-
Ο χρήστης patro έγραψε:
καλα δεν εχουμε ιδεα.ακουστε εδω παραπληροφορηση
ενας γνωστος μου μενει τσεχια,εκει λοιπον εφυγε ενα τραμ απο τις ραγες και σκοτωθηκε ενας ανθρωπος.ερχεται μετα απο 2 μηνες(απο το συμβαν) ελλαδα και βλεπει στις ειδησεις(αντ1 νομιζω) να λεει οτι εφυγε ενα τραμ απο τις ραγες και λοιπα.
φυσικα φανταστηκε οτι εφυγε και 2ο τραμ,ελα ομως που οταν πηγε τσεχια παλι του ειπαν οχι ρε δεν εφυγε δευτερο,ενα ειχε φυγει πριν 2 μηνες.δηλαδη ειχαν κανει το ρεπορταζ και το εδειξαν μετα απο 2 μηνες οταν δεν ειχαν τι να παιξουν.
και μετα σου λεει η δημοσιογραφια ειναι λειτουργημα........... αη χαη
αυτα ειναι τα λεγομενα θεματα 'ψυγειου'...φυσικα το 'ψυγειο' αφορα θεματα τα οποια φτιαχνονται και μπορουν να παιχθουν οποιαδηποτε στιγμη που υπαρχει ελλειψη θεματων...οχι ειδησεις μηνων...
-
Εξακολουθείτε να παρακολουθήτε ειδήσεις, μωρέ μπράβο κουράγιο που το έχετε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εξακολουθείτε να παρακολουθήτε ειδήσεις, μωρέ μπράβο κουράγιο που το έχετε.Tώρα που έγιναν Πουαρώ-ιατροδικαστές ΟΧΙ!
-
Από το να λέμε 'έλεος με τις ειδήσεις των ιδιωτικών καναλιών' και να εξαπολύουμε μύδρους , που μέχρι τωρα έχουν φτάσει τις 14 σελίδες με προοπτική να φτάσουν τις ...94, μπας και ήταν καλύτερο να βάλουμε το τηλεκοντρόλ στο 'off';;
Αυτοί οι τύποι 'υπάρχουν', χαρη σε μας και πάλι χάρη σε μας θα σταματήσουν να 'υπάρχουν'.
Απλό δεν είναι;;
-
στο off εδω και καιρο..
-
'elteo' και 'TRAVELLER' , αργήσατε.
Το έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια κι έχω ησυχάσει από όλους αυτούς τους 'σωτήρες' .
Αρκεί να το κάνετε πράξη.Λοιπόν, το 1978 σε σπίτι αδερφικού μου φίλου βρήκαμε μια παλαιά ταυτότητα (δημοσιογραφική) του πατέρα του φίλου μου.
Ήταν ανταποκριτής (ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι καλά) από τις Η.Π.α. προς την Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα. Είχε ζήση λοιπόν κάμποσα χρόνια πρίν κάποια πράγματα που εμείς τα ζούμε τώρα.
Σε ερώτηση μας γιατί παράτησε τη δημοσιογραφία η απάντηση του ήταν (κι αυτή δε θα τη ξεχάσω ποτέ μου) 'Γιατί δεν υπάρχει χειρότερη φάρα στο κόσμο από τους δημοσιογράφους' .Αυτά.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Από το να λέμε 'έλεος με τις ειδήσεις των ιδιωτικών καναλιών' και να εξαπολύουμε μύδρους , που μέχρι τωρα έχουν φτάσει τις 14 σελίδες με προοπτική να φτάσουν τις ...94, μπας και ήταν καλύτερο να βάλουμε το τηλεκοντρόλ στο 'off';;Αυτοί οι τύποι 'υπάρχουν', χαρη σε μας και πάλι χάρη σε μας θα σταματήσουν να 'υπάρχουν'.
Απλό δεν είναι;;
Εγώ δεν αντέχω χωρίς την Όλγα (Τρέμη,ή μήπως τρέμει;)!!!Είμαι σοβαρά γιατρέ;
(Πάντως το Eurosport δεν μπορώ να το κόψω!!! Ο σημερινός αγώνας GS στο Adelboden ήταν συναρπαστικός!!!)
-
λαθως φιλοσοφια διοτι εμεις ξερουμε οτι βλεπουμε μαλακιες και βλεπουμε ειδησεις (οοοοταν βλεπουμε) για να γελασουμε και λιγο,ακομα εμεις ειμαστε λιγοι οποτε και να τις κλεισουμε δεν εχουμε εμεις τα μηχανακια της αγβ,αρα τα πραγματα θα μεινουν ιδια η χειροτερα.
-
Στα highlights της ημέρας:
- Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές, καθώς έλειπαν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους. Μετά **την έλευση **(του αυτοκράτορα; του πατριάρχη; ) θα μάθουμε...
- Η πυροσβεστική είναι σε επιφυλακή για να δέχεται τις καταγγελίες των πολιτών ('κύριε πύραρχε ένας κακός σεισμός ήρθε και με έζμπρωξε)
- [από διάλογο]
- Το εκκλησάκι του χωριού εμφάνισε ρωγμές
- ...ζημιές λοιπόν έχουν πάθει, πλατείες, ιεροί ναοί (η Μητρόπολη για παράδειγμα), ...
-
Αυτό που συμβαίνει με το λαϊκισμό στις ειδήσεις δεν έχει προηγούμενο. Το κάθε κανάλι ανταγωνίζεται τα άλλα στα αυθαίρετα συμπεράσματα, στο πλήθος των παραθύρων και στο να επιρρίπτουν ευθύνες στους 'αρμοδίους'. Αυτομάτως όλοι οι παρουσιαστές και οι δημοσιογραφικές τους ομάδες, γίνονται ντέτεκτιβ, ιατροδικαστές όπως είπε κάποιος πιό πρίν, σεισμολόγοι, πλημμυρολόγοι, γεωλόγοι, διατροφολόγοι, και αυτοκινητολόγοι-πουλμανολόγοι-οδολόγοι και κατ΄επέκτασιν συγκοινωνιολόγοι, παρασύροντας τις περισσότερες φορές τον κόσμο που τους ακούει. Συμφωνώ πως ορισμένα θέματα, ιδιαίτερα τα δημόσιας υγείας, πρέπει να τονίζονται, αλλά είναι πλέον γελοίο οι ειδήσεις να έχουν καταντήσει παζάρι επίρριψης ευθυνών και απόψεων απο υπευθυνο-ανεύθυνους δημοσιογράφους και μή.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Συμφωνώ πως ορισμένα θέματα, ιδιαίτερα τα δημόσιας υγείας, πρέπει να τονίζονται, αλλά είναι πλέον γελοίο οι ειδήσεις να έχουν καταντήσει παζάρι επίρριψης ευθυνών και απόψεων απο υπευθυνο-ανεύθυνους δημοσιογράφους και μή.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ποτέ ΔΕΝ βγαίνει κάποιο συμπέρασμα για το τι πρέπει να γίνει για κάποιο θέμα, από τους φρουτο-μαϊντανούς των κορνιζοπαραθύρων : όλοι οι ΑΣΧΕΤΟΙ φωνάζουν και λυσσάνε και δεν αφήνουν τους 1-2 ειδικούς στο πάνελ να εκφέρουν μια ολοκληρωμένη γνώμη ΧΩΡΙΣ να τους διακόψουν.
-
Για πότε ξεχάσαμε τον Ρώσο ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για πότε ξεχάσαμε τον Ρώσο ε;Τους είχαν τελειώσει και οι μαϊμού ιατροδικαστες
Μ' αρεσει που εβαλα ΝΕΤ για πιο καλή ενημερωση (ημουν κι από ταξίδι και λίγο ζαλισμένος) κι ακούω την κοπελιά να ρωτάει τον σεισμολόγο:
'Στα Κυθηρα και γενικά στην ευρυτερη περιοχή των Δωδεκανήσων είχαμε παλιότερα αντίστοιχους σεισμούς;'
Κόκκαλο ο επιστήμονας -
Στις 21:00 απόψε, (ΕΤ1) η εκπομπή 'Θεματική βραδιά', καταπιάνεται με το θέμα 'ΜΜΕ-αξιοπιστία ειδήσεων'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στις 21:00 απόψε, (ΕΤ1) η εκπομπή 'Θεματική βραδιά', καταπιάνεται με το θέμα 'ΜΜΕ-αξιοπιστία ειδήσεων'Και προχθες ο Κουλογλου ειχε ρεπορταζ (αρκετα καλό) για την υπερχρέωση των Ελλήνων. Δυο-τρεις δημοσιογραφοι (απο)μεινανε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στις 21:00 απόψε, (ΕΤ1) η εκπομπή 'Θεματική βραδιά', καταπιάνεται με το θέμα 'ΜΜΕ-αξιοπιστία ειδήσεων'
Και προχθες ο Κουλογλου ειχε ρεπορταζ (αρκετα καλό) για την υπερχρέωση των Ελλήνων. Δυο-τρεις δημοσιογραφοι (απο)μεινανε...
Το είδα...απίστευτες οι τακτικές των τραπεζών για να σε ξεζουμίσουν. Αυτές οι πιστωτικές μεγάλο λούκι...(καλά κάνω και δεν έχω)
-
Αν δεν το βλέπετε, το ντοκιμαντερ της 'Θεματικης βραδιάς' στην ΕΤ-1 για τα media στις ΗΠΑ ειναι σπουδαίο! Καποιος να ειδοποιήσει τον gavriil να βαλει τον δορυφόρο!
-
Όταν τα έγραφα για τον O'Pάιλυ , έλεγαν το Fox το αντικειμενικότερο κανάλι!!!!
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα Χρήστο!!! Πάλι καλά να λέμε...ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάντια. Δεν απέχουμε και πολύ βέβαια
-
Εχω μείνει..
Ω ρε αντικειμενικότητα...
-
Κι εγώ, που ψιλοασχολουμαι, έμεινα....
Οχι Αποστόλη, δεν απέχουμε καθόλου. Κι αυτές οι αρπαχτές τύπου Channel 9 και (του επερχομενου) Smart με προϊδεαζουν για τετοια κατάληξη... Οχι, οτι οι 'μεγάλοι' είναι καλύτεροι, αλλά λέμε τώρα...
Παντως περα απο τη αλήθεια του ρεπορτάζ, μου εκανε φοβερή εντυπωση η δημοσιογραφική του αρτιότητα Αυτοί οι Αμερικάνοι είναι ικανοί για το χειρότερο και το καλύτερο. Κριμα να επικρατούν οι θιασώτες του πρώτου.Ωπ, συνεχίζεται!
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών