-
ναι ρε γίγαντα αλλά σε ποση ωρα τα εχεις έτοιμα για να φυγεις; αυτο ειναι το ζητούμενο (στη δικη μου περίπτωση ε).
αυτά τα φιατ δε λένε σε τίποτε οχι τελικα
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Προχωράει πολύ γρήγορα , μέσα στο 2012 give or take ελπίζουμε να είναι έτοιμοΚοίτα να έρθεις να κάνουμε λίγη δουλίτσα και άσε τα... χωρατά, τεμπελάκο
Το πιρούνι που έμεινε είναι εύκολο, με τη σκουριά στις ζάντες να δω τι θα κάνεις.
Θα έχεις ενδιαφέρουσα ασχολία για τις διακοπές των Χριστουγέννων.αυτά τα φιατ δε λένε σε τίποτε οχι τελικα
Oύτε τα... αδελφά Lancia.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
μέσα σε Πουντάκι 3θυρο ε
...Δε πάει να κρύβεις την πινακίδα
Chuck Norris will find you
-
Ερώτηση κρίσεως: σφάζετε κόκκινα φανάρια με το ποδήλατο; 'Με ασφάλεια' πάντα...
-
ΝΑΙ
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως: σφάζετε κόκκινα φανάρια με το ποδήλατο; 'Με ασφάλεια' πάντα...Oh yes...
-
Ερώτηση κρίσεως: σφάζετε κόκκινα φανάρια με το ποδήλατο; 'Με ασφάλεια' πάντα...Εσύ δηλαδή που έχεις και φίτνες θες να πιστέψουμε ότι δεν τα σφάζεις ποτέ?
Πάντως ασφαλές ΔΕΝ είναι. Ειδικά όταν πας για να κοντράρεις χρόνους ΙΧ (τώρα με την χριστουγενιάτικη κίνηση βέβαια είναι σαν να κλέβεις εκκλησίες) και πας αέρα θέλει προσοχή, καθώς η τιμή της βενζίνης έχει ανέβει και η καγκουριά έχει πέσει αλλά εκτός εμάς τους δίτροχους κάγκουρες υπάρχουν και οι αρχέγονοι τετράτροχοι που νοσταλγούν το καρμάγκεντον . Και το κακό είναι πως οι πόλεις μας κρύβουν αρκετές παγίδες ορατότητας...
Γενικά δεν το συνιστώ και δεν μου αρέσει όχι μόνο για λόγους ασφάλειας, αλλά και για λόγους εικόνας καθώς όταν σε βλέπει ο άλλος που έχει πήξει στην κίνηση να τον περνάς χαλαρός και στη συνέχεια να περνάς και το κόκκινο, θα τσαντιστεί και θα σε τραμπουκίσει περνώντας σε στα χιλιοστά όταν βρει άνοιγμα, θα παρκάρει στον ποδηλατόδρομο λέγοντας σου 'στα @@ μου' κ.ο.κ. Το ίδιο για τον πεζό που θα περάσεις στη μούρη του στη διάβαση πεζών...
Δεν υπάρχει θέμα για το αν ένας μέτριος ποδηλάτης μπορεί να κοντράρει ΙΧ σε συνθήκες αστικής κίνησης. Το έκανα και πρόσφατα με φίλη με τουτού και η διαφορά ήταν απρόσμενα μεγάλη . Μπορεί και παραμπορεί λοιπόν, σίγουρα όχι σε όλες τις διαδρομές και ώρες, αλλά σε αρκετές. Το θέμα είναι να ξεπεράστει αυτό το τριπάκι και να γίνονται οι διαδρομές γρήγορα αλλά συνάμα και με ασφάλεια...
-
Ερώτηση κρίσεως: σφάζετε κόκκινα φανάρια με το ποδήλατο; 'Με ασφάλεια' πάντα...Δυστυχώς ναι!
-
τα ρωτάν αυτά τα πράγματα
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
...Θα έχεις ενδιαφέρουσα ασχολία για τις διακοπές των Χριστουγέννων..fun fun fun
Πιστεύω ότι λίγο rat style το σηκώνειναι ρε γίγαντα αλλά σε ποση ωρα τα εχεις έτοιμα για να φυγεις; αυτο ειναι το ζητούμενο (στη δικη μου περίπτωση ε).
αυτά τα φιατ δε λένε σε τίποτε οχι τελικαΣε ένα λεπτό. Σέλα και ρόδες είναι με quick release.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε πάει να κρύβεις την πινακίδαChuck Norris will find you
¿Qué?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ναι ρε γίγαντα αλλά σε ποση ωρα τα εχεις έτοιμα για να φυγεις; αυτο ειναι το ζητούμενο (στη δικη μου περίπτωση ε).αυτά τα φιατ δε λένε σε τίποτε οχι τελικα
σε 30 δεύτερα έχω βάλει σχάρα της Thule (κουμπωτή με κλιπς χωρίς λουριά) έχω βάλει 2 ποδήλατα πάνω και είμαι έτοιμος για να φύγω.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εσύ δηλαδή που έχεις και φίτνες θες να πιστέψουμε ότι δεν τα σφάζεις ποτέ?
Την ερώτηση δεν την έκανα επικριτικά, προσπάθησα να τη θέσω κάπως αστεία αλλά ίσως φάνηκε πιο σοβαρή απ' ό,τι ήταν
Μ' έπιασες λοιπόν Σφάζω κ εγώ. Κυρίως βέβαια αυτά όπου η διασταύρωση έχει σχήμα Τ, εγώ κινούμαι στο δρόμο που συμβολίζει η οριζόντια γραμμή του Τ, η μία πλευρά είναι επομένως 'κλειστή' και χρειάζεται έλεγχος μόνο από την άλλη. Αυτά είναι τα εύκολα και σχετικά ασφαλή (απόλυτα ασφαλές σφάξιμο εξ ορισμού δεν υπάρχει - εδώ κάποιες φορές κινδυνεύουμε όταν περνάμε με πράσινο ).
Για πολυσύχναστες διασταυρώσεις κεντρικών δρόμων, δεν το συζητάμε, δεν το κάνω ποτέ. Ούτε επιταχύνω να προλάβω το πορτοκαλί, εκτός αν μιλάμε για οριακές καταστάσεις, κ ούτε διεξάγω pissing contest με αυτοκίνητα...αλλά λατρεύω να βλέπω τη φάτσα τους όταν έχουν φαγωθεί να με περάσουν, μόνο και μόνο για να σταματήσουν στην ουρά του επόμενου φαναριού μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Εγώ απλά ελαττώνω ταχύτητα ώστε να φτάσω στο φανάρι ότα αυτό περίπου θα ξαναγίνεται πράσινο
-
έργο τέχνης το φιξάκι
-
Πολύ ψηλά δεν είναι η σέλλα?
-
αν την βγάλεις όμως?
-
Θα κάνεις ορθοπεταλιά μέχρι τελικής πτώσεως.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θα κάνεις ορθοπεταλιά μέχρι τελικής πτώσεως.Πτώση που?
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δε πάει να κρύβεις την πινακίδα
Chuck Norris will find you
¿Qué?
αστείο ειναι γιατί το αμάξι είχε καλυμμένες πινακίες, αλλά από την άλλη είναι τρομερά σπάνιο μοντέλο
-
Χαζή χαζότατη ερώτηση. Τα καινούργια τακάκια θέλουν στρώσιμο;
Η ζωή...ποδήλατο!