-
ego sto lavrio tin epesa se duo pipinogomenakia alla tin kopanisane
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
ego sto lavrio tin epesa se duo pipinogomenakia alla tin kopanisaneRe malaka sto Lavrio eisai??Extes ekana mpanio stin kakkia thalassa..Ama to iksera tha se epairna tilefono...
-
ego pao sto xryso fegari kai kano banio
gt ekei pezei trelo gomenaki file m random -
Πευκοχώρι πήγα 1 και μοναδική φορά το 91 (18 ετών... ). Τρελό πιπινομάνι, για κάθε γούστο θυμάμαι και κόσμος αχταρμάς. Εϊναι ακόμα έτσι;
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Extes ekana mpanio stin kakkia thalassa..Κακια θαλασσα ή δασκαλειο; Παω κ εγω συχνα. Το μοναστηρι με τις καλογριες που ειναι εκει το εχεις ανακαλυψει; (τι ρωταω τωρα..)
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Πευκοχώρι πήγα 1 και μοναδική φορά το 91 (18 ετών... ). Τρελό πιπινομάνι, για κάθε γούστο θυμάμαι και κόσμος αχταρμάς. Εϊναι ακόμα έτσι;Δεν ξερω γιατι εγω στο πευκοχωρι βγηκα μονο για πρωινα ψωνια...μαλλον στο σπρωξοχωρι πηγα παρα στ πευκοχωρι...
-
ειναι καλα απο αποψης πιπινιων...
-
random simera piga na kano plaka se mia apo tis 2 pou efeygan apo laurio
kai pisteuo pos ayrio tha milame allios -
kai pisteuo pos ayrio tha milame alliosΓιατι θα μιλάς αλλοιώς βρε MADAKO? Σου έσκασε μπάτσα και σου'φυγαν τα δόντια?!
(Πλάκα κάνω ετσι?)
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Πευκοχώρι πήγα 1 και μοναδική φορά το 91 (18 ετών... ). Τρελό πιπινομάνι, για κάθε γούστο θυμάμαι και κόσμος αχταρμάς. Εϊναι ακόμα έτσι;
Δεν ξερω γιατι εγω στο πευκοχωρι βγηκα μονο για πρωινα ψωνια...μαλλον στο σπρωξοχωρι πηγα παρα στ πευκοχωρι...
Ηταν κουφη η γιαγια ή ειχατε βαλει σιγαστηρες;
-
... ή συμμετείχε κι αυτή;
-
Ρε σεις, από πορνό το κάνατε ταινια τρομου
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kai pisteuo pos ayrio tha milame alliosΓιατι θα μιλάς αλλοιώς βρε MADAKO? Σου έσκασε μπάτσα και σου'φυγαν τα δόντια?!
(Πλάκα κάνω ετσι?)
xaxaxaxa
oxi apla meta pou me eide me mia alli kopela olo rotage gia emena
po po tin psonisa pali
-
-
ολα τα κολπα τα ξερει ο μικρος...
-
mikros sto mati megalos sto krevati
-
mikros sto mati megalos sto krevatiεφτασες μεχρι κει κιολας?
εσυ εισαι μεγας...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Πευκοχώρι πήγα 1 και μοναδική φορά το 91 (18 ετών... ). Τρελό πιπινομάνι, για κάθε γούστο θυμάμαι και κόσμος αχταρμάς. Εϊναι ακόμα έτσι;Παω Πευκοχωρι καθε χρονια απο το 95 και μετά και είναι έτσι και χειρότερα. Πέρσι φουλ σεζόν 54000 άτομα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Παω Πευκοχωρι καθε χρονια απο το 95 και μετά και είναι έτσι και χειρότερα. Πέρσι φουλ σεζόν 54000 άτομα
πλημμυρισε και απο ξενους φετος η μου φανηκε σε μια περπατησια που εριξα το προηγουμενο πσκ?
λογης λογης ξενους...
-
Είχε πολυ πράμα απο ξένους και ξένες
Οι περισσότεροι ξένοι κάποιας ηλικίας πάντως πάνε Πολύχρονο, τα πιπίνια Πευκοχώρι - Χανιώτη
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........