-
Στο δίλημμα Lancia Musa vs Opel Meriva ποια είναι η επιλογή σας?
Ενδιαφέρει η αξιοπιστία, το κόστος αλλά και η εμφάνιση με αυτή την σειρά.
Το Meriva 1.4 που έχω οδηγήσει μου φαίνεται αρκετά αδύναμο, το 1.6 δεν ξέρω τι λέει όποιος έχει ιδία άποψη καλοδεχούμενος. Επίσης όποιος μπορεί να μου πει και το Musa σε σχέση με το Meriva 1.4 ως δύναμη τι λέει, ας μην ντραπεί καθόλου
Αυτά. -
Το Meriva 1.4 που έχω οδηγήσει μου φαίνεται αρκετά αδύναμο, το 1.6 δεν ξέρω τι λέει όποιος έχει ιδία άποψη καλοδεχούμενος. Επίσης όποιος μπορεί να μου πει και το Musa σε σχέση με το Meriva 1.4 ως δύναμη τι λέει, ας μην ντραπεί καθόλου
Αυτά. -
Αυτά. -
Εκείνο το emoticon που ξερνάει που είναι;
-
Meriva 1,6 Enjoy.
Με 1330 κιλά ο 1400άρης είναι ανεπαρκέστατος.Δες όμως και το Hyundai Matrix. Πολύ καλή αγορά για την κατηγορία του και με καλούς χώρους.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Ενδιαφέρει η αξιοπιστία, το κόστος αλλά και η εμφάνιση με αυτή την σειρά.Από αξιοπιστία, δεν πρέπει να έχουν σημαντικές διαφορές. Κόστος, μάλλον ακριβότερο το Lancia, αλλά πολύ πιο 'χλιδάτο', αν σε ενδιαφέρει αυτό. Από εμφάνιση δεν το συζητώ... η κούκλα κι η... πανούκλα
Προφανώς θα επέλεγα:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από αξιοπιστία, δεν πρέπει να έχουν σημαντικές διαφορές. Κόστος, μάλλον ακριβότερο το Lancia, αλλά πολύ πιο 'χλιδάτο', αν σε ενδιαφέρει αυτό. Από εμφάνιση δεν το συζητώ... η κούκλα κι η... πανούκλα
Προφανώς θα επέλεγα:
[
http://www.motorlambda.com/modelos/mussa.jpgπροφανώς; κι εγώ που νόμισα ότι σ'άρεσε το OPEL
Υ.Γ: αξιοπιστία χωρίς Jazz γίνεται;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εκείνο το emoticon που ξερνάει που είναι; -
Musa, ή καλύτερα Idea; Δεν είναι πιο ακριβό το πρώτο από το δεύτερο (και μάλιστα, χωρίς λόγο);
-
Ωραίο το λάντσια. Ομορφο και το μερίβα... Πες μας τιμές για τα 1,600 και για τα 2?
-
Κι εγώ συμφωνώ με το Matrix σαν συμφέρουσα αγορά.
Εμφανισιακά μου αρέσει και το Idea σε σχέση με τα άλλαΚαι τώρα η φράση κλισέ:
'Γιατί δεν κοιτάς και το Jazz; Αφού αυτό θα πάρεις τελικά'
Υπάρχει emoticon με γλάστρα να πέφτει στο κεφάλι μου;
Εγώ πάντως Jazz θα έπαιρνα.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Musa, ή καλύτερα Idea; Δεν είναι πιο ακριβό το πρώτο από το δεύτερο (και μάλιστα, χωρίς λόγο);ο λόγος είναι ο εξοπλισμός, δέρματα, αλκαντάρα, χλιδή, design της Lancia, ακριβές μικρολεπτομέρειες δηλαδή. Το Idea είναι πιο... προσγειωμένο. Αν σε ενδιαφέρουν αυτά, τα δίνεις. Αλλιώς, το Idea είναι φυσικά πιο συμφέρουσα πρόταση.
Εννοείται ότι (παρότι κλισέ πλέον εδώ μέσα), η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία είναι το Honda Jazz.-
-
Mono to Lancia exo boltarei kai mou arese.
Oreo stin odigisi, kalos kinitiras, (panta gia metra tis katigorias)
Kai koukla, idios mesaKai an se endiaferei to imiautomato tis Lancia einai poly kalo molis to matheis
-
Γμτ η επιλογή για το Meriva 1.6 που είχα βάλει εξαφανίστηκε.
Αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για να προστεθεί@Ikar που να έβαζα και το Modus δηλαδή
-
musa με κλειστα ματια!!!!
το μονο που συμπαθω σε αυτην την κατηγορια! στο εξωτερικο εχει πουλησει πολυ καλα!!! στην ελλαδα νομιζω καθολου..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Meriva 1,6 Enjoy.
Με 1330 κιλά ο 1400άρης είναι ανεπαρκέστατος.Αυτό το 'enjoy' τί είναι; Ευφημισμός; Όπως το 'εύξεινος' στο 'εύξεινος πόντος' ή το 'ευλογιά' για την ασθένεια;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ο λόγος είναι ο εξοπλισμός, δέρματα, αλκαντάρα, χλιδή, design.....Μια χαρά παλτό δηλαδή.
Αυτό το 'enjoy' τί είναι; Ευφημισμός; Όπως το 'εύξεινος' στο 'εύξεινος πόντος' ή το 'ευλογιά' για την ασθένεια;
Απαξιώ βρε εγκάθετε.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Γμτ η επιλογή για το Meriva 1.6 που είχα βάλει εξαφανίστηκε.
Αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για να προστεθεί@Ikar που να έβαζα και το Modus δηλαδή
για το Modus δεν ξέρω, έχω οδηγήσει Meriva 1.6 και Idea 1.4 (και για τα δύο)
το Meriva είναι πολύ πιο πρακτικό και είναι από τα καλύτερα 'ακίνητα' μοντέλα (να τα χεις δηλαδή μονίμως παρκαρισμένα για να παίζουν τα παιδιά με τα καθίσματα)
Το Idea (Musa) με τόσες θήκες που έχει πρέπει να είναι από τα καλύτερα για... γυναίκες (όλα τα 'αξεσουάρ' θα βρεθούν κάπου να τοποθετηθούν)
Σε βραδύτητα κοντράρονται άνετα και τα δύο
Υ.Γ: εκείνο το είδος μουσικής πως λέγεται;
-
Βασικα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα μεταξυ τους, μιας και το Meriva ειναι λιγο ποιο βαρυ και μεγαλο παρολο που παταει στο Corsa. Οποτε εξαρταται απο τις αναγκες του υποψηφιου αγοραστη.
Απο εκει και περα... Meriva στα 1.4 με τιποτα απολυτως. Apo 1.6 και πανω...
Το Musa ερχεται με ενα καλο 1400αρι, ο οποιος απλα θα κινει ικανοποιητικα το αμαξι.Κανενα απο τα 2 δεν θα πρεπει να προβληματισει σχετικα με την αξιοπιστια μιας και τα 2 χρησιμοποιουνε δοκιμασμενες λυσεις (σασι, κινητηρες, κιβωτια, ηλεκτρονικα... ολα απο τα μικροτερα αδερφια τους)
Σαν ομορφια-χλιδη, το Musa.... σαν επιλογη γενικως... και τα 2 καλα ειναι, θεμα του αγοραστη ποιο τον εξυπηρετει καλυτερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ο λόγος είναι ο εξοπλισμός, δέρματα, αλκαντάρα, χλιδή, design.....
Μια χαρά παλτό δηλαδή.
Γι'αυτό λέω, πιο τίμια πρόταση και από τα δύο της ψηφοφορίας το Idea. Και, ακόμα καλύτερα, Jazz. Eκτός αν η χλιδή και η ομορφιά είναι το μόνο κριτήριο
Lancia Musa vs Opel Meriva