-
Άντε να αυξανόμαστε οι ποδηλάτες, μέ ή χωρίς σέλα
Κοίτα η σέλα που θα πάρεις να έχει τρύπες στα @ σου μη μας πάθεις καμιά ζημιάεδιτ: σε σκέφτεται κι ο μοντερέιτορ, ποιός στην χάρη σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρε μια αρκετά μεγάλη, με τρυπούλα στη μέση για τον προστάτη.
Πάνε μια βόλτα από τον Θεοτόκη στην Όλγας.Σελες υπαρχουν 15Ε η πιο μαλακια!Πηρα ενα ποδηλατο με μαλακια σελα που εχει και ελατηρια ανετοτατος λες και ημουν πανω σε παπι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάνε μια βόλτα από τον Θεοτόκη στην Όλγας.Που είναι αυτός; Ένας σχετικά στην αρχή της όλγας, στο αριστερό χέρι;
Σε τι τιμές κυμαίνονται πάνω κάτω; Σε ποδηλατάδικο γειτονιάς που άλλαξα σαρμπέλ έβλεπα διάφορες σέλες στο 40άρι.
Λέω να βάλω και θηκούλα για παγουρίνο
Κάτι άλλο που θεωρείτε απαραίτητο αξεσουάρ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάνε μια βόλτα από τον Θεοτόκη στην Όλγας.Που είναι αυτός; Ένας σχετικά στην αρχή της όλγας, στο αριστερό χέρι;
Σε τι τιμές κυμαίνονται πάνω κάτω; Σε ποδηλατάδικο γειτονιάς που άλλαξα σαρμπέλ έβλεπα διάφορες σέλες στο 40άρι.
Φωτακια και πορτοφολακι.
-
Μεταξύ μερκεντε και πεουγκεοτ, στο αριστερο σου χερι...
Ενα τριγωνικο τσανατακι στον σκελετο, θηκη για το παγουρινο που ειπες. Αν σκοπευεις να κανεις αρκετο ποδηλατο, θα αποζητησεις καποια στιγμη τα κερατακια στην ακρη του τιμουνιου.
-
Βαση για GPS στο τιμονι
-
Ο κορσαιρ εχει βαλει και strap-on στη σέλα...
-
πεταχτηκε και ο βλαξ
ξεκινάμε με τα βασικά και βλέπουμε, σας ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο κορσαιρ εχει βαλει και strap-on στη σέλα... -
Ειχα δει καπου και με μηχανισμο να πηγαινει το μπλε πανω κατω!!!
-
Μετα τον τραυματισμο στο snowboard, τα Χρηστουγεννα στη Γερμανια και την αποτυχημενη προσπαθεια να επαναφερω τα γονατα και τον ωμο, που βγηκε απο την θεση του, στο γυμναστηριο, κατεβαζω το ποδηλατο απο δευτερα.... να το παω για επισκευες.
ζαντες, λαστιχα, φρενα και τιμονη ειναι διαλυμενα απο τοτε που κοκαλωσε ταριφας μπροστα μου....
Καλη μου τυχη! -
Καλο ποδηλαταδικο στην Αθηνα, κοντα στο Π.Φαληρο ξερουμε;;;;
Το Ideal που ειχα εχει στραβωσει τον σκελετο του μετα το τροχαιο και μαλλον παω για καινουριοΑυτα τα δυο, τι λενε;;;
http://www.bike-center.gr/product_info. ... d5bf70067a
http://www.podilatorama.gr/modules.php? ... 08&cid=100
-
http://www.kassimatisbikes.gr/
ideal dual suspension δεν ξέρω αν αξίζει κανένα
ΥΓ να προσέξεις τι θα κάνεις γιατί ώμοι γόνατα είναι στις ομάδες που τρώνε ζόρι στο mtb
-
Που είναι αυτός; Ένας σχετικά στην αρχή της όλγας, στο αριστερό χέρι;Όχι, αυτός είναι ο Βασιλεύς Γεώργιος, στο παρκάκι ανάμεσα στα δέντρα.
Φώτα και κουδουνάκι.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.kassimatisbikes.gr/ideal dual suspension δεν ξέρω αν αξίζει κανένα
ΥΓ να προσέξεις τι θα κάνεις γιατί ώμοι γόνατα είναι στις ομάδες που τρώνε ζόρι στο mtb
Κοιτα, θα κανω οτι εκανα και το 2001
φλαταδουρα και ασφαλτος για κανα 6μηνο~χρονο, μεχρι να συνελθουν οι συνδεσμοι και επανελθει λιγο η φυσικη κατασταση.
Μετα θεραπειες για 6μηνες και μετα γυμναστηριο να δεσουν και οι μυς.
Γι αυτο θελω με διπλη αναρτιση, να τρωνε λιγοτερους κραδασμους γονατα, μεση και ωμοι
Τοτε ειχα παρει ενα ideal με διπλη αναρτιση, γιατι το ΒΜΧ ηταν ανυποφορο -
Λοιπον....
Βρηκα χρονο και εκανα μια βολτα στα μαγαζια που ηξερα και κατελειξα σ ενα Ideal με 400ευ.
Για αρχη ειναι μια χαρα!!
Εχω καποιες αμφιβολιες για τα δισκοφρενα...αλλα βλεπουμε!
Παραλαμβανω Παρασκευη -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπον....
Βρηκα χρονο και εκανα μια βολτα στα μαγαζια που ηξερα και κατελειξα σ ενα Ideal με 400ευ.
Για αρχη ειναι μια χαρα!!
Εχω καποιες αμφιβολιες για τα δισκοφρενα...αλλα βλεπουμε!
Παραλαμβανω Παρασκευηπαρε μονο μπροστα αναρτηση
σε φθηνες κατηγοριες δεν ειναι καλο να πηγαινουμε σε διπλες αναρτησεις,αυτο μου εχουν πει οσοι ξερουν απο ποδηλατα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
παρε μονο μπροστα αναρτηση
σε φθηνες κατηγοριες δεν ειναι καλο να πηγαινουμε σε διπλες αναρτησεις,αυτο μου εχουν πει οσοι ξερουν απο ποδηλαταΚαι μενα αυτο λενε, απλα ξεχνανε το θεματακι με την μεση και τα γονατα.
Χωρις πισω αναρτιση, οι κραδασμοι απο καθε λακουβα θα πηγαινουν αφιλτραριστοι στη μεση και τα γονατα.
Εξ' αλλου, ειχα ενα Ideal DSS full suspension, το οποιο δεν ειχε απολυτος κανενα προβλημα... Μεχρι που το πετυχε ταριφας.... -
Wagner, αφού υπάρχει λόγος, καλά κάνεις κι επιλέγεις διπλή ανάρτηση. Γράφεις άλλωστε για flat κι άσφαλτο. Αργότερα ωστόσο, όταν με το καλό θα είσαι έτοιμος για πιο extreme καταστάσεις (βουνό, χώμα, πέτρες κτλ), ίσως θα πρέπει να αλλάξεις ποδήλατο και να πας σε μόνο μπροστά ανάρτηση.
Σου εύχομαι γρήγορα να είσαι στη φόρμα που θέλεις. -
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Wagner, αφού υπάρχει λόγος, καλά κάνεις κι επιλέγεις διπλή ανάρτηση. Γράφεις άλλωστε για flat κι άσφαλτο. Αργότερα ωστόσο, όταν με το καλό θα είσαι έτοιμος για πιο extreme καταστάσεις (βουνό, χώμα, πέτρες κτλ), ίσως θα πρέπει να αλλάξεις ποδήλατο και να πας σε μόνο μπροστά ανάρτηση.
Σου εύχομαι γρήγορα να είσαι στη φόρμα που θέλεις.Θανξ!!!
Η ζωή...ποδήλατο!