-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή δεν τα ισοπέδωσες όλα; Επειδή γίνεται κατάχρηση του ασύλου από μια μειοψηφία, πρέπει να καταργηθεί; ΟΚ - την επομενη φορά που θα έχεις πονόδοντο, κόψε το κεφάλι σου. Να κλείσουμε και τις εφημερίδες, αφού δεν έοχυν καλούς δημοσιογράφους, ακολουθώντας ΑΚΡΙΒΩΣ τη λογική σου.Είναι προφανές ότι ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις τι λέει!
Επικαλείται τη γνώμη άλλων!Το έχει βάλει μέσα σε εισαγωγικά!Πώς αλλιώς να το γράψει ο άνθρωπος;;;; -
Δηλαδή δεν τα ισοπέδωσες όλα; Επειδή γίνεται κατάχρηση του ασύλου από μια μειοψηφία, πρέπει να καταργηθεί; ΟΚ - την επομενη φορά που θα έχεις πονόδοντο, κόψε το κεφάλι σου. Να κλείσουμε και τις εφημερίδες, αφού δεν έοχυν καλούς δημοσιογράφους, ακολουθώντας ΑΚΡΙΒΩΣ τη λογική σου.Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε...
Τι να πω μπορεί να φταίνε τα ελληνικά μου... -
Δεν χρειάζεται να καταργηθεί το άσυλο. Υπάρχουν τρόποι να γίνουν τσακωτοί αυτοί οι δήθεν επαναστάτες βάνδαλοι, απλά κάποιοι δεν θέλουν.
-
Έχεις δίκιο, δεν διάβασα προσεκτικά.
Η διαφωνία μου με τον hrdoukas ήταν στο ότι εγώ προσωπικά δεν νιώθω καμία ευαισθησία για άτομα που σκοτώνουν άλλους ένεκα χρώματος επιδερμίδος.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Δεν χρειάζεται να καταργηθεί το άσυλο. Υπάρχουν τρόποι να γίνουν τσακωτοί αυτοί οι δήθεν επαναστάτες βάνδαλοι, απλά κάποιοι δεν θέλουν.Πολύ σωστά! Πόσες φορές το έχουμε πει; Άπειρες. Αλλά... Ποιος ακούει; Όλοι λένε 'πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι'.
-
φίλε skullone, μας κοροϊδεύουν κατά το χειρότερο τρόπο. Είναι πολιτικό το ζήτημα. Όταν στα Δυτικά προάστεια ξεσηκωνονται οι κάτοικοι ώστε να μη έχουν όλη τη μπόχα της Αθήνας σπίτι τους ο κύριος Παπαγγελόπουλος διέταξε να συλληφθεί όποιος τολμήσει να αντιδράσει. Γιατί δεν έχει διατάξει να συλληφθούν όλοι οι βάνδαλοι του Πολυτεχνείου;
-
Εσύ γιατί νομίζεις ότι δεν το πράττει; Τους βολεύει μια χαρά.
-
Έχεις δίκιο, δεν διάβασα προσεκτικά.Η διαφωνία μου με τον hrdoukas ήταν στο ότι εγώ προσωπικά δεν νιώθω καμία ευαισθησία για άτομα που σκοτώνουν άλλους ένεκα χρώματος επιδερμίδος.
Α αυτή ηταν τελικά η διαφωνία μας! πέστο ντε να το καταλάβω (κι εγώ απο χωριό είμαι). Κι εγώ που νόμιζα οτι με είπες φασίστα στα καλά καθούμενα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Α αυτή ηταν τελικά η διαφωνία μας! πέστο ντε να το καταλάβω (κι εγώ απο χωριό είμαι). Κι εγώ που νόμιζα οτι με είπες φασίστα στα καλά καθούμενα... -
Προς Αριστερούς και Δεξιούς και μεσαίους.
Έχουμε χάσει νομίζω το δάσος καθώς ασχολούμαστε για το αν θα πρέπει οι μεν να οργανώνουν και οι δε να μην οργανώνουν. Το θέμα είναι αν έχουμε τα κότσια να μην επιτρέψουμε να καταλύονται σε κάποιον χώρο τα θεμελιώδη δικαιώματα μας.
Στο ΕΜΠ το θεμελιώδες δικαίωμα στη μάθηση και στη γνώση καταλύεται συστηματικά από άτομα ξένα προς το ίδρυμα που στηριζόμενα σε μία διαστρέβλωμενη άποψη του τι είναι άσυλο χρησιμοποιούν το ΕΜΠ ως εφαλτήριο για τις εγληματικές τους δραστηριότητες.
Για το Μελιγαλά I couldn't care less. Όπως και δεν με νοίαζει για τη συγκέντρωση των Αριστερών στη Λαμία στο άγαλμα του Βελουχιώτη ή τη συγκέντρωση των Αναρχικών. Από τη στιγμή όμως που μία ομάδα αρχίζει να σπάει και να καταστρέφει θέλω το κράτος (εν προκειμένω η αστυνομία) που όπως είπα χρυσοπληρώνω να πάει και να τους συλλάβει και να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη για τα δέοντα. Ασυλίες σε εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου μόνον σε μπανανίες ...
Αν θέλετε να γράψεται κάτι για το θέμα του ασύλου καλώς αλλιώς λύστε τις διαφορές σας σε άλλο thread.
Προς moderator. Καλό θα είναι να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός και να καυτεριάζεις όλα τα κακώς κείμενα. Μην μας τελειώνει η ευαισθησία μόνον όταν κάποιοι από τα αριστερά θίγονται. Εκτός και αν θεωρείς και εσύ ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν μπορεί να ανεχτεί ακροδεξιές ιδεολογίες που είναι και το πρώτο δείγμα της σαπίλας του εν λόγω συστήματος καθώς η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που είναι θεμελιωμένη στους πολίτες δεν φοβάται ακραίες ιδεολογίες. Στο κάτω κάτω της γραφής εγκλήματα έχουν πράξει και οι 2 πλευρές και σε πολλές περιπτώσεις τα εγκλήματα των μαύρων ωχριούν εμπρός σε αυτά των κόκκινων.
-
Την αστυνομία τη χρυσοπληρώνουμε και τους δικαστές και τους 'εθνοπατέρες' μας. Τους αλητάμπουρες όμως αυτούς τους πιάνουν;
ΟΧΙ.
Γιατί;
Τους θέλουν έξω να αλωνίζουν.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προς moderator. Καλό θα είναι να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός και να καυτεριάζεις όλα τα κακώς κείμενα. Μην μας τελειώνει η ευαισθησία μόνον όταν κάποιοι από τα αριστερά θίγονται. Εκτός και αν θεωρείς και εσύ ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν μπορεί να ανεχτεί ακροδεξιές ιδεολογίες που είναι και το πρώτο δείγμα της σαπίλας του εν λόγω συστήματος καθώς η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που είναι θεμελιωμένη στους πολίτες δεν φοβάται ακραίες ιδεολογίες. Στο κάτω κάτω της γραφής εγκλήματα έχουν πράξει και οι 2 πλευρές και σε πολλές περιπτώσεις τα εγκλήματα των μαύρων ωχριούν εμπρός σε αυτά των κόκκινων.Τα καθήκοντά μου ως moderator περιορίζονται στην τήρηση του κανονισμού λειτουργίας. Εντόπισα περίπτωση προσωπικής επίθεσης, την οποία και επισήμανα. Αν θεωρείς πως δεν έπραξα καλά, θα ήθελα να μάθω γιατί. Αν θεωρείς πως μερολήπτησα και δεν επισήμανα άλλες περιπτώσεις προσωπικής επίθεσης, θα ήθελα να τις επισημάνεις.
Τα υπόλοιπα περί δημοκρατίας κτλ. θεωρώ πως ως κήρυγμα μεν έχουν ενδεχομένως την αξία τους, ως παρατήρηση προς moderator δε είναι άσχετα διότι δε σχετίζονται με τον κανονισμό του Forum και την εφαρμογή του.
(Moderator nass)
-
Εγώ πάντως εξακολουθώ να θεωρώ τους νεοναζί συμμορία δολοφόνων. Να θυμίσω άραγε περιστατικά - και εν Ελλάδι - όπου αυτή η... 'διαφορετική ιδεολογικά ομάδα' απρόκλητα επετέθη και τραυμάτισε σοβαρά ανθρώπους σαν όλους εμάς, μόνο και μόνο επειδή δεν μοιάζανε με νεοναζί;
Άλλο πράγμα είναι η έκφραση άποψης κι άλλο να βγαίνεις και να προπηλακίζεις ή να σκοτώνεις κόσμο που δεν είναι σαν κι εσένα εν ονόματι του... 'δικαιώματός σου στη διαφορετική άποψη'. Και είναι κατάντια να σου αναγνωρίζεται αυτό το 'δικαίωμα' εν ονόματι μιας κακώς εννοούμενης 'δημοκρατίας' και 'ελευθερίας'. Όσο λοιπόν είναι κατάντια για τον ακαδημαϊκό κόσμο να χρησιμοποιείται το άσυλο για να γίνονται καταστροφές περιουσιακών στοιχείων των ΑΕΙ και ΤΕΙ και να καπελώνουν τους πάντες διάφορες κομματικές παρατάξεις (επιβάλλοντας τη θέλησή τους ακόμη και με τραμπουκισμούς), άλλο τόσο κατάντια είναι για την κοινωνία μας να επιτρέπεται η ελεύθερη δράση σε μια συμμορία δολοφόνων.
.-
-
Διαβαστε πως ερμηνευουν καποιοι το ασυλο....και γιατι δημιουργουν αρνητικα αισθηματα στον κοσμο τα περι ασυλου.
'Το Πάντειο υποδέχτηκε με διαδηλώσεις την κρατική ενημέρωση
«Εγκαίνια» με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και αστυνομικές δυνάμεις έγιναν για το νέο κτίριο του πρώην υπουργείου Τύπου και νυν Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, που από χθες μεταφέρθηκε απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Δεκάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν έξω από το ίδρυμα και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση της κρατικής υπηρεσίας στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο Πανεπιστήμιο.
Μάλιστα, ορισμένα άτομα άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην τζαμαρία του φυλακίου του, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Οι φοιτητές υποστηρίζουν ότι τα συστήματα παρακολούθησης και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων θα θέσουν σε κίνδυνο το πανεπιστημιακό άσυλο και για αυτό το λόγο σήμερα στη 1 το μεσημέρι θα αποκλείσουν τη λεωφόρο Συγγρού και την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας.
Αντίθετοι στη μετακόμιση αυτή είναι και ο πρύτανης του Παντείου, η πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών ενώσεων.
Κι ενώ από χθες το μεσημέρι διμοιρίες της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν στην περιοχή προκειμένου να δράσουν αν συμβεί το παραμικρό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης-πρεμιέρας των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου, χθες στο νέο κτίριο, ότι «δεν αντιλαμβάνεται το λόγο για τον οποίο η γειτνίαση Πανεπιστημίου με κρατική υπηρεσία αποτελούν συγκρουόμενες χρήσεις». Και πρόσθεσε: «Η συνύπαρξη κρατικής υπηρεσίας με πανεπιστημιακά ιδρύματα δεν είναι ασύμβατη. Το άσυλο δεν απειλείται από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και τη Γενική ΓραμματείαΕνημέρωσης».ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 01/11/2005'
-
Σχιζοφρένεια.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
....**Οι φοιτητές υποστηρίζουν ότι τα συστήματα παρακολούθησης και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων θα θέσουν σε κίνδυνο το πανεπιστημιακό άσυλο **....
Αντίθετοι στη μετακόμιση αυτή είναι και ο πρύτανης του Παντείου, η πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών ενώσεων....Κάποια τεκμηριωμένη άποψη για το πώς θέτει σε κίνδυνο το άσυλο? Και τι ακριβώς κάνουν οι φοιτητές και ο πρύτανης που θα απειληθεί? (τα σπασμένα γυαλιά δεν είναι τεκμηριωμένη άποψη)
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
....**Οι φοιτητές υποστηρίζουν ότι τα συστήματα παρακολούθησης και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων θα θέσουν σε κίνδυνο το πανεπιστημιακό άσυλο **....
Αντίθετοι στη μετακόμιση αυτή είναι και ο πρύτανης του Παντείου, η πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών ενώσεων....Κάποια τεκμηριωμένη άποψη για το πώς θέτει σε κίνδυνο το άσυλο? Και τι ακριβώς κάνουν οι φοιτητές και ο πρύτανης που θα απειληθεί? (τα σπασμένα γυαλιά δεν είναι τεκμηριωμένη άποψη)
Προσπεραστε την λογικη του 'δεν κανω κατι παρανομο,αρα πιαστε μου τον πωπο ελευθερα'. Θα ερθει η ωρα που θα μας τρωνε λαχανο σαν τον βραζιλιάνο στο αγγλικο μετρό και θα λεμε και ευχαριστω οπως οι αγγλοι.Θα ερθει η ωρα που θα μπουκαρουν στο σπιτι μας 'για ελεγχο',και θα λεμε και ευχαριστω.
Ε οχι,αυτο δεν πρεπει να το ανεχτουμε.Καποιοι πεθαναν για να μην το ανεχόμαστε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσπεραστε την λογικη του 'δεν κανω κατι παρανομο,αρα πιαστε μου τον πωπο ελευθερα'. Θα ερθει η ωρα που θα μας τρωνε λαχανο σαν τον βραζιλιάνο στο αγγλικο μετρό και θα λεμε και ευχαριστω οπως οι αγγλοι.Θα ερθει η ωρα που θα μπουκαρουν στο σπιτι μας 'για ελεγχο',και θα λεμε και ευχαριστω.
Ε οχι,αυτο δεν πρεπει να το ανεχτουμε.Καποιοι πεθαναν για να μην το ανεχόμαστε.I beg your pardon? Δεν κατάλαβα λέξη!
ΥΓ Παρεπιπτόντως...ας πάρουμε μερικά μαθήματα δημοκρατίας απο τους Άγγλους (...ναι, αυτούς με την Βασίλισσα ) πριν τους ειρωνευτούμε.
-
Ε οχι,αυτο δεν πρεπει να το ανεχτουμε.Καποιοι πεθαναν για να μην το ανεχόμαστε.I beg your pardon? Δεν κατάλαβα λέξη!
ΥΓ Παρεπιπτόντως...ας πάρουμε μερικά μαθήματα δημοκρατίας απο τους Άγγλους (...ναι, αυτούς με την Βασίλισσα ) πριν τους ειρωνευτούμε.
Η απλοϊκή λογική: 'αφού δεν κάνω τίποτε μπορείτε να με παρακολουθείτε όσο θέλετε και όπου θέλετε' είναι καταστροφική. Όπως μάλιστα φαίνεται η προσπάθεια να επιβληθεί ως λογική του κοινού έχει σε μεγάλο βαθμό πετύχει. Αν και διαφωνώ με τον πετροπόλεμο (αν συνέβη έτσι όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα) είμαι σύμφωνος με τις επιφυλάξεις των φοιτητών και της πρυτανείας. Αν μη τι άλλο ως κίνηση είναι σαφέστατα προκλητική και δεν αποκλείεται να έχει εκ των προτέρων επιλεγεί ως τέτοια.
Υ.Γ. Για τη 'δημοκρατικότητα' των Άγγλων μην κρατάς και την αναπνοή σου
-
Έχουμε και κάποια προϊστορία στους κοριούς... Πιο πρόσφατα, στην περίοδο 1998-2000, έχουμε βάσιμες υποψίες ότι οι ορντινάντσες των 'πρυτάνεων' Σωτηρόπουλου, Σκιαδά και Χριστοδούλου στο Πολυτεχνείο Κρήτης παρακολουθούσαν τηλέφωνα μη συμμορφουμένων φοιτητών και καθηγητών (ενώ υπήρχε οργανωμένο δίκτυο χαφιέδων αποτελούμενο και από ΠΑΣΠίτες και από ΔΑΠίτες). Αυτά επί διακυβερνήσεως της 'δημοκρατικής' (και καλά) παράταξης. Το δε Πάντειο είναι ένα γνωστό για τις αμαρτωλές του ιστορίες ΑΕΙ. Αλήθεια, ξεχνάμε τον 'κύριο' Γρυλλάκη και τον 'κύριο' Τόμπρα;
Ο Tiger με βρίσκει απολύτως σύμφωνο στα λεγόμενά του. Αυτό το 'είμαι νομοταγής, δεν έχω τίποτα να κρύψω, άρα ελάτε ασφαλίτες, μπάτσοι, κυπατζήδες και ψάξτε στο βρακί μου κι ακόμη πιο μέσα' είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Και σε ό,τι αφορά τη δημοκρατία στην καποτία... Να σας υπενθυμίσω τη συμμετοχή της στο Echelon; Σιγά τη δημοκρατική χώρα!
Ασφαλιτικο μεσα στο ΕΜΠ!