-
Είμαι ευλογημένος... Σπουδάζω (ακόμα ) και δέν έχω τηλεόραση. Τί ωραία... Μέχρι να πάω σπίτι μου που (δυστηχώς) έχει...
Μέσα στα πρώτα 5 λεπτά, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΤΙ. Μάγκες και γοργόνες... το φαινόμενο είναι γενικευμένο, και το STAR η κορυφή του παγόβουνου. Έχετε ακούσει την έκφραση:
-Shit hit the fan;;;
ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΡΑΙΣΗ ΓΙΝΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ... Τελικά απο κεί που ξεκίνησε η κατάσταση, εκεί θα καταλήξει (κρατική)... (το εύχομαι αλλα ξέρω οτι ούτε πρέπει, ούτε και πρόκειταιο να γίνει).
Είμαι ακραίος; ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ(Σ) ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ
-
Ο χρήστης XAMENO KOPMI έγραψε:
Έχετε ακούσει την έκφραση:
-Shit hit the fanΗ συγκεκριμένη έκφραση σημαίνει «θα γίνει χαμός»
π.χ. -Bush is coming to Athens while the Social Forum's in progress. Talk about the shit hitting the fan!
Κατά τα άλλα, ευτυχώς που υπάρχει το NOVA με τα θεματικά κανάλια του. Η τηλεόραση μπορεί να είναι καταπληκτικό μέσο ενημέρωσης (πραγματικής, όχι του στυλ 'αγόραζε ορχιδέες για την ερωμένη του στο ανθοπωλείο του συζύγου της'), εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας υψηλού επιπέδου, αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές.
-
To πρόβλημα είναι ότι αυτό που ορίζει το 'περιεχόμενο' του χαζοκουτιού είναι η υποτιθέμενη 'τηλεθέαση' η οποία καλώς η κακώς δεν καθορίζεται από σκεπτόμενα όντα, οπότε αν ο ένας κι ο άλλος προτιμούν να κρύβονται από τα πραγματικά νέα και να παρακολουθούν κουτσομπολιά, το 'λαιφ-στάιλ' των πλουσίων και διασήμων, το που έβγαλε βόλτα το κανίς του σήμερα ο τάδε 'άρχοντας της νύχτας' και ποιον πέτυχε στο δρόμο του, το τι είπε ο ένας κι ο άλλος από τους συμμετέχοντες σε μια εκ των σειρών 'τα ψάρια μες τη γυάλα' (Fame, κλπ), ε.... αυτά θα σου δείξουν.
Κι εσύ, αν δεν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου και να λες ΟΧΙ στις ΑΗΔΙΕΣ που σου σερβίρουν, θα κάθεσαι να παρακολουθείς σαν υπνωτισμένος, και καλά για να 'ξεφύγεις από τη βαρετή καθημερινότητα' (αφού έχεις χάσει κάθε όρεξη να παλέψεις για τα όνειρά σου), μετατρέποντας τα εναπομείναντα κύτταρα του κάποτε εν λειτουργία εγκεφάλου σου σε βαζελίνη.
Καλά μας ξυπνητούρια.
-
3 2 1 ΑΝΤ-1.στο δελτιο ειδησεων του ANT-1 ειπαν παλι για κοντρες.ενα ρεπορταζ ουτε το fast & furious δεν ηταν ετσι.ειπαν για τρεις ομαδες κοντρακηδων (xl και αλλες δυο).υπαρχουν ομαδες???ποσα χρονια ακουω και διαβαζω για κοντρες και αυτες τις ομαδες δεν τις ξερω.ειπαν οτι οι κοντρακηδες συνενοουνται μεταξυ τους με ασυρματους και μολις δουν αστυνομια ειδοποιουν.
-
νιωθω μια κουραση..
αυτα ειναι
ομαδες.. συμμοριες.. creeps and bloods.. vatos locos.. no etiendes la onda
αυτη ειναι ζωη turbo nitro σε φτιαγμενο παπακι και πακιστανος οδηγος χωρις κορνα
ακριβα αυτοκινητα, σεξυ μωρα και χυμοι
αντωνη πιασε μια lactaκοινως το θεμα εχει εξαντληθει
μπορεις να το βαλεις ειτε σε καποιο απ'τα θεματα για την τηλεοραση, ειτε σε καποιο για τις κοντρες -
Έτσι όπως έγραψες τον τίτλο,''άλλα''κατάλαβα..και ενθουσιάστηκα
Σε τέτοια είδους..ρεπορτάζ φίλε μου μακράν πρώτο είναι το νεανικό δελτίο ειδήσεων του STAR.Όλα τα άλλα κοιτούν την πλάτη του (γυμνοσά)Λιαγκα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
νιωθω μια κουραση..ομαδες.. συμμοριες.. creeps and bloods.. vatos locos.. no etiendes la onda
αυτη ειναι ζωη turbo nitro σε φτιαγμενο παπακι και πακιστανος οδηγος χωρις κορνα
ακριβα αυτοκινητα, σεξυ μωρα και χυμοι
αντωνη πιασε μια lacta -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
(γυμνοσά)ΛιαγκαΠού είναι το εμοτικον που προσκυνάει;;;;
-
Συνέχεια εδώ παίδες
[moderator]
-
Είδα* κι εγώ χθές αυτό το φοβερό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αντέννα.
Αν δηλαδή δεν είχα καμμιά επαφή με τον έξω κόσμο, κάτι σα το κοινό που απευθήνονται αυτά τα δελτία δηλαδή, θα νόμιζα ότι ζω στη χώρα με το πλέον οργανωμένο κύκλωμα 'κόντρας' στην υφήλιο.Αν γράψω αυτά που μου ήρθαν στο μυαλό εκείνη την ώρα που το έβλεπα θα φάω ban σίγουρα. Ας το αφήσω λοιπόν.
Μόνο για τον 'ρεπόρτερ' (αυτόν που αν τον ρωτήσουν τη δουλειά κάνει δηλώνει με καμάρι δημοσιογράφος) να πως δυο λέξεις. 'Η αγαμία δεν υποφέρεται'.
*Είδα την είδηση εντελώς τυχαία μια και ήμουν σε σπίτι φίλων και η τηλεοραση είχε μείνει ανοικτή σε αυτό το σταθμό. Τελικά καλά κάνω και δε παρακολουθώ 'ειδήσεις' από ιδιωτικούς σταθμούς.
-
Σε χτεσινό δελτίο ειδήσεων,του ΤΙ-ΒΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,υπήρχε ένα ρεπορτάζ για τα Λύκεια τής Θεσσαλονικης,καί τίς κοπάνες τών μαθητών.
Οπως λοιπών πληροφορήθηκα απο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ,οι μαθητές προσπαθούνε να μήν κάνουν απουσιες κατα τή διάρκεια του χειμώνα,για να μπορούν να αποσιάζουν λίγες μέρες πρίν το κλείσιμο τής σχολικής χρονιάς,διότι θέλουνε ελεύθερο χρόνο για να διαβάσουν για τίς πανελλήνιες εξετάσεις
καλό έ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε χτεσινό δελτίο ειδήσεων,του ΤΙ-ΒΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,υπήρχε ένα ρεπορτάζ για τα Λύκεια τής Θεσσαλονικης,καί τίς κοπάνες τών μαθητών.Οπως λοιπών πληροφορήθηκα απο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ,οι μαθητές προσπαθούνε να μήν κάνουν απουσιες κατα τή διάρκεια του χειμώνα,για να μπορούν να αποσιάζουν λίγες μέρες πρίν το κλείσιμο τής σχολικής χρονιάς,διότι θέλουνε ελεύθερο χρόνο για να διαβάσουν για τίς πανελλήνιες εξετάσεις
καλό έ;
Αντρέα αυτό είναι αλήθεια. Τουλάχιστον όσοι έχουν αποφασίσει να διαβάσουν, προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερες απουσίες.. Σίγουρα υπάρχουν βέβαια αυτοί που κάνουν συνέχεια κοπάνες αλλά αυτό που είδες στο ρεπορτάζ είναι (εν μέρει) αληθές.
-
εγω κρατουσα απουσιες ολο το χειμωνα και μετα το πασχα δεν πατησα σχολειο και διαβαζα βιολογια και ιστορια
-
Καλά,το ότι μπορεί καί δύο-τρείς απο ένα σχολείο να το κάνουνε δέν το αμφισβητώ ρε σύ,αλλά όταν δείχνει τάξεις με δύναμη 20 να απουσιάζουν οι 16,καί να μήν λείπει κανένας τους για τσάρκα ανοιξιάτικη για καφέ στήν παραλία (τι διάολο,καί εγώ ήμουνα μαθητής κάποτε ρε) τί να πούμε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλά,το ότι μπορεί καί δύο-τρείς απο ένα σχολείο να το κάνουνε δέν το αμφισβητώ ρε σύ,αλλά όταν δείχνει τάξεις με δύναμη 20 να απουσιάζουν οι 16,καί να μήν λείπει κανένας τους για τσάρκα ανοιξιάτικη για καφέ στήν παραλία (τι διάολο,καί εγώ ήμουνα μαθητής κάποτε ρε) τί να πούμε;Κι όμως, πλέον η πίεση είναι τεράστια & ειδικά τέτοια περίοδο είναι λογικό οι 16 που λείπουν να διαβάζουν.. Ίσως από τους 16 οι 2-3 να ταν για καφέ, σίγουρα όμως η πλειοψηφία διάβαζε..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλά,το ότι μπορεί καί δύο-τρείς απο ένα σχολείο να το κάνουνε δέν το αμφισβητώ ρε σύ,αλλά όταν δείχνει τάξεις με δύναμη 20 να απουσιάζουν οι 16,καί να μήν λείπει κανένας τους για τσάρκα ανοιξιάτικη για καφέ στήν παραλία (τι διάολο,καί εγώ ήμουνα μαθητής κάποτε ρε) τί να πούμε;κοιτα, ολοι πανε με αυτη τη λογικη (κραταν απουσιες για να διαβασουν κλπ)
αλλα οταν φτανει η ωρα και ξυπνας το πρωι και ξερεις οτι δεν θα πας σχολειο
τοτε η διαβαζεις ή πας για καφε. Οι πιο 'αδυναμοι' σε χαρακτηρα κανουν το 2ο. Και εγω υπηρχαν μερες που δεν πηγα σχολειο για να διαβασω και κολοβαρουσα ολη τη μερα, ακουγα μουσικη και διαβαζα νουβελεςΒασικα το ολο θεμα ειναι να ΜΗΝ πας σχολειο
-
High Fives Kid
και εγω τωρα τους λεω (τους γονεις μου) οτι δεν παω Πολυτεχνειο για να διαβασω αλλα που να με πιστεψουν! ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ ΓΜΤ (το φορουμ)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά,το ότι μπορεί καί δύο-τρείς απο ένα σχολείο να το κάνουνε δέν το αμφισβητώ ρε σύ,αλλά όταν δείχνει τάξεις με δύναμη 20 να απουσιάζουν οι 16,καί να μήν λείπει κανένας τους για τσάρκα ανοιξιάτικη για καφέ στήν παραλία (τι διάολο,καί εγώ ήμουνα μαθητής κάποτε ρε) τί να πούμε;
Κι όμως, πλέον η πίεση είναι τεράστια & ειδικά τέτοια περίοδο είναι λογικό οι 16 που λείπουν να διαβάζουν.. Ίσως από τους 16 οι 2-3 να ταν για καφέ, σίγουρα όμως η πλειοψηφία διάβαζε..
Ω, ναι! Ακριβώς έτσι είναι!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
High Fives Kidκαι εγω τωρα τους λεω (τους γονεις μου) οτι δεν παω Πολυτεχνειο για να διαβασω αλλα που να με πιστεψουν! ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ ΓΜΤ (το φορουμ)
Και εγω το ίδιο !!!!!!!!!!!!!
-
Troμερο το ρεπορταζ στον ΑΝΤ1, αλλα εχω 1 απορια:
Οσες φορες εχω παρευρεθει σε κοντρα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ 'Η ΤΑ
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών