-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εμενα δεν μου αρεσει και απορω πως σου αρεσει εσενα ,αλλωστε η ομορφια ειναι υποκειμενικη.
Χμμμμ...
Aυτή τη στιγμή που μιλάμε, ΟΛΑ τα μοντέλα της ΑlfaRomeo, δεν μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους??? Από μπροστά ειδικά, είναι σχεδόν copy/paste, όπως άλλωστε και στο εσωτερικό.
Είδες τελικά, ότι φταίει που είναι Seat???Πως τολμάς;
-
Απο το Golf στο Leon, απο εκεί στη Hyundai και μετά στην Alfa Romeo. Aς μείνουμε στο Golf παίδες.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εμενα δεν μου αρεσει και απορω πως σου αρεσει εσενα ,αλλωστε η ομορφια ειναι υποκειμενικη.
Χμμμμ...
Aυτή τη στιγμή που μιλάμε, ΟΛΑ τα μοντέλα της ΑlfaRomeo, δεν μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους??? Από μπροστά ειδικά, είναι σχεδόν copy/paste, όπως άλλωστε και στο εσωτερικό.
Είδες τελικά, ότι φταίει που είναι Seat???Εσβυσα αυτο που εγραψα (οτι ολα τα νεα Σεατ μοιαζουν υπερβολικα μεταξυ τους με μονη διαφορα στο μηκος τους) και η απαντηση σου φαινεται ασυνδετη,ετσι το ξαναγραφω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εσβυσα αυτο που εγραψα (οτι ολα τα νεα Σεατ μοιαζουν υπερβολικα μεταξυ τους με μονη διαφορα στο μηκος τους) και η απαντηση σου φαινεται ασυνδετη,ετσι το ξαναγραφω.
Άντε και αναρωτιόμουν χθες, πώς μου ήρθε και έγραψα για την ομοιότητα των μοντέλων της AR????
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ότι και να λέτε όσο και να χτυπιέστε το Leon είναι το πιο όμορφο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή.
Καμμία σχέση με τον ανταγωνισμό. Υποψιάζομαι ότι είναι και από τα πιο ενδιαφέροντα οδηγικά.
Ποιο είναι πιο ωραίο δηλαδή για να έχουμε και ρώτημα?
Ενα 1600άρι κινητήρα της προκοπής να είχε και θα έτρεχαν όλοι να κρυφτούν...Ακριβώς!
Το έχετε-περιεργαστεί δει από κοντά; Πολύ δυναμικές λεπτομέρειες παντού. Μόνο η μπροστά κολόνες φαίνονται λίγο μεγάλες ('κρυβουν' τους υαλοκαθαριστήρες) και η κεντρική κολόνα πολύ χοντροκομένη μάλλον.
Και βέβαια, ο παλιός κινητήρας! -
Κατά τα άλλα το θέμα είναι για το νέο golf!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Κατά τα άλλα το θέμα είναι για το νέο golf!!Και έχει επέμβει και moderator...
Απο το Golf στο Leon, απο εκεί στη Hyundai και μετά στην Alfa Romeo. Aς μείνουμε στο Golf παίδες.
Σιδεροκέφαλος Παυλούκο!!!!!!
-
Παύλε, ποιο χρωματάκι θα επιλέξεις;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παύλε, ποιο χρωματάκι θα επιλέξεις;πολύχρωμος κι εντοιχισμένος
-
http://auto-news.de/webcore/data/conten ... 005370.jpg
-
Στην πανω Pic η VW βαζει ιδεες σε απανταχου καγκουρες για καινουρια-αποτελεσματικοτερα φωτα ομιχλης?
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://auto-news.de/webcore/data/conten ... 005370.jpg
καλά...άμα σου κάνει σινιάλο τη νύχτα θα νομίζεις ότι ανέτηλε ο ήλιος!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
καλά...άμα σου κάνει σινιάλο τη νύχτα θα νομίζεις ότι ανέτηλε ο ήλιος!
Μου αρέσει που οι αλλαγές είναι πολύ διακριτικές μιας και δεν έχουμε συνηθίσει αλλαγές στις γενιές των Golf.
Y.Γ. Παίδες τώρα μόλις είδα τις ευχές σας πιο πάνω
Ευχαριστώ πολύ
Aνανεωμένο Golf V