-
πεσμου ενα αμαξι με ανωτερη ποιοτητα απο γκολφ στην ιδια τιμη και στην ιδια κατηγορια.
ε αμα μου πεις τωρα το bravo θα σε βρισω με το παρντον κιολας . και οταν λεω ποιοτητα λεω να μπεις να κλισεις την πορτα και βρισκεσε σε εναν αλλο κοσμο . επισεις προβληματα μου επεσε το παραθυρο δε ειναι κατι σοβαρο , σοβαρο ειναι που το Link poy εβαλα με bravo 07 να χανει τα φρενα. -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
πεσμου ενα αμαξι με ανωτερη ποιοτητα απο γκολφ στην ιδια τιμη και στην ιδια κατηγορια.
ε αμα μου πεις τωρα το bravo θα σε βρισω με το παρντον κιολας .Το Megane!
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
πεσμου ενα αμαξι με ανωτερη ποιοτητα απο γκολφ στην ιδια τιμη και στην ιδια κατηγορια.Lancia delta ετσι απλα..και περιμενε και τη giullieta..Ας μη μιλησω για το νεο astra και τα σχολια που ακουγονται και ας μη μιλησω και για το πως φανηκε το νεο megane σε κατοχους γερμανικων..
-
το megane η πλαστικουρα οκ τραβα πιεσε ενα φτερο απο megane Και ελα να ξαναγραψεις .
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
το megane η πλαστικουρα οκ τραβα πιεσε ενα φτερο απο megane Και ελα να ξαναγραψεις .Πως φαινεται οτι δεν εχεις μπει μεσα....
-
αστρα φιλε το ειχα προπαραγγιλει και περιμενα 3 μηνες και το ακυρωσα οταν το ειδα απο μεσα .
lancia delta ενταξει παμε στο επομενο (ντρεπομαι να μπω σε τετοια βλακια) επισεις ξεκιναει η τιμη απο 19.500 το γκολφακι μυο ειναι φουλ εξτρα με ηλιοροφη. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
το megane η πλαστικουρα οκ τραβα πιεσε ενα φτερο απο megane Και ελα να ξαναγραψεις .
Πως φαινεται οτι δεν εχεις μπει μεσα....
Γιατί έχει μπει σε Golf νομίζεις??
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
αστρα φιλε το ειχα προπαραγγιλει και περιμενα 3 μηνες και το ακυρωσα οταν το ειδα απο μεσα .
lancia delta ενταξει παμε στο επομενο.Μιλαω για το ολοκαινουργιο astra...
Ποση μυωπια........? -
Μ'αρέσει πάντως που παντού υπάρχει το ίδιο θέμα. Golf vs all Φανατικοί όλων των εθνικοτήτων πασχίζουν να πείσουν ότι έχουν το καλύτερο αμάξι.
Οι φανατικοί γκολφάκηδες, γουστάρουν golf. Δε χρειάζεται επεξήγηση και απόδειξη. Είναι αξίωμα. Αυτοκίνητο ή Golf.
Οι γάλλοι από την άλλη αντιλέγουν ως έχοντες καλύτερο κράτημα και άνεση.
Οι ιταλοί έχουν καλύτερο κράτημα και αυτοκίνητα με ψυχή.
(Οι 2 πρώτες κατηγορίες, δεν κάνουν καμμία κουβέντα για αξιοπιστία).
Οι φανατικοί κορεάτες λένε μετά ότι είναι πιο αξιόπιστοι και κοστίζουν τα μισά λεφτά.
Και μετά είναι οι σύγχρονοι γιαπωνέζοι που είναι πιο αξιόπιστοι, και έχουν καλύτερο aftersales. Μικρή μερίδα προσπαθεί να πείσει πως έχει εκολαπτόμενο supercar στα 1.6(βλ. auris στοκ που κάνει κάτω από 9' για τα 100 και πάει μαζί με στοκ rallye)
(Οι 2 τελευταίες κατηγορίες όπως είχα ξαναπεί έχουν όλοι από έναν τουλάχιστον καλό φίλο με golf που όλο το έχει στο συνεργείο.)
Γενικά έχει πολύ φάση! -
ναι εχω μπει καθως και πολυ πριν απο σενα στο mk1 και στο μκ2 που ειχε τοτε ο πατερας μου , προσφατα εδω και 3 χρονια εχει το πενταρι sport line οπως και ενα 6αρι που θα εχω σε 10 μερες.
Μιλαω για το ολοκαινουργιο astra...
Ποση μυωπια........?για το ολοκαινουργιο του 2010 μιλαω και εγω το 1600 ατμοσφαιρα με τα 115 το οποιο βγαινει μονο 5πορτο (3θυρο σε 2 χρονια ) και τελος φεβρουαριου το 1400 με τα 140
αμα ειναι να κλεινω την πορτα και να μου πεφτει το παραθυρο .......
Ενω αν εχεις την οικογενια σου μεσα και χασεις τα φρενα σου με το bravo ... ειναι λιγοτερο σοβαρο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
repeat που θυμιζει η φαση αλλα δε πειραζει..
Λοιπον για να τελειωνουμε γιατι εχω βαλει θεικο σουφλε στο φουρνακι.. εκεινη την εποχη 2-3 αμαξια ητανε..το 128 , η alfasud και η gs..Επισης για τη συλληψη και σχεδιαση-κατασκευη του golf μκ1 κανανε μπιλιες ενα 128,γνωστοτατα πραγματα ειναι αυτα..Τα 3 αυτα αυτοκινητα επισης ειχαν παρουσιαστει στο κοινο περι την 5ετια πριν..Το περίμενα ότι θα άκουγα για 128 και sud και επιδεί λοιπόν τα έχω οδηγίσει και τα δυό το 128 το διατηρεί ακόμα σε άριστη κατάσταση ένα κόκκινο δίπορτο s ένας καλός φίλος μπορώ να σου πώ ότι μόνο φρένα έχουν καλύτερα και τα δύο από το gti .
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
ε αμα μου πεις τωρα το bravo θα σε βρισω με το παρντον κιολας . και οταν λεω ποιοτητα λεω να μπεις να κλισεις την πορτα και βρισκεσε σε εναν αλλο κοσμο . επισεις προβληματα μου επεσε το παραθυρο δε ειναι κατι σοβαρο , σοβαρο ειναι που το Link poy εβαλα με bravo 07 να χανει τα φρενα.δεν σε χαλαει που το αμαξακι σου βγαζει ζημιες πιο πολλες και απο φιατ εεεεε.
αμα ειναι να κλεινω την πορτα και να μου πεφτει το παραθυρο .......
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μ'αρέσει πάντως που παντού υπάρχει το ίδιο θέμα. Golf vs all Φανατικοί όλων των εθνικοτήτων πασχίζουν να πείσουν ότι έχουν το καλύτερο αμάξι.
Οι φανατικοί γκολφάκηδες, γουστάρουν golf. Δε χρειάζεται επεξήγηση και απόδειξη. Είναι αξίωμα. Αυτοκίνητο ή Golf.
Οι φανατικοί κορεάτες λένε μετά ότι είναι πιο αξιόπιστοι και κοστίζουν τα μισά λεφτά.
Και μετά είναι οι σύγχρονοι γιαπωνέζοι που είναι πιο αξιόπιστοι, και έχουν καλύτερο aftersales. Μικρή μερίδα προσπαθεί να πείσει πως έχει εκολαπτόμενο supercar στα 1.6(βλ. auris στοκ που κάνει κάτω από 9' για τα 100 και πάει μαζί με στοκ rallye)
(Οι 2 τελευταίες κατηγορίες όπως είχα ξαναπεί έχουν όλοι από έναν τουλάχιστον καλό φίλο με golf που όλο το έχει στο συνεργείο.)
Γενικά έχει πολύ φάση!Επισης υπαρχει μικρη μεριδα που γουσταρει αυτοκινηση ,να εχει τα ματια ανοιχτα και να μη ψωνιζει σα το ζωο..εχει βαρεθει να ακουει στερεοτυπες μακακιες οπως αυτες που γραφεις (οχι οτι ειναι μακακιες απλα ειναι στερεοτυπα)επι χρονια και προσπαθει να γελασει με πασης φυσεως καημενους γενικως..
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Λοιπον για να τελειωνουμε γιατι εχω βαλει θεικο σουφλε στο φουρνακι.. εκεινη την εποχη 2-3 αμαξια ητανε..το 128 , η alfasud και η gs..Επισης για τη συλληψη και σχεδιαση-κατασκευη του golf μκ1 κανανε μπιλιες ενα 128,γνωστοτατα πραγματα ειναι αυτα..Τα 3 αυτα αυτοκινητα επισης ειχαν παρουσιαστει στο κοινο περι την 5ετια πριν..Το περίμενα ότι θα άκουγα για 128 και sud και επιδεί λοιπόν τα έχω οδηγίσει και τα δυό το 128 το διατηρεί ακόμα σε άριστη κατάσταση ένα κόκκινο δίπορτο s ένας καλός φίλος μπορώ να σου πώ ότι μόνο φρένα έχουν καλύτερα και τα δύο από το gti .
μονο που το 128 ειναι κατασκεης 1968.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Γενικά έχει πολύ φάση!Σε αυτό συμφωνώ γιατί η γκώλφο δεν πρέπει να λογίζεται ως αυτοκίνητο! Και επιτέλους έχουμε πήξει από 'συνειδητοποιημένους' αγοραστές (γιατί αγοραστές είναι και όχι οδηγοί) Golf που περιφέρονται στα φόρα προκειμένου να δικαιολογήσουν την επιλογή τους και να αναζητήσουν την επιβεβαίωση των υπολοίπων. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που παίρνουν κάποιο από τα υπόλοιπα που χαλάνε, τρίζουν, δεν πάνε κτλ που βγαίνουν με ύφος 1000 καρδηναλίων να φωνασκούν για την υπέρτατη αγορά που κάνανε και για το πόσο γαμάτο είναι το αμαξάκι τους!
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Ενω αν εχεις την οικογενια σου μεσα και χασεις τα φρενα σου με το bravo ... ειναι λιγοτερο σοβαροΜετα απ αυτο μπορουμε να πουμε αντιο στο παιδι,μετα το ευχαριστο κυριακατικο μεσημερι που μας προσφερε..Παντα τετοια φιλος!!!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μονο που το 128 ειναι κατασκεης 1968.
Το συγκεκριμένο είναι του '72 το πρώτο ιταλικό που ξεπέρασε το mki σε στρίψιμο είναι η delta.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ναι βρε καημενε μονο που τα το 128 βγηκε το '69, η gs το '70 και η alfasud το '72..To γολf τελος του '74 και ακομα και ετσι σε εκμεταλλευση χωρων και οδικη συμπεριφορα ηταν πισω..
Να φανταστω οτι εχεις οδηγησει και golf gti μκ1 το οποιο ειναι εργοστασιακο και αψογο...Ασε που ειναι πολυ κοινο αμαξι οπως και η alfasud -
δεν ειπε κανεις οτι χαλανε τα υπολιπα αυτοκινητα εσεις το λετε αυτο για τα γκολφ που δεν εχεται και ιδεα κατω κατω , οπωτε οταν αποκτησετε το πρωτο γκολφ ελατε να μας τα πριξετε.
προς το παρων μονο με αρχαιολογιες ασχοληστε τυπου 128 εχουν μερασει 40 χρονια κοντα -
το γκολφακι ειναι του 74.
η αλφασουντ το καλυτερο προσθιοκινητο .
VW Golf VΙ