-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Οι αντιπροσωπείες πότε δέχονται παραγγελίες για το VI???
ΟΧΙΙΙΙ!!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
Εταιρικό ρε ...το Bravo δε το θέλω
Το θέμα είναι να προλαβαίνω για το VI, γιατί παίζει να μου 'τύχει' το V GTSport. Θα δω από βδομάδα τι παίζει...πάω μια βόλτα σε VW τώρα.
-
Μόλις γύρισα από τη VW.
Το VΙ έρχεται ουσιαστικά από Γενάρη. Οι παραγγελίες για το V έχουν κλείσει, δε δέχονται άλλες...αλλά έχουν στοκ.
Έχουν ήδη λίστα αναμονής για το VI οπότε οι παραδόσεις θα σκαρφαλώνουν κατακόρυφα...ετοιμαστείτε!
-
Αν εξαιρέσεις τα πίσω φωτιστικά σώματα που είναι αρκετά συντηρητικά (θα τα συνηθίσουμε μάλλον) κατά τα άλλα μια χαρά αυτοκινητάκι είναι και με ωραίους κινητήρες Νικόλα.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ο μανδυλας παντως στο λιμανι εχει ενα .Είσαι σίγουρος; Στο μανδύλα στη Θεσσαλονίκη στο φιξ υπαρχει το vi? Πήγε ο πατέρας μου σήμερα να το δει κ δεν είχε. Λες να ήταν τόσο ίδιο με το παλιό που να μην το γνώρισε καν;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόλις γύρισα από τη VW.Το VΙ έρχεται ουσιαστικά από Γενάρη. Οι παραγγελίες για το V έχουν κλείσει, δε δέχονται άλλες...αλλά έχουν στοκ.
Έχουν ήδη λίστα αναμονής για το VI οπότε οι παραδόσεις θα σκαρφαλώνουν κατακόρυφα...ετοιμαστείτε!
Λέγανε ότι αρχές Δεκέμβρη θα είναι στις εκθέσεις τελικά θα πάει για Γενάρη;
-
Ευτυχως για 1 μηνα ακομη την γλιτωνουμε.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ευτυχως για 1 μηνα ακομη την γλιτωνουμε.για αψυχο αυτοκινητο απο αψυχη εταιρια... φαινεται να σε πειραζει πολυ παντως! Αυτο θα το εκλαβω ως μια ακομα επιτυχια του Golf
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόλις γύρισα από τη VW.Το VΙ έρχεται ουσιαστικά από Γενάρη. Οι παραγγελίες για το V έχουν κλείσει, δε δέχονται άλλες...αλλά έχουν στοκ.
Ειναι γνωστο οτι υπαρχουν πολλα κοροιδα που σκανε λεφτα για την ''ποιοτικη'' λαλακια που λεγεται Golf
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μόλις γύρισα από τη VW.
Το VΙ έρχεται ουσιαστικά από Γενάρη. Οι παραγγελίες για το V έχουν κλείσει, δε δέχονται άλλες...αλλά έχουν στοκ.
Ειναι γνωστο οτι υπαρχουν πολλα κοροιδα που σκανε λεφτα για την ''ποιοτικη'' λαλακια που λεγεται Golf
Πραγματι...
Τα 'κοροϊδα' ειναι τοσα πολλα που η 'ποιοτικη' μαλακια που λεγεται Golf ειναι εδω και μερικα χρονια(ποσα αραγε?) πρωτη σε πωλησεις σε Πανευρωπαϊκο επιπεδο.Εκτος απο Κουτοφραγκοι και κοροϊδα.Τι περιμενεις ...
-
Μου αρέσει που το βλέπετε αντικειμενικά το θέμα...
Όταν τα αντι-golf βγάζουν προβλήματα, τα κάνουμε γαργάρα όμως και 'εντάξει, έτυχε'...Εκείνοι που τα αγόρασαν δεν είναι κορόιδα που τους υποσχέθηκαν και αμάξι 'γ@μ@ουα' που δεν χαλάει ποτέ.
Δε θέλω να αρχίσω αντιπαραθέσεις με το ποίο είναι το καλύτερο αμάξι ή επειδή είναι ακριβό, σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαλάει και ποτέ...
Απλά λίγη περισυλλογή πριν γράφουμε ορισμένα πράγματα και μάλιστα 'πετώντας' τέτοιες εκφράσεις.ΥΓ:Γράψτα τουλάχιστον στο 'Toyota forum' (που δε χαλάνε ποτέ ) να μην τα βλέπουν τα 'κορόιδα'.Μην τους τα γράφεις και μέσα στη μούρη τους.Είναι και αγένεια.
-
Ειναι γνωστο οτι υπαρχουν πολλα κοροιδα που σκανε λεφτα για την ''ποιοτικη'' λαλακια που λεγεται GolfΤώρα τι εξυπηρετεί το μήνυμά σου πέραν από FLAME BAIT...
_
-
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Golf.
-
πηγα τα ταξίδα με golf 1400 απλό και πολο 1.2 55 άλογα
και τα 2 κάνανε ωραίο ταξίδι και ειδικά το πολο δεν πιστευω ότι εχουμε 165 (με το gps μετρημενα) xlm σταθερά.
Γενικά και τα 2 αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκίνητου στο δρόμου χωρίς όμως χώρους (στενό το πολο) και θήκες)
Ισως πουλάνε λόγω αίσθησης...`
-
ειδικα το Golf V πουλαει και πουλουσε λογω κρατηματος και ανεσης συν την ποιοτητα μεσα βαλε και κινητηρες TSi και εισαι μεσα...
εκανα Θεσσαλονικη Καρπενησι σε 5 ωρες και το Golfaki δεν καταλαβε τιποτα..
4 ατομα και αποσκευες.
απλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.
ειδα το νεο και το οδηγησα.
ακομα καλυτερο....
θα το σκεφτω αν ομως αξιζει τον κοπο να δωσω το V -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειδικα το Golf V πουλαει και πουλουσε λογω κρατηματος και ανεσης συν την ποιοτητα μεσα βαλε και κινητηρες TSi και εισαι μεσα...εκανα Θεσσαλονικη Καρπενησι σε 5 ωρες και το Golfaki δεν καταλαβε τιποτα..
4 ατομα και αποσκευες.
απλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.
ακομα καλυτερο....
θα το σκεφτω αν ομως αξιζει τον κοπο να δωσω το VΑν το golf σου είναι TSI μην το δώσεις. Αν όχι, τότε κάνε την αλλαγή.Το εξάρι το είδα στην έκθεση αυτοκινήτού. Μέσα το έχουν κάννει πιο όμορφο από το υπάρχον αλλά έξωτερικά θεωρώ το πεντάρι πιο αρμονικό (ειδικά στο πίσω μέρος). Απ' ό,τι διαβάζω έχει βελτιωμένη ποιότητα κύλισης. Αν σε ενδιαφέρει τόσο αυτό κάντο.
-
1,6FSi εχω
αλλα και παλι για την χρηση που του κανω ειμαι ικανοποιημενος...
θα το σκεφτω...οντως το νεο ειναι μαγικο χαλι...
-
O,τι πεις
-
ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην ελλάδα το golf gti και σε τι τιμή?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
1,6FSi εχωαλλα και παλι για την χρηση που του κανω ειμαι ικανοποιημενος...
θα το σκεφτω...οντως το νεο ειναι μαγικο χαλι...
Αν αυτό που έχεις σε καλύπτει ΟΚ. Απλά το TSI είναι όντως πειρασμός. δεν έχω οδηγήσει το 6άρι (στην έκθεση αυτοκινήτου προτίμησα να δοκιμάσω το Scirocco ). Μπορεί να είναι μαγικό χαλί όπως λες, αλλά γιατί χάλασαν τα πίσω φανάρια; Πάντως αν μπορείς κάνε την κίνηση. Αξίζει, είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειδικα το Golf V πουλαει και πουλουσε λογω κρατηματος και ανεσης συν την ποιοτητα μεσα βαλε και κινητηρες TSi και εισαι μεσα...εκανα Θεσσαλονικη Καρπενησι σε 5 ωρες και το Golfaki δεν καταλαβε τιποτα..
4 ατομα και αποσκευες.
απλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.
ακομα καλυτερο....
θα το σκεφτω αν ομως αξιζει τον κοπο να δωσω το VΑυτό που οδήγησες ήταν με τις DCC αναρτήσεις ή με την απλή ανάρτηση;
Γράψε κάτι παραπάνω αν θες...τι σου άρεσε περισσότερο σε σχέση με το V; η αίσθηση του τιμονιού ήταν βελτιωμένη; το εσωτερικό όντως τα σπάει;
Δώσε πληροφόρηση στο λαό ίσως είσαι ο μοναδικός στο forum που έχει οδηγήσει το VI
VW Golf VΙ