-
Θα το επιδιώξω!
-
Γιατί δεν παίρνεις ένα cyclocross , εγώ έχω ένα Kona Jake the snake του 2011και πραγματικά κάνει το 90% μιας κούρσας και το 80% του 29αριου hard tail Canyon ου έχω.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Θύμισε μας τι έχεις αυτή τη στιγμή? ακριβώς/ Σκελετό και λάστιχα και ταχύτητες?
Οταν ανέβεις στην κουρσα, αν είσαι μαζί με ένα φύλο σου... και πάτε δίπλα δίπλα θα δεις πόσες λιγότερες πεταλιές θα κάνει αυτός για τα ίδια χλμ
-
Έχω ένα fitness Lapierre. Λεπτομέρειες δεν θυμάμαι, θα πρέπει να πάω στο γκαράζ να το κοιτάξω.
Άλλωστε μετά το άκυρο που έφαγα σήμερα για parapente, μάλλον θα πάω μια βολτούλα με το ποδήλατο μόλις πέσει λίγο ο ήλιος.
-
μια χαρά είναι!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θύμισε μας τι έχεις αυτή τη στιγμή? ακριβώς/ Σκελετό και λάστιχα και ταχύτητες?Οταν ανέβεις στην κουρσα, αν είσαι μαζί με ένα φύλο σου... και πάτε δίπλα δίπλα θα δεις πόσες λιγότερες πεταλιές θα κάνει αυτός για τα ίδια χλμ
Λοιπόν, το ποδηλατάκι είναι αυτό:
-
Mια χαρα μ φαινεται για μεσα στη πολη και εξω μη σου πω...
Αλλα εχεις αρκετη δουλεια να κανεις..
Youtube VideoΒουρτσα λιγο υγρο καθαριστικο στεγνωμα και μετα λαδακι και παλι στεγνωμα.
Η διαφορα θα φανει αμεσως.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σώπα ρε, κατάφερα να περάσω τα 50 χιλιόμετρα την ώρα!
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Mια χαρα μ φαινεται για μεσα στη πολη και εξω μη σου πω...
Αλλα εχεις αρκετη δουλεια να κανεις..
Youtube VideoΒουρτσα λιγο υγρο καθαριστικο στεγνωμα και μετα λαδακι και παλι στεγνωμα.
Η διαφορα θα φανει αμεσως.Τώρα μιλάς με άνθρωπο που επειδή βαριόταν να καθαρίζει το σπίτι πήρε ρομποτική σφουγγαρίστρα!
-
Αυτό που βλέπω είναι ότι σου είναι μικρό και έχεις κάνει τις γνωστές αλχημίες για να το φέρεις στα μέτρα σου (setback, μεγάλο λαιμό που είναι και εντελώς κάτω - δεν είναι και ότι καλύτερο να προεξέχει το steerer...-).
Πιθανόν αυτό να σε κουράζει λίγο παραπάνω στην ανηφόρα. Αλλά σαν 'χαρακτήρας' το ποδήλατο είναι μια χαρά, δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο για την απλή μετακίνησή σου. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θύμισε μας τι έχεις αυτή τη στιγμή? ακριβώς/ Σκελετό και λάστιχα και ταχύτητες?
Οταν ανέβεις στην κουρσα, αν είσαι μαζί με ένα φύλο σου... και πάτε δίπλα δίπλα θα δεις πόσες λιγότερες πεταλιές θα κάνει αυτός για τα ίδια χλμ
Λοιπόν, το ποδηλατάκι είναι αυτό:
ελα ρε φίλε... Γαμάτο...
Μη πάρεις κούρσα
για το νούμερο δε ξέρω μόνο... -
Γιατί μικρό ρε παιδιά; 165 είμαι.
(Που στον @#$% λέει το νούμερο του και δεν το βρίσκω; ) -
Το νούμερο το λέει συνηθως στον κάθετο σωλήνα κάτω από την σέλα.
-
Χαλαρή βολτούλα σήμερα. Και παρόλο που η διαδρομή δεν μου επιτρέπει αξιοπρεπή ταχύτητα, με αποζημιώνει το θέαμα:
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί μικρό ρε παιδιά; 165 είμαι.
(Που στον @#$% λέει το νούμερο του και δεν το βρίσκω; )μου φάνηκες ψηλότερος με το αλεξίπτωτο
-
Για αυτό κάνω παραπέντε, για να μην προσέχουν ότι είμαι κοντός!
-
Διαδρομούλα μέχρι την Μαρίνα του Φλοίσβου, σχεδόν ολόκληρη πάνω στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Αρκετά πιο γρήγορη μέση ωριαία από την συνηθισμένη μου, αλλά σημαντικά αυξημένος κίνδυνος, καθώς είσαι συνεχώς μέσα στην κίνηση:
https://www.strava.com/activities/17024 ... 1702478984
-
Αν δεν την τρέξεις αυτή τη διαδρομή, Χρήστο, θα σε περάσουν από πάνω. Σε σώζουν τα έργα πριν την Καλαμακίου που μπουκώνει. Προσοχή!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Παραπάνω είναι πολύ δύσκολο να πάω, δεν υπάρχει αντοχή (οκ θα μου πεις αυτό χτίζεται).
Αυτό που θα ήθελα θα ήταν λίγο περισσότερη ταχύτητα στα κατηφορικά κομμάτια γιατί με το συγκεκριμένο ποδήλατο πιάνω πολύ εύκολα... κόφτη.
-
Η σημερινή βόλτα είχε αρκετή κόντρα αέρα με αποτέλεσμα πολύ χαμηλή τελική (αλλά ικανοποιητική (Μ.Ω.Τ)
Η ζωή...ποδήλατο!