ενα εκατομυριο χιλιομετρα με αυτοκινητα και μονο λιγες χιλιαδες με ποδηλατο, οποτε ποδηλατης δεν ειμαι, το εχω ξεκαθαρισει αλλα προφανως ψαχνεις να βαλεις 'ταμπελες' για να τους βαλεις ολους μαζι.
Σου λεω λοιπον για ακομα μια φορα, οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ουτε με ορισμενους, ουτε ΜΕ ΟΛΑ οσα γινονται
σε αυτου του ειδους τις βολτες, αν δεν το καταλαβες η΄δεν θελεις να το καταλαβεις με ολα οσα σου γραφω προβλημα σου. -
*Για πες μου ρε ποδηλατη, αν ησουν μονος σου ή 5-6 ατομα, θα εκανες ποδηλατο στη μεση της Κηφισσιας/παραλιακης/Συγγρου/Κηφισσου? Οχι, κ οχι για να μην σας πατησουν, αλλα γιατι ειναι ΗΛΙΘΙΟ.
Ακομα και σε αυτες τις βολτες δεξια παω, αστοχη η ερωτηση σου αλλου το πας,
Εσυ μπορει να πηγαινεις δεξια, οταν ειστε ομως εκατονταδες, ΘΑ κλεισετε το δρομο. Αφου λοιπον δεν το κανεις αυτο/δεν ποδηλατεις στη μεση του δρομου οταν εισαι 1-2-5 ατομα, γιατι θεωρεις φυσιολογικο κ δικαιωμα να μαζευεστε εκατονταδες κ να το κανετε?
Εχω κανει πανω ενα εκατομυριο χιλιομετρα με αυτοκινητα και μονο λιγες χιλιαδες με ποδηλατο, οποτε ποδηλατης δεν ειμαι, το εχω ξεκαθαρισει αλλα προφανως ψαχνεις να βαλεις 'ταμπελες' για να τους βαλεις ολους μαζι.
Εγω σας βαζω ολους μαζι? Εσεις μαζευεστε ολοι μαζι κ κανετε μια ηλιθιοτητα, που υπερασπιζεστε με αντιστοιχα επιχειρηματα.
Σου λεω λοιπον για ακομα μια φορα, οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ουτε με ορισμενους, ουτε ΜΕ ΟΛΑ οσα γινονται
σε αυτου του ειδους τις βολτες, αν δεν το καταλαβες η΄δεν θελεις να το καταλαβεις με ολα οσα σου γραφω προβλημα σου.Το θεμα ειναι οτι συμφωνεις με τη βολτα αυτης της μορφης κ πας κ συμμετεχεις, κ αυτη η μορφη δεν γινεται να μην δημιουργει τεραστια προβληματα σε ολους τους τριγυρω σας. Αρκει.
Εν τω μεταξυ ρε πστ μου, πειτε στους ηλιθιους που το διοργανωνουν να γραφουν τη διαδρομη, να ξερουμε τουλαχιστον απο που να μη περασουμε. Αλλη ηλιθιοτητα αυτο, 'η διαδρομη θα ειναι εκπληξη'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσυ μπορει να πηγαινεις δεξια, οταν ειστε ομως εκατονταδες, ΘΑ κλεισετε το δρομο. Αφου λοιπον δεν το κανεις αυτο/δεν ποδηλατεις στη μεση του δρομου οταν εισαι 1-2-5 ατομα, γιατι θεωρεις φυσιολογικο κ δικαιωμα να μαζευεστε εκατονταδες κ να το κανετε?
Απλο δεν ειναι ? να στο ξαναπω λοιπον
χρειαζονται και τον χωρο και εχουν και την σχετικη αδεια.
(και μην ξαναπεις για την αριστερη λωριδα γιατι το ξεκαθαρισα απο την αρχη)Εγω σας βαζω ολους μαζι? Εσεις μαζευεστε ολοι μαζι κ κανετε μια ηλιθιοτητα, που υπερασπιζεστε με αντιστοιχα επιχειρηματα.
Αν και δεν εχω αναφερθει σε σενα με τετοιους χαρακτηρισμους,
ουτε και εσυ κανεις κατι διαφορετικο προσπαθωντας να δειξεις οτι σε πνιγει το δικιο σου.Εν τω μεταξυ ρε πστ μου, πειτε στους ηλιθιους που το διοργανωνουν να γραφουν τη διαδρομη, **να ξερουμε **τουλαχιστον απο που να μη περασουμε. Αλλη ηλιθιοτητα αυτο, 'η διαδρομη θα ειναι εκπληξη'.
Aστο καλυτερα, ειδικα εσυ δεν χρειαζεται να ξερεις
Απίστευτο το τελευταίο. Όχι μόνο για αυτό που έγινε (προφανώς), αλλά και για τους ποδηλάτες που τρέχουν καταπάνω του, αδιαφορώντας για όσους είναι ακόμα πεσμένοι στο έδαφος. Αντί να ενδιαφερθούν για τους (ενδεχομένως) τραυματίες, λυσσούν για εκδίκηση.
Ναι κανονικα δεν επρεπε να διαμαρτυρηθουν καθολου,
τυχερος ο κακομοιρος οδηγος που δεν σταματησε γιατι με την λυσσα που ειχαν μπορει και να τον τραυματιζαν.
Αληθεια dimsabas που τους ειδες να τρεχουν καταπανω του ?
Μετρησες καθολου ποσους (εδεχωμενως) τραυματιες και ποση ζημια προκαλεσε ? -
Ναι κανονικα δεν επρεπε να διαμαρτυρηθουν καθολου,
τυχερος ο κακομοιρος οδηγος που δεν σταματησε γιατι με την λυσσα που ειχαν μπορει και να τον τραυματιζαν.
Αληθεια dimsabas που τους ειδες να τρεχουν καταπανω του ?
Μετρησες καθολου ποσους (εδεχωμενως) τραυματιες και ποση ζημια προκαλεσε ?Δε λεει αυτο... Να διαβαζουμε και λιγο πισω απο τις λεξεις ακομα και μεσα στη λυσσα της υπερασπισης της αποψης μας
Προφανως εννοει οτι μετα το απαραδεκτο και τραγικο γεγονος αντι οι συνποδηλατες να εχουν ως πρωτη αντιδραση να δουν τι επαθαν οι τραυματιες και να τους βοηθησουν, η πρωτη αντιδραση ειναι να κυνηγησουν τον εγκληματια.
-
Εγώ αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνεται κάθε εβδομάδα τέτοιο event; Τι κερδίζουν οι ποδηλάτες με το να εκνευρίζουν οδηγούς; Έχω δεί αντίστοιχα event αλλά συνήθως οργανώνονται μια φορά τον μήνα ή μια φορά το τρίμηνο και σε ώρες που γενικά δεν έχει μεγάλη κίνηση πχ στις 10 το βράδυ και η διαδρομή είναι γνωστή και σε συνεργασία με την αστυνομία για όσο το δυνατόν επιβάρυνση της κυκλοφορίας. Γιατί όπως και να το κάνουμε το να κρατάς ακινητοποιημένα αυτοκίνητα δεν είναι καθόλου μα καθόλου οικολογικό.
Η ζωή...ποδήλατο!