-
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν πρεπει να αρθει το ασυλο,αυτο γιατι το επιπεδο της ελληνικης αστυνομιας ειναι ελειηνο...Οταν γινεται κατι στο χςρο του πανεπιστημιου επικαλουνται το ασυλο και μυξοκλαιγονται για την αρση του.Ομως εκτος πανεπιστημιου τι κανουν?? Επιασαν ποτε τα ρεμαλια που τα σπανε στα γηπεδα?? Επιασαν ποτε κανεναν γνωστο αγνωστο εκτος πανεπιστημιου?? Η και εκει υπαρχει Ασυλο??
Απο την αλλη μερια εχουμε αυτους τους αλητες που εκαναν το περιπολικο παλιοσιδερα,συμπεριφορα καθολου δημοκρατικη και εναντια στο πνευμα του νομου που οριζει το ασυλο του πανεπιστημιου.Μια λυση ειναι να εχει μονο ο πρυτανης το δικαιωμα της αρσης του ασυλου ωστε σε περιπτωση που δεν αντιδρα σωστα το συστημα,να υπαρχει ενας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ που θα πληρωσει απο τη τσεπη του τις ζημιες και οχι 100 που θα κανουν μπαλακι την ευθυνη.
Και τοτε να δουμε αν θα επαναληφθουν σκηνες σαν αυτη............ -
Η εικόνα του κατεστραμμενου ασφαλιτικου μέσα σε χώρο που -υποτιθεται- ασκείται το λειτούργημα της μόρφωσης και της γόνιμης ανταλλαγής ιδεών είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Ως πότε αυτοί οι τρισάθλιοι, δήθεν επαναστάτες, θα χαρακτηρίζουν την ακαδημαϊκή κοινότητα.
Ή αν θέλετε τι σχέση μπορεί να έχει ένα τέτοιο υποκείμενο με Πανεπιστήμια - Πολυτεχνεία; Πάω στοίχημα πως αν του δώσεις μια εξίσωση 2ου βαθμού θα σε κοιτάει σαν να είσαι ο Ε.Τ.Τελικά θα πρέπει να το γυρίσουμε στα Ευρωπαικά πρότυπα. Δεν πέρασες κύριε μου τα 2/3 των μαθημάτν σε ένα έτος;; Πάρε τα χαρτιά σου και σε άλλο πανεπιστήμιο αν γουστάρεις.
Αλλά τι λέω.. Διαγραφή φοιτητών σε ελληνικό ΑΕΙ;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
To ότι είσαι παλιός χρήστης, δε σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις.
Το ότι σαν παλιός χρήστης, πιθανόν να ξέρεις κάποιους από εδώ και να απολαμβάνεις κάποια ιδιότυπη 'ασυλία' , επίσης δε σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις.
Αν θες να μάθεις τι 'υποστηρίζεται παραπάνω' και δεν κατανοείς είτε λόγω δικής σου μειωμένης αντίληψης στην κατανόηση είτε λόγω δικής μου αδυναμίας στο γραπτό λόγο, ζήτα διευκρινίσεις.(προφανέστατα δεν έχεις κατανοήσει, για να γράφεις αυτά που γράφεις)Οι φιλοσοφίες οι δικές σου είναι βόθρος , αν δικές μου θυμίζουν λουτρικαμπινέ αλλά από το να βρίζω δημόσια, προτιμώ να σε 'προσπερνάω', όπως κάνω και με άλλα φασιστοειδή σαν κι εσένα.
Ελπίζω να μην ξαναπροκληθώ.
Δεν είναι δύσκολο να βρει κάποιος κείμενά σου όπου απρόκλητα προσβάλλεις προσωπικά άλλους χρήστες με εκφράσεις σαν κι αυτήν που αναφέρεις παραπάνω και ακόμα χειρότερες. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι φανατικός, όχι όμως να υποβιβάζεις με διάφορους χαρακτηρισμούς άλλους χρήστες.
Γράφεις:'...βλέπω ότι υπάρχει πληθώρα 'αγανακτισμένων πολιτών', από σχετικά 'αθώες' τοποθετήσεις του τύπου ('οι φοιτητές να ανοιξουν και κανένα βιβλίο') , μέχρι νοσταλγούς της Χουντας και ξιφουλκούντες υπέρ της κατάργησης του ασύλου. '
Οι αγανακτισμένοι πολίτες μπορεί να έχουν περάσει από διαλλυμένα πανεπιστήμια, μπορεί να έχουν δει την περιουσία τους να καταστρέφεται και μπορεί να έχουν δει πολιτικούς, δημοσιογράφους και διάφορους απίθανους κακομοίρηδες να κραυγάζουν υπέρ της απελευθέρωσης όσων συλλαμβάνονται επ' αυτοφόρω. Αυτούς λοιπόν τους χαρακτηρίζεις 'αγανακτισμένους πολίτες' με εισαγωγικά, υπονοώντας ότι είναι παρασυρμένοι από κάποιους σκοτεινούς κρατικούς κύκλους. Λες και αυτός που ταλαιπωρείται από τα καλόπαιδα με τις κουκουλίτσες περιμένει κάποιον να τον τσιγκλίσει για να εξοργιστεί. Λες και χρειάζεται καθοδήγηση για να πάρει ένα ξύλο και να κύνηγήσει αυτόν που μόλις του έκαψε το ΙΧ ή την επιχείρησή του.
Το ότι είμαι 'παλιός', όπως ισχυρίζεσαι, δεν λειτουργεί υπέρ μου παρά μόνο με έναν τρόπο: με μια γρήγορη αναζήτηση μπορεί ο καθένας να δει το ύφος των δημοσιεύσεών μου και να καταλάβει αν 'βρίζω' γενικά ή μεμονωμένα, επομένως και αν 'απολαμβάνω μια ιδιότυπη ασυλία'.
Ιδού:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/search.php ... hor=manosk
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/search.php ... =TRAVELLER -
Παιδιά δε διάβασα αναλυτικά τις 10 προηγούμενες σελίδες, αλλά έχω πάρει μία ιδέα περί του debate που έχει ξεσπάσει περί ασύλων.
Τα άσυλα μπορεί να μη φαίνεται ότι έχουν κάποια αναγκαιότητα σε καιρό δημοκρατίας (; ), όμως δε θεσμοθετούνται για πλάκα. Όσο κι αν κάποιοι τα εκμεταλλεύονται είναι θεμελιώδης η σημασία της ύπαρξής τους. Τέτοια άσυλα, όπως η Βουλή, το Πανεπιστήμιο και η Εκκλησία (ναι, και οι ναοί αποτελούν άσυλο) αποτελούν ασφαλιστικές δικλίδες για κάθε είδους παραβίαση των δημοκρατικών θεσμών. Τέτοιου είδους 'εκτροπές' δε γίνονται κατόπιν ενημέρωσης του κοινού, αλλά συνήθως εν μία νυκτί. Άρα, άσχετα με το κόστος τους, ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν τέτοιες δικλίδες και ει δυνατόν ακόμη περισσότερες.
Τέλος έχετε υπόψη σας ότι άσυλο δε σημαίνει μπουρδέλο ή καταπάτηση των νόμων του κράτους. Και εκεί ισχύει ο νόμος, απλώς για την επέμβαση της αστυνομίας χρειάζεται η συγκατάθεση της εκάστοτε Αρχής του χώρου. Αν διαπραχθεί παράβαση εντός του πανεπιστημίου η Πρυτανεία δίνει το δικαίωμα στις κρατικές αρχές να επέμβουν.
Ωστόσο άποψή μου είναι ότι η είσοδος Ασφαλιτών και όχι Αστυνομικών εντός του πανεπιστημιακού χώρου ξεπερνά κάθε εσκαμμένο. Προσωπικά δε μπορώ να 'στενοχωρηθώ' για το ασφαλίτικο (του οποίου την αποκατάσταση κανονικά πρέπει να χρεωθούν οι ίδιοι οι ασφαλίτες), να μην πω κι όλας ότι γέλασα με το 'εικαστικό' αποτέλεσμα.Υ.Γ. Εντωμεταξύ έχει αρκετή πλάκα η επιλεκτική ευαισθησία κάποιων για τη 'δημόσια περιουσία' όπως αποκαλείται η ασφαλίτικη Σιτροέν. Έχετε υπόψη σας ότι οι φοιτητές (γιατί φοιτητές ήταν αυτοί που το έκαναν, δε χρειάζονται 'αναρχικοί' για μία τόσο ενδιαφέρουσα 'εικαστική παρέμβαση' ή βανδαλισμό κατ' άλλους) είναι γνωστοί για τις τέτοιου είδους εκφράσεις διαμαρτυρίας (π.χ. όταν ήμουν εγώ φοιτητής είχαμε χτίσει την πόρτα του φωτοτυπάδικου που υπήρχε εντός του πολυτεχνείου επειδή είχε αυξήσει 30% σε μία μέρα το κόστος της φωτοτυπίας - στα 19 αυτό δεν είναι τραμπουκισμός αλλά... παράδειγμα). Πιστέψτε με συνήθως είναι άκρως αποτελεσματικές... Και βέβαια αλλοίμονο αν επιτρέψουμε στους ασφαλίτες να κόβουν βόλτες σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις (τάχα μου και δήθεν για την τήρηση της τάξης).
-
Πέτρο, το ζητούμενο δεν είναι η κατάργηση ή ο περιορισμός του ασύλου καθαυτού. Είναι η προστασία του από άτομα που αφενός δεν έχουν σχέση με αυτό και αφετέρου το χρησιμοποιούν για λόγους παντελώς άσχετους με τον προορισμό του.
Το να βγαίνουν πχ από το Πάντειο 100 κουκουλοφόροι, να πετάνε μολότωφ και μετά να μπαίνουν πάλι μέσα παίζοντας κρυφτούλι είναι πρόκληση για την κοινωνία και θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι πανεπιστημιακοί κύκλοι.
Δεν ήταν μεν σωστό που μπήκε το ασφαλίτικο στον χώρο του ασύλου, αλλά μήπως ήταν σωστό που είχαν σπάσει το αυτοκίνητο υπουργού που μπήκε με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο στο Πολυτεχνείο πριν κάποιους μήνες και ανάγκασαν τον οδηγό-φρουρό να τραβήξει περίστροφο για να μην καταλήξει (το λιγότερο) στο νοσοκομείο; Τι σχέση μπορεί να έχει μια αντίδραση από φοιτητές (χτίσιμο μιας εισόδου φωτοτυπάδικου) με κακουργηματικές πράξεις ατόμων; Πως είναι δυνατόν εγώ να μπορώ να χρησιμοποιήσω όπλο για να προστατεύσω τη ζωή και την περιουσία μου, όμως να μην μπορώ να καλέσω την αστυνομία να καταδιώξει δράστη εις βάρος μου κακουργήματος σε κάποιον χώρο εντός της ελληνικής επικράτειας; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο να βρει κάποιος κείμενά σου όπου απρόκλητα προσβάλλεις προσωπικά άλλους χρήστες με εκφράσεις σαν κι αυτήν που αναφέρεις παραπάνω και ακόμα χειρότερες. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι φανατικός, όχι όμως να υποβιβάζεις με διάφορους χαρακτηρισμούς άλλους χρήστες.
Γράφεις:[i**]'...βλέπω ότι υπάρχει πληθώρα 'αγανακτισμένων πολιτών', από σχετικά 'αθώες' τοποθετήσεις του τύπου ('οι φοιτητές να ανοιξουν και κανένα βιβλίο') , μέχρι νοσταλγούς της Χουντας και ξιφουλκούντες υπέρ της κατάργησης του ασύλου. **'[/i]Aυτό που λες είναι ψευδέστατο και δυστυχώς για σένα, ποτέ δεν μου έχει απευθύνει moderator ούτε καν παρατήρηση στα σχεδόν 2 χρόνια που είμαι εδώ.Εκτός από τη λέξη 'ζωντόβολο' που έσβησε ο 'nass' στο θέμα με τους Αμερικάνους. Μπορείς να τους ρωτησεις ανα πάσα στιγμή.
Αν δεν κάνω λάθος αυτοί είναι υπεύθυνοι για να κρίνουν αν κάποιο ποστ είναι προσβλητικό και όχι εσύ.
Ποτέ δεν έχω προσβάλλει άλλο χρήστη ξεκινώντας πρώτος εγώ.
Αν σε χαλάει το 'ύφος' που γράφω μη διαβάζεις τα γραφόμενά μου. Εμένα που με χαλάει το δικό σου, δε σου απαντώ.Αυτό που έγραψα καθόλου προσβλητικό δεν είναι. Και βέβαια δεν έγραψα μόνο αυτό, έγραψα και ότι δε σχολιάζω τις γνώμες άλλων, συνέχεια το γράφω αυτό.
Αν στο κομμάτι που απομόνωσες από αυτά που έγραψα, αναγνώρισες τον εαυτό σου, λυπάμαι αλλά δε φταίω εγώ.
Και βέβαια δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που έγραψα.
Αλλος χρήστης που κατάλαβε τι έγραψα, απάντησε στα γραφόμενά μου, ένα προς ένα σχεδόν χωρίς να καταφεύγει σε ύβρεις. -
Κάποιοι άλλοι σίγουρα θα αναγνωρίσουν τους εαυτούς τους, πχ εκείνος που είπε 'ν'ανοίξουν κανένα βιβλίο', ο οποίος στη συνέχεια κατατάχθηκε από εσένα στους αγανακτισμένους πολίτες με εισαγωγικά και λοιπά σχόλια περί κρατικού σχεδίου. Εγώ είμαι μάλλον κάπου στη μέση όσων πήρε η μπάλλα.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
ΥΓ... Όσο για τα παιδιά που έσπασαν το περιπολικό, θα έπρεπε να χτυπήσουν τους αστυνομικούς που έκαναν την παρανομία και όχι το άψυχο αντικείμενο. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΥΓ... Όσο για τα παιδιά που έσπασαν το περιπολικό, θα έπρεπε να χτυπήσουν τους αστυνομικούς που έκαναν την παρανομία και όχι το άψυχο αντικείμενο.
ναι, ναι!!!
σε μια ενδειξη βαθια Δημοκρατικης αντιληψης που εχουν αυτα τα καλο-παιδα, θα επρεπε οχι απλα να χτυπησουν τους αστυνομικους, αλλα να τους δεσουν, να τους βασανισουν, να τους γ@μησουν και να τους κρεμασουν και απο ενα δεντρο!βεβαια, αν καποιος απο τους αστυνομικους ηταν πατερας σου ή αδερφος σου, και απλα ο ανθρωπος ειχε την ατυχια να βρεθει εκει εκτελωντας εντολες, δε νομιζω να ειχες την ιδια γνωμη ε???
-
Ευχαριστώ αυτόν που άνοιξε αυτό το θρέντ. Με έκανε να καταλάβω πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος σήμερα...
Εγώ τελικά είμαι πολύ βλάκας που θεωρώ ότι ανεξαρτήτως νόμων, πρέπει να σεβόμαστε τον ανθρωπο και το 'ξένο' αντικείμενο....(ειτε είναι μπατσικό, είτε είναι αυτοκίνητο του γείτονα)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ευχαριστώ αυτόν που άνοιξε αυτό το θρέντ. Με έκανε να καταλάβω πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος σήμερα...Εγώ τελικά είμαι πολύ βλάκας που θεωρώ ότι ανεξαρτήτως νόμων, πρέπει να σεβόμαστε τον ανθρωπο και το 'ξένο' αντικείμενο....(ειτε είναι μπατσικό, είτε είναι αυτοκίνητο του γείτονα)
Μπορεί να κατάλαβες πολλά αλλά πέφτεις στην ίδια παγίδα με όλους!
Παίρνεις την άποψη ενός...την γενικεύεις...και την θεωρείς πλειοψηφική!
Σκέψου μάλλον ότι οι 'βλάκες' σαν εσένα, είναι περισσότεροι μεν, αλλά δεν κάνουν τόσο 'θόρυβο'!
-
Θα κοιμηθώ ήσυχος. Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει!
Άσυλο my ass!
edit:
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
...Μάλλον είδε στο περίπου το νορμάλ, έως φθηνό (λόγω έλλειψης χρημάτων) ντύσιμό μου, θεώρησε ότι δεν είμαι αριστερός να φάει ξύλο (δεν είχα ανάλογο στύλ), δεξιός (λόγω φθηνού ντυσίματος) ...Αυτό είχε πλάκα πάντως !
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίρνεις την άποψη ενός...την γενικεύεις...και την θεωρείς πλειοψηφική!
Σκέψου μάλλον ότι οι 'βλάκες' σαν εσένα, είναι περισσότεροι μεν, αλλά δεν κάνουν τόσο 'θόρυβο'!Οι λίγοι 'θορυβώδεις' όμως αρκούν για να κάνουν μπάχαλο τη ζωή των πολλών αθόρυβων. Επίσης αρκούν για να ληφθούν κατασταλτικά μέτρα που δεν θα απευθύνονται μόνο στους ίδιους, αλλά σε όλους.
-
Αιτημα:
βαλτε ενα poll στο τοπικ με επιλογες την καταργηση η οχι του ασυλου, να δουμε τι θα βγει...
ΥΓ Ακομα περιμενω εναν ανθρωπο εδω μεσα να μου εξηγησει ενα σοβαρο λογο περι της αναγκαιοτητας του ασυλου. Και μην μου πειτε αηδιες περι ελευθεριας του λογου, αυτο δεν μου λεει τιποτα (γιατι δεν κολλαει εδω το ασυλο).
-
'Όχι στην κατάργηση' με διαφορά θα είναι το αποτέλεσμα. Αν μπει όμως και επιλογή 'Όχι στην κατάργηση, ναι στην είσοδο της αστυνομίας σε περίπτωση διάπραξης κακουργηματικών πράξεων', μάλλον αυτό θα ψηφίσω.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...Μάλλον είδε στο περίπου το νορμάλ, έως φθηνό (λόγω έλλειψης χρημάτων) ντύσιμό μου, θεώρησε ότι δεν είμαι αριστερός να φάει ξύλο (δεν είχα ανάλογο στύλ), δεξιός (λόγω φθηνού ντυσίματος) ...
Αυτό είχε πλάκα πάντως !
Πλάκα πλάκα αυτό δεν ισχύει απόλυτα! Στο ΕΜΠ τουλάχιστον βλέπεις πολλούς 'δεξιούς' που δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με 'κεφάλαιο - ανώτερη (εισοδηματικά) τάξη κτλ' (οι κακές γλώσσες βέβαια λένε πως πήγαν στη ΔΑΠ (ΝΔ) για να γ@μ.... ) αλλά και άλλους που ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά επειδή είναι trendy, αλλά μένουν Εκάλη ή Φιλοθέη - άντε Ηλιούπολη -, οδηγούν τριλιτρα και βάλε Suv (άντε Cooper S ή Α3)και για κάθε βραδυνη έξοδο θέλουν 300
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν πρεπει να αρθει το ασυλο,αυτο γιατι το επιπεδο της ελληνικης αστυνομιας ειναι ελειηνο...Οταν γινεται κατι στο χςρο του πανεπιστημιου επικαλουνται το ασυλο και μυξοκλαιγονται για την αρση του.Ομως εκτος πανεπιστημιου τι κανουν?? Επιασαν ποτε τα ρεμαλια που τα σπανε στα γηπεδα?? Επιασαν ποτε κανεναν γνωστο αγνωστο εκτος πανεπιστημιου?? Η και εκει υπαρχει Ασυλο??
Απο την αλλη μερια εχουμε αυτους τους αλητες που εκαναν το περιπολικο παλιοσιδερα,συμπεριφορα καθολου δημοκρατικη και εναντια στο πνευμα του νομου που οριζει το ασυλο του πανεπιστημιου.Μια λυση ειναι να εχει μονο ο πρυτανης το δικαιωμα της αρσης του ασυλου ωστε σε περιπτωση που δεν αντιδρα σωστα το συστημα,να υπαρχει ενας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ που θα πληρωσει απο τη τσεπη του τις ζημιες και οχι 100 που θα κανουν μπαλακι την ευθυνη.
Και τοτε να δουμε αν θα επαναληφθουν σκηνες σαν αυτη............Ακριβώς. Αυτοί που τα σπάνε στις πορείες, στα γήπεδα κλπ είναι ΓΝΩΣΤΟΙ στην αστυνομία. Είναι αυτοί που μπαίνουν και στα πανεπιστήμια και τα κάνουν πουτάνα και μετά έχουμε όλα τα σταγονίδια να μυξοκλαίγονται για το 'κακό άσυλο'.
Κύριοι μπάτσοι, τους ξέρετε, μπορείτε να τους βρείτε σε χώρους που ΔΕΝ είναι άσυλο, πάτε και πιάστε τους, με την ευχή μας και ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
- Είμαι σαφώς υπέρ της ήπαρξης του ασύλου καθώς έτσι διασφαλίζεται ο ελεύθερος λόγος, η ελεύθερη έρευνα και η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων.
Tίθεται σήμερα θέμα διασφάλισης λόγου, ελεύθερης έρευνας και ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων;
Ποιόν κοροϊδεύεις; Τον εαυτό σου ή εμάς;
Ναι, τίθεται, αν πρυτάνεις είναι οι - όπως αποδεικνύεται από τα ντοκουμέντα (εταιρείες-φαντάσματα, φορολογικές/διοικητικές/διοικητικές ατασθαλίες, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ δημοσίων εγγράφων, παράνομη πρόσληψη ΜΠΡΑΒΩΝ) - πρυτάνεις της διαφθοράς (για να θυμηθούμε πώς τους είχε αποκαλέσει η 'Καθημερινή' - Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Χρήστος Σκιαδάς και Μανώλης Χριστοδούλου.
Εγώ μιλώ με ονόματα, στοιχεία έχω στη διάθεσή μου (ψάξτε λίγο και το σκανδαλάκι της εταιρείας-φάντασμα Multico) και σας αναφέρω χοντρά παραδείγματα του τι συμβαίνει όταν καταργείται το άσυλο: όποιος διαφωνεί με τον - κομματικά βυσματωμένο - πρύτανη, ξυλοκοπείται αγρίως. Τέτοια είχαμε και στο Πάντειο, αν θυμάστε.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κύριοι μπάτσοι, τους ξέρετε, μπορείτε να τους βρείτε σε χώρους που ΔΕΝ είναι άσυλο, πάτε και πιάστε τους, με την ευχή μας και ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ.
Α...θέλω και εγώ ευνοική μεταχείρηση απο την αστυνομία! Σας διαβεβαιώ ότι είμαι πολύ δημοκράτης! Που να απευθυνθώ παρακαλώ?
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Αν, πάσει θυσία, δεν θέλουν οι φοιτητές να μπει η αστυνομία μέσα στο πολυτεχνείο, ΓΙΑΤΙ δεν μπουζουριάζουν τους κουκουλοφόρους ΠΡΙΝ να μπούνε μέσα στο χώρο, κατά τη διάρκεια επετείων; Δεν μπορεί ρε γ@μ#τ$ να ΜΗΝ τους έχει περάσει απ'το ξερό τους το μυαλό(των υπουργών και των αστυνομικών) κάτι τέτοιο. ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ οι πολίτες αυτής της χώρας να καταστρέφονται οι περιουσίες τους σε παρακείμενους δρόμους και κανένας να μην συλλαμβάνεται;Σε λογική αυτό μου θυμίζει λίγο κάποιον εξ αμερικής... Σε χώρο ΕΚΤΟΣ Πολυτεχνείου, την ευθύνη για την τήρηση της τάξεως την έχει η Αστυνομία. Τόσα χρόνια, αυτά τα κωλόπαιδα τα ξέρει με όνομα, διεύθυνση και τη σκατόφατσά τους. Τα μπουζούριασε ποτέ;
ΟΧΙ
Αρκετά πια με το μυξοκλάμα κατά του ασύλου.-
Ασφαλιτικο μεσα στο ΕΜΠ!