-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ θυμάμαι που ξέρναγα ολονυχτίς μετά από γεύμα στα (κλειστά πια) wendy's της Ομόνοιας, σε ταβέρνα στην Ύδρα και σε ιταλικό στην Κέρκυρα.
και μετα τι εκανες γι'αυτο;
Mα... το είπε ξεκάθαρα: εμετό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τίποτα. Ήμουν αρκετά νέος τότε και περισσότερο στ' απαυτά μου.το θεμα ειναι οτι ολοι ετσι κανουμε - -σε ολα σχεδον τα θεματα, γιατι οταν μας περασει δεν εχουμε καμια διαθεση να το κυνηγησουμε.
ασχετο: wendys = αυτα με το τετραγωνο μπιφτεκι;
-
http://www.men24.gr/html/ent/364/ent.36364.asp
Μάλλον ΔΕΝ πολυσυμφωνώ, αν και για την pizza hut θεωρώ ότι η φρεσκάδα της εξαρτάται 1ον από το μαγαζί και 2ον από τη μέρα/ώρα - έτσι αν πας σε κατάστημα με κίνηση Κυριακή μεσημέρι, θα πάρεις φρέσκο πράγμα. Αν πας Δευτέρα, θα φας ό,τι περίσσεψε από το ΠΣΚ, αν κι αυτό λίγο-πολύ ισχύει για όλα τα φαγάδικα. Portofino δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. H Pizza Fan όντως μοιάζει με κατεψυγμένη, ιδίως το ζυμάρι - απλώς σε τραβάει (για λίγο) η προσφορά 1+1 δώρο. Η Roma Pizza δεν με τράβηξε ποτέ, θα τη χαρακτήριζα μέτρια. Pizza Zeas δεν δοκίμασαν, κακώς. Τόσο καλή είναι η Domino's;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.men24.gr/html/ent/364/ent.36364.aspΜάλλον ΔΕΝ πολυσυμφωνώ, αν και για την pizza hut θεωρώ ότι η φρεσκάδα της εξαρτάται 1ον από το μαγαζί και 2ον από τη μέρα/ώρα - έτσι αν πας σε κατάστημα με κίνηση Κυριακή μεσημέρι, θα πάρεις φρέσκο πράγμα. Αν πας Δευτέρα, θα φας ό,τι περίσσεψε από το ΠΣΚ, αν κι αυτό λίγο-πολύ ισχύει για όλα τα φαγάδικα. Portofino δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. H Pizza Fan όντως μοιάζει με κατεψυγμένη, ιδίως το ζυμάρι - απλώς σε τραβάει (για λίγο) η προσφορά 1+1 δώρο. Η Roma Pizza δεν με τράβηξε ποτέ, θα τη χαρακτήριζα μέτρια. Pizza Zeas δεν δοκίμασαν, κακώς. Τόσο καλή είναι η Domino's;
πω πω γειωμα η φαν
εγω επαιρνα απο κει κ σταντε εχω φτιαξει μια προικα απο πιατα κλπ που δινουν δωρο
οσον αφορα τη γευση οντως δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο...
τωρα παιρνω μονο οταν δεν εχω παει στην τουαλετα μιαν ολοκληρη μερα..
βοηθαει παρα πολυ (παρτε κ σκορδοψωμα) -
Roma Pizza σχήμα μαργαρίτα είναι καλή σαν γεύση (είναι στις προτιμήσεις μου). Dominos ξεφεύγει λίγο η γεύση από τα συνηθισμένα (χωρίς να τρελαίνομαι όμως).
Εκεί που θα συμφωνήσω με τον manosk είναι για την Pizza Zeas! Πολύ καλή!
-
Σε Pizza Fun (στο take away Χολαργού) είχα πάει να πάρω πίτσες και εκεί που περίμενα να πληρώσω άρχισε να κάνει βόλτες εκεί που είχαν τις τσάντες για τα παπιά και μετά κάτω στο πάτωμα μια Τερέζα XXL (παίζει να ήταν η μεγαλύτερη που έχω δει).
Περιττό να πω ότι μια χαρά περιδρομιάσαμε και αφού είχαν φάει όλοι τους ανέφερα το συμβάν.... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σε Pizza Fun (στο take away Χολαργού) είχα πάει να πάρω πίτσες και εκεί που περίμενα να πληρώσω άρχισε να κάνει βόλτες εκεί που είχαν τις τσάντες για τα παπιά και μετά κάτω στο πάτωμα μια Τερέζα XXL (παίζει να ήταν η μεγαλύτερη που έχω δει).
Περιττό να πω ότι μια χαρά περιδρομιάσαμε και αφού είχαν φάει όλοι τους ανέφερα το συμβάν....παντου παιζουν γκαου διαφορων ειδων, χρωματων, ενω και το μεγεθος παιζει (υπαρχουν και γκαου με τα μικρα τους που τα αφηνουν να κοβουν βολτες μονα τους χωρις επιτηρηση )
εχω φιλαρακι που δουλευε σε τρελα κυριλατο εστιατοριο (μιλαμε για τοπ επιλογη τωρα) και συζητουσαμε μια μερα κ τονε λεω 'ρε μλκ μια γκομενα με ειπε να μην τρωω απ'τα εβερεστ γιατι εχουν κατσαριδες...ισχυει;'
οποτε μου λεει 'μην εισαι μαλακας, εννοειται οτι υπαρχουν κατσαριδες. παντου υπαρχουν, σε ολα μα ολα τα φαγαδικα. σκεψου λιγο μου λεει... απο κατω περναει ο βοθρος, ολο κ καποια γκαου θα κανει επιδρομη στο φαγαδικο..
κ μεις εχουμε..'
το θεμα ειναι να μην ειναι στα τροφιμα -
Αυτή που σου λέω ήταν τόσο μεγάλη που έπαιζε αν την εκπαίδευαν να τη χρησιμοποιούσαν για delivery σε πεϊνιρλύ και ατομικές πίτσες...
Αφού την έβλεπαν και οι εργαζόμενοι και είχαν χλωμιάσει. Εγώ δεν πίστεψα ότι ήταν Τερέζα στην αρχή αλλά ποντίκι.... -
Καταπινάρι στο Περιστέρι, το πιο αργό σέρβις που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Το ότι έφερε τις μισές παραγγελίες λάθος είναι άλλο θέμα. Τουλάχιστον έχει ένα πολύ καλό συγκρότημα που παίζει μουσική, γιατί αλλιώς...
εντιτ στο θέμα, πίτσα χάτ είναι μία αηδία, μόνο όταν υπάρχουν κοπέλες στην παρέα προτιμάται (λες και ξέρουν από φαί )
-
ειχα παει με την δικια μου κολονακι στο aplle.εκτος οτι ο μπαρμαν δεν ειχε καθολου ψιλα και μου χρωσταγε 2 ευρω.μου λεει ελα σε λιγο.τι θα πει ελα σε λιγο.
αν εισαι σοβαρο μαγαζι παντα πρεπει να εχεις ψηλα.επρεπε να μην του δωσω το 20ευρω και να του πω οταν βρεις ψιλα θα σε πληρωσω.
ασε το λαμογιο μπορει να το κανει επιτηδες και να κονομαει.σου λεει ο αλλος ελα μωρε 1 και 2 ευρω.
+οτι μας σηκωσε απο ενα τραπεζι που δεν καθοταν κανεις χωρις μπουκαλι και μας ελεγε οτι ειναι ρεζερβε.
επισης δεν αντεχο αλλο τους κονιορδους-ες απεξω απο καθε καφε με πολυ υφακι.
αισχος -
αυτό με τα ψιλά είναι όντως πρόβλημα, πάνε όλοι με τα 50ρικα και τα 100ρικα κ εξαφανίζονται στο τσακ μπαμ. Ο καταστηματάρχης πρέπει να έχει μεριμνήσει να έχει κανά 500ρικό ψιλά στην άκρη.
-
fabiawrc
στο Κολωνάκι πήγες, τί περίμενες; Μέχρι και οι σκουπιδιάρηδες έχουν μύτη εκεί. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτό με τα ψιλά είναι όντως πρόβλημα, πάνε όλοι με τα 50ρικα και τα 100ρικα κ εξαφανίζονται στο τσακ μπαμ. Ο καταστηματάρχης πρέπει να έχει μεριμνήσει να έχει κανά 500ρικό ψιλά στην άκρη.Δεν είναι μόνο αυτό. Πολλοί σερβιτόροι το κάνουν εσκεμμένα.
Μου τη δίνει απίστευτα στα νεύρα όταν πληρώνω και κάθεται ο σερβιτόρος (ή σερβιτόρα) εσκεμμένα και κάνει πως ψάχνεται και πως δεν βρίσκει ψιλά (ενώ τα ακούς να κουδουνίζουν στη τσέπη ή στο τσαντάκι του) να δώσει σωστά τα ρέστα. Άλλο να πεις εσύ οικειοθελώς κράτα τα και άλλο να επιδιώξει με αυτό το τρόπο και να στο επιβάλλει να το πεις. Όταν μου το κάνουν αυτό το παίζω και εγώ ότι δεν καταλαβαίνω και συνεχίζω να μιλάω με οποιοδήποτε άτομο είμαι μαζί ή κάνω πως χαζεύω το κινητό ή οτιδήποτε άλλο για να του δείξω ότι ΑΓΝΟΩ το πρόβλημα του (ότι δεν έχει ψιλά) και τον αφήνω εκτεθειμένο έτσι να κάθεται σαν χαζός μέχρι να δώσει τα ρέστα.
Πάντα και όταν λέω πάντα το εννοώ, είτε πάω για καφέ είτε για φαγητό αφήνω φιλοδώρημα, αλλά με εκνευρίζει απίστευτα όταν κάποιοι προσπαθούν να στο επιβάλλουν και να το πάρουν με δόλιους τρόπους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.men24.gr/html/ent/364/ent.36364.aspΜάλλον ΔΕΝ πολυσυμφωνώ, αν και για την pizza hut θεωρώ ότι η φρεσκάδα της εξαρτάται 1ον από το μαγαζί και 2ον από τη μέρα/ώρα - έτσι αν πας σε κατάστημα με κίνηση Κυριακή μεσημέρι, θα πάρεις φρέσκο πράγμα. Αν πας Δευτέρα, θα φας ό,τι περίσσεψε από το ΠΣΚ, αν κι αυτό λίγο-πολύ ισχύει για όλα τα φαγάδικα. Portofino δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. H Pizza Fan όντως μοιάζει με κατεψυγμένη, ιδίως το ζυμάρι - απλώς σε τραβάει (για λίγο) η προσφορά 1+1 δώρο. Η Roma Pizza δεν με τράβηξε ποτέ, θα τη χαρακτήριζα μέτρια. Pizza Zeas δεν δοκίμασαν, κακώς. Τόσο καλή είναι η Domino's;
δεν μου αρέσει η Pizza...σε φουσκώνει υπερβολικά και σου αφήνει μια αναγούλα στο τέλος από λαδίλα...
προτιμώ τα παραδοσιακά...από γνωστό μου βιρτουόζο της γυρο-βολιάς...!
-
Λαδίλα από την πίτσα κι όχι από το γύρο;
Φοβερό έδεσμα οι πίτες, αλλά ειδικά απ' έξω είναι τίγκα στο λίπος και τα χειρότερα έλαια που μπορεί να βρει κανείς (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο κλπ). -
εγώ παίρνω κοτόπουλο γύρο.
απλά καμία σχέση με τις πίτσες...που είναι τίγκα στα λάδια, βούτυρα κτλ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φοβερό έδεσμα οι πίτες, αλλά ειδικά απ' έξω είναι τίγκα στο λίπος και τα χειρότερα έλαια που μπορεί να βρει κανείς (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο κλπ).ζητα αλαδωτες, εγω ετσι κανω
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Φοβερό έδεσμα οι πίτες, αλλά ειδικά απ' έξω είναι τίγκα στο λίπος και τα χειρότερα έλαια που μπορεί να βρει κανείς (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο κλπ).ζητα αλαδωτες, εγω ετσι κανω
+1000
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εγώ παίρνω κοτόπουλο γύρο.απλά καμία σχέση με τις πίτσες...που είναι τίγκα στα λάδια, βούτυρα κτλ.
Σε αρκετές περιπτώσεις ο γύρος κοτόπουλο ήταν χειρότερος από το χειρινό...
ΠΟΛΛΑ ζουμιά, πέτσες κλπ...Παίρνω μόνο σουβλάκι πλέον, είναι κάπως πιο ασφαλές.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
εγώ παίρνω κοτόπουλο γύρο.
απλά καμία σχέση με τις πίτσες...που είναι τίγκα στα λάδια, βούτυρα κτλ.
Σε αρκετές περιπτώσεις ο γύρος κοτόπουλο ήταν χειρότερος από το χειρινό...
ΠΟΛΛΑ ζουμιά, πέτσες κλπ...Παίρνω μόνο σουβλάκι πλέον, είναι κάπως πιο ασφαλές.
τα παίρνω από γνωστό μου.
ενίοτε χτυπάω και κεμπάπια και χωριάτικα λουκάνικα αλλά δεν το λέμε παραέξω...
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν