-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
για τις ταβερνες στα καλυβια τι γνωμη εχετε?τεραστιες μεριδες σε φυσιολογικες τιμες, τα πιατα των οποιων ειναι εξωπραγματικα μεγαλα!!!
Μουρούζης
Η καλυτερα ταβερνα,και ξερω απο πρωτο χερι οτι μια φορα που του πηγαν κρεατα της συμφορας, δεν διστασε να τα γυρισει πισω ολα αντι 'να κανει την δουλεια του' εις βαρος μας. -
ναι ειναι πολυ προσεγμενος συνηθως πηγαινα στον χριστοφορο απεναντι.
στα πιατα που οι αλλοι βαζουν το κυριως γευμα αυτοι βαζουν το τζατζικι!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως στο La Pasteria που και καλα επιμεληθηκε το μενου δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα...
Το ιδιο ακριβο και καθολου ιδιαιτερο παρα την υπογραφη.Πιτσα πολυ μετρια,ζυμαρικα το ιδιο ανοστα με πριν,πολυ καλη εξυπηρετηση,πετυχημενη ανακαινιση (τουλαχιστον σε αυτο της Κηφισιάς),τσιμπιμενες τιμες.
Ειχε να μας δει 2 χρονια περιπου,και καπου αλλα τοσα θα κανει να μας δει...
Ασε που ο Μποτρινι,απο συμπαθης που μου ηταν στην αρχη,εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα με τα στημενα σκηνικα του,στα εστιατορια... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
για τις ταβερνες στα καλυβια τι γνωμη εχετε?τεραστιες μεριδες σε φυσιολογικες τιμες, τα πιατα των οποιων ειναι εξωπραγματικα μεγαλα!!!
Μουρούζης
Η καλυτερα ταβερνα,και ξερω απο πρωτο χερι οτι μια φορα που του πηγαν κρεατα της συμφορας, δεν διστασε να τα γυρισει πισω ολα αντι 'να κανει την δουλεια του' εις βαρος μας.Μετά από διεξοδική προσωπική έρευνα & διασταύρωση στοιχείων από ντόπιους, μακριά από την περιβόητη πλατεία (Μουρούζης κ.ά.)
Συμφωνώ για την ποσότητα, αλλά στην κουζίνα του έχεις μπει να δεις τί λέει από καθαριότητα?
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Μουρούζης
Η καλυτερα ταβερνα,και ξερω απο πρωτο χερι οτι μια φορα που του πηγαν κρεατα της συμφορας, δεν διστασε να τα γυρισει πισω ολα αντι 'να κανει την δουλεια του' εις βαρος μας.Μετά από διεξοδική προσωπική έρευνα & διασταύρωση στοιχείων από ντόπιους, μακριά από την περιβόητη πλατεία (Μουρούζης κ.ά.)
Συμφωνώ για την ποσότητα, αλλά στην κουζίνα του έχεις μπει να δεις τί λέει από καθαριότητα?
Εχω μπει,δεν εχω δει κατι που δεν εχω δει σε αλλη ταβερνα.
Τα δυο σωτηρια facts ειναι η μεγάλη καταναλωση και το ψησιμο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μουρούζης
Εχω μπει,δεν εχω δει κατι που δεν εχω δει σε αλλη ταβερνα.
Τα δυο σωτηρια facts ειναι η μεγάλη καταναλωση και το ψησιμο.Πάσο. Προσωπικά, η συγκεκριμένη ταβέρνα δεν ανήκει στις επιλογές μου.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
ΜΑΚΡΙΑ απο τον πολυδιαφημισμανο Καραμανλη στο Ναυπλια,στη σαλατα βρηκαμε μυγα ολοκληρη βουτηγμενη στο λαδι,το φαγητο ΠΟΛΥ μετριο και ο λογαριασμος για μαγειρευτα φαγητα για 2 ατομα εφτασε τα 45 ευρω,αισχος.
Αντιθετως ΟΠΟΥ και αλλου και να φαγαμε στην γυρω περιοχη και τα χωρια γλυφαμε τα δαχτυλα μας ,ειδικα σε κατι ταβερνακια στο ΛυγουριοΣωστος....τα τελευταια χρονια...η ποιοτητα του...παει απο το κακο στο χειροτερο...
Μονο οι τιμες πανε προς τα πανω....
Ασε που αν παραγειλεις σουβλακια...φετος ειναι τα μισα σε ποσοτητα σε σχεση με προπερσι....μην πω για το ψητο κοτοπουλο στα καρβουνα....πως γινεται σε μισο κοτοπουλο...να μην υπαρχει ουτε ενα μπουτι.... Αισχος...!!!
-
Amigos στην Γλυφάδα. 2 άτομα είχαμε κάνει κράτηση.Μας βάζουν σε ένα σχετικά μικρό τραπέζι. Έρχονται τα πρώτα πιάτα και αφού βλέπουμε ότι δεν παίζει να χωρέσουμε ζητάμε να μας βάλουν σε κάποιο μεγαλύτερο.Μας απαντούν ότι είναι όλα κλεισμένα.Οκ.Μετά από λίγο έρχεται ένας κύριος με την γυναίκα του, γκόμενα του δεν ξέρω, και τους βάζουν σε ένα τραπέζι τεσσάρων ατόμων τουλάχιστον. Το λέω στον σερβιτόρο και, προφανώς επίτηδες, μας βάζουν σε ένα τραπέζι που μόνο μέσα στην τουαλέτα δεν ήταν.Φυσικά από τότε δεν έχω ξαναπατήσει και ούτε πρόκειται.
Δεύτερο και πρόσφατο συμβάν.Pizza Hut στην στάση Πανεπιστήμιο του μετρό, μέσα στην στοά.Μπαίνουμε μέσα, 2 άτομα, πάμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και έρχεται ο σερβιτόρος και μας λέει.Καθίστε εδώ(σε κάτι τραπεζάκια που με το ζόρι χωράει ένα άτομο).Τον ρωτάω γιατί όχι σε κάποιο πιο μεγάλο?Μου απαντάει.Γιατί ΜΠΟΡΕΙ, ναι μπορεί, να έρθει μία πιο μεγάλη παρέα και να τους βάλει εκεί.Επειδή μπορεί να ερχόταν, να έτρωγα εγώ σαν ποντίκι...Φύγαμε φυσικά και δεν ξαναπερνάω ούτε από έξω....
-
καλά υπάρχει και το αντίθετο, που πολλοί, 1-2 άτομα θέλουν να κάτσουν σε διπλό τραπέζι να απλώνουν κάθε πιάτο σε κάθε τετραγωνικό... ρε ουστ
επειδή έχω δουλέψει σε κεντρικό γυράδικο όσοι πήγαιναν να κάτσουν σε μεγάλα τραπέζια σε ημέρες και ώρες αιχμής τους 'έκοβα'. μπουγάδα θα απλώσεις ή θα φας άνθρωπέ μου ? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλά υπάρχει και το αντίθετο, που πολλοί, 1-2 άτομα θέλουν να κάτσουν σε διπλό τραπέζι να απλώνουν κάθε πιάτο σε κάθε τετραγωνικό... ρε ουστ
επειδή έχω δουλέψει σε κεντρικό γυράδικο όσοι πήγαιναν να κάτσουν σε μεγάλα τραπέζια σε ημέρες και ώρες αιχμής τους 'έκοβα'. μπουγάδα θα απλώσεις ή θα φας άνθρωπέ μου ?Το να φάω σαν άνθρωπος και όχι σαν ζώο δεν νομίζω να είναι και η τρελή απαίτηση. Αν είναι έτσι έτρωγα και σε λεωφορείο.Ειδικά από την στιγμή που πληρώνω...Ήθελα να ήξερα αυτοί στο σπίτι τους έτσι τρώνε?
-
επειδή έχω δουλέψει σε κεντρικό γυράδικο όσοι πήγαιναν να κάτσουν σε μεγάλα τραπέζια σε ημέρες και ώρες αιχμής τους 'έκοβα'. μπουγάδα θα απλώσεις ή θα φας άνθρωπέ μου ? -
σ'ένα τέτοιο τραπέζι δε μπορούν να φάνε 2 άτομα νορμάλ?
είναι περισσότερο ο σταρχιδισμός του έλληνα. αν είναι άδειο το μαγαζί ναι θα κάτσω σε μεγάλο να χω την άπλα μου, αλλά αν βλέπω ότι έχει κόσμο δε θα πα να ξαπλώσω στο μεγάλο
-
σ'ένα τέτοιο τραπέζι δε μπορούν να φάνε 2 άτομα νορμάλ?είναι περισσότερο ο σταρχιδισμός του έλληνα. αν είναι άδειο το μαγαζί ναι θα κάτσω σε μεγάλο να χω την άπλα μου, αλλά αν βλέπω ότι έχει κόσμο δε θα πα να ξαπλώσω στο μεγάλο
Ανετα τρωνε και 3 και 4! Μεριδες κανονικες και οχι ολο το μαγαζι
-
τρώνε 4 άτομα ένα πιάτο φαί ο καθένας
και 4 νεροπότηρα, χωρίς μπουκαλι στο τραπέζι
ψωμιέρα και μαλακίες δεν έχει -
Μεζεδοπωλείο Υδρούσσα στο Χαλάνδρι..
Ήμουν φανατικός της Υδρούσσας εδω και ΠΑΡΑ πολλα χρόνια.
Στην πορεία, το μαγαζί άρχισε να αλλάζει, να μειώνεται η ποιότητα και να ανεβαίνουν οι τιμές.
Όπως και να 'χει, επειδή έκανε ενα απο τα καλύτερα πιπεράτα φιλέτα, ήμουν ευχαριστημένος!
Πιο πρόσφατη εμπειρία, το Σάββατο που μας πέρασε..
2 ατομα, παραγγείλαμε ενα ορεκτικό (Γκιουζλεμές - 3 τυροπιτάκια με χειροποιητο φυλλο), 2 πιπεράτα φιλέτα, 4 κοκακόλες, νερό και ψωμί.
Το φύλλο ήρθε ενα τι πρίν απο το ωμό, ενώ ξαφνικά αλλάξαν την συνταγή της πιπεράτης σάλτσας και μας φέραν κρέμα γάλακτος με τριμένο πιπέρι! Μου πέσαν τα αυτιά.
Ενώ είχε πολύ καλές πατάτες τηγανιτές, οι συγκεκριμένες μυρίζανε κακό λάδι, ενώ αλλάξαν και το ρύζι το οποίο συνόδευε τα πιάτα απο το 'γνωστό' με καλαμπόκι και αρακά κλπ, σε ενα απλό άγευστο πράγμα..
Ο λογαριασμος 55 ευρω...
Δυστυχώς, το συγκεκριμένο μαγαζί ΔΕΝ πρόκειται να με ξαναδεί, ενώ ενημερώνω όλους τους φίλους μου που τους έλεγα το πόσο καλό είναι, για την τελευταία μου εμπειρία! -
ακριβώς αυτά πιάνουν χώρο, οι ψωμιέρες, οι τσάντες, τα τσαντάκια, τα 2 κινητά του καθενός, το τασάκι κλπ
-
σ'ένα τέτοιο τραπέζι δε μπορούν να φάνε 2 άτομα νορμάλ?είναι περισσότερο ο σταρχιδισμός του έλληνα. αν είναι άδειο το μαγαζί ναι θα κάτσω σε μεγάλο να χω την άπλα μου, αλλά αν βλέπω ότι έχει κόσμο δε θα πα να ξαπλώσω στο μεγάλο
Στο Amigos, 2 κυρίως και μία σαλάτα δεν χωρούσαν.Για τέτοιο μέγεθος τραπεζιού μιλάω.Και όπως ανέφερα πριν, σε εμένα είπαν όχι και μετά από λίγο το κάνανε σε ένα άλλο ζευγάρι.Τι είμαι εγώ το κορόιδο?Στην Pizza Hut μία πίτσα και μια σαλάτα χωρούσαν με δυσκολία.Αν εσύ θες να τρως αλλά και παράλληλα να έχεις το νου σου μην κουνήσεις το ποτήρι σου έστω και λίγο γιατί θα φύγει από το τραπέζι, οκ πάω πάσο.
-
Τα ίδια και στην Μόλυβο στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε πάει 2 άτομα νωρίς Κυριακή όταν το μαγαζί είχε μέσα άλλες 3 παρέες και όλο το άλλο άδειο. Μας έβαλαν σε ένα τραπεζάκι με 2 καρέκλες όλες κι όλες κολλητά στον τοίχο. Ούτε να αφήσεις τα πράγματα σου δεν είχες χώρο. Να είναι γεμάτο το μαγαζί και να στριμώχνομαι εκεί το καταλαβαίνω, άλλα να το βλέπεις όλο άδειο και εσύ να προσέχεις πως τρως για να μη κοπανήσεις κανένα χέρι στον τοίχο δεν λέει...
-
Επειδη αναφερθηκε ο ''Μουρουζης'' στα καλυβια...
ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ πελατης του πολλα χρονια, δεν με εχει απογοητευσει ποτε!
Απλα τραγικα μεγαλες μεριδες και ποτε μα ποτε δεν μου 'χει σερβιρει σκαρτο πραμα! -
Τραπεζάκια σαν της παραπάνω φωτό είναι για καφενέδες ρε παιδιά όχι για εστιατόρια
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν