-
αν με το αυτό εννοείς το 1307/1308 μεγάλωσα με αυτό το αυτοκίνητο
ο 'πυραύλος' σπάνιο πουλί, ποιος να το φανταζόταν
-
Αλλο ενα σπανιο πουλι!
Εθεαθει Θεσσαλονικη!!
-
Επιστρεφοντας απο Κορινθο , συναντησα αμφιβιο αυτ/το . Δεν εχω ξαναδει . Ειχε μικρη ταχυτητα , απο την μεση και κατω βαρκα , με ελικα πισω . Δυστυχως δεν ειχα την μηχανη μαζι μου .
-
-
Golf GTi ABT VS4-R. Το πέτυχα στο Μαρούσι (με Γερμανικές πινακίδες). -
Στην Πυλαία κυκλοφορεί και ένα Golf V SGK, με ένα σετάκι πολύ όμορφες ζάντες!
-
-
Βασικά μια Corolla είδες
-
Ωραίο! Σε 2θυρο σεντάν (κουπέ ...!)πρώτη φορά βλέπω και μάλιστα ελληνικές πινακίδες. Συνήθως όσα έφταναν μέχρι εδώ ήταν τα 5θυρα χάτσμπακ, εκτός φυσικά της φανταστικής Tercel SW 4WD.
Παρεμπιπτόντως, είδα Corolla '89 S/W 4WD 1.6 XLi...γερμανικές πινακίδες φυσικά στο αεροδρόμιο.
-
Χρώμα? Έχώ δεί μια κόκκινη με γερμανικές πινακίδες κανα 2 φορές τώρα τελευταία
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραίο! Σε 2θυρο σεντάν (κουπέ ...!)πρώτη φορά βλέπω και μάλιστα ελληνικές πινακίδες. Συνήθως όσα έφταναν μέχρι εδώ ήταν τα 5θυρα χάτσμπακ, εκτός φυσικά της φανταστικής Tercel SW 4WD.Παρεμπιπτόντως, είδα Corolla '89 S/W 4WD 1.6 XLi...γερμανικές πινακίδες φυσικά στο αεροδρόμιο.
Kαι το 'δικό μου' προφανώς αγοράστηκε στο εξωτερικό, καθώς είχε κόκκινες πινακίδες.
-
Στο Cosmos Pontiac Trans Sport GT 1γενιας σε κοκκινο με γερμανικες πινακιδες ,παιζει να ειναι το ποιο ασχημο αυτοκινητο που εχω δει(οκ μετα το μουλτιπλα).Μου εκανε εντυπωση που ειχε 3 σειρες θεσεων και ηταν τριθυρο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραίο! Σε 2θυρο σεντάν (κουπέ ...!) εκτός φυσικά της φανταστικής Tercel SW 4WD.EΙχε ενα τετοι ενς γειτονας μου ...το εβλεπα οταν πηγαινα σχολειο!!
-
-
και σε Prelude του '89 και πιο παλιά αν το ψάξεις πάλι σε ιαπωνικές εφαρμογές...
-
επίσης και τα mazda 626('88) και MX-6('89) εφοδιάζονταν με τετραδιεύθυνση.
edit:Και μην ξεχνάμε φυσικά το Nissan Skyline που έχει ανάλογο σύστημα απο το 1985.
-
Έχω δεί ενα τέτοιο 626 εν δράσει σε στροφή με χαμηλή ταχύτητα. Εντυπωσιακό
-
Σύντομα και στη νέα λαγκούνα!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω δεί ενα τέτοιο 626 εν δράσει σε στροφή με χαμηλή ταχύτητα. ΕντυπωσιακόΠού να προσπαθήσεις να το παρκάρεις κιόλας
Είχε τύχει να οδηγήσω ένα τέτοιο. Δεν ήταν δύσκολο, αλλά ήθελε συνήθεια. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πού να προσπαθήσεις να το παρκάρεις κιόλας
Είχε τύχει να οδηγήσω ένα τέτοιο. Δεν ήταν δύσκολο, αλλά ήθελε συνήθεια.Φαντάζομαι πήγαινε απο μόνο του κατευθείαν πάνω στο πεζοδρόμιο ε??
Γενικότερα τι εντυπώσεις αποκόμισες? Να υποθέσω πως πρέπει να ήταν πολύ ουδέτερο στις στροφές έτσι?
Σπάνια πουλιά!!!!!