-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αμαν περαστικα Drunkard.ευχαριστω
τωρα ειδα τις απαντήσεις , η ειδοποίηση νεων απαντησεων του φορουμ δεν λειτουργησε
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αμαν περαστικα Drunkard.
ευχαριστω
τωρα ειδα τις απαντήσεις , η ειδοποίηση νεων απαντησεων του φορουμ δεν λειτουργησε
Περαστικα!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Xθες έκανα βόλτα με single speed μοντίφα ποδήλατο (ξεγύμνωμα από MTB) και έχω να πω ότι για επίπεδο δρόμο είναι απίστευτο! Ελαφρυ και χωρίς γκρανκ γκρουνκ από ταχύτητες-αλυσίδες, είναι πάααααρα πολύ άνετο .
Το μόνο πρόβλημα είναι σε παρατεταμένες ή σε πολύ απότομες ανηφόρες όπου σου βγαίνει η γλώσσα και θα πρέπει να σηκώνεσαι για ορθοπεταλιά.
Σε αγριεμένο - καγκουρέ χρώμα, ανάλογο του πορτοκαλί supra στο fast&furious
Αυτό έχει πίσω φρένο. Κανονικά το ξηλώνεις και αυτό και βάζεις πίσω κέντρο που δεν είναι ελεύθερο (κόντρα).
Σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο στο τρίτο κουρσάκι που έχω. -
50% πάνω οι πωλήσεις ποδηλάτων!!!
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13816&subid=2&pubid=66769147 -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13816&subid=2&pubid=66769147Ναι, αλλά η χρήση ποδηλάτου δεν έχει ανάλογη αύξηση. Αγοράζουν πολλοί αλλά τελικά πολλοί λιγότεροι καβαλάνε.
Το βλέπω από τους περισσσότερους φίλους μου. Το καλοκαίρι που πέρασε αγοράσανε ποδήλατα, αλλά μάλλον περίμεναν ανέσεις λιμουζίνας, άντε μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας, οπότε τα έρμα τα ποδηλατάκια θα τα φάει πάλι η σκόνη στις αποθήκες.
Δεν είναι απλή ιστορία το ποδήλατο και το ξέρουμε όλοι εδώ μέσα... -
Εδώ στα Χανιά πάντως υπάρχει υπάρχει τεράστια διαφορά στους δρόμους σε σχέση με πέρσι. Πολλά ποδήλατα σε όλες τις ηλικίες.
Παράδειγμα η σημερινή κυριακάτικη βόλτα. Ήρθαν 45 άτομα, ξέροντας για τα 50χλμ (35 άσφαλτος και 15 χώμα). Τέτοια νούμερα δεν έχουν ξανασυμβεί ποτέ. Συνήθως πηγαίναμε 8-12 άτομα. Αν δεν ήταν και η πρωινή μαυρίλα, έτοιμος για βροχή, θα ήταν παραπάνω. Τελικά ήταν ποδηλατόκαιρος με λίγες ψιχάλες το μεσημέρι, συννεφιά και 19-20 βαθμούς. 17χλμ το πήγαινε, 17 το έλα και 15 σε μονοπάτια δίπλα σε ένα ποτάμι.
Την παρασκευή πέρασα από ένα ποσηλατάδικο για τις σαμπρέλες της εκδρομής και είχε ξεστοκάρει από ποδήλατα (συνέπεσαν και οι φορτηγατζήδες της προηγούμενης βδομάδας). Μου είπε ότι περιμένει πάνω από 20 παραγγελίες. -
γεια σας
θα ήθελα να ρωτήσω στο τοπικ σχετικα με την ένδυση τώρα που ο καιρός αρχίζει να κρυώνει. Υπάρχει κάποιο καλό αντιανεμικό ή τζάκετ που πραγματικά προστατεύει? Ξέρετε, ιδρώνω πολύ και μετά αισθάνομαι έντονο το κρύο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω.... Τώρα χρησιμοποιώ ένα αντιανεμικό για τρέξιμο της asics αλλά δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα..... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13816&subid=2&pubid=66769147Ναι, αλλά η χρήση ποδηλάτου δεν έχει ανάλογη αύξηση. Αγοράζουν πολλοί αλλά τελικά πολλοί λιγότεροι καβαλάνε.
Το βλέπω από τους περισσσότερους φίλους μου. Το καλοκαίρι που πέρασε αγοράσανε ποδήλατα, αλλά μάλλον περίμεναν ανέσεις λιμουζίνας, άντε μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας, οπότε τα έρμα τα ποδηλατάκια θα τα φάει πάλι η σκόνη στις αποθήκες.
Δεν είναι απλή ιστορία το ποδήλατο και το ξέρουμε όλοι εδώ μέσα...Συμφωνω απολυτως. Και στη Θεσσαλονικη, που την ανοιξη ειχε γινει μια 'εκρηξη' χρησης του ποδηλατου, μετα το καλοκαιρι βλεπω σχετικη 'καθιζηση' στα ποδηλατα που κυκλοφορουν καθημερινα ως μεταφορικα μεσα (και οχι μονο τις Κυριακες στην παραλια για βολτα).
-
δεν μπορείς να περιμένεις 1-1 αντιστοίχιση καινούριου ποδηλάτου με αφοσιωμένο ποδηλάτη.
σίγουρα κάποιοι δεν θα το προτιμήσουν ή θα το προτιμούν υπο τις δικές τους συνθήκες.
η επιτυχία είναι οτι πλέον θα είναι σε θέση να κάνουν μια συνειδητή επιλογή και όχι να το απορρίπτουν επειδή (είσαι τρελός άνθρωπε μου 50χλμ) δεν το έχουν δοκιμάσει ή επειδή με ποδήλατα είναι μόνο οι Πακιστανοί κλπ προκαταλήψεις που δεν προκύπτουν απο τη χρήση του. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δεν μπορείς να περιμένεις 1-1 αντιστοίχιση καινούριου ποδηλάτου με αφοσιωμένο ποδηλάτη.
σίγουρα κάποιοι δεν θα το προτιμήσουν ή θα το προτιμούν υπο τις δικές τους συνθήκες.
η επιτυχία είναι οτι πλέον θα είναι σε θέση να κάνουν μια συνειδητή επιλογή και όχι να το απορρίπτουν επειδή (είσαι τρελός άνθρωπε μου 50χλμ) δεν το έχουν δοκιμάσει ή επειδή με ποδήλατα είναι μόνο οι Πακιστανοί κλπ προκαταλήψεις που δεν προκύπτουν απο τη χρήση του.Ελληνικες - ελεεινες και δυστηχως οχι ξεπερασμενες αντιληψεις
Μου θύμησες μια κουβεντα που ειχα το καλοκαιρι με εναν στη δουλεια για την τιμη της βενζινης και του οποιου το σπιτι ειναι μολις 2 km μακρια και ερχεται στην δουλεια με το αμαξι .
Του ελεγα λοιπον οτι μιας και ειναι μονο 2 km μακρια μπορει να παει να παρει ενα ποδηλατο και να μην ξοδευει βενζινη για το καλοκαιρι και την ανοιξη και τον χειμωνα που εχει βροχες και κρυο να παιρνει το αμαξι, η απαντηση του ηταν σιγα ρε μλκ που θα καβαλησω ποδηλατο ,Πακιστανος ειμαι ? -
Όχι, μ@λ@κ@ς, πες του. Είμαι στην Αγγλία, δουλεύω σε πανεπιστήμιο, 32 χρονών. Φοιτητές, καθηγητές, σεκιουριτάδες, όσοι μένουμε σχετικά κοντά είμαστε με ποδήλατα. Τι είμαστε; Πακιστανοί ή φτωχομπινέδες; Ε ρε νοοτροπία Και που, στην Αγγλία, που 9 μήνες στους 12 είναι κρύο/βροχή.
-
Δυστηχως ο Ελληνας χωρις αμαξι δεν κανει , οσο και να ακριβύνει το κοστος κτήσης - χρησης του αυτοκινητου παντα θα το χρησιμοποιεί αλόγιστα και για ψυλλου πηδημα .
-
Δυστηχως ο Ελληνας χωρις αμαξι δεν κανει , οσο και να ακριβύνει το κοστος κτήσης - χρησης του αυτοκινητου παντα θα το χρησιμοποιεί αλόγιστα και για ψυλλου πηδημα .Το ΔΝΤ 'δυστυχώς' θα φροντίσει οι νεώτερες γενιές να αλλάξουν λίγο μυαλά και νοοτροπία...
-
Δυστηχως ο Ελληνας χωρις αμαξι δεν κανει , οσο και να ακριβύνει το κοστος κτήσης - χρησης του αυτοκινητου παντα θα το χρησιμοποιεί αλόγιστα και για ψυλλου πηδημα .Ακριβως εχω εναν φιλο που παιρνει το αμαξι του ακομη και για το περιπτερο χθες πηγα σπιτι του ποδαρατος επειδη μου την βαρεσε και γιατι η αποσταση ειναι μικρη (1,5χλμ) και τι γυρναει και μου λεει? Γιατι δεν ηρθες με το αμαξι??
-
μη μασάτε, κεφαλαιοποιήστε τις δυνατότητες σας σε χρήμα, αντοχή, χρόνο και αφήστε τους 'υπεράνω' στη μιζέρια τους.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μη μασάτε, κεφαλαιοποιήστε τις δυνατότητες σας σε χρήμα, αντοχή, χρόνο και αφήστε τους 'υπεράνω' στη μιζέρια τους.Δεν μασαμε. Αυτος χαλαει καθε μερα λεφτα σε βενζινες και εγω αποταμιευω
-
Δυστηχως ο Ελληνας χωρις αμαξι δεν κανει , οσο και να ακριβύνει το κοστος κτήσης - χρησης του αυτοκινητου παντα θα το χρησιμοποιεί αλόγιστα και για ψυλλου πηδημα .Στο πηδημα εγω δεν χρησιμοποιω το αμαξι αβολο πολυ μου φαινεται
-
Συνήθεια .
Ζόρικα είναι να βρέχει έξω καρέκλες και να... συζητάς ... στριμωγμένος στα 2/3 του πίσω καθίσματος του Bora γιατί στο υπόλοιπο είναι τα σκι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δυστηχως ο Ελληνας χωρις αμαξι δεν κανει , οσο και να ακριβύνει το κοστος κτήσης - χρησης του αυτοκινητου παντα θα το χρησιμοποιεί αλόγιστα και για ψυλλου πηδημα .
Στο πηδημα εγω δεν χρησιμοποιω το αμαξι αβολο πολυ μου φαινεται
Λιγο αβολο αλλα για ενα γρηγορο ειναι μια χαρα
-
Τι αμαξι ειπαμε οτι εχεις;
Η ζωή...ποδήλατο!