-
Για τα αμερικάνικα Focus έχω διαβάσει κι εγώ αρνητικά σχόλια κατόχων στο internet.
-
Μια φίλη μου από τη Βόρεια Καρολίνα, όταν της είπα ότι εδώ το Focus πρώτευε στην αξιοπιστία, δε με πίστευε. Νόμιζε ότι της έκανα πλάκα.
-
Τι σχέση έχει με το αν τα αμερικάνικα Focus είναι ζημιάρικα ή όχι; δεν πρόκειται να αγοράσουμε κανένα, -αφού δεν έρχονται στην Ευρώπη- ας πρόσεχαν.
Εκτός κι αν έπρεπε να κράξουμε ένα αμερικάνικο προϊόν σε θέμα για ανανεωμένο Golf V. Πάσο
-
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΓΚΟΛΦ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΓΚΟΛΦ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ?ελεύθερα, μαζί με το νέο Leon
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ελεύθερα, μαζί με το νέο Leon
αυτο και αν εχει φαει θαψιμο....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελεύθερα, μαζί με το νέο Leon
αυτο και αν εχει φαει θαψιμο....
Και πώς να μην το φάει, αφού από μπροστά, απ'το πλάι και 3/4 μπροστά/πλάι είναι σα να'χεις πατήσει την οροφή ενός λεωφορείου Volvo Irizar για να την κάνεις κεκλιμένη; Ακόμα και τα φανάρια θυμίζουν λεωφορείο! Τα πίσω θυμίζουν λίγο από... Getz.
-
Ότι και να λέτε όσο και να χτυπιέστε το Leon είναι το πιο όμορφο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή.
Καμμία σχέση με τον ανταγωνισμό. Υποψιάζομαι ότι είναι και από τα πιο ενδιαφέροντα οδηγικά.
Ποιο είναι πιο ωραίο δηλαδή για να έχουμε και ρώτημα?
Ενα 1600άρι κινητήρα της προκοπής να είχε και θα έτρεχαν όλοι να κρυφτούν... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ότι και να λέτε όσο και να χτυπιέστε το Leon είναι το πιο όμορφο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή.E όχι δα!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ότι και να λέτε όσο και να χτυπιέστε το Leon είναι το πιο όμορφο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή.
Καμμία σχέση με τον ανταγωνισμό. Υποψιάζομαι ότι είναι και από τα πιο ενδιαφέροντα οδηγικά.
Ποιο είναι πιο ωραίο δηλαδή για να έχουμε και ρώτημα?
Ενα 1600άρι κινητήρα της προκοπής να είχε και θα έτρεχαν όλοι να κρυφτούν...Σου αρεσει η Brera και μετα σου αρεσει και το Leon; Μηπως να το κοιταξεις;
Πλακα κανω .
-
Παιδιά με τα ΙΔΙΑ ακριβώς κριτήρια που θεωρώ την Brera όμορφη, με τα ίδια ακριβώς κρίνω και το Leon.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας αρέσει.
Έχει καινοτόμο σχήμα όπως η brera. Δεν θυμίζει MPV όπως ΟΛΑ τα σύγχρονα μικρομεσαία. Το κόψιμό του είναι πολύ ωραίο και αεροδυναμικό.
Αν πάμε στο εσωτερικό βλέπουμε ένα οδηγοκεντρικο ταμπλό με στροφόμετρο στο κέντρο.
Αυτά δεν φτάνουν για να το χαρακτηρίσουν ωραίο???
Kαι να πεις ότι είμαι μόνο εγώ?
Δεν ξέρω πραγματικά τι σας συμβαίνει. Mήπως επειδή είναι SEAT???
Τέλος πάντων... Θα μείνω με την απορία... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
E όχι δα!!!
Είπαμε... Από άνθρωπο που του αρέσει πιο πολύ το στρίψιμο του Getz απ'του Clio... Τι περιμένεις;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παιδιά με τα ΙΔΙΑ ακριβώς κριτήρια που θεωρώ την Brera όμορφη, με τα ίδια ακριβώς κρίνω και το Leon.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας αρέσει.
Έχει καινοτόμο σχήμα όπως η brera. Δεν θυμίζει MPV όπως ΟΛΑ τα σύγχρονα μικρομεσαία. Το κόψιμό του είναι πολύ ωραίο και αεροδυναμικό.
Αν πάμε στο εσωτερικό βλέπουμε ένα οδηγοκεντρικο ταμπλό με στροφόμετρο στο κέντρο.
Αυτά δεν φτάνουν για να το χαρακτηρίσουν ωραίο???
Kαι να πεις ότι είμαι μόνο εγώ?
Δεν ξέρω πραγματικά τι σας συμβαίνει. Mήπως επειδή είναι SEAT???
Τέλος πάντων... Θα μείνω με την απορία...Μπα κανενα κολλημα επειδη ειναι Σεατ.Επειδη δεν αρεσει σε εμενα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αρεσει και σε ολους.Αλλωστε οπως εγραψα εκανα πλακα,αποτυχημενη μαλλον.Σορυ
-
Δε ξερω ποσο ασχημο ειναι το Λεον, αλλα απο τα Κορολα, Φοκους, Αστρα νομιζω οτι ειναι πιο ενδιαφερον... Μιλαω παντα σχεδιαστικα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπα κανενα κολλημα επειδη ειναι Σεατ.Επειδη δεν αρεσει σε εμενα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αρεσει και σε ολους.Αλλωστε οπως εγραψα εκανα πλακα,αποτυχημενη μαλλον.Σορυ
Όχι καμμία σχέση, δεν παρεξήγησα...
Πραγματικά εκφράζω μία απορία. Πιστεύω ότι είναι αντικειμενικά όμορφο το leon και απλά προσπαθώ να καταλάβω, γιατί δεν σας αρέσει. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μπα κανενα κολλημα επειδη ειναι Σεατ.Επειδη δεν αρεσει σε εμενα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αρεσει και σε ολους.Αλλωστε οπως εγραψα εκανα πλακα,αποτυχημενη μαλλον.Σορυ
Όχι καμμία σχέση, δεν παρεξήγησα...
Πραγματικά εκφράζω μία απορία. Πιστεύω ότι είναι αντικειμενικά όμορφο το leon και απλά προσπαθώ να καταλάβω, γιατί δεν σας αρέσει.Εμενα δεν μου αρεσει και απορω πως σου αρεσει εσενα ,αλλωστε η ομορφια ειναι υποκειμενικη.
-
Εδώ βρε meco δε μου αρέσει το Volvo B12M, είναι δυνατόν να μου αρέσει μια μικρογραφία του με πιο έντονη κλίση οροφής και αμυγδαλωτά φανάρια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμενα δεν μου αρεσει και απορω πως σου αρεσει εσενα ,αλλωστε η ομορφια ειναι υποκειμενικη.
Χμμμμ...
Aυτή τη στιγμή που μιλάμε, ΟΛΑ τα μοντέλα της ΑlfaRomeo, δεν μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους??? Από μπροστά ειδικά, είναι σχεδόν copy/paste, όπως άλλωστε και στο εσωτερικό.
Είδες τελικά, ότι φταίει που είναι Seat??? -
Το ότι είναι Seat φταίει ή το ότι είναι σαν πατημένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ;
-
προτιμω αυτο χωρις το Φεις Λιφτ...
εστω τον προφυλακτηρα...καλυτερα μου αρεσει αυτο...
Aνανεωμένο Golf V