-
Τα γυαλιά και πολύ περισσότερο τα γυαλιά ηλίου είναι από τις μεγαλύτερες απάτες που υπάρχουν. Πράγμα που μπορεί να πωληθεί λιανική στο 5εύρω και να είναι επικερδές πωλείται σε μεγάλα τριψήφια νούμερα.
Όποιος θέλει πιστοποίηση από γνωστή εταιρεία υπάρχουν και γυαλιά της 3Μ σε μονοψήφιες τιμές, και σίγουρα τα εμπιστεύομαι πολύ παραπάνω από το κρυσταλλάκι που σχέδιαζει ο κάθε μόδιστρος προκειμένου να ταιριάξει στο κάθε σκελετό που σκέφτηκε...
Δείτε και εδώ πάντως...
http://www.webmd.com/eye-health/feature ... ses?page=2
http://www.livestrong.com/article/22653 ... unglasses/
http://www.glaucoma.org/treatment/a-gui ... lasses.php -
Το ακριβό στους φακούς δεν είναι αυτό που έχει να κάνει με την απορροφητικότητα σε σχέση με τις ακτινοβολίες, αυτό είναι εύκολο και φθηνό. Το ακριβό είναι να μη χαράσσονται οι φακοί κι αυτό είναι κάτι που τα φθηνά γυαλιά του ebay δεν μπορούν να προσφέρουν. Επειδή όμως είναι τόσο φθηνά κι επειδή εξαρχής ξέρεις ότι παίρνεις ένα αθλητικό γυαλί (που θα πέσει, θα σπάσει, θα κάτσεις πάνω του, θα το πατήσεις με το ποδήλατο), το ότι κοστίζουν ψίχουλα και μπορείς να σπαταλάς 3 και 4 και 5 ζευγάρια το έτος χωρίς να σε νοιάζει, είναι μεγάλο προσόν.
-
κανένα ωραίο, σοβαρό και άνετο δλδ, jersey και βερμουδάκι για ΜΤΒ και trekking έχετε βρει εσείς που ξέρετε το ebay απόξω?
-
Το ακριβό στα γυαλιά ποδηλασίας είναι το αν είναι επώνυμα ή όχι, αν είναι δεσμευμένα σχέδια ή όχι (ο φασονίστας δεν μπορεί να βγάλει κι άλλα με άλλο όνομα), αν έχουν διαφήμιση ή όχι, αν έχουν μεγάλα περιθώρια για τους ενδιάμεσους και τα μαγαζιά κ.τ.λ. Δευτερευόντως αν παραμορφώνουν την όραση και αν έχουν αντοχές σε φθορές, τα οποία και δεν είναι και εύκολα μετρήσιμα, ούτε υπάρχουν ποσοτικά στοιχεία στη διάθεση του μέσου καταναλωτή.
Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι ένα τίποτα, ακόμη και το πλαστικό της συσκευασίας έχει αρκετή από δαύτη. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κανένα ωραίο, σοβαρό και άνετο δλδ, jersey και βερμουδάκι για ΜΤΒ και trekking έχετε βρει εσείς που ξέρετε το ebay απόξω?Πώς σου φαίνεται αυτό; Το έχω παραγγείλει, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.
Για πιο κουρσοκατάσταση, υπάρχει κι αυτό. Η Monton έχει πολύ αξιόλογα προϊόντα, μακράν τα καλύτερα στο εύρος τιμής που κοιτάμε. Έχω ένα κολάν εδώ και 1.5 χρόνο, του έχω πιει το αίμα και είναι το καλύτερο που διαθέτω. Πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα.
-
Θεσσαλονίκη-Κατερίνη με το ποδήλατο για καλό σκοπό
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
κανένα ωραίο, σοβαρό και άνετο δλδ, jersey και βερμουδάκι για ΜΤΒ και trekking έχετε βρει εσείς που ξέρετε το ebay απόξω?
Πώς σου φαίνεται αυτό; Το έχω παραγγείλει, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.
Για πιο κουρσοκατάσταση, υπάρχει κι αυτό. Η Monton έχει πολύ αξιόλογα προϊόντα, μακράν τα καλύτερα στο εύρος τιμής που κοιτάμε. Έχω ένα κολάν εδώ και 1.5 χρόνο, του έχω πιει το αίμα και είναι το καλύτερο που διαθέτω. Πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα.
Μήπως ο wannabe εννοεί κάτι τέτοιο?
-
πιάσατε τις δύο άκρες.
κολλητό όχι. αυτά που δείχνει ο σάμπας είναι εφαμοστά, κουρσάδικα.
ο φανατικ το πάει στο άλλο άκρο τελείως χαλαρό φιτ.πχ
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=51257
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=40068αλλά κάτω απο το 50% τιμής των παραπάνω.
τα running μπλουζάκια είναι καλή εναλλακτική πάντως. μιας και αναφέρθηκε.
-
Ο χρήστης Dodger απάντησε έγραψε:
Αποφάσισα να επαναφέρω στην άσφλατο και ένα Motobecane Mirage 20ετίας. Είμαι στη φάση λυσίματος...
περιμένουμε το τελικό αποτελεσμα!
και πλέον είμαι σε αναζήτη συγχρονων περιφεριακών, θα πέσει βάψιμο και
Α μπράβο, σύγχρονων περιφερειακών!
Γιατί κάποιοι μπλέκουν με ρετρό σασμάν, παλεύουν να επισκευάσουν τα αρχαία σκουριασμένα και ταλαιπωρούνται, αντί να κάνουν ποδηλατάκι και να γουστάρουν.Πάντως ο κανόνας κλασσικό ατσάλινο πλαίσιο (με φίνο gaspipe tubing στο 90% των περιπτώσεων) + σύγρονα περιφερειακά + τις όποιες μετατροπές θέλει το πλαίσιο+βάψιμο=κόστος και βάρος που ξεφεύγει σε ένα πλαίσιο λάστιχο.
Για μένα αξίζει η μετατροπή με σύγχρονα περιφερειακά μόνο για πολύ δεμένους συναισθηματικά με το πλαίσιο, ή το πλαίσιο όντως έχει ένα πέντιγκρι, ή εάν τα περιφερειακά είναι της πλάκας/κακή κατάσταση και υπάρχει διάθεση για να τρέξει άσκοπο χρήμα. Αλλιώς καλό λύσιμο, καθάρισμα που κρατά εβδομάδες, βαφή ηλεκτροστατική, και ακόμα καλύτερο δέσιμο...
Τα σύγχρονα όμως περιφερειακά , εχουν άλλες διατομες και δεν ταιριαζουνε πάντα . Το Παλιο μου pinarello είχε οκταπλετα πισω και μετα άλλαξαν σε ενιαπλετα και μετα σε δέκα ....
Το κεντρο του πισω τροχού συνεχώς συμπιεζοταν σε φαρδος με το πέρασμα των χρόνων και έπρεπε να τα αλλάξεις όλα για να δουλεύει σωστά ....Το ότι θα πρέπει να ανοίξει ψαλίδια είναι το βέβαιο, πιθανώς να χρειαστεί να ανοίξει και νέο σπείρωμα στη μεσαία τριβή. Γενικά είναι για πολύ μερακλήδες η καταστάση παλιό πλαίσιο-νέα περιφερειακά...
Συγγνώμη για τα multi-quotes, αλλά ήθελα κάπως να επαναφέρω το θέμα. Ο σκελετός είναι σε φανοποιό για προσεκτική αμμοβολή και ηλεκτροστατική βαφή. Θέλω να καθαρίσω τιμόνι από παλιές κόλλες (που έβγαλα τη παλιά ταινία) και λαιμό τιμονιού/παλουκόσελο, να γυαλίσουν. Θα αλλάξω δαγκάνες φρένων, σέλλα, πετάλια, ταινία τιμονιού, μπρος/πίσω ντεραγιέ, ντίζες φρένων/ταχυτήτων και αλυσίδα. Δε θα πειράξω λεβιέδες ταχυτήτων, μανέτες (είναι από αυτές που φρενάρουν όπως κι αν πιάσεις το τιμόνι, both sides), κασέτα (εξαπλέτα) και δισκοβραχίωνα. Δε θέλω να πειράξω το ψαλίδι πίσω, γιατί φοβάμαι μην έχει επηρεαστεί τόσο από την πολύχρονη ακινησία και ανοίξει πολύ.
Ελπίζω σε καμιά 10αριά μέρες να είναι έτοιμο
-
Τι κουστούμι βγήκε?
-
Μέχρι τώρα το βάψιμο, 50 έουρος. Τα υπόλοιπα εν καιρώ. Ξέχασα να αναφέρω τους τροχούς. Κρατάω κέντρα και πλέκω ακτίνες και στεφάνια.
-
Μετα την αμμοβολη και πριν το βαψεις
καλο θα ηταν να κανεις εναν ελεγχο στον σκελετο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κανένα ωραίο, σοβαρό και άνετο δλδ, jersey και βερμουδάκι για ΜΤΒ και trekking έχετε βρει εσείς που ξέρετε το ebay απόξω?ειμαι σε παρομοιο ψαξιμο.
εκανα χθες ενα 35αρι και τωρα τσεκαρω για ρουχισμο.
ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα τωρα πιο συγκεκριμενα:υπαρχει κατι πιο χαλαρο (στην εφαρμογη) απο κολαν αλλα εξισου αποτελεσματικο;
ποσο ικανοποιητικο ειναι το ποδηλατικο εσωρουχο; διαφορες του σε συγκριση με κολαν (ή του χαλαροτερου αντικαταστατη του);ebay links καλοδεχουμενα (στα ιδια ορια τιμης του wannabe)
-
Το ποδηλατικό εσώρουχο έχει το ίδιο μαλακό μαξιλαράκι εκεί κάτω με τα κολάν. Υπερτερεί στο ότι μπορεί να φορεθεί από πάνω κάποιο κανονικό ρούχο, υστερεί γιατί δεν μπορεί να φορεθεί μόνο του, όπως ένα κολάν. Μάλλον είναι καλή περίπτωση για έναν που κάνει τώρα τα πρώτα βήματα. Ξάδερφος είχε τρέξει αγώνα ΜΤΒ αντοχής και το φορούσε επί 5.5 ώρες χωρίς να παραπονεθεί. Γενικώς δε βλέπω κάτι το μεμπτό, πέρα από το μπέρδεμα στα μεγέθη. Πρωτοπήρα ένα XL και δε μου έμπαινε καν. Το χάρισα σε έναν φίλο. Μετά πήρα ένα XXL και μου ήταν οριακό. Το χάρισα στον παραπάνω ξάδερφο. Τώρα έχω ένα XXXL αλλά είναι ένα κλικ μεγαλύτερο από όσο θα ήθελα. Εν ολίγοις, ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι θα βρεις το ακριβές νούμερο ή ότι θα υπάρχει ένα τέτοιο (εγώ π.χ. θα ήθελα 2.5XL, αλλά δεν υπάρχει).
Επειδή όμως το κόστος του είναι αστείο, του το συγχωρείς. Και βέβαια, δεν πάει ποτέ χαμένο, γιατί ακόμα κι όταν περάσει καιρός και πωρωθείς περισσότερο με την ποδηλασία, πάντα θα θες να έχεις ένα ακόμα κολάν. Ποτέ δεν είναι αρκετά τα ρημάδια, πάντα κάποιο θα είναι βρώμικο, πάντα η κυρά θα έχει αργήσει να βάλει πλυντήριο και θα ξεμείνεις. Αυτές είναι παγκόσμιες σταθερές.Επίσης, θέλω να σας παρουσιάσω τον τριπλό οπίσθιο φωτισμό της κούρσας μου.
Το μαγικό θαυματουργό φωτάκι μου στο κράνος φαίνεται μακριά:
Άλλο ένα φωτάκι χαμηλά, πιασμένο στο quick release.
Στο μοναδικό σημείο που δεν έχω βάλει τέτοιο φωτάκι, είναι το προφανές: το παλουκόσελο. Εκεί έχω βάλει ένα ηλιακό. Θα πείτε κάποιοι ότι θα μπορούσα να μην έχω καπακώσει την ηλιοσυλλεκτική επιφάνεια, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Επειδή το ποδήλατο είναι συνέχεια παρκαρισμένο σε φωτεινό σημείο, η μπαταρία είναι πάντα φουλ. Άλλωστε, δε βγαίνω ποτέ και πολύωρες βραδινές βόλτες, το ηλιακό δεν έχει ξεμείνει ποτέ.
-
πιθανον λογω ποδηλατου αλλα κ της μηχανης, οπως μου ειπε και ο γιατρος επιβαρυνθηκε η μαλλον ερεθιστηκε μια κυστη μεγεθους φακης που ειχα λιγο πιο κατω κ αριστερα απ τους ορχεις (στην ουρα που λεμε..)..εδω κ 3 μερες πρηστηκε κ ποναει..
αυριο θα κανω ενα μικρο χειρουργειο να την βγαλω.. . -
να 'σ' καλα dimsabas
εγω που.. δεν εχω ξαδερφο τι νουμερο να παρω; μιντιουμ ειμαι.
-
Medium είσαι για τους Ευρωπαίους. Για τους Ασιάτες, που δεν είναι και πρώτο μπόι, πάρε καλύτερα το XL. Τουλάχιστον σε δαύτα που ξέρω τα μεγέθη τους, αυτό σου κάνει.
-
egobrain
πέτυχα αυτά τα 2 που μου φαίνονται ψιλολογικές τιμές και ποιότητα.
http://www.sportsdirect.com/mfx-a-pure- ... ens-636101
http://www.sportsdirect.com/dare2b-trai ... ens-636020 -
παρηγγειλες καποιο απ' αυτα;
[δες επισης: http://www.ebay.com/itm/Deko-Phobos-II- ... 232bbf3556]
-
όχι ακόμα.
θέλω να ψάξω και λίγο ebay.
Η ζωή...ποδήλατο!