-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εχει κανεις αυτο;
Κανει δουλεια;Όχι, δεν το έχω, ούτε το έχω δοκιμάσει. Από τη μία, οι περισσότεροι λένε ότι αυτά δεν κάνουν ιδιαίτερη δουλειά και τα αποφεύγουν. Από την άλλη, πρόκειται για σοβαρή εταιρία, δε θα έβγαζε μάπα προϊόν.
-
Πήρα κάτι τέτοιο για να κάνει τη σέλα από το καλό κουρσάκι μου πιο αναπαυτική. Ψιλοπράματα σε διαφορά στην αίσθηση. Καρνάβαλος σε εμφάνιση αφού δεν ταιριάζει 100% και φαίνεται ότι είναι ξέχωρο κομμάτι. Πολύ καλύτερα είναι να βρει κάποιος μια σέλα που του ταιριάζει και να την πάρει όπως θέλει από την αρχή.
-
http://thegreeneyereport.blogspot.gr/20 ... l?spref=fb
-
-
Δεν είναι σουπερ θεαματικό αλλά αξίζει να το προβάλουμε.
Έγινε και στην γειτονιά μου.
Κατάβαση του Παλαμηδιού με downhill. -
To'χα κάνει πριν καμία 10αρια χρόνια με ένα σαπιο mountain, το οποίο στο τέλος ήταν για πέταμα με στραβωμένες ζάντες, φτυσμένο αμορτισέρ, να έχουν λασκάρει όλες οι βίδες, καλή διασκέδαση ήταν.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κατάβαση του Παλαμηδιού με downhill.Ωραίος!!
Πόσα ΚΤΜ να κυκλοφορούν στο Ναύπλιο;Ένα τέτοιο είχε έρθει να φουσκώσει τα λάστιχα πριν λίγες μέρες.
-
mfw το 90% της προσπάθειας γίνεται από το ίδιο το ποδήλατο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατάβαση του Παλαμηδιού με downhill.Ωραίος!!
Πόσα ΚΤΜ να κυκλοφορούν στο Ναύπλιο;Ένα τέτοιο είχε έρθει να φουσκώσει τα λάστιχα πριν λίγες μέρες.
Ο τύπος αυτός δεν είναι Ναυπλιώτης, από την Αθήνα μου είπαν. ΚΤΜ υπάρχουν στο Ναύπλιο, mtb, trekking μπορεί και κάποια κούρσα. KTM downhill δεν ξέρω εγώ να υπάρχει και γενικώς downhill δεν βλέπω.
Πάντως η προσπάθεια δεν φαίνεται καλά στο βίντεο. Ειδικά το πρώτο κομμάτι της κατάβασης, είναι δύσκολο να το κατέβεις και με τα πόδια (ειδικά αν το έχεις ανέβει πριν, δοκίμασε και θα δεις) πόσω μάλιστα με ποδήλατο.
Στην αρχή όταν μου είπαν ότι έγινε η κατάβαση και υπάρχει βίντεο (μου μίλησαν βέβαια για βιντεοσκόπηση με κάμερα από το κράνος) υπέθεσα ότι το πρώτο κομμάτι της κατάβασης με την μεγάλη σειρά συνεχόμενων σκαλοπατιών δεν θα ήταν μέσα, αλλά διαψεύσθηκα!
Μου αρέσει που στο τέλος βάζει και τις ατυχίες του μέσα.
Γενικώς μπράβο του.
Θα το ξανακάνει είπε και με άλλους, θα δούμε. -
Στα στενά σημεία και στις στροφές 180 μοιρών έδειξε πόσο άξιος είναι. Πολύ καλός τεχνίτης ο μάγκας, μπράβο του!
ΥΓ. Δεν είναι και σαν τον Κρεμαστό Λαγό βέβαια...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..........................Kατά το καλοκαιράκι, first God, είπα με μία καλή φίλη να έρθουμε στ'Ανάπλι ποδηλατώντας. Άντε να περάσει ο καιρός...
-
Ούτε με τα πόδια δεν θα το δοκίμαζα... αν και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής δείχνει πιο εύκολο από το Παλαμήδι.
Κάτι τέτοιο πάντως θα μπορούσε να διοργανωθεί σε κανένα νησί των Κυκλάδων, στο μυαλό μου ήρθε η Άνω Σύρος.
Θα ήταν πολύ θεαματικό και θα είχε συμμετοχές από όλο τον κόσμο. -
Dodger, μάλλον τώρα είναι η καλύτερη εποχή, το καλοκαίρι θα πάθετε ηλίαση και θα σκάσετε. Προφανώς θες να το συνδυάσεις με διακοπές. Δε γίνεται τίποτα το Πάσχα; 175 χλμ το βγάζει ο Πλοηγός, οπότε αν το λέει η ψυχή σας το κάνετε σε μία μέρα, αλλιώς χαλαρά τουριστικά σε δύο.
Ωραία η ιδέα του αστικού DH, θα μου άρεσε και στο κέντρο της Αθήνας. Κατέβασμα από τον Άγιο Γεώργιο στην κορυφή του Λυκαβηττού, πατάμε και λίγο χωματάκι και μετά στα στενά και τα σκαλοπάτια του Κολωνακίου.
-
Kαλοκαιράκι να γουστάρουμε
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Dodger, μάλλον τώρα είναι η καλύτερη εποχή, το καλοκαίρι θα πάθετε ηλίαση και θα σκάσετε. Προφανώς θες να το συνδυάσεις με διακοπές. Δε γίνεται τίποτα το Πάσχα; 175 χλμ το βγάζει ο Πλοηγός, οπότε αν το λέει η ψυχή σας το κάνετε σε μία μέρα, αλλιώς χαλαρά τουριστικά σε δύο.Ωραία η ιδέα του αστικού DH, θα μου άρεσε και στο κέντρο της Αθήνας. Κατέβασμα από τον Άγιο Γεώργιο στην κορυφή του Λυκαβηττού, πατάμε και λίγο χωματάκι και μετά στα στενά και τα σκαλοπάτια του Κολωνακίου.
Εδώ και αρκετά καλοκαίρια έρχεται ένα παλικάρι με το ποδήλατο του απ' την Αθήνα στο Ναύπλιο (έρχεται στην ίδια παραλία που κάνω μπάνιο εγώ και έχουμε γνωριστεί) και εκτός από τα πράγματα του έχει πάνω στο ποδήλατο του ένα καρπούζι και ένα πεπόνι.
Και η πλάκα είναι ότι τα φέρνει απ' την Αθήνα (τουλάχιστον έτσι λέει). -
Καποιος ειχε ποσταρει πριν λιγο καιρο ενα εξαρτημα για να πιανει τα μπατζακια απο τις φορμες ωστε να μην ακουμπανε στην αλυσιδα και τους δισκους. Θυμαστε ποιο ειναι αυτο;
-
http://www.bike-discount.de/shop/k493/a ... -pair.html
http://www.ebay.com/itm/New-Bike-Bicycl ... 53f780802d
-
Ευχαριστω πολυ!
Σε κανα cyclist ή τιποτα τετοιο δεν υπαρχει τιποτα αντιστοιχο;
-
http://www.tsirikosbikes.gr/bike-clothi ... clips.html
Εξαντλημένο.
Αλλά σε όποιο σοβαρό ποδηλατάδικο κ αν πας, θα έχουν. Απλά μη δώσεις πάνω από 4 ευρώ για κάτι τέτοιο..από το ebay πρόσθεσα link παραπάνω, με 3.70 € είναι σπίτι σου. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ευχαριστω πολυ!Σε κανα cyclist ή τιποτα τετοιο δεν υπαρχει τιποτα αντιστοιχο;
Και σε super market να πας -εγώ το έχω δει στο carrefour- υπάρχει.
Τα πιο ωραία είναι αυτές οι ταινίες αλλά καλύτερα να πάρεις καινούργια παντελόνια, άμα δεις την τιμή
http://www.ebay.co.uk/itm/4-Pcs-Bike-Bi ... 1e78779482
Η ζωή...ποδήλατο!