-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το μόνο που βλέπουν από κρατική τηλεόραση είναι καμιά λειτουργία την Κυριακή (κάτι δηλαδή εντελώς περιττό και άχρηστο για το κοινωνικό σύνολο, καθώς αποτελεί υποκατάστατο της λοβοτομής).Καλώς υπάρχουν οι εκπομπές αυτές. Υπάρχουν άπειροι υπερήλικες που θέλουν αλλά δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία.
Δε βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει εγώ να βλέπω Φόρμουλα και μπάσκετ επειδή δεν μπορώ/δε θέλω να πάω στο γήπεδο και αυτοί να μην έχουν το ίδιο για το πράγμα που αρέσει σε αυτούς...
Σάμπως τα όποια ποδόσφαιρα, μπάσκετ κλπ στην ουσία λοβοτομές δεν είναι;; Απλά λοβοτομές του αγοραστικά δυνατού κοινού και έτσι βρίσκουν τον δρόμο τους στα ιδιωτικά...
Καλώς ή κακώς οι εκπομπές της εκκλησίας είναι μια μορφή καλής λειτουργίας της κρατικής τηλεόρασης, ακόμ και αν δεν τις βλέπω ποτέ, ακόμα και αν διαφωνώ κάθετα με την μορφή που οι παπάδες έχουν δώσει στην εκκλησία σήμερα!
-
Θα προτιμούσα να'βλεπα εκείνη την ώρα κάνα ντοκυμανταίρ... Αλήθεια, έχετε προσέξει ότι τέτοιες εκπομπές βάζει σχεδόν μόνον η κρατική;
-
Σαφώς και μόνο η κρατική! Οι άλλοι ό,τι αρπάξουν από τη ΜΑΖΑ (σε ποσότητα και επίπεδο), και δυστυχώς το κοινό με τα μηχανάκια της... KGB σιγά μη δει ντοκυμανταίρ!
-
Αυτά έχουμε κι αν μπορείτε κάντε αλλιώς.
Μας αφήνει χρόνους η ελληνική υπηρεσία του BBC μια καλή πηγή ενημέρωσης. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μας αφήνει χρόνους η ελληνική υπηρεσία του BBC μια καλή πηγή ενημέρωσης.Πραγματικά κρίμα!!!
-
*'Πρέπει να πω ότι η προβολή αυτής της διπλής ιδιότητας, του Καλλιτέχνη και του Πολίτη, είναι για μένα ό,τι πιο σημαντικό έχω να αφήσω σαν κληρονομιά στις επόμενες γενιές - και όχι μόνο. Γιατί και σήμερα διαπιστώνω με θλίψη ψυχής ότι οι υπεύθυνοι πολίτες σπανίζουν όλο και πιο πολύ στη χώρα μας, με αποτέλεσμα στην επιφάνεια της εθνικής μας ζωής να επιπλέουν όλο και πιο πολλές ασήμαντες και ανεύθυνες μετριότητες.
Με επίκεντρο το λαμπερό γυαλί της τηλεόρασης, έχει γιγαντωθεί η εικόνα ενός «τίποτα» που παγιδεύει την πλειοψηφία του λαού μας, τη ρηχαίνει, την ευτελίζει και την αποπροσανατολίζει. Ποτέ άλλοτε, τουλάχιστον εγώ, δεν συνάντησα μεγαλύτερη αδιαφορία από έναν ολόκληρο λαό για τα ουσιαστικά του προβλήματα. Εναν λαό αιχμαλωτισμένο και εξουθενωμένο να ακούει μπροστά στο χρωματιστό γυαλί...'*
http://www.enet.gr/online/online_text?c=110&id=89101456
Μεγάλος , πραγματικά Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ και στα 80 του.
-
Μεγάλη αλήθεια...
-
Αν θες κάτι να πεις, πες στα ίσα.Είναι πιο αντρίκιο να λες ευθαρσώς τη γνώμη σου από το να βάζεις φατσούλες που αλλοιθωρίζουν και 'τελίτσες'
-
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι σοβαρολογεί; Μήπως πάσχεις από μανία καταδίωξης;
-
Καλώς το'νε
Το emotion αυτό δείχνει ότι σοβαρολογεί;; Δεν έχω πειρα από φόρουμ αλλά δε νομίζω να είναι αυτό.
Αν όντως είναι έτσι είμαι έτοιμος να ζητησω συγγνώμη και να σβήσω το ποστ μου.
Ντάξει τώρα;; Ηρθες στα ίσα σου;;
-
Να προσέλθει ο μάρτυς Vasilakis!
-
Το συγκεκριμένο emoticon νομίζω δηλώνει προβληματισμό (άρα που το κακό; )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το συγκεκριμένο emoticon νομίζω δηλώνει προβληματισμό (άρα που το κακό; )Αυτό δηλώνει;; δεν το ήξερα.
Νόμιζα ότι δήλωνε 'ναι καλά κρασιά' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δυστυχώς δεν τα πάω καλά με δαύτα.
Πάντως καλό θα ήταν να πει τι 'τον προβληματίζει'.(αν θέλει βέβαια)
Θα είναι πιο ξεκάθαρο από μια φάτσα. Ετσι δεν είναι;; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το συγκεκριμένο emoticon νομίζω δηλώνει προβληματισμό (άρα που το κακό; )
Αυτό δηλώνει;; δεν το ήξερα.
Νόμιζα ότι δήλωνε 'ναι καλά κρασιά' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δυστυχώς δεν τα πάω καλά με δαύτα.
Πάντως καλό θα ήταν να πει τι 'τον προβληματίζει'.(αν θέλει βέβαια)
Θα είναι πιο ξεκάθαρο από μια φάτσα. Ετσι δεν είναι;;Ε δεν πέφτεις και πολύ έξω... και το 'καλά κρασιά' έναν προβληματισμό εγγυμονεί... (
-
Με σένα δε χρειάζονται επεξηγήσεις ,'αστερίσκοι' και 'υποσημειώσεις'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μας αφήνει χρόνους η ελληνική υπηρεσία του BBC μια καλή πηγή ενημέρωσης.«Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και πάνω από 20 χρόνια, είναι μέλος του ΝΑΤΟ, έχει εξαιρετικά καλή θέση σε όλους τους δείκτες σχετικά με την ελευθερία του τύπου κι έτσι είναι δύσκολο να δικαιολογήσει κανείς γιατί να δαπανά τόσα χρήματα, όταν υπάρχουν άλλα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όταν πρέπει να επενδύσεις αυτά τα μέσα που διαθέτεις σε άλλα μέρη του κόσμου», είπε ο διευθυντής των Παγκόσμιων Υπηρεσιών του BBC Νάιτζελ Τσάπμαν, εξηγώντας το κλείσιμο της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC
Βεβαια ο κυριος Τσιπμαν δεν ζει στην Ελλαδα, για αυτο τα λεει!
Και αν αναρωτιεται κανεις ποιες αλλες χωρες ειναι τοσο ανεπτυγμενες ωστε να χασουν τις υπηρεσιες του BBC, αυτες ειναι: Βουλγαρια, Κροατια, Τσεχια, Ουγγαρια, Πολωνια, Σλοβακια, Σλοβενια, Ταιλανδη, Καζακσταν! Πετωντας βελη σε χαρτη αποφασισε?
-
Μιλαμε για πολυ γελιο........
Μαζευονται καποιοι 'δημοσιογραφοι' σε παραθυρα καναλιων και ΟΛΟΙ συμφωνουν οτι δεν φταινει αυτοι για τον τροπο που παρουσιαζουν τις 'ειδησης' που αυτοι θεωρουν 'ειδησεις'.....
Δλδ, ρωτα ο 'κακοποιος' τον συνεργο του αν φταινε αυτοι..... και ολοι καταληγουν οτι φυσικα δεν φταινει.... και ετσι ζουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μιλαμε για πολυ γελιο........Μαζευονται καποιοι 'δημοσιογραφοι' σε παραθυρα καναλιων και ΟΛΟΙ συμφωνουν οτι δεν φταινει αυτοι για τον τροπο που παρουσιαζουν τις 'ειδησης' που αυτοι θεωρουν 'ειδησεις'.....
Δλδ, ρωτα ο 'κακοποιος' τον συνεργο του αν φταινε αυτοι..... και ολοι καταληγουν οτι φυσικα δεν φταινει.... και ετσι ζουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.
Παει και το ρητο που ελεγε 'μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινια' ,εχασε το νοημα του.
-
Πάντως ένα από τα πιο γελοία θεάματα που έχω δει στην ιδιωτική τηλεόραση ήταν όταν είχε πρωτοπάει στο STAR ο Λιάτσος. Συνηθισμένος να τον βλέπω στο MEGA μαζί με τον Χ'νικολάου σε ένα σχετικά σοβαρό (ή έστω σοβαροφανες) στυλ ειδήσεων, κατάντησε στο δελτίο του STAR να μας ενημερώνει για το πόσο έχουν ομορφύνει οι Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια (με σχετικά πλάνα από γκομενάκια στην Ερμού) και πόσο θετικά επιδρούν τα σιροπιαστά στην αντρική λίμπιντο (πλάκα κάνω).
-
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι της τηλεορασεις ειναι υποχειρια των καναλαρχων......
Αναλογος σε ποιο καναλι ειναι ..χορευουν στον ρυθμό που βαρα το ταμπουρλο ο ιδιοκτητης τους ..και ας προσπαθουν απεγνωσμενα να μας πεισουν για το αντιθετο.
Αν δεν το κανουν απλα απολυονται.....
Ο Λιατσος απολυθηκε απο το μεγκα γιατι προεκλογικα στριμωξε τον Παγκαλο..... πηγε στο star και ασχολειτε ποιος πηδαει ποιον ...εβαλε μυαλο και δεν προκειται να την ξανακανει την μαλ%^ια που εκανε να εκφρασει αποψη.
Δημοσιογραφοι οι μεγαλυτεροι κολοτουμπες........
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών