-
Εγω σας τα 'λεγα για τον Random
ΑΡΧΟΝΤΑΣ...
-
Θα καθυστερησει λιγο ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ υπολογιζεται η πρεμιερα του γυρω στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ....Δε βλεπω ομως ενδιαφερον................
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Θα καθυστερησει λιγο ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ υπολογιζεται η πρεμιερα του γυρω στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ....Δε βλεπω ομως ενδιαφερον................Άστα λόγια και κάτσε να γράψεις!!! ΤΩΡΑ!
Ο λαός μίλησε.-
-
Θα καθυστερησει λιγο ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ υπολογιζεται η πρεμιερα του γυρω στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ....Δε βλεπω ομως ενδιαφερον................δε μας λες τι εγινε με το μωρο στην εκθεση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα καθυστερησει λιγο ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ υπολογιζεται η πρεμιερα του γυρω στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ....Δε βλεπω ομως ενδιαφερον................
δε μας λες τι εγινε με το μωρο στην εκθεση?
Σε αυτό οφεόλεται η καθυστέριση.
Δεν βρίσκει χρόνο να γράψει. -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Δεν βρίσκει χρόνο να γράψει.Κιόλας καθυστέρηση???
Random ο πολύσπορος!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Random ο πολύσπορος!
Ωραίος!
-
Random ο πολύσπορος!
Φρατζόλα τον έκανες τον άνθρωπο;
-
Random ο πολύσπορος!
Καθηστέρηση στο γράψιμο ρε.
Τστστσ Αμέσως να παρεξηγήσετε. Τι είστε ρε σεις.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Καθηστέρηση στο γράψιμο ρε.
Τστστσ Αμέσως να παρεξηγήσετε. Τι είστε ρε σεις.
Καχύποπτοι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Bγηκα για κοφι..το παιζει λιγο μπλαζε..αλλα ξανασυναντηθηκαμε εχθες και πηγα στο Caprice στο Κολωνακι...ωραια ηταν μου φυγαν 110 Γιουροπουλα αλλα της αρεσε διοτι...
Α. Ηταν εκει και ο Μακης με τη συζυγο του και αυτοι εφυγαν με το Καγιεν και γω με το Σαντα Φεν..
Β.Ξαφρισα την τσεπουλα μου και αυτο της αρεσε...ηταν πολυ ΚΑΛΤ..
Γ.Κοντα στο σπιτι της εγινε μια ψιλοφασουλα..αλλα μεχρι εκει...
Δ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ γιατι ειμαι παιδι του λαου....και καποια στιγμη ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΜΜ
Αυτα προς το παρον...το εμπορικο κεντρο ερχεται..ε ε ερχεται ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑΜΕΙΑΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Φορεστε ζωνες διοτι η κοιλια σας θα εκραγει απο τα γελια...... -
110 ευρώ !!! τι την κερασες στο καπρίς που σου κοστισε 110 ευρω?
μηπως εισαι πλουσιος Random1, γιατι 100 απο δω 100 απο κει. ουτε μαρουλια να ήταν. -
Randomακο, μια ανηψούλα μου πέρασε ΣΜΥΝ! Ελπίζω τα πιπίνια που κυκλοφορείς να είναι εκτός στρατεύματος! Για το καλό σου
-
φιλε δεν σε ξερω αλλα σε παρακολουθω απο την πρωτη φορα που ηρθα σε αυτη την παρρεα εισαι απαιχτος
keep on the good work
random και τα μυαλα στα καγκελα
που ναι η γυαλα ΟΕΟ
οεο οεο -
που ναι ο random και τα κειμενα του οεο
που ναι ο random οεο που ναι ο randomΜπορω να εχω ολα τα κειμενα του random δωρεαν?
τσου
-
Εμαθα οτι γκρινιαζετε για το εμπορικο κεντρο..Καντε υπομονη εως τις 15 Δεκ...Δε θελω ανυπομονησιες
-
Εμαθα οτι γκρινιαζετε για το εμπορικο κεντρο..Καντε υπομονη εως τις 15 Δεκ...Δε θελω ανυπομονησιεςμέχρι τότε δώσε κάτι στον λαό.......
-
Λυπηθειτε με εχω πηξει στη δουλεια...
1640 προσγειωθηκα σημερα ημουνα Βρυξελλες...
ΚΡΥΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ 10βαθμοι Κελσιου...εφαγα πακετο...Ε Ε Ερχεται το εμπορικο κεντρο και το μοντιφαρισα λιγο...μιλαμε για τρελο γελιο...αλλα και παθος...τρελα...και παρανοια.....
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.....
Ο κοπροσκυλος με κοιταγε στα ματια..Ηξερε οτι θα εκοβα ενα κομματι απο τη φρατζολα του Εβερεστ και θα τον ταιζα...Θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια και τη λαχταρα με την οποια ετρωγα την γκοφρετα ΚΟΥΚΟΥ ΡΟΥΚΟΥ...Σκυλος-Random ειχαν υπνωτισθει...
ΚΥΡΙΕ θα πιειτε κατι??? Ο μουργος γρυλιζε..του πεταω μια μπουκια και την πιανει στον αερα...
ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ μου φωναξα...2330μμ ΛΑΥΡΙΟ(μερικη νεφωση,κυματωδης, ορατοτης μετρια)
Ολα τα γκαζαδικα κλειστα..Ρευτηκα τρεις φορες δυνατα σα το λιονταρι της ΜGM/UA..Κατι πιτσιρικαδες γελουσαν..Τους κατεβασα τρια καντηλια και καβαλησα το διψασμενο 6.5 αρι για που ομως??
Αποφασισα να παω μεσω ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ..Που να ηξερα ομως οτι αυτη η επιλογη θα.......................................
**Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ......15 ΔΕΚ. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...**ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
-
Λυπηθειτε με εχω πηξει στη δουλεια...
1640 προσγειωθηκα σημερα ημουνα Βρυξελλες...
ΚΡΥΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ 10βαθμοι Κελσιου...εφαγα πακετο...Ε Ε Ερχεται το εμπορικο κεντρο και το μοντιφαρισα λιγο...μιλαμε για τρελο γελιο...αλλα και παθος...τρελα...και παρανοια.....
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.....
Ο κοπροσκυλος με κοιταγε στα ματια..Ηξερε οτι θα εκοβα ενα κομματι απο τη φρατζολα του Εβερεστ και θα τον ταιζα...Θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια και τη λαχταρα με την οποια ετρωγα την γκοφρετα ΚΟΥΚΟΥ ΡΟΥΚΟΥ...Σκυλος-Random ειχαν υπνωτισθει...
ΚΥΡΙΕ θα πιειτε κατι??? Ο μουργος γρυλιζε..του πεταω μια μπουκια και την πιανει στον αερα...
ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ μου φωναξα...2330μμ ΛΑΥΡΙΟ(μερικη νεφωση,κυματωδης, ορατοτης μετρια)
Ολα τα γκαζαδικα κλειστα..Ρευτηκα τρεις φορες δυνατα σα το λιονταρι της ΜGM/UA..Κατι πιτσιρικαδες γελουσαν..Τους κατεβασα τρια καντηλια και καβαλησα το διψασμενο 6.5 αρι για που ομως??
Αποφασισα να παω μεσω ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ..Που να ηξερα ομως οτι αυτη η επιλογη θα.......................................
**Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ......15 ΔΕΚ. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...**ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
αν και το υπόλοιπο είναι έτσι πάμε για νέα ρεκόρ!!!!!!!!
ΥΓ. καλές οι Βρυξέλλες?
έμενα εκεί 3 χρόνια σαν πόλη δεν λέει πολλά αλλά περνάς πολύ καλά!!!! -
Ωραιες οι Βρυξελλες..ειδικα τωρα τα Χριστουγεννα αλλα δεν ειναι για να καθεσαι πολυ εκει... Μενω παντα στο ΜΕTROPOL στην Place de Brouckere..Μου αρεσει εκει και ειμαι και κοντα σε ολα τα ωραια μερη..και ιδιως στη Rue de Νueve αλλα και στην Grand Place..
Eιχε και ενα πολυ ωραιο Lightshow..μονο που πηρα 2 κιλα βλ.GODIVA..
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........