Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Και -πάλι- γυρνάμε στο αρχικό ερώτημα.
Συμφωνώ ότι ο Κούλογλου είναι πολύ καλός.
Πόσοι τον βλέπουν όμως Χρήστο? Λίγοι!!
Αρα, ποιός φταίει που η ΝΕΤ δεν επενδύει περισσότερα στον όποιο Κούλογλου?
Εμείς!!!
Για να αποκτησουν ικανοποιητικη τηλεθεαση τα κρατικα καναλια και ειδικα τετοιες εκπομπες οπως του Κουλογλου απαιτειται ενα βασικο εγκεφαλικο προσον στον λαο που απευθυνονται, η μαλλον να αποβληθει μαζικα ενα βασικο ελλατωμα που χαρακτηριζει ενα λαο οπως εμεις :η διανοητικη υστερηση-ανεπαρκεια.
Σίγουρα σοβαρές εκπομπές που απαιτούν σκέψη και κρίση δε θα συγκεντρώσουν μεγάλο τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο και η δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να **προωθεί **περισσότερο τις καλύτερες εκπομπές της, αντί δίνει προτεραιότητα στο πανηγυράκι της Eurovision, όπως δίνει την εντύπωση πολλές φορές.
Τι εννοώ:
α) Μετακινήσεις (αλλαγές ωρών μετάδοσης, αλλαγές καναλιών)
Το «Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα» παλιότερα μεταδιδόταν κάθε Πέμπτη στις 23:00 από τη ΝΕΤ. Πριν 2 χρόνια το πήγαν κάθε Δευτέρα στις 22:00. Φέτος (Σεπτέμβριος 2005) το μετακίνησαν από τη ΝΕΤ στην ΕΤ1! Ποιος ο λόγος, αφού η ΝΕΤ υποτίθεται ότι είναι το κανάλι της ενημέρωσης και η ΕΤ1 του πολιτισμού;
Σχόλιο από το «Καρφί» (2005-12-10): Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πάντως, ο Στέλιος κατορθώνει στην «εξορία» της ΕΤ-1 να έχει παραπάνω μέσο όρο από τα νούμερα που πιάνει την ίδια ώρα η «ανταγωνιστική» και «εμπορική» ΝΕΤ. [ http://www.rwf.gr/dimosieymata.php?pub_id=62 ]
Ο «Εξάντας» του Γιώργου Αυγερόπουλου δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές έχει μετακινηθεί (Κυριακή 22:00, Παρασκευή 22:00, Τρίτη 24:00). Τώρα έχει εξορισθεί στα μεσάνυχτα.
Το «Focus» παρομοίως. Μάλιστα την Τρίτη το έδειξε γύρω στη μία παρά τέταρτο, μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων (το πρόγραμμα έλεγε 24:00).
Γιατί να μην το βάλουν στις 22:00 ώστε να μπορούν να τα δουν περισσότεροι; Κάποιοι εργάζονται την επόμενη μέρα!
Ποιος ο λόγος των αλλαγών; Για να χάνονται οι τηλεθεατές στο δρόμο;
β) Αναβολές ή ματαιώσεις
Αναβάλλονται ή ματαιώνονται σχετικά εύκολα, αν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις, απ’ ευθείας μετάδοση από τη Βουλή (παρ’ ότι η Βουλή έχει το δικό της τηλεοπτικό σταθμό), ομιλίες αρχηγών κομμάτων κτλ.