-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το νέο αστέρι των δελτίων ειδήσεων!ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ!Ο άνθρωπος που τα ξέρει όλα γιατι...του τα είπανε!!!
Αγενέστατος, υπερόπτης, ξερόλας.....
Δεν ειχε ξεκινησει έτσι...
Το ίδιο πάντως μου έλεγε και φίλος που τον είχε προϊστάμενο αθλητικού (!) μια εποχή... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το νέο αστέρι των δελτίων ειδήσεων!
ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ!Ο άνθρωπος που τα ξέρει όλα γιατι...του τα είπανε!!!
Δεν ειχε ξεκινησει έτσι...
Το ίδιο πάντως μου έλεγε και φίλος που τον είχε προϊστάμενο αθλητικού (!) μια εποχή...Ναι, ξεκίνησε σαν θεούσα.
Αλλά τον τελευταίο καιρό...ανοίξαν τα σκόρδα του!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το νέο αστέρι των δελτίων ειδήσεων!ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ!Ο άνθρωπος που τα ξέρει όλα γιατι...του τα είπανε!!!
Με λίγα λόγια 'παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων'
-
*H σημερινή 'Θεματική Βραδιά', έχει θέμα τον έρωτα. Καλεσμένος της εκπομπής, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Κύριε Κούλογλου (με όλο το σεβασμό και συμπάθεια), έχετε ένα φάουλ. *
Από sport24.gr
Ηθελα να το γραψω κι εγω αλλά με προλαβε με μια περιεκτικότατη φραση ο... συνάδελφος
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
*H σημερινή 'Θεματική Βραδιά', έχει θέμα τον έρωτα. Καλεσμένος της εκπομπής, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Κύριε Κούλογλου (με όλο το σεβασμό και συμπάθεια), έχετε ένα φάουλ. *Από sport24.gr
Ηθελα να το γραψω κι εγω αλλά με προλαβε με μια περιεκτικότατη φραση ο... συνάδελφος
αμαν!!! Λες να αρχίσει να ...μπάζει και αυτός;;
Ας ελπίσουμε να είναι μια παρένθεση και μόνο
ΥΓ το πρώτο ποστ που κάνω με τις καινουριες μουτσουνες μπράβο σε όσους σκεφθηκαν να τα ανεβάσουν
-
Ελπίζω να μην αρχίσει να λοξοκοιτάζει ο Κούλογλου τα εκατομμύρια των ιδιωτικών καναλιών. Είναι όαση στο χάλι, από σαχλαμάρες χορτάσαμε.
-
Εντάξει ρε παιδιά ας μην υπερβάλουμε, μια εξυπηρέτηση μπορεί να κανει ο άνθρωπος, ένα ανεξόφλητο γραμμάτιο, έστω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αααα, σε παρακαλώ... τους τίτλους αυτούς τους κατέχει χρόνια τώρα ο Αυτιάς
-
Από την ταινία 'Καληνύχτα και καλή τύχη', κομμάτι του λόγου που εκφωνεί τηλεορασάνθρωπος στο τέλος της:
Ο χρήστης William Morrow έγραψε:
***- We are currently wealthy, fat, comfortable and complacent. We have currently
a built-in allergy to unpleasant or disturbing information. Our mass media
reflect this. But unless we get up off our fat surpluses and recognize that
television in the main is being used to distract, delude, amuse and insulate
us, then television and those who finance it, those who look at it and those
who work at it, may see a totally different picture too late.- This instrument can teach, it can illuminate; yes, and it can even inspire.
But it can do so only to the extent that humans are determined to use it to
those ends. Otherwise it is merely wires and lights in a box. There is a great
and perhaps decisive battle to be fought against ignorance, intolerance and
indifference. This weapon of television could be useful.***
Τα σχόλια δικά σας...
- This instrument can teach, it can illuminate; yes, and it can even inspire.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
*H σημερινή 'Θεματική Βραδιά', έχει θέμα τον έρωτα. Καλεσμένος της εκπομπής, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Κύριε Κούλογλου (με όλο το σεβασμό και συμπάθεια), έχετε ένα φάουλ. *
Από sport24.gr
αμαν!!! Λες να αρχίσει να ...μπάζει και αυτός;;
Ας ελπίσουμε να είναι μια παρένθεση και μόνοΥΓ το πρώτο ποστ που κάνω με τις καινουριες μουτσουνες μπράβο σε όσους σκεφθηκαν να τα ανεβάσουν
Λεω οτι ελπίζω να μην αρχισει να μπάζει κι αυτός....
Παντως, TRAV ,η ταινία που εχει στις 12 μετα τις ειδησεις ειναι πολυ καλή. Την ειχα δει πρωτη προβολή στο γαλλικο ινστιτούτο που εκανα μαθημα. Το κακό είναι οτι συμπίπτει με τον 'Ελαφοκυνηγό'
Ή δε θα 'χει τιποτα, ή θα τα 'χει όλα μαζί....@Krus δεν εχει να σχολιάσουμε κατι, ο μαγκας τα λέει όλα
-
Καλά, τι γίνεται με το φόντο στις ειδήσεις του ΑΝΤ1; Το τι χρώματα αλλάζουν στο μόνιτορ πίσω από τον κάθε παρουσιαστή-παρουσιάστρια, δεν έχει προηγούμενο...ούτε σούπερ-νόβα να ήταν...
Τέτοια χρώματα σε (κινούμενο)φόντο, μόνο για εκπομπές αστροχαρτοκαφεμαντείας κάνουν...
-
Off topic.
Η σημερινή εκπομπή του Μητσικώστα ήταν από τις καλύτερες. Respect.
Μή χάσετε την επανάληψη.Και επίσης φοβερές οι δηλώσεις Πανόπουλου για το φιάσκο του παιχνιδιού στη Ξάνθη.
Ποιές ειδήσεις...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Off topic.
Η σημερινή εκπομπή του Μητσικώστα ήταν από τις καλύτερες. Respect.
Μή χάσετε την επανάληψη..
ποτε την εχει?
καλα αυτη η Ελεωνορα μιλαμε μου σπαει τα νευρα.... χθες το πρωι την
ειδα για λιγο και μου ερχοταν να σπασω την τηλεορασηλεει παρτε τηλεφωνο 1.000 ευρω σας περιμενουν,και τα κουναγε τα λεφτα
απο εδω και απο εκει, αι σιχτιρ ποια Κυρκιακου με τις πουτα@@@ σουαμ,το αλλο ο ΕΡΩΤΑΣ νεα μαλακια,ααα,ερχετε και fame story 4
ax ρε πουσ@@ μου που ειναι οι εποχες του 89...
-
Δέ ξέρω πότε βάζει επανάληψη το αλτερ. Κυριακήγ βράδυ νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Και -πάλι- γυρνάμε στο αρχικό ερώτημα.
Συμφωνώ ότι ο Κούλογλου είναι πολύ καλός.
Πόσοι τον βλέπουν όμως Χρήστο? Λίγοι!!
Αρα, ποιός φταίει που η ΝΕΤ δεν επενδύει περισσότερα στον όποιο Κούλογλου?
Εμείς!!!Για να αποκτησουν ικανοποιητικη τηλεθεαση τα κρατικα καναλια και ειδικα τετοιες εκπομπες οπως του Κουλογλου απαιτειται ενα βασικο εγκεφαλικο προσον στον λαο που απευθυνονται, η μαλλον να αποβληθει μαζικα ενα βασικο ελλατωμα που χαρακτηριζει ενα λαο οπως εμεις :η διανοητικη υστερηση-ανεπαρκεια.
Σίγουρα σοβαρές εκπομπές που απαιτούν σκέψη και κρίση δε θα συγκεντρώσουν μεγάλο τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο και η δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να **προωθεί **περισσότερο τις καλύτερες εκπομπές της, αντί δίνει προτεραιότητα στο πανηγυράκι της Eurovision, όπως δίνει την εντύπωση πολλές φορές.
Τι εννοώ:
α) Μετακινήσεις (αλλαγές ωρών μετάδοσης, αλλαγές καναλιών)
Το «Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα» παλιότερα μεταδιδόταν κάθε Πέμπτη στις 23:00 από τη ΝΕΤ. Πριν 2 χρόνια το πήγαν κάθε Δευτέρα στις 22:00. Φέτος (Σεπτέμβριος 2005) το μετακίνησαν από τη ΝΕΤ στην ΕΤ1! Ποιος ο λόγος, αφού η ΝΕΤ υποτίθεται ότι είναι το κανάλι της ενημέρωσης και η ΕΤ1 του πολιτισμού;
Σχόλιο από το «Καρφί» (2005-12-10): Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πάντως, ο Στέλιος κατορθώνει στην «εξορία» της ΕΤ-1 να έχει παραπάνω μέσο όρο από τα νούμερα που πιάνει την ίδια ώρα η «ανταγωνιστική» και «εμπορική» ΝΕΤ. [ http://www.rwf.gr/dimosieymata.php?pub_id=62 ]Ο «Εξάντας» του Γιώργου Αυγερόπουλου δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές έχει μετακινηθεί (Κυριακή 22:00, Παρασκευή 22:00, Τρίτη 24:00). Τώρα έχει εξορισθεί στα μεσάνυχτα.
Το «Focus» παρομοίως. Μάλιστα την Τρίτη το έδειξε γύρω στη μία παρά τέταρτο, μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων (το πρόγραμμα έλεγε 24:00).
Γιατί να μην το βάλουν στις 22:00 ώστε να μπορούν να τα δουν περισσότεροι; Κάποιοι εργάζονται την επόμενη μέρα!
Ποιος ο λόγος των αλλαγών; Για να χάνονται οι τηλεθεατές στο δρόμο;
β) Αναβολές ή ματαιώσεις
Αναβάλλονται ή ματαιώνονται σχετικά εύκολα, αν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις, απ’ ευθείας μετάδοση από τη Βουλή (παρ’ ότι η Βουλή έχει το δικό της τηλεοπτικό σταθμό), ομιλίες αρχηγών κομμάτων κτλ. -
guru μπράβο για την υπογραφή σου.Ο Γιάννης Πετρίδης έμαθε στους Έλληνες να ακούνε καλή ξένη μουσική.Τον ακούω απ' το ΄79.
Sorry για το -
Τα τελευταία χρόνια μας έχουν πρήξει με τις ειδήσεις. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ δημοσιογράφοι ωρύονται κατά πάντων και αντί για βελτίωση κάποιων πραγμάτων η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
guru μπράβο για την υπογραφή σου.Ο Γιάννης Πετρίδης έμαθε στους Έλληνες να ακούνε καλή ξένη μουσική.Τον ακούω απ' το ΄79.
Sorry για τοΕυχαριστώ. Δυστυχώς στη σημερινή εποχή σπανίζουν οι καλές ραδιοφωνικές εκπομπές, ιδιαίτερα στο ιδιωτικό (κάποτε «ελύθερο» ραδιόφωνο).
Με τη σειρά μου να ζητήσω επίσης συγγνώμη για τον ίδιο λόγο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πριν ένα χρόνο ρωτούσα 'Ποια είναι ρε παιδιά αυτή η Καλομοίρα;' και έλαβα την απάντηση από την παρέα 'Καλά, που ζεις;;;'Έλα ντε...
Ζεις εκεί που πρέπει να ζεις Όχι στον φανταστικό BLING BLING κόσμο της τηλεόρασης.
-
Mια διευκρίνηση παρακαλώ
Σε δημοσκοπήσεις συχνά το άθροισμα των ποσοστών είναι πάνω από 100.
Δηλ πχ στην πρόθεση ψήφου ο Α έχει 52% ο Β 50% και ο Γ 35%. Πως εξηγείται αυτό;
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών