-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μετά από μια έρευνα αγοράς στην περιοχή μου βρήκα τα εξής:Ideal Megisto €400
Nάσο, στα Χανιά ένας απλός μεταπωλητής IDEAL έχει το Megisto του 2009- 340€ (το είδα την περασμένη βδομάδα) και του 2010, 430€. Για ψάξτο και στην Αθήνα...
-
To Ιntegrator ειναι πολυ καλη ευκαιρια!Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τα Ιντεαλ,εχουν τρελο value for money,πολυ τιμια και σκυλια!Ειναι και ελληνικης κατασκευης.
-
Αν σ'ενδιαφερει http://www.mbike.gr/summary.asp?catid=4 ... pubid=1135 μπορεις να το παρεις στα 430 ευρω .Ο ποδηλατας ισχυριζεται οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του .
Αρχικη τιμη 535-20% =428ΥΓ εχει σοβαρο λογο, να μεινω απολυτα ικανοποιημενος
-
Καλημέρα στους ποδηλάτες του forum. Παρακαλώ για την βοήθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα που έχω.
Είμαι 36 χρονών, 90+ κιλά και ύψος 1,80. Ο γιατρός συνέστησε άσκηση και σκέφτομαι να αγοράσω ένα ποδήλατο. Είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο και θέλω τη βοήθεια σας.
Η χρήση που θέλω να κάνω είναι ένα μισάωρο κάθε απόγευμα στους - ασφάλτινους μεν, βομβαρδισμένους δε - δρόμους της γειτονιάς (Μαρούσι/Μελίσσια) και το πολύ 2 φορές τον μήνα βολτίτσα στους χωμάτινους, ήπιους δρόμους του Άλσους Συγγρού.
Ξεκίνησα έχωντας στο μυαλό να πάω σε carrefour / praktiker και να πάρω κάτι με 90-120 ευρώ, αλλά διαβάζοντας κατάλαβα ότι δεν είναι και πολύ καλή ιδεά.
Μπορώ να ανέβω μέχρι τα 250-270 ευρώ, αλλά όχι παραπάνω και δεν έχω χρόνο να ψάξω για μεταχειρισμένα. Ψάχνωντας κατέληξα στο IDEAL n-ergetic του 2009 με 240 ευρώ και στο IDEAL freeder του 2009 με 247 ευρώ.
Σε ποιό να καταλήξω, με βάση τα όσα ανέφερα παραπάνω;
Παρακαλώ ας μην αρχίσουμε συμβουλές βάλε 50 ή 100 παραπάνω και πάρε αυτό, δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα και άλλωστε, με τα ωράρια που δουλεύω, μπορεί να καταλήξει να σκουριάζει στο γκαράζ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.
-
Μια και δεν εχεις ιδιετερες απαιτησεις, παρε ενα IDEAL σ αυτα τα λεφτα, με δισκοφρενα και μπροστα αναρτιση για να σαι ανετα. Απο κει και περα αναλογα με το που θα κινεισαι βλεπεις και τι λαστιχα πρεπει να βαλεις.
-
γνωμη μου ειναι να στραφεις στο nergetic (κατηγορια trekking cross) για το γεγονος οτι το λαστιχο του ειναι σαφως λεπτοτερο απο αυτο του freeder (κατηγορια mountain) και δεν θα σου κοβει πολυ στο πεταλι. το πρωτο πηγαινει και σε χωματα το δευτερο σε χωμα και κατι παραπανω..
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
γνωμη μου ειναι να στραφεις στο nergetic (κατηγορια trekking cross) για το γεγονος οτι το λαστιχο του ειναι σαφως λεπτοτερο απο αυτο του freeder (κατηγορια mountain) και δεν θα σου κοβει πολυ στο πεταλι. το πρωτο πηγαινει και σε χωματα το δευτερο σε χωμα και κατι παραπανω..Λαστιχα -λογικα- μπορει να βαλει οτι θελει, την ωρα που το αγοραζει στο μαγαζι.
Εγω ετσι εκανα.
Πηρα το ποδηλατο και ζητησα να μου βαλουν ασφαλτινα.
Μπορουσα να βαλω καποια χωρις επιβαρυνση (ιδια τιμη με τα τρακτεροτα που φορουσε) ή λγο καλυτερα.
Και αν το παζαρεψει λιγο, μπορει να παρει καποιο ποσο απο την τιμη. -
σιγουρα οτι θελει κανει. απλα για την ευκολια που ζήτησε και ο ιδιος.
ειναι κανεις απο το φορουμ που συμμετεχει ή εχει συμμετασχει σε αγωνες mtb? ερασιτεχνικους για το fun to drive
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάω για το nergetic. Ελπίζω να κολλήσω το μικρόβιο και να μην το βαρεθώ!
-
Αν ξεπεράσεις τον πόνο τις πρώτες 3-4 φορές που θα καβαλήσεις, θα κολλήσεις σίγουρα.
-
Εγώ παρέλαβα χτες το Integrator και το πήγα και μέχρι το σπίτι.
Ρε παιδιά, σε σχέση με αυτό που καβάλαγα πριν 25 αυτό είναι διαστημόπλοιο! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ παρέλαβα χτες το Integrator και το πήγα και μέχρι το σπίτι.
Ρε παιδιά, σε σχέση με αυτό που καβάλαγα πριν 25 αυτό είναι διαστημόπλοιο!Καλε βολτες!
-
Οτι κ αν αποφασησεις, πριν το παρεις, κανε μια βολτα για να δεις τι κανει και η σελα.
Αν ενοχλει εστω και ελαχιστα, πες να την ρυθμησουν, η παρε αλλη ποιο ανετη, που δεν θα ενοχλει πουθενα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οτι κ αν αποφασησεις, πριν το παρεις, κανε μια βολτα για να δεις τι κανει και η σελα.
Αν ενοχλει εστω και ελαχιστα, πες να την ρυθμησουν, η παρε αλλη ποιο ανετη, που δεν θα ενοχλει πουθενα.Σκέφτομαι να πάρω και ένα παντελονάκι με μαξιλαράκια. Βοηθάει; Πόσο περίπου κοστίζουν;
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Αν ενοχλει εστω και ελαχιστα, πες να την ρυθμησουν, η παρε αλλη ποιο ανετη, που δεν θα ενοχλει πουθενα.Σκέφτομαι να πάρω και ένα παντελονάκι με μαξιλαράκια. Βοηθάει; Πόσο περίπου κοστίζουν;
Amateur εδω, με φορμες Adidas και Nike κανω τις βολτες μου
-
Η σελα πρεπει να ειναι ανετη και να πιεζει οσο το δυνατον λιγοτερο την περιοχη του περινεου , επεισης το παντελονι με τα μαξιλαρακια ειναι πολυ σημαντικο για ελαχιστοποιουνται οι κραδασμοι και προστατευουμε οσο μπορουμε τον προστατη μας
-
Τελικά ποιο ποδήλατο πήρες φίλος;
-
Αύριο παίρνω το Ideal nergetic.
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Αύριο παίρνω το Ideal nergetic.Άντε,καλές βόλτες.
-
Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να αναθερμανουμε το θεμα αφου η ανοιξη ειναι προ των πυλων.Πηγα για ενα συγκεκριμενο ποδηλατο στο ποδηλαταδικο και οπως γινετε συνηθως μου εδιξε ενα αλλο που ειχε stock = MERIDA MOUNTAIN του 2009 με υδραυλικα δισκοφρενα για 450 ευρω. Η χρηση του μου κανει. Τι λετε να το παρω? η να περιμενω και για αλλες προσφορες λογω κρισης? Σας ευχαριστω ....isidore2
Παιδια τελικα το πηρα αυτο σε μαυρο ομως- μοντελο 2010=
http://www2.merida-bikes.com/el_GR/Bikes.Detail.71
Ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενος.Καμια σχεση με το mercier του 1980 που εχω.
Μια εβδομαδα το εχω ξεσκισει .
Ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας.
Η ζωή...ποδήλατο!