-
Ναι, ταϊβανέζικα είναι, με τάχαμου κάποιες γερμανικές καταβολές (σχεδίαση και καλά). Αξιοπρεπέστατα όμως. Έως και κάποια μοντέλα εξωτικά (0-nine, 900γρ σκελετός και Ninety-nine).
Στην κατηγορία 300-400€, σίγουρα αξίζει να τα ρίξεις μιά ματιά...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
....... να δείς και το Merida crossway 20v που είναι παρόμοιο αλλά ισπανικό.
Νομίζω ότι Ταιβάν η έδρα της εταιρίας, στην πηγή του ποδηλάτου.
Έγραψα ότι μου είχαν πεί σε κατάστημα που ρώτησα, τελικά μάλλον ο πωλητής μου έλεγε λακαμίες για να πουλήσει...
Πάντως, σαν σκελετός δεν μπορώ να κρίνω αλλά από περιφερειακά είναι αρκετά αξιόλογο.
-
Μετά από διάβασμα εδώ μέσα, άλλαξα τα λάστιχα στο mountain, με λάστιχα δρόμου.
Πραγματικά το ποδήλατο μεταμορφώθηκε.
Thanx για τις συμβουλές -
Πηγες σε 1.50 τελικά?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
1.75 maxxis overdrive
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=25782 -
Επειδη ειμαι απο το κινητο και δεν εχω την υπομονη να το ψαξω.... υπαρχει κανενας στην αθηνα για οικονομικη και καλη ακτινολογηση;
Στάλθηκε από το GT-S7562 μου
-
Δεν πρέπει να υπάρχει ποδηλατάδικο που να μην κάνει ακτινολόγηση. Εγώ κάνω μόνος μου.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ναι, ταϊβανέζικα είναι, με τάχαμου κάποιες γερμανικές καταβολές (σχεδίαση και καλά). Αξιοπρεπέστατα όμως. Έως και κάποια μοντέλα εξωτικά (0-nine, 900γρ σκελετός και Ninety-nine).Στην κατηγορία 300-400€, σίγουρα αξίζει να τα ρίξεις μιά ματιά...
υπάρχει κάτι που θα επρεπε να με φοβιζει στο merida crossway 20v?
τείνω τελικα να παραω το συγκεκριμένο έναντι του crossmo που ηταν και η αρχικη επιλογη μουcrossway VS crossmo
καλυτερα περιφερειακα το crossway (?)
μεγαλυτερη διαδρομη εμπροσθιας αναρτησης το crossway
κλείδωμα εμπροσθιας αναρτησης το crossway
μικρη αναρτηση στην σελλα το crossway
πιο ανετη σελλα το crossway
πιο κοντινο μεγεθος για τα κυβικα μου το crossway (55)
νομιζω καλυτερο ονομα και ισως σερβις η εγγυηση το crossmoυπάρχει κάτι αλλο αντικειμενικό η υποκειμενικό που θα θελατε να προσθέσετε / συμβουλέψετε?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μεγαλυτερη διαδρομη εμπροσθιας αναρτησης το crossway
Δε λέει τίποτα. Μπορεί να είναι τόσο άθλια η ανάρτησή του, που να μην έχει καμία σημασία. Είναι σα να λες ότι προτιμάς ένα 1800άρι από ένα 1600άρι αμάξι, χωρίς να κοιτάς τι χαρακτηριστικά έχει ο κάθε κινητήρας.
κλείδωμα εμπροσθιας αναρτησης το crossway
Πάρα πολύ σημαντικό. Σίγουρα δεν έχει το Ideal;
πιο ανετη σελλα το crossway
πιο κοντινο μεγεθος για τα κυβικα μου το crossway (55)Αυτά τα δύο είναι σημαντικά.
νομιζω καλυτερο ονομα και ισως σερβις η εγγυηση το crossmo
Πολύ καλύτερη κι ευκολότερη μεταπώληση τα ποδήλατα της Ideal. Ο κόσμος τα ξέρει πολύ περισσότερο. Αν έχει κάποια σημασία για σένα, να ξέρεις ότι αγοράζοντας Ideal, αφήνεις περισσότερα χρήματα εντός Ελλάδας.
-
To Merida να το συγκρίνεις καλύτερα με το Megistο και όχι το Crossmo επειδή υπερτερεί σχεδόν παντού...
-
Αυτό θα έλεγα και γω...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
To Merida να το συγκρίνεις καλύτερα με το Megistο και όχι το Crossmo επειδή υπερτερεί σχεδόν παντού...ο λογος που συγκρινω αυτα τα 2 ειναι η παραπλησια τιμη τους...crossway 350 vs crossmo 340
το megisto πλεον ξεκιναει απο 420 ε και δεν υπαρχει σε stock... -
Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει φλας και φως φρένων στο ποδήλατό του; Πήρε ένας γνωστός μου μια κινεζοκατασκευή από το ποδηλατάδικο αλλά του κολλάει συχνά. Στο ebay βλέπω ένα σωρό...
Δεν πρόκειται να βάλω, αλλά έχει πλάκα το concept...Υ.Γ. Αν ενδιαφέρεται κανείς, έχω τρία ασφάλτινα ελαστικά 700x32c για πούλημα, σε καλή κατάσταση και τιμές. Λεπτομέρειες με PM.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει φλας και φως φρένων στο ποδήλατό του; Πήρε ένας γνωστός μου μια κινεζοκατασκευή από το ποδηλατάδικο αλλά του κολλάει συχνά. Στο ebay βλέπω ένα σωρό...
Δεν πρόκειται να βάλω, αλλά έχει πλάκα το concept...Υ.Γ. Αν ενδιαφέρεται κανείς, έχω τρία ασφάλτινα ελαστικά 700x32c για πούλημα, σε καλή κατάσταση και τιμές. Λεπτομέρειες με PM.
Για φλας δες εδώ:
http://www.zougla.gr/eshop/products/ile ... -podilatou
κάπου έπαιζε και βίντεο, αλλά δε το βρίσκω. Όσον αφορά τα λάστιχα, αν το έλεγες λίγες μέρες νωρίτερα, θα τα'παιρνα.
-
Κουδούνια, φακοί, οδόμετρα και τώρα και φλασιέρες. Σε λίγο θα θέλω επέκταση στο τιμόνι για να χωρέσουν όλα...
-
Απίστευτο, έχουν βγάλει και ασύρματες φλασιέρες καθώς και φώτα φρένων που λειτουργούν μόνα τους όταν αντιλαμβάνονται επιβράδυνση (απορώ όμως αν μπορούν να διακρίνουν την επιβράδυνση μεταξύ του 'ελάχιστου' πατήματος φρένων και του απλού ρολαρίσματος).
Όσο για τα λάστιχα Dodger, δεν πειράζει. Η βλακεία όλη δική μου καθώς τα έχω να κάθονται σχεδόν ένα μήνα και σήμερα μόλις μου ήρθε η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να τα χρειάζεται...
-
Ο κουνιάδος μου αγόρασε ένα πίσω φως που εκτός από τα 5 λεντάκια στο κεντρικό του τμήμα, σχηματίζει και δύο κόκκινες γραμμές εκατέρωθεν του ποδηλάτου, με μήκος κάνα μέτρο η καθεμιά. Μόλις το δοκιμάσει κι αν μ' αρέσει, θα τσιμπήσω ένα.
-
Ένα μέτρο; Σα ΙΧ θα φαίνεται από πίσω
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Και βεβαια! Για αυτο είμαι εδώ!
http://db.tt/kxV75UqU (πειτε μου αν δουλεύει)Το χρησιμοποιησα ενα μηνα περίπου. Το έβγαλα λογω βόλτας στο βουνό και δεν το ξανά έβαλα. Ο λογος ηταν η χοντροκομμενη μονάδα του και η κακη λειτουργία του (το ηχείο βαρουσε οπότε ηθελε παρα το ποτενσιομετρο). Νομίζω εχει μια επώνυμη εταιρια (ventura) ενα ομορφο με διακοπτακι σε στυλ μοτοσυκλετας. Θα το χτυπουσα αν το εβρισκα σε καλη τιμή.
Ειναι ψαρωτικο και σίγουρα για αστική μετακινηση αποκλειστικά μετράει στα +.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ο κουνιάδος μου αγόρασε ένα πίσω φως που εκτός από τα 5 λεντάκια στο κεντρικό του τμήμα, σχηματίζει και δύο κόκκινες γραμμές εκατέρωθεν του ποδηλάτου, με μήκος κάνα μέτρο η καθεμιά. Μόλις το δοκιμάσει κι αν μ' αρέσει, θα τσιμπήσω ένα.Το έχω από τον Οκτώβριο. Ωραίο είναι και χρήσιμο. Το laser όμως τρώει μπαταρίες γρήγορα και δεν γουστάρει τις επαναφορτιζόμενες των 1.2V, αχνοφέγγει μετά από 10-20 λεπτά.
http://www.ebay.com/itm/New-Bicycle-Bik ... 27cf8cb971
Η ζωή...ποδήλατο!