-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Corsair μην ξεχνάς ότι κάτι τέτοιοι 'αναρχικοί' έριξαν την χούντα!
Εύχομαι να μην ήταν τέτοιοι, όπως αυτοί που όλοι βλέπουμε με τα κράνη και τις μολότωφ να σπάνε την προσωπική περιουσία του κοσμάκη. Θα ντρεπόμουν απίστευτα να όφειλα την προσωπική μου ελευθερία σε τέτοιους αλήτες...
Φυσικά και δεν ήταν τέτοιοι εκείνοι που έριξαν την χούντα: ήταν άνθρωποι που είχαν ιδανικά(κάτι που σήμερα μάλλον δεν υπάρχει και είναι και 'μαγκιά' - δηλ, οι παππούδες μου που πολέμησαν σε 2 ΠΠ, σε βαλκανικούς πολέμους, ο πατέρας μου και εγώ που πήγαμε στον στρατό είμαστε Μ@Λ@ΚΕΣ, λες και αρέσει σε κανέναν να χάνει χρόνο στον στρατό, και οι δυο μου γονείς που ήταν στο πολυτεχνείο ήταν και αυτοί μ@λ@κες...). Τουλάχιστον, Εκείνοι Πάλεψαν για ένα καλύτερο μέλλον.
Τι να λέμε τώρα... ξέρω ανθρώπους που παντρεύτηκαν στο εξωτερικό ακριβώς για να μην πάνε στον στρατό, λες και ο γάμος είναι σαν να πας να πιεις κανένα καφέ...
-
Προσωπικα σχεδον επικροτω.
Υπαρχει ασυλο, ειτε αρεσει είτε όχι.
Αν η αστυνομια παριστανει οτι δεν το ξερει,καποιοι πρεπει να της το θυμίζουν.Τα επεισόδια και η καταστροφη περιουσίων ειναι αλλο θέμα, μην το μπλέκετε!
-
Δεν πειραζει μωρε, θα πληρωσει ο Μαλακας ο Ελληνας φορολογουμενος...
ασυλο Ναι, αλλα σε ποιους αραγε?
στους αιωνιους 'φοιτητες' που τα κανουν λαμπογιαλο σε καθε 'ευκαιρια'? -
Το ασυλο ειναι ασυλο.
Αμα αρχισουμε τις εξαιρέσεις τότε δεν υπαρχει ασυλο!Ο φορολογούμενος πληρώνει απειρα δις ευρω για το εκαστοτε κυβερνων κομμα και τις 'αναγκες' του, ας πληρωσει κατι ψιλά και για ενα περιπολικο εαν αυτο σημαινει οτι θα παραμείνει το άσυλο.
-
Yπάρχουν 2 γεγονότα:1) της παράνομης εισόδου αστυνομικών σε πανεπιστημιακό χώρο και 2) βανδαλισμού ενός αστυνομικού αυτοκινήτου.
Από τα 2 αυτά γεγονότα το πρώτο είναι πιο σημαντικό και αποτελεί το αίτιο του 2ου.
Είδηση δεν είναι ο βανδαλισμός αλλά η παραβίαση του ασύλου... και αυτό το θέμα ανήκει στον 'Αντίλογο'
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το ασυλο ειναι ασυλο.
Αμα αρχισουμε τις εξαιρέσεις τότε δεν υπαρχει ασυλο!Ο φορολογούμενος πληρώνει απειρα δις ευρω για το εκαστοτε κυβερνων κομμα και τις 'αναγκες' του, ας πληρωσει κατι ψιλά και για ενα περιπολικο εαν αυτο σημαινει οτι θα παραμείνει το άσυλο.
ο Μαλακας ο φορολογουμενος να πληρωσει τα ψιλα που λες, αρκει να υπαρχει σοβαρος λογος, εκτος αν νομιζεις οτι με αυτο που εκαναν τα 'παιδια' προστατευεται το ασυλο....
εκτος αν θες να τα πληρωσεις εσυ, γιατι εγω δεν θελω να τα πληρωσω για να κανουν το κεφι τους καποιοι... οι οποιοι αμεσως βρηκαν τα δεκαδες σπρευ που χρειαστηκαν, αλλα πολυ αμφιβαλλω αν ειχαν πανω τους εστω και ενα στυλο ή τετραδιο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκτος αν νομιζεις οτι με αυτο που εκαναν τα 'παιδια' προστατευεται το ασυλο...Σαφώς και προστατεύεται το άσυλο, για αυτόν το λόγο έγινε άλλωστε.
Δεν νομίζω να ξαναμπούν 'ελαφρά τη καρδία' αστυνομικοί σε Πανεπιστήμιο για αρκετό καιρό. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο Μαλακας ο φορολογουμενος να πληρωσει τα ψιλα που λες, αρκει να υπαρχει σοβαρος λογος, εκτος αν νομιζεις οτι με αυτο που εκαναν τα 'παιδια' προστατευεται το ασυλο....
εκτος αν θες να τα πληρωσεις εσυ, γιατι εγω δεν θελω να τα πληρωσω για να κανουν το κεφι τους καποιοι... οι οποιοι αμεσως βρηκαν τα δεκαδες σπρευ που χρειαστηκαν, αλλα πολυ αμφιβαλλω αν ειχαν πανω τους εστω και ενα στυλο ή τετραδιο
Εστω ανορθόδοξα,προστατεύεται το ασυλο,αφου οι αστυνομικοι θα το ξανασκεφτουν για να πανε εκει.
Δεν θελω να τα πληρωσω μονος μου,στο λεω απο τωρα
Μην βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δάσος!
-
Ρε Τiger κάθε φορά μαζί ποστάρουμε!
-
Σίγουρα η αντίδραση των φοιτητών ήταν υπερβολική αλλά κατε με δικαιολογημένη. Το άσυλο πρέπει να υπάρχει και αν δεν αντιδρούσε κανείς τότε θα ήταν η αρχή της κατάργησης του...
Όσο αφορά το αν υπάρχουν ιδανικά ή όχι, αυτό χωράει μεγάλη συζήτηση. Τα ιδανικά έρχονται στην επιφάνεια-φαίνονται σε δύσκολες περιόδους και όχι όταν η κοινωνία δεν αντιμετοπίζει ουσιαστικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι και η σημερινή νεολαία σε αντίστοιχα δύσκολες συνθήκες θα αντιδρούσε όπως και η νεολαία υπό χούντας. -
ρε παιδιά τι λέτε? τι καταστροφή δημόσιας περιουσίας και πράσινα άλογα!
το ασφαλίτικο ήταν μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου. Παρανομούσε το ίδιο το κράτος!!!!Δηλαδή αν έρθει ένας μπάτσος και παρκάρει στο ιδιωτικό πάρκινγκ σου θα κάτσεις και θα περιμένεις πότε θα θελήσει να φύγει?
Για μένα ο χειρότερος στην περίπτωση είναι ο Θεοδώρου (Πρόεδρος ΣΗΜΜΥ), αν είδατε λέει και στην πόρτα 'χορηγία Θεοδώρου', ο οποίος κάλεσε την αστυνομία για θέμα εσωτερικό του ΕΜΠ.
@elteo σε πείραξε που ήταν citroen? το έκαναν WRC
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σίγουρα η αντίδραση των φοιτητών ήταν υπερβολική αλλά κατε με δικαιολογημένη. Το άσυλο πρέπει να υπάρχει και αν δεν αντιδρούσε κανείς τότε θα ήταν η αρχή της κατάργησης του...
Όσο αφορά το αν υπάρχουν ιδανικά ή όχι, αυτό χωράει μεγάλη συζήτηση. Τα ιδανικά έρχονται στην επιφάνεια-φαίνονται σε δύσκολες περιόδους και όχι όταν η κοινωνία δεν αντιμετοπίζει ουσιαστικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι και η σημερινή νεολαία σε αντίστοιχα δύσκολες συνθήκες θα αντιδρούσε όπως και η νεολαία υπό χούντας.πιστευεις οτι οντως το εκαναν φοιτητες?
αν οχι, προφανως δεν προστατευτηκαν αυτοι, αλλα καποιοι αλλοι...αυτοι λοιπον οι αλλοι, εμενα δεν με εκφραζουν και δεν θελω να προστατευονται με φθηνες δικαιολογιες του στυλ αυτου.
και εγω υπηρξα φοιτητης, και ξερω σε τι μπουμπουκια αναφερομαι...
-
Αυτα τα Ασυλα... να λειπουνε... οσο πληρωνω εγω απο την τσεπη μου. Η αστυνομια υπαρχει για να προστατευει τον πολιτη. Εαν καποιοι 'φοιτητες' και φοιτητες εχουν λογο να φοβουνται την αστυνομια, τοτε πολυ κανα κανουν και την φοβουνται (γιατι προφανεστατα εχουν λερωμενη την φωλια τους)
Και δεν καταλαβα καλα.... γιατι ο καθηγητης να μην καλεσει την αστυνομια? Αμα ηταν το δικο σας αμαξι θα λεγατε πως ειναι ασυλο και δεν πρεπει? Μην κοροιδευομαστε κυριοι μεταξυ μας... για ονομα του θεου.
Τα ασυλα την σημερον ημερα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ και ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ για να κρυβονται παραβατικα ατομα... γιατι κακα τα ψεμματα, ο φοιτητακος που κοιταει την δουλεια και τα διαβασματα του δεν εχει να φοβηθει τιποτα και απο κανενα. Οταν ακουω για ασυλα και μ@λακιες εχω την ταση να χανω την ψυχραιμια μου... γιατι αισθανομαι να με κοροιδευουν καταφατσα. Ποια ασυλα μωρε τσαμπουναμε, που τωρα ποια βγαινει ο καθενας και τσαμπουναει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ χωρις να το κανουν τιποτα απολυτως. Επσιης, δεν καταλαβα καλα. Ασυλο, σε χωρο του δημοσιου που πληρωνει ο Ελλην πολιτης? Αμα θελουν ασυλο να πανε σπιτακι τους.... plain simple.
Βεβαια, ολα αυτα οφειλονται στην υπερβολικη δοση δημοκρατιας που χαρης σε αυτην οι υπευθυνοι θα μεινουν για μια ακομη φορα ατιμωρητοι (μεσα στους υπευθυνους βαλτε και κατι πρυτανεις, περαν του δεοντος δημοκρατικους). Εαν ημασταν σωστο κρατος, την επομενη κιολας ωρα απο το συμβαν, θα ειχαν μπει μεσα, θα τους ειχαν πιασει και θα τους ειχαν σαπησει στο ξυλο.
Ας τολμουσανε να τα κανουνε αυτα σε κανα πανεπιστημιο Αγγλιας, Σουηδιας, Γαλλιας κλπ κλπ.... και θα σας ελεγα τι θα ειχε γινει. Και επιμενω πως ναι... πλεον χρειαζοματε ενα αστυνομικο κρατος το οποιο θα ριχνει ξυλο αλυπητα... γιατι πλεον εχουμε ΞΕΦΥΓΕΙ.
-
Δεν πάει στον 'Αντίλογο'; Εκτός και αν αρχίσουμε να συζητάμε για το πόσο ανθεκτικά είναι τα ασφαλίτικα στα σπρέι...Θα μπούμε σε άσχημο κλίμα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όσο αφορά το αν υπάρχουν ιδανικά ή όχι, αυτό χωράει μεγάλη συζήτηση. Τα ιδανικά έρχονται στην επιφάνεια-φαίνονται σε δύσκολες περιόδους και όχι όταν η κοινωνία δεν αντιμετοπίζει ουσιαστικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι και η σημερινή νεολαία σε αντίστοιχα δύσκολες συνθήκες θα αντιδρούσε όπως και η νεολαία υπό χούντας.πιστευεις οτι οντως το εκαναν φοιτητες?
αν οχι, προφανως δεν προστατευτηκαν αυτοι, αλλα καποιοι αλλοι...αυτοι λοιπον οι αλλοι, εμενα δεν με εκφραζουν και δεν θελω να προστατευονται με φθηνες δικαιολογιες του στυλ αυτου.
Δυστυχώς έτσι όπως έχει καταντήσει το άσυλο προστατεύονται οι 'ούτε μια ώρα στο στρατό', 'είμαστε η δύναμη της εκσφενδονισμένης πέτρας' και λοιπά ευχάριστα...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
@elteo σε πείραξε που ήταν citroen? το έκαναν WRCκαι έπρεπε να κάνουν αυτά που έκαναν; δεν μπορούσαν να τους ειδοποιήσουν και να αποχωρήσουν άμεσα;
α και για το επίπεδο των 'οργανωμένων' φοιτητών δείτε αυτό το quote από το εν λόγω topic :
Διάλογος ανάμεσα σε εκπρόσωπο της ΑΝΑΦΗ και κοπέλας (υποθέτω από άλλη παράταξη):
-Δικός μας ο φάρος.
-Αποκλείεται! Ο φάρος είναι δικός μας.Μοίραζαν τα λάφυρα! Αυτά για τα περί 'σοβαρότητας'.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Βεβαια, ολα αυτα οφειλονται στην υπερβολικη δοση δημοκρατιας που χαρης σε αυτην οι υπευθυνοι θα μεινουν για μια ακομη φορα ατιμωρητοι (μεσα στους υπευθυνους βαλτε και κατι πρυτανεις, περαν του δεοντος δημοκρατικους). Εαν ημασταν σωστο κρατος, την επομενη κιολας ωρα απο το συμβαν, θα ειχαν μπει μεσα, θα τους ειχαν πιασει και θα τους ειχαν σαπησει στο ξυλο.Ας τολμουσανε να τα κανουνε αυτα σε κανα πανεπιστημιο Αγγλιας, Σουηδιας, Γαλλιας κλπ κλπ.... και θα σας ελεγα τι θα ειχε γινει. Και επιμενω πως ναι... πλεον χρειαζοματε ενα αστυνομικο κρατος το οποιο θα ριχνει ξυλο αλυπητα... γιατι πλεον εχουμε ΞΕΦΥΓΕΙ.
φίλε και κάθε 4 χρόνια που ψηφίζουμε μήπως είναι βλακεία?
τζάμπα χαμένος χρόνος απο την παραγωγή! καλύτερα να αποφασίζουν καμιά 30αριά άτομα για όλους. ξέρεις ΧΟΥΝΤΑ το λένε -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Δυστυχώς έτσι όπως έχει καταντήσει το άσυλο προστατεύονται οι 'ούτε μια ώρα στο στρατό', 'είμαστε η δύναμη της εκσφενδονισμένης πέτρας' και λοιπά ευχάριστα...
ένας συμφοιτήτης τους, τους χαρακτήρισε 'αριστερά του φραπέ' ...
-
διπλό ποστ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
φίλε και κάθε 4 χρόνια που ψηφίζουμε μήπως είναι βλακεία?
τζάμπα χαμένος χρόνος απο την παραγωγή! καλύτερα να αποφασίζουν καμιά 30αριά άτομα για όλους. ξέρεις ΧΟΥΝΤΑ το λένεΕαν ειναι η Χουντα να μας ξανακανει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τοτε ΝΑΙ, ας ειναι...
Επισης εαν αυτα τα πραγματα τα εκαναν πραγματικοι φοιτητες, τοτε μιλαμε για ΑΛΗΤΕΣ και δεν εχουν κανενα δικαιωμα να ειναι εκει μεσα.
Ασφαλιτικο μεσα στο ΕΜΠ!