-
με καμμενο πολλαπλασιαστη δλδ με δυο κυλινδρους δεν κανεις 1500 χλμ με τιποτα.
τωρα γιατις βαλβιδες του μποξερ δεν ξερω ,μπορει να εκοψε καναν ιμαντα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
με καμμενο πολλαπλασιαστη δλδ με δυο κυλινδρους δεν κανεις 1500 χλμ με τιποτα.
τωρα γιατις βαλβιδες του μποξερ δεν ξερω ,μπορει να εκοψε καναν ιμαντα.ο καθε κυλινδρος εχει δικο του ,αρα 4, αρα στον 1 καμμενο πας με 3 κυλινδρους
ή κανω λαθος?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πάντως στην Ελλάδα συνολικά έχουμε πρώτα θέμα αντιπροσώπευσης και μετά των ίδιων των οχημάτων. Είσαι καλός μέχρι ν' αγοράσεις μετά σε τρέχουν. Ρε γαμώτο αν είχαμε πανίσχυρους συλλόγους καταναλωτών θα τους σκίζαμε συνολικά αλλά εμείς εδώ δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας...
Έχω την γνώση των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα με τον Σ και το δίκτυο των αντιπροσώπων για τα χόντα και τα μίτσου, έχω ακούσει και για τους ντιλερ των vw...οργανωμένη αντίδραση που τους χρειάζεται...+1
-
δυο ξερω εγω οτι εχουν
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δυο ξερω εγω οτι εχουνκαλα και εναν μπορει να εχουν , τα πιο καινουρια εχουν συνηθως 4 το audi και το clio παντως εχουν σιγουρα 4
αλλα στο audi και με εναν καμμενο δεν πας στο clio πρεπει να πηγαινεις και με 2 καμια 10αρια μερες κυκλοφορουσαμε με εναν καμενο και δεν παρατηρουσες καποια ιδιαιτερη διαφορα
το αλλο τρεμει της πουτανας πανω απο τις 2000σαλ
-
στι πουντο εχει δυο η μαλλον δυο διπλοι δεν ξερω ακριβως αλλα εκαψε τον εναν μια φορα και πηγαινε σιγα σιγα προς το συνεργειο.
-
με 1 καμενο πολ/στη εγιναν τα 1500 και ουτε που γινοταν εσθιτο παρα μονο ενα κοψιμο στις 3000 παρα κατι στροφες.και με τον 2ο καμενο δεν πηγενε βημα. δεν κοπηκε ιμαντας απλα καρφοσε .(ειχαν χαλασει οι τεντοτηρες) παλι καλα που εχει πατερα μηχανικο κ τα αλαξε μονος του αλλιος ηθελε καινουργια μηχανη!!! ολα τα βαγκ εχουν 4 πολλ/στες
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
με 1 καμενο πολ/στη εγιναν τα 1500 και ουτε που γινοταν εσθιτο παρα μονο ενα κοψιμο στις 3000 παρα κατι στροφες.και με τον 2ο καμενο δεν πηγενε βημα. δεν κοπηκε ιμαντας απλα καρφοσε παλι καλα που εχει πατερα μηχανικο κ τα αλαξε μονος του αλλιος ηθελε καινουργια μηχανη!!! ολα τα βαγκ εχουν 4 πολλ/στεςπαντως αμα σου μεινει και το καινουριο σου (χτυπα ξυλο) αναρωτιεμαι αν θα τρεμει σαν το δικο μου?
δε νομιζω οτι ηταν θεμα μεταδοσης, αλλα αμεσου ψεκασμου
-
Εγω μετα απ' αυτα και γενικα διαβαζοντας εδω μεσα το forum ολων των κατασκευαστων και συζητωντας εξω με φιλους κοντινους και μιλωντας με συνεργεια εχω καταληξει οτι ειναι τελειως χαζο να αγοραζεις με βαση οτι σου λενε και οτι ειχε φημη για την αξιοπιστια του..αν εξαιρεσουμε βεβαια τους ιαπωνες που καποια στανταρ τα εχουν αλλα και αυτοι εχουν τα κακα παραδειγματα τους..Πρεπει να αγοραζεις αυτο που πραγματικα θελεις με βαση τις αναγκες και την αισθητικη σου και να κοιτας μονο τη μεταπωλητικη αν θελεις να αλλαζεις αμαξι στη 5ετια ..
-
ΑΠΑΠΑ φαε την γλωσσα σου .... ειπαμε εχω μελλον αλλα μην με γκαντεμιαζεις.. nonos +1000 η αγορα αυτοκηνιτου πρεπει να γινετε με τα δικα σου κριτηρια.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΑΠΑΠΑ φαε την γλωσσα σου .... ειπαμε εχω μελλον αλλα μην με γκαντεμιαζεις.. nonos +1000 η αγορα αυτοκηνιτου πρεπει να γινετε με τα δικα σου κριτηρια.φιλε η λυση ειναι απλη και μου την ειπε ενας χαρωπος χοντρουλης στη karenta
δεν ξεκιναει να παει πουθενα, χωρις laptop με διαγνωστικο και 2 πολλαπλασιαστες στο πορτ μπαγκαζ του
η αλλαγη τους ειναι ευκολη, γρηγορη και δε θελει ιδιαιτερες γνωσεις, αρα οπου και να μεινεις στα @@ σου
-
γι αυτο τον λογο θελω να βρω ενα καλοδιο( εχω κατεβασει το vag -com αλλα ψαχνω καλοδιο για να το συνδεω)για να ριχνω μια ματια του τι γινετε στhν ecu. αν και δεν εχω αρκετες γνωσεις πιστευω αν διαβασω το μανιουαλ να τα καταφερω.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
γι αυτο τον λογο θελω να βρω ενα καλοδιο( εχω κατεβασει το vag -com αλλα ψαχνω καλοδιο για να το συνδεω)για να ριχνω μια ματια του τι γινετε στhν ecu. αν και δεν εχω αρκετες γνωσεις πιστευω αν διαβασω το μανιουαλ να τα καταφερω.σε καποιο φορουμ με vw ετοιμαζεται group buy, 60 ευρω το κομματι (καλωδιο και cd) εγω δεν εχω ασχοληθει (ωστε να σου εστελνα link) το εχει αναλαβει φιλος μου , ελπιζω συντομα να ξεκινησει η διαδικασια
νομιζω παντως οτι στο καθε καλωδιο αντιστοιχει στο serial του καθε προγραμματος.. καπως γινεται να το σπασεις αυτο, αλλα με 60 ευρω ειναι καλη φαση να μην ψαχνεσαι, αλλωστε το καλωδιο ειναι που κοστιζει
εγω μαλιστα θα το παρω συνεταιρικα με το φιλο μου που εχει golf..με 30 ευρω ειναι κατι παραπανω απο ευκαιρια
-
μπορεις να μου πεις ακριβος πιο κλαμπ ειναι αυτο οταν ρωτησεις τον φιλο σου/? με ενδιαφερει.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
μπορεις να μου πεις ακριβος πιο κλαμπ ειναι αυτο οταν ρωτησεις τον φιλο σου/? με ενδιαφερει.vw club
αλλα η διαδικασια εχει παγωσει, γιατι τελικα ηταν κινεζικο-σπασμενο το λειτουργικο και δεν εχει ολες τις λειτουργιες και πολλοι ξενερωσαν, παρολο που ειχαν μαζευτει αρκετοι ενδιαφερομενοι
το καλο-αυθεντικο προγραμμα κανει 320 usd και ισως ξεκινησει group buy για αυτο μπας και πετυχουν καλυτερη τιμη..αμα μαθω κατι επιπλεον θα σε ενημερωσω , προς το παρον δεν υπαρχει κατι
στο 200αρι παντως δυα του 2 θα το σκεφτομουν αμα ειναι να κανει τα πανταελπιζω σε ομαδικη αγορα να πεσει αρκετα η τιμη
-
μακαριι να πεσει στο 150αρικο γιατι μεχρι τοσα πιστευω καλα ειναι..αλλα κινεζικο δεν θα εβαζα με τπτ.αμα ηταν να βαλω κινεζικο εχω κ κατεβασμενο προγραμα αμα ειναι περνω μονο καλοδιο και ολα καλα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΑΠΑΠΑ φαε την γλωσσα σου .... ειπαμε εχω μελλον αλλα μην με γκαντεμιαζεις.. nonos +1000 η αγορα αυτοκηνιτου πρεπει να γινετε με τα δικα σου κριτηρια.
φιλε η λυση ειναι απλη και μου την ειπε ενας χαρωπος χοντρουλης στη karenta
δεν ξεκιναει να παει πουθενα, χωρις laptop με διαγνωστικο και 2 πολλαπλασιαστες στο πορτ μπαγκαζ του
η αλλαγη τους ειναι ευκολη, γρηγορη και δε θελει ιδιαιτερες γνωσεις, αρα οπου και να μεινεις στα @@ σου
Επίσης πες του να έχει εξτρά μπαταρίες για το λάπτοπ, ελβετικό σουγιά, τρεις πλήρεις συλλογές εργαλείων, φανό θυέλης και φωτιστικό πετρέλαιο, ξηρά τροφή, δύο εικοσάλιτρα στρατιωτικά κάνιστρα με πόσιμο νερό, σάκο εκστρατίας με πλαστικοποιημένα ρούχα-εσώρουχα-κάλτσες-άρβυλα, σαπούνι, οδοντόκρεμα, προσόψιο και ξυριστικά, δύο σταθερούς ασυρμάτους κι ένα Racal χειρός και πιστόλι με κόκκινες φωτοβολίδες. Εναλλακτικά ας πάρει Ιαπωνικό αυτοκίνητο απλά.
-
επειδη εγω δεν ξερω να χρησιμοποιω το βαγκ-κομ κ να αλλαζω πολλαπλασιαστες,λεω απλως να του βαλω κοτσαδορο κ στο τρειλερ να εχω ενα δευτερο αυτοκινητο σε περιπτωση που μου μεινει το πρωτο..σε αλλο χρωμα βεβαιως,για να μην τα μπερδευω..
-
-
Offtopic Τελος!![MOD]
VW Golf VΙ