-
μόνο ραντομ τα μαμάει ολα στεγνα
ρισπεκτα yo bro κλπ (στα'χω ξαναπει)
γράψε κιαααααααααλλο
περιμένω χριστουγεννιάτικο edition όπως + δήποτε εεεεεεεεεεεε
καμια χmas ιστορία κάτω από το δέντρο ξερω γω -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ρε Random σαν συχνά δε μας έρχεσαι στο Λαύριο? Ρίξε κάνα pm για κάνα καφέ!OK θα σε sms αρω...
Βλεπω το φιλο μου το σουβλατζη και τρχω στην Α.Ο.
Επισης καντε υπομονη φιλοι μου...ερχεται το ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ
Μια φρικιαστικη ιστορια....
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.....χαχαχαχαχαχα
-
Είσαι απίστευτος!!!!
Από τα πιο ωραία διηγήματα, που έχω διαβάσει!
Δώσε κι άλλο στο λαό σου!
-
Απίστευτο το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ! Μου αρέσουν τα αισθηματικά
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Απίστευτο το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ! Μου αρέσουν τα αισθηματικάΝαι θα το βγάλουν και σε άρλεκιν.
-
πολυ καλο αλλα σαν το σκασμενο αρμοτισερ δεν ειναι
-
ολα αυτα θα επρεπε να εκδοθουν απο ενα σοβαρο οικο!
-
Βασικα ειμαι ΒορειοΕλλαδιτης αλλα εχω γεννηθει Αθηνα...Η καταγωγη του πατερα μου ειναι απο μια πολη που λεγεται Αιγινιο κοντα στην Κατερινη, αλλα εχω και συγγενεις στη Θεσ/νικη...
Ζω στην Αθηνα αλλα θα ηθελα να μενω Θεσ/νικη..η να πηγαινοερχομαι...Ελπιζω να μην ξεσπασει κανας εμφυλιος πολεμος Αθηνα-Θεσ/νικη..
-
τελεια και παύλα Random1 είσαι ... (το ξέρεις μην σου μασάω την τροφή)
θες να βγάλουμε βιβλίο σαν τις Ιστοριες ενος πορνόγερου του Μπουκόφσκι?κολλησα την μούρη μου στην οθόνη, και ξέχασα το γκομενάκι που chatara στο MSN
-
Χαιρομαι που χαιρεστε φιλοι μου.... :lol
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
εγω θελω εκεινες τις ελβετικες τριγωνικες! Τουμποφλο η καπως ετσι
Toblerone ρε συ....!!!
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει από φαΐ!!!
Ο ανθρωπος ξερει απο φαΐ, οχι απο μαρκες φαγητου!
Την επομενη φορα θα φαει το Mr.Muscle -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ολα αυτα θα επρεπε να εκδοθουν απο ενα σοβαρο οικο!Και μάλιστα του εξωτερικού.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ολα αυτα θα επρεπε να εκδοθουν απο ενα σοβαρο οικο!
Και μάλιστα του εξωτερικού.
πιστευεις οτι η μεταφραση θα μπορει να αποδοσει το νοημα του κειμενου...?
-
Έχεις δίκιο το 'ρίσκο' είναι μεγάλο.
-
θα πρεπει ο συγγραφεας να μοχθησει ακομα περισσοτερο ωστε και ο μεσος γιαπωνεζος να μπορει να το απολαυσει!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Χαιρομαι που χαιρεστε φιλοι μου.... :lolRandom εισαι γιγαντας. Εγω πάντα πιστευα σε σενα και χαίρομαι που με δικαιώνεις Αμα το γράψεις το βιβλιο, εγω αναλαμβάνω μανατζερ να πάρω το νταβατζιλίκι μου. Ε;
Κι επειδη εισαι μαγκας θα σου κάνω και το κονε που λέγαμε και μάλιστα με 3 κοπελίτσες για να διαλέξεις. Εκανα ήδη κουβέντα...
-
KOΡΥΦΑΙΟΣ!!!
Αναμένω (σβηστός) με αγωνία (στην γωνία) το επόμενο!!! Ελπίζω μονο να δημοσιευτεί καθημερινή κ όχι ΣΚ.......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Random εισαι γιγαντας. Εγω πάντα πιστευα σε σενα και χαίρομαι που με δικαιώνεις Αμα το γράψεις το βιβλιο, εγω αναλαμβάνω μανατζερ να πάρω το νταβατζιλίκι μου. Ε;
Κι επειδη εισαι μαγκας θα σου κάνω και το κονε που λέγαμε και μάλιστα με 3 κοπελίτσες για να διαλέξεις. Εκανα ήδη κουβέντα...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Random εισαι γιγαντας. Εγω πάντα πιστευα σε σενα και χαίρομαι που με δικαιώνεις Αμα το γράψεις το βιβλιο, εγω αναλαμβάνω μανατζερ να πάρω το νταβατζιλίκι μου. Ε;
αιωνος ο ραντομ μολις ακουσει για κονε καιθ για κοπελιτσες αμεσας να χαμογελαση
-
Eπειδη βλεπω οτι πηρα καποιες ψηφους στα βραβεια...ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ αν κερδισω οτι δωρο(και προτρεπω και οποιον αλλο κερδισει) θα το χαρισω σε παιδακι του φορουμ η σε οποιο παιδι εχει οικονομικη δυσκολια(ειναι φτωχο)..
Δεν το κανω για να παρω ψηφο..απλα γιατι ετσι πρεπει...ΚΑΙ ΓΩ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΗΜΟΥΝΑ...
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........