-
Καλημέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα παραγγείλω καινούριο αμάξι και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω. Τα λεφτά που δίνω είναι το πολύ εώς 32000 ευρώ. Τα αυτοκίνητα που έχω σκεφτεί εώς τώρα είναι:
a. BMW 316
b. Volvo S40 1.6d
c. A3 1.6
d. Renault Megane Cabrio 1.6
e. Alfa GT 1.8
f. Alfa 159 1.9d
g. Grand Cherokee 2.7d (μεταχειρισμένο από Γερμανία)Μπορείτε να μου προτείνετε και εσείς κάποιο με αυτά τα λεφτά (ή και λιγότερα) που να είναι value for money?
Δεν με ενδιαφέρει εάν το αυτοκίνητο θα είναι cabrio, jeep ή σενταν. Το κυριώτερο κριτήριο είναι να μην αλλάζει στα επόμενα χρόνια μοντέλο (δηλαδή να κρατήσει τουλάχιστον 3-4 χρόνια).
Τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν είναι δεσμευτικά απλώς είναι ότι έχω δει εώς τώρα οπότε περιμένω και άλλες προτάσεις. (καλό θα ήταν να βρω κάτι μέχρι 1800cc diesel αλλά δεν είναι απαραίτητο).Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλημέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα παραγγείλω καινούριο αμάξι και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω. Τα λεφτά που δίνω είναι το πολύ εώς 32000 ευρώ. Τα αυτοκίνητα που έχω σκεφτεί εώς τώρα είναι:
a. BMW 316
b. Volvo S40 1.6d
c. A3 1.6
e. Alfa GT 1.8
f. Alfa 159 1.9d
g. Grand Cherokee 2.7d (μεταχειρισμένο από Γερμανία)Μπορείτε να μου προτείνετε και εσείς κάποιο με αυτά τα λεφτά (ή και λιγότερα) που να είναι value for money?
Δεν με ενδιαφέρει εάν το αυτοκίνητο θα είναι cabrio, jeep ή σενταν. Το κυριώτερο κριτήριο είναι να μην αλλάζει στα επόμενα χρόνια μοντέλο (δηλαδή να κρατήσει τουλάχιστον 3-4 χρόνια).
Τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν είναι δεσμευτικά απλώς είναι ότι έχω δει εώς τώρα οπότε περιμένω και άλλες προτάσεις. (καλό θα ήταν να βρω κάτι μέχρι 1800cc diesel αλλά δεν είναι απαραίτητο).Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
a. BMW 316
b. Volvo S40 1.6d
c. A3 1.6
e. Alfa GT 1.8
f. Alfa 159 1.9d
-
Για να είσαι σίγουρος ότι δεν θ'αλλάξει το μοντέλο, θα πρέπει να πάρεις κάποιο καινούριο. Οι 316 και 159 είναι φρεσκότατες.
Πάντως, από τα μοντέλα που αναφέρεις, εγώ θα προτιμούσα την 159 χαλαρά. -
Sorry mate αλλά με το να μην σε νοιάζει τί ακριβώς μοντέλλο θα είναι δεν βοηθά και πολύ την κατάσταση...
Για το να μην βγει νέο μοντέλλο για τα επόμενα 3-4 χρόνια μάλλον ξέχνα το αφού όλες πλέον οι εταιρείες αλλάζουν συνέχεια ή κάνουν face lifts...
-
58υρο Golf
2.0 GTi DSG 200 N / 6 / Clima / RCD 31.675,00 -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
58υρο Golf
2.0 GTi DSG 200 N / 6 / Clima / RCD 31.675,00 ¤Σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να πάρω Golf. Δεν λέω καλό αλλά όχι και 32000 χιλιάρικα για GOLF.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να πάρω Golf. Δεν λέω καλό αλλά όχι και 32000 χιλιάρικα για GOLF.
Καλά δώσε καλύτερα 26-28 για Α3 1.6...
ή 30++ για 316...
Έλεος... -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να πάρω Golf. Δεν λέω καλό αλλά όχι και 32000 χιλιάρικα για GOLF.Δίνεις τόσα λεφτά για να πάρεις Audi (Golf) 1.6 αλλά δε δίνεις για να πάρεις δίλιτρο Golf με turbo; Δε βγάζω νόημα.
-
Είναι τόσο διαφορετικά τα αυτοκίνητα που αναφέρεις που είναι αδύνατον να υπάρξουν σαφεις απαντήσεις.Μια παρατήρηση μόνο.Γιατί το S40 στα 1.6 και όχι στα 1.8 αφού η τιμή του είναι με full εξοπλισμό(και όταν λέω full ενοοώ full) στα 29000 ευρώ;
-
Ectel καλως όρισες!
Μια ερώτηση.
Οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα σε επηρεασουν στην επιλογή σου?Εσυ τι προτιμήσεις έχεις? Γιατι τα αυτοκίνητα που αναφέρεις είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.
-
Σε μη Τζιπάκι ψάχνω μέχρι 1800cc (και εάν γίνετε diesel)
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
58υρο Golf
2.0 GTi DSG 200 N / 6 / Clima / RCD 31.675,00 ¤Σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να πάρω Golf. Δεν λέω καλό αλλά όχι και 32000 χιλιάρικα για GOLF.
Κρίνεσαι ένοχος για λόγω εξύβριση και βλασφημεία στα θεία.Ο δικαστής ΙΚΑΡ θα σου επιβάλει την ποινή.Μην ανησυχείς,ελαφρυντικά λόγω προτέρου ανύπαρκτου ''βίου'' σ'αυτό το φόρουμ θα σου αναγνωριστούν.
Πάντως μεταξύ μας επειδή βλέπω ότι κριτήριο σου είναι λίγο πολύ το ίματζ(και καλά κάνεις,κι εγώ μαζί σου εδώ που τα λέμε)πιο μουράτος θα είσαι με το golf GTI DSG παρά με την BMW 316.Άλλαξαν οι εποχές φίλε μου. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
58υρο Golf
Κρίνεσαι ένοχος για λόγω εξύβριση και βλασφημεία στα θεία.Ο δικαστής ΙΚΑΡ θα σου επιβάλει την ποινή.Μην ανησυχείς,ελαφρυντικά λόγω προτέρου ανύπαρκτου ''βίου'' σ'αυτό το φόρουμ θα σου αναγνωριστούν.
Πάντως μεταξύ μας επειδή βλέπω ότι κριτήριο σου είναι λίγο πολύ το ίματζ(και καλά κάνεις,κι εγώ μαζί σου εδώ που τα λέμε)πιο μουράτος θα είσαι με το golf GTI DSG παρά με την BMW 316.Άλλαξαν οι εποχές φίλε μου.Οπως λεει και ο Αυλωνιτης.....που παμε, ωρε που παμε !!!!!
-
Φιλε μου υπαρχουν πολλες επιλογες ακομα.....
Εγω πρωσοπικα κανενα απο τα παραπανω δεν θα επελεγα. -
Υπάρχει καλό τζιπάκι 1,8 diesel? Πείτε και καμιά άλλη πρόταση ρε παιδιά.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Υπάρχει καλό τζιπάκι 1,8 diesel? Πείτε και καμιά άλλη πρόταση ρε παιδιά.κανα mitsubshi pajero. alla mallon den 8a dwseis tosa lefta gia pajero.
-
Συμφωνώ με τον manosk. Από τα παραπάνω χαλαρά 159.
-
Κατ'αρχήν καλωσόρισες!!
Πάντα πίστευα ότι βασικός παράγοντας για την επιλογή αυτοκινήτου είναι ο ακριβής προσδιορισμός των αναγκών που έρχεται να καλύψει.
Επιπρόσθετα, λαμβάνεις υπ' όψη και εξωτερικούς παράγοντες όπως π.χ. η ύπαρξη parking, το αν θα οδηγεί και η σύζυγος (χεχε),κ.ά.
Αφού τα βάλεις κάτω - συν το οικονομικό βέβαια - τα πράγματα γίνονται απλούστερα.
Στην περίπτωσή σου δεν μπορώ να καταλάβω ποιές είναι οι ανάγκες σου. Κίνηση εντός/εκτός πόλης? Ταξίδια? Οικογένεια? Πουλμουρ?
Anyway, be more specific!!!
Φιλικά. -
Οικογένεια δεν υπάρχει, οπότε το θέλω να είναι λίγο σπορ (για μένα σπορ εμφάνιση έχει και πχ η ΒΜW η τριάρα και τα SUV).
Στην αρχή είχα καταλήξει στη 316i αλλά τώρα μου φαίνονται κάπως πολλά τα 32000 για ένα αμάξι 1.600cc.
Από cabrio του στυλ Megane CC τι γνώμη έχετε?
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια