-
Φαντάζομαι, ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται το moderation!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φαντάζομαι, ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται το moderation!Αυτό ήταν αιχμή για τους moderators ότι είναι άχρηστοι; Θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα και θα τακτοποιηθεί το ban σας κύριε kouk!
Χαίρομαι πάντως που βλέπω ότι πολλά παιδιά γνωρίζουν πράγματα για τα πολεμικά αεροπλάνα!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Συνεχιζεις να χανεις σε σοβαροτητα....Οταν δεν συμφωνείς, σημαίνει ότι ο άλλος δεν είναι σοβαρός?[kouk]
kouk εγω απλώς χρησιμοποίησα την φράση του corsair ο οποίος με αποκάλεσε μη σοβαρό όταν του υπενθύμισα παλαιότερη δήλωσή του
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Συνεχιζεις να χανεις σε σοβαροτητα....
Οταν δεν συμφωνείς, σημαίνει ότι ο άλλος δεν είναι σοβαρός?[kouk]
kouk εγω απλώς χρησιμοποίησα την φράση του corsair ο οποίος με αποκάλεσε μη σοβαρό όταν του υπενθύμισα παλαιότερη δήλωσή του
Ναι ε? Ειπα εγω: 'To F-35 είναι σαχλαμάρα για γέλια'
η μηπως με παραφραζεις για να βολεψει καλυτερα την αηθη επιθεση σου?
-
Το παράφρασα για να βολέψει καλύτερα την αήθη επίθεσή μου, οκ τώρα?
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
...
Εκτός του F-35, «αεροσκάφους του μέλλοντος», η Τουρκία πρόκειται να αγοράσει 30 αεροσκάφη τύπου F-16 Block 50 αξίας 2,9 δισ. δολαρίων. Η αγορά αυτή έχει εγκριθεί από το Κογκρέσο.
...Αν δεν κάνω λάθος κάποιοι είχαν χαρακτηρίσει ως πολλά πριν από 2 χρόνια τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια για 30 αεροσκάφη τύπου F-16 Block 52. Φαίνεται όμως πως όλοι τόσο τα παίρνουν, και αν μάλιστα το Block 52 σημαίνει πιο αναβαθμισμένο μοντέλο από το Block 50 τότε εμείς κλείσαμε και πιο συμφέρουσα συμφωνία...
-
Το 50 απο το 52 αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται στο τι κινητήρα έχει, αν έχει δηλαδή GE F110 ή P&W F100.
Πάντως δεν σημαίνει πως δύο F-16 Block 50 είναι ίδια, κάθε έκδοση είναι customised για τις ανάγκες (και το budget) κάθε χώρας.
Νομίζω πως τα ελληνικά είναι block 52+ που είναι πιο εξελιγμένα απο τα απλά (χωρίς +). Είναι η πιο εξελιγμένη έκδοση μέχρι τα F-16 με AESA.
3.κατι Δις Δολλαρια για 30 F16 Block 52!