-
Νόμος του Murphy και σπάνια πουλιά:
Περπατάω σήμερα έξω, έχοντας μαζί μου φωτογραφική μηχανή, αλλά σβηστή στη τσάντα. Ξαφνικά περνάει από μπροστά μου 911 GT2 RS. Αν τη πετύχαινε κόκκινο φανάρι θα είχατε και φωτογραφία, αλλά
Βγάζω τη μηχανή και τη κρατάω ανοιχτή, μπας και πετύχω κανένα άλλο ανάλογο κελεπούρι. Μετά από λίγη ώρα, αφού δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον (είτε με ρόδες, είτε αρχιτεκτονικά, είτε κάτι άλλο), τη ξαναβάζω στη τσάντα.
Ε γαμώτο, ούτε 2 λεπτά μετά, βλέπω Ducati Desmosedici RR
1500 τεμάχια μόνο και ουσιαστικά πρόκειται για μια MotoGP με φώτα-πινακίδα-κλειδαριά-πλαϊνό σταντ. Μπροστά της η Enzo είναι σχεδόν κοινό αυτοκίνητο παραγωγής. Αλλά φωτογραφία, φευ...
Ε, όταν είδα την Elan +2 παρκαρισμένη, δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω!
5,200 Elans +2 were made: fewer than 1,200 of these cars remain in the roads today.Αν επιστρέψει ο ΙΚΕ στο τοπικο, υπόσχομαι να ποστάρω πρωτότυπο Opel RAKe!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ε γαμώτο, ούτε 2 λεπτά μετά, βλέπω Ducati Desmosedici RR
1500 τεμάχια μόνο και ουσιαστικά πρόκειται για μια MotoGP με φώτα-πινακίδα-κλειδαριά-πλαϊνό σταντ. Μπροστά της η Enzo είναι σχεδόν κοινό αυτοκίνητο παραγωγής. Αλλά φωτογραφία, φευ...
Δεν την ειχες ακουσει πριν την δεις;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
:ysterical:Ελπίζω να προλάβουμε τον ΙΚΕ πριν πηδήξει σπό καμιά γέφυρα...
Θέλεις να τον βγάλεις φωτογραφία και να την ποστάρεις σατο τόπικ;
-
Fiat punto σαν αυτο
Σε van! Δεν ειχα ιδεα πως υπηρχε!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Fiat punto σαν αυτοΣε van! Δεν ειχα ιδεα πως υπηρχε!
-
Ωχ...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Fiat punto σαν αυτοΣε van! Δεν ειχα ιδεα πως υπηρχε!
Και μιας και δεν ήξερες πως υπήρχε προφανώς και είναι σπάνιο πουλί.
Ζήτημα να έχει βγάλει 1000-2000 κομμάτια. Αυτό και η 8C. -
Πρεπει να ναι πολυ σπανιο το πουλι που μου το εχεσε 36 φορες σημερα το πρωι..
-
Λοιπον, κρατιομουν για μια δυσκολη μερα σαν και τη σημερινη...
Επειδη εχω αρχισει να τον λυπαμαι τον φουκαρα τον ΙΚΕ, θα βαλω μια φωτογραφια το Cosmo μου!
1967 Mazda 110S Cosmo Sport L10A. Ενα απο τα 343 που κατασκευαστηκαν (το ασημενιο).
Το μαυρο ανηκει σε εναν φιλο και ειναι L10B του 1972, ενα απο τα 833 που κατασκευαστηκαν.
Ειναι τα μοναδικα στην Ελλαδα και τα 2 βρισκονται στην Γλυφαδα...
Με ενα ζμπαρο 2 τρυγονια (= σπανια πουλια) -
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο!
στο Gran Turismo.
-
Μιχάλη ο Άλεξ δεν έχει πουλήσει το δικό του?
-
Εδώ λέμε είδε Punto Van ( ) και εσύ βάζεις τα παλιο-Mazda;
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μιχάλη ο Άλεξ δεν έχει πουλήσει το δικό του?Ναι μωρε αλλα μη μου το χαλας...!
Απ οτι μου ειπε το πουλησε σε εναν Αμερικανο που εχει σπιτι στην Κρητη και το αυτοκινητο θα παραμεινει Ελλαδα.
Μπορει ομως να κανω και λαθος... -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Λοιπον, κρατιομουν για μια δυσκολη μερα σαν και τη σημερινη...
Επειδη εχω αρχισει να τον λυπαμαι τον φουκαρα τον ΙΚΕ, θα βαλω μια φωτογραφια το Cosmo μου!
1967 Mazda 110S Cosmo Sport L10A. Ενα απο τα 343 που κατασκευαστηκαν (το ασημενιο).
Το μαυρο ανηκει σε εναν φιλο και ειναι L10B του 1972, ενα απο τα 833 που κατασκευαστηκαν.
Ειναι τα μοναδικα στην Ελλαδα και τα 2 βρισκονται στην Γλυφαδα...
Με ενα ζμπαρο 2 τρυγονια (= σπανια πουλια)παρόλο που είναι αντίγραφα βρετανικών σπορ αυτοκινήτων....είναι κουκλιά!!!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παρόλο που είναι αντίγραφα βρετανικών σπορ αυτοκινήτων....είναι κουκλιά!!! [/quote]
Είχαν πολλά Βρετανικά σπορ αυτοκινητα κινητηρες Vankel????
-
Δηλαδή μόνο αν έχουν ίδιο κινητήρα λέγεται αντιγραφή;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δηλαδή μόνο αν έχουν ίδιο κινητήρα λέγεται αντιγραφή;Αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα Mazda σπάνια πουλιά είναι κατα βασιν ο κινητήρας τους.
Κατα τα άλλα όμως και πάλι δεν βλέπω κατι που να με κάνει να πιστεύω οτι είναι αντίγραφα βρετανικών σπορ αυτοκινήτων περαν του οτι έχουν και αυτά 4 ρόδες, 2 θέσεις 1 τιμόνι και 2πορτες όπως τα βρετανικά...
-
Δημήτρη προφανώς υπάρχει 'αναφορά' στην πρώτη Lotus Elan των 60ies.
Δεν το αρνηθηκε παντως η Mazda για το ΜΧ5 ΜΚ1 σαν εμπνευση ... 20+ ομως χρόνια μετα. Γι'αυτα της φωτογραφίας ομως δεν το γνωρίζω! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δημήτρη προφανώς υπάρχει 'αναφορά' στην πρώτη Lotus Elan των 60ies.
Δεν το αρνηθηκε παντως η Mazda για το ΜΧ5 ΜΚ1 σαν εμπνευση ... 20+ ομως χρόνια μετα. Γι'αυτα της φωτογραφίας ομως δεν το γνωρίζω!Για το ΜΧ5 συμφωνώ απόλυτα.
Τα Cosmο όμως επιμένω οτι δεν μου μοιάζουν σε καμία περίπτωση με αντιγραφή...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Δηλαδή μόνο αν έχουν ίδιο κινητήρα λέγεται αντιγραφή;
Αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα Mazda σπάνια πουλιά είναι κατα βασιν ο κινητήρας τους.
Κατα τα άλλα όμως και πάλι δεν βλέπω κατι που να με κάνει να πιστεύω οτι είναι αντίγραφα βρετανικών σπορ αυτοκινήτων περαν του οτι έχουν και αυτά 4 ρόδες, 2 θέσεις 1 τιμόνι και 2πορτες όπως τα βρετανικά...
Ούτε εγώ ξέρω αν είναι αντιγραφή (και ούτε και με νοιάζει να σου πω την αλήθεια) αλλά σίγουρα δεν κρίνεται από τον κινητήρα το αν κάτι είναι αντιγραφή ή όχι αλλά από το σχέδιο.
Σπάνια πουλιά!!!!!