-
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Όχι, το σωστό είναι 'Παίρνω 316 γιατί είναι η καλύτερη σε όλα εκτός από τον κινητήρα'Κάνω δλδ μια συνειδητή παραχώρηση για να κερδίσω όλα τα υπόλοιπα.
Για κάποιον ήπιο οδηγό ο οποίος δεν προσπερνά με διπλή διαχωριστική (ώ ναι υπάρχουν και τέτοιοι) αυτό ΕΙΝΑΙ η σωστή επιλογή.
Ρε παλικάρι, για να τελειώνουμε, γιατί αρκετά γελαδιάσατε και έχω αρχίσει και βαριέμαι..
Ο κινητήρας πιστεύεις ότι είναι ένα ξεχωριστό μέρος απ'όλο το αμάξι;
Είναι σα να λες, είμαι ένας ΤΕΛΕΙΟΣ αθλητής, με ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κ εμφάνιση, εκτός από 3 μπαι πας που έχω κάνει..
αλλά θα περπατάω, δε θα τρέξω ποτέ, οπότε δεν πειράζει..κινητήρας,πλαίσιο+ρέστα= αυτοκίνητο.
αυτοκίνητο - κινητήρας = αυτοκίνητο γτπ3κδιάβασε την απάντηση του pai mei γιατί βαριέμαι να γράφω τα ίδια..
εκτελ ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι έχουν απαντήσει άτομα που ΕΧΟΥΝ BMW, βλέπεις ότι διαφωνούν με την αγορά μιας 316, αλλά εσύ νομίζεις ότι θα ζηλεύουν κ αυτοι επειδή θα πληρώνεις χαμηλότερα ασφάλιστρα κ τέλη κυκλοφορίας..
τεσπα μπαμπαγκιτα χατ τρικ με τη Ρεαλ -
BMW 316e ktel
Μπορεί η 316 του ΕCΤΕL να είναι αργή στο δρόμο,αλλά απ'ότι φαίνεται είναι η μόνη BMW που μπορεί να ''πιάσει'' την 159 του Σάκιςς...σε σελίδες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ!!! το αυτοκίνητο που όλοι οι νεοέλληνες άσχετοι πουλ μουρ ονειρεύονται!τρέξτε!
εν τω μεταξύ εντύπωση μου κάνει ότι όσες 316 Ε46 βλέπω στον δρόμο δεν έχουν τίποτα από ταμπελάκια πίσω ...ούτε το 316i ... ενώ είναι επιβεβαιωμένα 1600cc...και μετά μιλάμε για κομπλεξικούς και κάγκουρες...
btw απαίσιο το πίσω μέρος της νέας 3αρας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ!!! το αυτοκίνητο που όλοι οι νεοέλληνες άσχετοι πουλ μουρ ονειρεύονται!
τρέξτε!
εν τω μεταξύ εντύπωση μου κάνει ότι όσες 316 Ε46 βλέπω στον δρόμο δεν έχουν τίποτα από ταμπελάκια πίσω ...ούτε το 316i ... ενώ είναι επιβεβαιωμένα 1600cc...και μετά μιλάμε για κομπλεξικούς και κάγκουρες...
btw απαίσιο το πίσω μέρος της νέας 3αρας...
Οντως...ενω μπροστα εχει εναν χαρακτηριστικο δυναμισμο,πισω ειναι χαλια αδιορθωτα....
-
νταξει ρε σεις.. υπαρχουνε και σαφως πιο ασχημοι κωλοι αυτοκινητων..
απλα δε λεει για μπεμπα. (συνηθως απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα)
εμενα πιο πολυ μου αρεσει απο το πλαι παντως η 3αρα... ουτε μπρος ουτε πισω.. -
Γι'αυτό και θα πρέπει όλοι οι οδηγοί της να μάθουν να την πάνε παντού με το πλάι!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
νταξει ρε σεις.. υπαρχουνε και σαφως πιο ασχημοι κωλοι αυτοκινητων..
απλα δε λεει για μπεμπα. (συνηθως απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα)
εμενα πιο πολυ μου αρεσει απο το πλαι παντως η 3αρα... ουτε μπρος ουτε πισω..Είπε κανείς το αντίθετο...; Την δεδομένη στιγμή έκανα ένα σχόλιο για τον συγκεκριμένο κ.λο, εννοείται ότι υπάρχουν και άλλοι άσχημοι κ.λοι . Το πανέμορφο σχέδιο της 5άρας πάντως η 3 δεν το έχει...
-
μεχρι και το λανσερ πιο ομορφο ειναι πισω...
-
Αυτα παθαινει κανεις οταν στην τρυφερη του ηλικια ο πατερας του οδηγουσε Mercedes 190E.. Αντε μετα στα γεραματα να μαθεις τι θα πει ενεργητικη ασφαλεια κ αναλογια κιλων/ιππο..
-
Έφαγα παντως ρε παιδιά μια φρίκη όταν μπήκα και βρήκα το θρεαντ
κλειδωμένο !!!. Δεν τα κανουνε αυτα κύριοι μοντερειτορς ...
Εμεις με τι (και με ποιους) θα γελαμε μετα ?!?Παρεπιπτόντως, γιατί έχω την εντύπωση οτι ο Ε ΚΤΕΛ την έκανε με
ελαφρα πηδηματακια ? -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Εμεις με τι (και με ποιους) θα γελαμε μετα ?!?Παρεπιπτόντως, γιατί έχω την εντύπωση οτι ο Ε ΚΤΕΛ την έκανε με
ελαφρα πηδηματακια ?νομίζεις... σαν τον ράντομ, ποτέ δεν φεύγει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ελαφρα πηδηματακια ?νομίζεις... σαν τον ράντομ, ποτέ δεν φεύγει
Μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς την δοξα τραβα...
-
E KTEL τι αγόρασες τελικά ?!?
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αυτα παθαινει κανεις οταν στην τρυφερη του ηλικια ο πατερας του οδηγουσε Mercedes 190E.. Αντε μετα στα γεραματα να μαθεις τι θα πει ενεργητικη ασφαλεια κ αναλογια κιλων/ιππο..Αν και δεν είχα ποτέ μου, τι ακριβώς πρόβλημα έχει η 190;
ακόμα και με τον 1800ρη κινητήρα έβγαζε 109 ίππους και δε νομίζω οτι ήταν καθόλου δυσκίνητη για τα δεδομένα της εποχής της (πιστεύω δε, οτι κινείται πιο αξιοπρεπώς και από την καινούργια 316). Είναι αυτοκίνητο σχεδόν 25ετίας, φίλτατε, και τότε ο κοσμάκης κυκλοφορούσε στην εθνική με σου(τ)ζουκάκια 600κ.εκ ας μην το ξεχνούμε αυτό...
Η c180 (w202) των 122 ίππων, όσο και να ακούγεται περίεργο, ήταν στην πράξη πιο δυσκίνητη... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτα παθαινει κανεις οταν στην τρυφερη του ηλικια ο πατερας του οδηγουσε Mercedes 190E.. Αντε μετα στα γεραματα να μαθεις τι θα πει ενεργητικη ασφαλεια κ αναλογια κιλων/ιππο..
Αν και δεν είχα ποτέ μου, τι ακριβώς πρόβλημα έχει η 190;
ακόμα και με τον 1800ρη κινητήρα έβγαζε 109 ίππους και δε νομίζω οτι ήταν καθόλου δυσκίνητη για τα δεδομένα της εποχής της (πιστεύω δε, οτι κινείται πιο αξιοπρεπώς και από την καινούργια 316). Είναι αυτοκίνητο σχεδόν 25ετίας, φίλτατε, και τότε ο κοσμάκης κυκλοφορούσε στην εθνική με σου(τ)ζουκάκια 600κ.εκ ας μην το ξεχνούμε αυτό...
Η c180 (w202) των 122 ίππων, όσο και να ακούγεται περίεργο, ήταν στην πράξη πιο δυσκίνητη...Η 190Ε 25ετίας;;; ...εγώ γιατί θυμάμαι ότι πωλούνταν αρχές '90...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=14883κοιτα τι σου κανει μια μικρη περιηγηση που εκανα χθες βραδυ!
Είναι ο ίδιος που πηγαίνει με 140(με το ζόρι)...με αυτοκίνητο; άτσα και CBR
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν και δεν είχα ποτέ μου, τι ακριβώς πρόβλημα έχει η 190;
Η c180 (w202) των 122 ίππων, όσο και να ακούγεται περίεργο, ήταν στην πράξη πιο δυσκίνητη...Η 190Ε 25ετίας;;; ...εγώ γιατί θυμάμαι ότι πωλούνταν αρχές '90...
Καλα θυμασαι κ δια του λογου το αληθες http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=65076
Το θυμαμαι κ γω χαρακτηριστικα γιατι τοτε (το 92) ειχαμε παρει την corolla 1.6 που ειχε injection, 105HP, 16V, 2EEK, βαρος κατω του ενος τονου, 0-100 10,κατι' κτλ ενω εγω ο αχαριστος ηθελα το civic των 125ΗΡ τοτε αλλα για παρηγορια σκεφτομουν 'υπαρχουν κ χειροτερα, για σκεψου να ειχαμε παρει καμια 190Ε..' -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Καλα θυμασαι κ δια του λογου το αληθες http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=65076
Το θυμαμαι κ γω χαρακτηριστικα γιατι τοτε (το 92) ειχαμε παρει την corolla 1.6 που ειχε injection, 105HP, 16V, 2EEK, βαρος κατω του ενος τονου, 0-100 10,κατι' κτλ ενω εγω ο αχαριστος ηθελα το civic των 125ΗΡ τοτε αλλα για παρηγορια σκεφτομουν 'υπαρχουν κ χειροτερα, για σκεψου να ειχαμε παρει καμια 190Ε..'Φίλτατε, η σειρά w201 (190 για την ευρώπη) λανσαρίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1982...
Όσο για τις επιδόσεις τις, πιστεύω οτι οι μετρήσεις επιταχύνσεων από στάση δεν δίνουν την αντικειμένική εικόνα. Η 190Ε 1.8 είχε 0-100 σε 12.3' αλλά και όλη τη ροπή της (15.7kgm) στις 3700 στροφές...και φυσικά 8 βαλβιδούλες που για την εποχή της ήταν μάλλον...πλεονέκτημα! (τα πολυβάλβιδα τότε δεν είχαν την ελαστικότητα που έχουν τώρα).
H 190 (που έξω τη λεν και baby-benz) είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και τίμια mercedes ενώ, θεωρείται και από τις τελευταίες πραγματικές MB από πλευράς ποιότητας κατασκευής (τανκς). Για αυτό και όσοι ξέρουν τις κρατούν ακόμη (εντάξει υπάρχουν και οι βλαχογερμανοι τυρέμπορες που θέλουν ντες και καλα αστεράκι αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά_άσε που αυτοί τώρα κυκλοφορούν με w203 πλέον_) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το θυμαμαι κ γω χαρακτηριστικα γιατι τοτε (το 92) ειχαμε παρει την corolla 1.6 που ειχε injection, 105HP, 16V, 2EEK, βαρος κατω του ενος τονου, 0-100 10,κατι' κτλ ενω εγω ο αχαριστος ηθελα το civic των 125ΗΡ τοτε αλλα για παρηγορια σκεφτομουν 'υπαρχουν κ χειροτερα, για σκεψου να ειχαμε παρει καμια 190Ε..'Φίλτατε, η σειρά w201 (190 για την ευρώπη) λανσαρίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1982...
Όσο για τις επιδόσεις τις, πιστεύω οτι οι μετρήσεις επιταχύνσεων από στάση δεν δίνουν την αντικειμένική εικόνα. Η 190Ε 1.8 είχε 0-100 σε 12.3' αλλά και όλη τη ροπή της (15.7kgm) στις 3700 στροφές...και φυσικά 8 βαλβιδούλες που για την εποχή της ήταν μάλλον...πλεονέκτημα! (τα πολυβάλβιδα τότε δεν είχαν την ελαστικότητα που έχουν τώρα).
H 190 (που έξω τη λεν και baby-benz) είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και τίμια mercedes ενώ, θεωρείται και από τις τελευταίες πραγματικές MB από πλευράς ποιότητας κατασκευής (τανκς). Για αυτό και όσοι ξέρουν τις κρατούν ακόμη (εντάξει υπάρχουν και οι βλαχογερμανοι τυρέμπορες που θέλουν ντες και καλα αστεράκι αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά_άσε που αυτοί τώρα κυκλοφορούν με w203 πλέον_)Η 190Ε 1.8 το θυμάμαι καλά πωλούνταν αρχές '90...καινούρια εννοείται εδώ στην Ελλάδα. Τώρα για την 190 που αναφέρεις δεν ξέρω, το λέω γιατί μία γειτόνισσά μας είχε αγοράσει τότε μία μπορντώ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια