-
-
μαναρι μου...
-
-
Λοιπον μιας φιλης μου ο πατερας(γνωστος μεγαλογιατρος)εχει το Renault Safrane της πρωτης σελιδας,πρεπει να ειναι το μοναδικο στη Σαλονικα και απο τα παρα πολυ λιγα στην Ελλαδα,πρεπει να ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του,να φανταστητε μιλαει(οχι σαν το κιτ...).Μαλιστα αυτη την περιοδο θελουν να το δωσουν,αν ενδιαφερετε κανεις...
-
Κοίτα να δείς που μάθαμε ποιος έχει το Safrane. Πάντα είχα αυτή την απορία. Ωραίος
-
Τη Lancia την έχω πετύχει πριν από πολύ καιρό στη μεσογείων... να και η φώτο
-
-
Χτες ειδα στην εθνική ένα σχετικά 'σπάνιο πουλί' της κατηγορίας των supercars. Μια Esprit S4. Κρίμα που δεν πούλησε όσο θα μπορούσε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες ειδα στην εθνική ένα σχετικά 'σπάνιο πουλί' της κατηγορίας των supercars. Μια Esprit S4. Κρίμα που δεν πούλησε όσο θα μπορούσε...Μέχρι πριν ένα περίπου χρόνο έβλεπα μια τέτοια κίτρινη καθημερινά να βγαίνει Κηφισίας από Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι.
-
Νομίζω υπερσπάνιο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πέτυχα ένα Figaro στη Βουλιαγμένης τις προάλλες. Δεξιοτίμονο, αλλά δεν θυμάμαι με ποιας χώρας πινακίδες. Το κοιτούσαν όλοι σαν χαζοίΜηπως ηταν σιελ?
-
BMW M5 E39 station.
Δεν νομίζω να κυκλοφόρησε πολυ...
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Νομίζω υπερσπάνιο...
Εδώ όντως δεν εισήχθη καθόλου. Αγγλία εχώ δει και σε αυτή αλλά και στην επόμενη γενιά δείγματα τσέλικας κάμπριο (δεν μπρορώ να πως μου αρέσει)
Είδα χτες μία Μ5 στέισον καινούργια. Δεν λέω καλά πρακτικά χρυσά τα στέισον αλλά με 507 άλογα πίσω δεν μου πάει στέισον σχήμα.
Γράφοντας αρκετά χιλιόμετρα την τελευταία εβδομάδα στο εξωτερικό είδα αρκετά AC και ένα κίτρινο (!) Jensen Interceptor που δεν τα είχα πετύχει ποτέ εδώ...
-
Νομίζω υπερσπάνιο...
Εχω δει και εγω μια τετοια μπλε με ελληνικες πινακιδες(νομιζω Σπαρτης) εδω στην Τριπολη.Την εβγαλα φωτο αλλα δεν θυμαμαι που την εχω 'ανεβασει'
-
Πάνε χρόνια από τότε που είχα δει κι εγώ μια με κόκκινες 'ΑΜΟ' πινακίδες
Ωραίο αμάξι -
Αλλο υπερσπάνιο είδος...
-
Κουκλί
-
Αλλο υπερσπάνιο είδος...ούφ τελείωσα
πρώτο στη λίστα με τα ιμπορτ μου και μακάρι να φτιαχτεί αντίστοιχο για το καινούργιο...
-
Από τα πιο αρμονικά κλειστά 'κάμπριο'....!
-
Δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα με το σχήμα του όσο με την ιδέα ενός γιαπωνέζιου μικρού ελαφρού φού ρού κουπέ το οποίο είχε αρκετή ακαμψία για να βγαίνει και ως κάμπριο! Αν έβγαινε και το S2000 σε μία αντίστοιχη έκδοση θα σημειωνόταν απανωτή έξαρση καρδιακών επισοδείων στην Ιαπωνία!
Σπάνια πουλιά!!!!!