-
vas, ειλικρινα δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει η μασκα ή οχι . Σιγουρα το προτιμω απο την προταση της ΑΒΤ παντως...
Για αυτο που ρωτησα εχεις αποψη;( Επειδη το πηγα εκτος για το τρακαρισμα, θα αντιμετωπισω προβλημα με την εγγυηση; )
Το αυτοκινητο μου ειναι σχεδον ετοιμο και θα το χω παλι την Παρασκευη, και απο βδομαδα που τελειωνει και η εξεταστικη θα ξεχυθω στους δρομους
-
ρε προδοτη ,καποτε σου ειχα πει να αλλαξεις αβαταρ αν θυμαμαι καλα
-
Εφόσον έχεις βάλει αυθεντικά ανταλλακτικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Καλού κακού κράτα τις αποδείξεις που θα φαίνονται αναλυτικά όλα τα ανταλλακτικά που (λογικά) ο φανοποιός σου τα προμηθεύτηκε από κάποιο εξουσιοδοτημένο.
Με το καλό να το παραλάβεις και μακριά από άλλες ατυχίες!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε προδοτη ,καποτε σου ειχα πει να αλλαξεις αβαταρ αν θυμαμαι καλαΔεν αλλαζω , δεν αλλαζω , δεν αλλαζω (σωστα θυμασαι, και ο pasxos το ειχε πει )
Εγω προσωπικο μου αυτοκινητο δεν ειχα ποτε alfa, οποτε με την τεχνικη εννοια του ορου δεν ειμαι προδοτης. . Αν υπηρχε αντιστοιχη προταση της alfa, οταν αγοραστηκε το γκολφ, με καλο αυτοματο κιβωτιο, θα ηταν στις επιλογες μου, αλλα αφου δεν ....Εφόσον έχεις βάλει αυθεντικά ανταλλακτικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Καλού κακού κράτα τις αποδείξεις που θα φαίνονται αναλυτικά όλα τα ανταλλακτικά που (λογικά) ο φανοποιός σου τα προμηθεύτηκε από κάποιο εξουσιοδοτημένο.
Με το καλό να το παραλάβεις και μακριά από άλλες ατυχίες!
Ναι τα ανταλλακτικα ειναι ολα αυθεντικα, το πηγα σε δικο μου , συγγενικο προσωπο, με φανοποιειο του ΄΄αγαπημενου΄΄ μας ομιλου , οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και η δουλεια θα ειναι καλη( οχι επειδη ειναι συγγενικο προσωπο , αλλα επειδη εχω δει δουλειες του πολλες φορες....)
Σε ευχαριστω πολυ
-
Επειδή μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους εκτός από μένα προσπάθησα να υπολογίσω την τιμή του Golf 1.2 TSI Comfortline (η highline λογικά δε θα έρθει, η trendline είναι -1050) με βάση τις τιμές στις άλλες χώρες και αναγωγές στα διαφορά φορολογικά συστήματα.
Το αποτελεσμα: Η τιμή νομίζω ότι θα είναι μέσα στα όρια 17.600 και 18.400. Η πιο πιθανη τιμή για μένα είναι μεταξύ 17.900 εώς 18.300.
Υ.Γ: Τις τιμές τις έβγαλα μόνο με μαθηματικά (και λίγη διαίσθηση), δεν έχω καμία σχέση με τη vw, ουτε πληροφοριοδότες , κτλ
-
To Golf VI τέλη 2010-αρχές 2011 θα εφοδιαστεί με τον 1.8TSI απ'ότι φαίνεται στο πρόγραμμα κωδικών ανταλλακτικών
-
o twincharger , παει περιπατο;
-
Πολύ χλωμό για την Ελλάδα... Δεδομένου ότι εξαρτάται και από την αντιπροσωπεία..
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
o twincharger , παει περιπατο;Δεν ξέρω αν μιλάμε για αντικατάσταση του twincharger σε όλες τις αγορές. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να πωλείται το ίδιο μοντέλο με δύο κινητήρες για την ίδια ιπποδύναμη με διαφορά μόνο 1 κιλό στη ροπή, οπότε όπου βγει με 1.8 ο 1.4 θα πρέπει να καταργηθεί. Εκτός και αν αλλάξει η γραμμή παραγωγής του εργοστασίου και μπαίνει πλέον μόνο 1.8 οπότε δεν θα είναι στην ευχέρεια της αντιπροσωπείας.
Θα είναι μυστήριο να καταργηθεί ο twincharger πάντως γιατί με κριτήριο τους ρύπους, παράγει την ίδια ιπποδύναμη με λιγότερους ρύπους.
Για να δούμε.. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
o twincharger , παει περιπατο;
Δεν ξέρω αν μιλάμε για αντικατάσταση του twincharger σε όλες τις αγορές. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να πωλείται το ίδιο μοντέλο με δύο κινητήρες για την ίδια ιπποδύναμη με διαφορά μόνο 1 κιλό στη ροπή, οπότε όπου βγει με 1.8 ο 1.4 θα πρέπει να καταργηθεί. Εκτός και αν αλλάξει η γραμμή παραγωγής του εργοστασίου και μπαίνει πλέον μόνο 1.8 οπότε δεν θα είναι στην ευχέρεια της αντιπροσωπείας.
Θα είναι μυστήριο να καταργηθεί ο twincharger πάντως γιατί με κριτήριο τους ρύπους, παράγει την ίδια ιπποδύναμη με λιγότερους ρύπους.
Για να δούμε..Γι'αυτο δε θα συμβει κατι τετοιο,ειναι πολυ δυσκολο τουλαχιστον...το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι κανει λαθος το Ετκα...Δε νομιζω η Vw σε εναμιση με 2 χρονια ξαφνικα να καταργησει το νεο της μοτερ με ενα τοσο παλιο(για τοτε)...
-
Βασικά σε ορισμένες αγορές (Φινλανδία πχ) έχει ήδη φτάσει Golf VI με 1.8TSI στα τέλη του 2009, ως special edition. Επειδή ξεπούλησε σχεδόν αμέσως η έκδοση αυτή παρ'όλο που κυκλοφορούσε και το 1.4TSI 160 παράλληλα, ίσως η εταιρεία να είδε πως το κοινό εμπιστεύεται πιο εύκολα έναν απλούστερο κατασκευαστικά κινητήρα.
Πάντως η πλήρης κατάργηση του twincharger είναι απίθανη γιατί ήδη εφοδιάζει ένα σωρό καινούρια μοντέλα σε ονομαστικά δυνατότερη μάλιστα έκδοση (180hp). -
Είχα ακούσει μερικούς μήνες πριν, που δεν είχε κυκλοφορήσει πουθενά ακόμα 1.8, πως επειδή δεν προλαβαίνανε να βγάλουν κινητήρες 1.4 160 για να καλύψουν τη ζήτηση, θα βάζανε 1.8 160 που είχαν έτοιμους. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αληθεύει...
-
μια καλη δικαιολογια για να τον αποσυρουν...
δεν φανταζομαι να κανουν τετοιο πισωγυρισμα επειδη δεν προλαβαινουν...κατι μυστηριο εχει η υποθεση... -
Πάντως το Golf μπορεί να μπει στο βιβλίο Guinness ως το μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει με τους περισσότερους κινητήρες στο μικρότερο δυνατό διάστημα...
Μπορεί να λανσάρουν τον εναν για χρήση στην πόλη και τον άλλο για χρήση σε αυτοκινητόδρομο από τους 1.4 TSI και του 1.8 TSi Το ποιος θα παει που δε ξέρω...
Λογικά ο 1.4TSI τραβάει καλύτερα χαμηλά λόγω του κομπρεσορα αλλά φθείρεται και περισσότερο λόγω της απεπλοκής/εμπλοκής του κομπρέσσορα πάνω/κάτω απο τις 3000 (??/δε θυμάμαι πόσες ειναι) στροφές. -
Από εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=BBQw_8ONhUE
'I bought the car in the Netherlands, it's a limited edtion, 250 pieces in the Netherlands with this engine.'
και εδώ : http://www.autoevolution.com/news/volkswagen-golf-18t-limited-edition-7428.html
εμένα πιο πολύ μου κάνει αυτό που έλεγα στην αρχή... Ότι μπορεί να είχε ζήτηση μεγάλη το 160άρι και να είχαν και 18άρηδες κινητήρες έτοιμους στα ράφια και να είπαν, ας πετάξουμε και μια limited edition για να αφήσουν λίγο και το 14άρι. (Υποθέσεις κάνω. Αν όχι θα ήθελα να μου βρει κάποιος ένα λόγο να πωλείται ταυτόχρονα με το 1.4άρι 160. Επίσης από μια μικρή έρευνα που έκανα στα site της VW σε γερμανία, αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, ολλανδία και φιλανδία δεν αναφέρεται πουθενά 1.8 118kw , παρά μόνο 1.4ΤSI.)Ο χρήστης thednick έγραψε:
Λογικά ο 1.4TSI τραβάει καλύτερα χαμηλά λόγω του κομπρεσορα αλλά φθείρεται και περισσότερο λόγω της απεπλοκής/εμπλοκής του κομπρέσσορα πάνω/κάτω απο τις 3000 (??/δε θυμάμαι πόσες ειναι) στροφές.
Για το αν τραβάει καλύτερα χαμηλά από τον 1.8 δεν ξέρω, μπορεί , μπορεί και όχι. Το 2ο όμως δεν ισχύει. Το μόνο που κινδυνεύει να χαλάσει άμα ξεπεράσει το όριο των 3000 είναι ο κομπρέσσορας, αλλά αυτό έχουν φροντίσει να μη συμβεί.
-
αν υπαρξει εκδοση με τον 1.8 πραγμα δυσκολο , θα ειναι προτιμωτερο σαν αγορα , ειναι καλυτερο μοτερ απο τον 1.4 εφ ολης της υλης , και σαν αξιοπιστια σε βαθος χρονου σιγουρα , δουλευει μιση πιεση σε σχεση με τον μικρο, και δεν εχει και τον συμπλεκτη βαλε βγαλε τον κομπρεσορα συνεχεια.
-
και αν το καταργησουν στο golf στο scirocco τι θα γινει;
ισως το κρατησουν επειδη ειναι πιο 'extreme' κατασκευη...και ετσι θα μπορεσουν να κουμανταρουν την παραγωγη αν ευσταθουν οι φημες περι του δεν προλαβαινουν... -
-
ειχαν Αθηναικες πινακιδες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειχαν Αθηναικες πινακιδες?αμα περασω σημερα απο εκει, θα δω και θα σου πω...
VW Golf VΙ