-
Πολύ καλές τιμές.
Επειδή το έχω δει αρκετά και από κοντά, το VI είναι το κορυφαίο της μικρομεσαίας κατηγορίας αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου. -
Το ESP πλεον θα ειναι στανταρ σε ΟΛΑ τα μοντελα της vw...
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Δεν διαβαζω για Εsp , παλι χωρις θα το φερνουν στη χωρα μας ?
Ενταξει ειπαμε ειμαστε υπαναπτυκτοι αλλα καποτε αυτο το γ^$%$#νο Εsp πρεπει να το βαζουν στανταρ , δεν νοειται αυτοκινητο που κοστιζει τοσα λευτα να μην το εχει εν ετει 2008.
Πριν μου την πεσετε να μου την πειτε , κατοχος golf 5 ειμαι , που αναγκαστηκα να κανω παραγγελια και να περιμενω 4 μηνες γιατι στο ελλαντα δεν φερνανε ουτε το 5 με esp.
Νυσαφι , η ηλιθιοτητα σε ολο της το μεγαλειο , στην χειροτερη θα επρεπε να φερνουν τουλαχιστον για να σωσουν τα προσχηματα ενα επιπεδο εξοπλισμου που να εχει και ESP , ντε και καλα πρεπει να περιμενει ο αλλος 4 μηνες για να παραλαβει , λες και κανει ειδικη παραγγελια με σαλονι απο δερμα λεοπαρδαλης ?
Απλα ελεος , η κοσμοκαρ ειναι για τα μουλαριαΧθες ο πωλητής μου έδωσε κατάλογο του εξοπλισμού και το ESP ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.
Προς τους moderators, το golf 6 είναι ήδη στις αντιπροσωπίες με αναλυτικούς τιμοκαταλόγους και διαθέσιμο για test drive, το θέμα πρέπει να μετακινηθεί πλέον στην ενότητα κατασκευαστές και μοντέλα.
Done [mod mirage]
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
1750 ευρω ειναι στο 160αρι και 2150ευρω στο 122
πιο αναλυτικαΤιμές για το Golf VI:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2222' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Στο sirico το dsg εχει 1.400Ε σε ολες τις εκδοσεις.
Μπορει να μου εξηγησει καποιος το λογο που εχουν τοση διαφορα? -
Ο χρήστης axibde έγραψε:
1750 ευρω ειναι στο 160αρι και 2150ευρω στο 122
πιο αναλυτικαΤιμές για το Golf VI:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2222' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Στο sirico το dsg εχει 1.400Ε σε ολες τις εκδοσεις.
Μπορει να μου εξηγησει καποιος το λογο που εχουν τοση διαφορα?και η σεατ στο fr το 6αρι dsg to έχει 1000ευρώ.
μάλλον ψάχνουν για μ@#κες -
1750 ευρω...
Θα διαβάσουμε ποτε κάτι από τους τροχούς γι αυτήν την Καρεντα.. Ειπαμε ο Σαρακάκης αλλά αυτοί ειναι κορυφαίοι...!!!! δεν παίζονται....
-
κοσμοκαρ εννοω....
-
σημερα το ξαναειδα....
το ζαχαρωνω....αλλα δεν μου παει να ειναι πιο γρηγορο απο την Μπεμπα βρε γαμωτο...
πολυ ομορφο....πραγματικα πολυ ομορφο...
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι λαθος να μη προσφερουν και το 122 σε καποιο επιπεδο εξοπλισμου με το ESP
Γιατί νομίζω ότι το 122 έχει esp
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να παραγγελθεί σύστημα xenon στην έκδοση 122 ή 160?
-
πιστευω οτι ανετα μπορει γιατι οχι;
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δηλαδή το πεντάρι θα το έλεγες άσχημο αυτοκίνητο ? Ψιλοαδιάφορο ναι, ψιλοσυντηριτικό ναι αλλά άσχημο ? Θα ήθελα πολύ να ξέρω στην κατηγορία του και στα λεφτά του ποιά θεωρείς όμορφα ....To civic, to Volvo C30...
-
Γεια σας και απο μένα! Εχει βρει κανεις καταλογο με τιμες των εξτρα στην Ελλαδα.... Κ αν ναι μπορει να τον μοιραστει μαζί μας... Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι λαθος να μη προσφερουν και το 122 σε καποιο επιπεδο εξοπλισμου με το ESP
Το 122 έχει μόνο το ASR ως στάνταρ.
-
http://www.themotorreport.com.au/4025/v ... del-range/' target='_blank
http://vwgazette.blogspot.com/2008/03/e ... y2009.html' target='_blank -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το 122 έχει μόνο το ASR ως στάνταρ.
Μπερδεύτηκα από το site της vw που ακόμα και στην έκδοση comfortline του 122 δείχνει να έχει esp. Σε όλες τις εκδόσεις του το 122 δεν έχει esp? Οπότε φαντάζομαι θα παρέχεται ως option με 1000 ευρώ περίπου επιπλέον?
-
ESP >>>> 406€
-
To autocar μιλάει για απρόσμενη υποστροφή όταν πιεστεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To autocar μιλάει για απρόσμενη υποστροφή όταν πιεστεί.Φυσικά, όλα τα αμάξια (ακόμα και τα πισωκίνητα) έχουν ανάρτηση στημένη από πολλή υποστροφή έως υποστροφή
και το ΕΣΠ ρυθμισμένο για ΥΠΟΣΤΡΟΦΗ.Τι θέλεις δηλαδή, να σβουρίξει κανείς σε στροφή και να κάνει μήνυση για ελαττωματικό αυτοκίνητο;
Ενώ αν φύγει με τα μούτρα, το εργοστάσιο απαντά ότι η ταχύτητά του ήταν υπερβολική.
-
Απλά μου κάνει εντύπωση τέτοιο σχόλιο, ειδικά όταν για το προηγούμενο ακούμε διθυράμβους για την ουδέτερη έως και ελαφρώς υπερστροφική αν το θελήσεις συμπεριφορά. Έτσι πως ήταν το σχόλιο δεν φαινόταν ότι μιλάει για την τυπική συμπεριφορά ενός ασφαλώς στημένου οικογενειακού αυτοκινήτου, αλλά για opel παλαιότερης κοπής.
-
Υπαρχει γενικως μια φημη οτι το V ειχε ελαφρως υπερστροφικη συμπεριφορα αλλα μετα απο 4 χρονια και 90.000 χλμ μπορω να πω οτι δεν ισχυει πληρως. Ναι μπορει να γυρισει αλλα μετα απο πολυ πιεση οπως μπορει να γυρισει και καθε αλλο αυτοκινητο (ακόμα και το σιροκο που γυρναει ακομα πιο δυσκολα...). Η τυπικη συμπεριφορα του ειναι ελαφρως υποστροφική ή πιο συχνα απλα γλιστραει με τα τεσσερα... Οσον αφορα το VI δεν το εχω οδηγησει ακομα αλλα μακαρι να μην ισχυουν τα περι εντονης υποστροφης... ακομα και αν εγινε για να γινει ακομα πιο ευκολο και ασφαλες....
VW Golf VΙ