-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...θες πολυ θρασοσ να το παρεις για μοναδικο αυτοκινητο αλλα εμφανησιακα δινει ρεστα....
Δηλαδή, τώρα εγώ είμαι θρασύς;
Ποιο εχεις εσυ?
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Μολις γυρισα απο την εκθεση. Μπηκα μεσα στο Copen και ενιωσα αρκετα ανετα (δεν καταννοω τα σχολια περι στριμωξιματος, ειμαι 1.85 και 80 κιλα και χωρεσα πολυ ανετα).Δοκίμασες να κάτσεις πιο... επιθετικά? Αν πλησιάσεις λίγο στο τιμόνι, χτυπάει ο αγκώνας σου στην πόρτα... Αυτό το ανέφερα και πιο πάνω και ήταν το πρώτο που είχα παρατηρήσει όταν είχε πρωτοέρθει σε μια έκθεση πριν 2-3 χρόνια. Κατά τα άλλα μια χαρά αμαξάκι είναι, άνετα το έπαιρνα...
ΥΓ.: Ο σωματότυπός μου είναι μάλλον κανονικός (τουλάχιστον για τα δεδομένα αυτού του φόρουμ )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μολις γυρισα απο την εκθεση. Μπηκα μεσα στο Copen και ενιωσα αρκετα ανετα (δεν καταννοω τα σχολια περι στριμωξιματος, ειμαι 1.85 και 80 κιλα και χωρεσα πολυ ανετα).
Δοκίμασες να κάτσεις πιο... επιθετικά? Αν πλησιάσεις λίγο στο τιμόνι, χτυπάει ο αγκώνας σου στην πόρτα... Αυτό το ανέφερα και πιο πάνω και ήταν το πρώτο που είχα παρατηρήσει όταν είχε πρωτοέρθει σε μια έκθεση πριν 2-3 χρόνια. Κατά τα άλλα μια χαρά αμαξάκι είναι, άνετα το έπαιρνα...
ΥΓ.: Ο σωματότυπός μου είναι μάλλον κανονικός (τουλάχιστον για τα δεδομένα αυτού του φόρουμ )
Δεν βολευομαι να πλησιαζω πολυ το τιμονι, ισως γι'αυτο δεν το παρατηρησα...Γενικα σε σχεση με γνωστους μου προτιμω να μην ειναι τα ποδια μου πολυ λυγισμενα, γιάυτο βαζω αρκετα πισω το καθισμα. Εκει φανταζομουνα οτι και λογο πολυ μικρου μηκους το αμαξι δεν θα με αφηνε να παω αρκετα πισω το καθισμα, αλλα εξεπλαγην θετικα... Πχ σε Saxo δεν βολευομαι ακομα και στην πιο πισω ρυθμιση της θεσης.
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Μολις γυρισα απο την εκθεση. Μπηκα μεσα στο Copen και ενιωσα αρκετα ανετα (δεν καταννοω τα σχολια περι στριμωξιματος, ειμαι 1.85 και 80 κιλα και χωρεσα πολυ ανετα).
Δοκίμασες να κάτσεις πιο... επιθετικά? Αν πλησιάσεις λίγο στο τιμόνι, χτυπάει ο αγκώνας σου στην πόρτα... Αυτό το ανέφερα και πιο πάνω και ήταν το πρώτο που είχα παρατηρήσει όταν είχε πρωτοέρθει σε μια έκθεση πριν 2-3 χρόνια. Κατά τα άλλα μια χαρά αμαξάκι είναι, άνετα το έπαιρνα...
Δεν βολευομαι να πλησιαζω πολυ το τιμονι, ισως γι'αυτο δεν το παρατηρησα...Γενικα σε σχεση με γνωστους μου προτιμω να μην ειναι τα ποδια μου πολυ λυγισμενα, γιάυτο βαζω αρκετα πισω το καθισμα. Εκει φανταζομουνα οτι και λογο πολυ μικρου μηκους το αμαξι δεν θα με αφηνε να παω αρκετα πισω το καθισμα, αλλα εξεπλαγην θετικα... Πχ σε Saxo δεν βολευομαι ακομα και στην πιο πισω ρυθμιση της θεσης.
Καλά, άσε το Σάξο, πονεμένη ιστορία... Αν θες όμως να οδηγήσεις πιο σβέλτα επιβάλλεται να βάλεις ένα κλικ το κάθισμα πιο μπροστά και την πλάτη πιο όρθια. Και αυτοκινητακια σαν το Copen σε προδιαθέτουν να κάνεις κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Ποιο εχεις εσυ?
Ένα θρασύτατο ροντσεράκι! Μια χαρά τη βολεύω... αν μια φορά στο τρίμηνο χρειαστεί να μεταφέρω κανέναν καναπέ νοικιάζω ένα station (το οποίο το επιστρέφω γρήγορα μετά, ωστε να μη χρειαζεται να το βλέπω και πολύ) και τελειώνει το θέμα.. Τα παιδιά με τις Λίζες τι να πουν δλδ?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μια χαρά τη βολεύω... αν μια φορά στο τρίμηνο χρειαστεί να μεταφέρω κανέναν καναπέ νοικιάζω ένα station...Δεν μιλάμε για μεγάλα αντικείμενα αλλά για να πας εκδρομή τριήμερο ή διακοπές καλοκαίρι, Πάσχα, Χριστούγεννα. Εννοείται ότι αν είναι μοναδικό αυτοκίνητο δεν έχεις παιδιά κλπ. Σε τέτοιες συνθήκες ακόμα και το ΜΧ-5 μπορεί να τα καταφέρει με κάποιες υποχωρήσεις (το ΜR2 θέλει πορωμένο ζεύγος με πολλές υποχωρήσεις). Η 914 σαφώς έχει χώρο αποσκευών (μπορεί και 2 χώρους) που επαρκεί. Αντίθετα σε Copen ανοιχτό ούτε το σακάκι σου δεν μπορείς να βολέψεις.... δεν μιλάμε για βατραχοπέδιλα-πετσέτα....
Με το Copen ανοιχτός μόνο καλοκαίρι και μόνο σε club γυμνιστών μπορείς να πας! Αναγκάζεσαι να ταξιδεύεις κλειστός και ανοιχτός μπορείς να κάνεις μόνο τοπικές βόλτες.... Άλλοι το δέχονται εγώ όχι. -
-
-
το αμαξι αυτο ειναι premium
και το μοτερακι γαζωνει -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το αμαξι αυτο ειναι premium
και το μοτερακι γαζωνεικαι....
το μονο σιγουρο ειναι οτι το TSI θα ξυριζει
Μ' αρέσει πολύ! Λαϊκά ξυρίσματα απο 'δω, premium γαζώματα και κοπτοραπτική απ' την άλλη! Κάνα πεντικιούρ-μανικιούρ μας λείπει και θα γίνει τσόντα η κατηγορία! (copyright: popol@ros)
-
καλα, δεν εχει καμια σχεση με το tsi, αλλα ειναι καλο και ευστροφο (καλυτερα? )
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η 914 σαφώς έχει χώρο αποσκευών (μπορεί και 2 χώρους) που επαρκεί.Όχι όχι...η 914 είναι τεράστια από χώρους... μπρος πίσω μαζί, χωρά σαφώς περισσότερα από όσα ένα μικρό κοινό αυτοκινητάκι...(δε θυμάμαι να σου πω λίτρα αυτή τη στιγμή). Μέσα δε, στην καμπίνα, χωρά άνετα 2 σακ-βουαγιάζ (κανονικά είναι τριθέσια!). Και ο σμάρταρος, όμως, δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται να είναι το Copen. Και με την κομψότατη σχαρίτσα πίσω είναι νομίζω Ok, για ένα ταξιδάκι τριήμερο τουλάχιστον...Αυτό με τη τζαμαρία πίσω (coupe), είναι μια χαρά νομίζω από χώρους, καλύτερα και από το MX...
Αντίθετα σε Copen ανοιχτό ούτε το σακάκι σου δεν μπορείς να βολέψεις.... δεν μιλάμε για βατραχοπέδιλα-πετσέτα....
Με το Copen ανοιχτός μόνο καλοκαίρι και μόνο σε club γυμνιστών μπορείς να πας! Αναγκάζεσαι να ταξιδεύεις κλειστός και ανοιχτός μπορείς να κάνεις μόνο τοπικές βόλτες.... Άλλοι το δέχονται εγώ όχι.Σαν την Elise δλδ? δεν το έχω δει από κοντά, ομολογώ και αν είναι όπως τα λες καταλαβαίνω τι εννοεις...
Daihatsu Copen